2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
canım Allah yar ve yardımcınız olsun atlatacaksınız inşallah hiç merak etme dualarımız sizinle
kızlar ya benim rahim kasılmalarım başlamış,, doktorum geçen hafta öyle dedi

umarım erken doğum yapmam ki bebeklerim daha sadece 1.5 kg yu aştılar...

ya bu kasılma olayı nasıl oluyor acaba ben çok merak ediyorum çeşit çeşit ağrım sızım var ama kasılma sancı ben ayırt edemiyorum

kızlar yaa doğuma 6 hafta kaldı bebeğim hala isimsiz. herkes karar verdi mi bebeğinin ismine yoksa bizim gibi kararsızlar var mı??

Canım Allahım güzel bir isim nasip etmiştir bebişine. en güzelini bulacağınıza eminim...
Biz baştan beri oğlumuz olursa MİRZA adını veririz demiştik.. İnşallah adıyla güzel bir ömrü olur...

allah yardımcınız olsun canım...allahın izniyle her şey çok güzel geçicek görüceksin...

inşallah erken doğum falan olmaz canım...sen yine de kendini fazla yormamaya çalış ve güzel şeyler düşün...

ya bu kasılma olayı nasıl oluyor acaba ben çok merak ediyorum çeşit çeşit ağrım sızım var ama kasılma sancı ben ayırt edemiyorum
aynen :26: kasılma ya da sancı nasıl bi şey ben de bilmiyorum :18:

azıcık geçmişe göz attım ama bu hafta kontrole gidenlerden pek hayırlı haberler gelmemiş...inşallah sonumuz hayır olur...yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik,inşallah bundan sonrası hepimiz için güzel olur...

mergencim allah yardımcın olsun senin de canım...

dün ben de gittim kontrole...kızım 34 haftayı doldurmuş,2200 gr civarındaymış...daha önceki kontrollerimde normal doğum pozisyonunu aldığı söylenmişti ama fırıldak kızım yeniden dönmüş...2 hafta sonra tekrar kontrolüm var,bakalım o zamana kadar yeniden dönücek mi?dönmezse sezeryan olur dedi dr...hayırlısı...

canım bana şimdilik 100 tane yaz, eksik kalırsa tamamlarız.

pericim bende de okuyodu doktora anlattım kasılmaların başlamıştır, normal dedi. vajinamın olduğu yere biranda bıçak saplanmış gibi bir acı oturuyo, 1-2 dakika kadar sürüp geçiyor, devamı gelmiyor ama devamı gelirse sakıncalıymış.

2013 nisan annelerinin kolay dogumuna ve bebeklerinin sagligina niyetimiz. Tefriciye okuyoruz.

Lutfen persembe gunu saat 15.00 e kadar bildirelim okuduklarimizi.

sernil ............................... 500
hanipeks .......................... 204
Mezopotamya82 ................ 200
amanamazon..................... 100
meryem38......................... 500
secilce .............................. 100
MANAVGAT60 .................... 100
görkemre .......................... 200
ruveyda12 ......................... 300
gulimier ............................ 200
vitamin87 .......................... 200
wosgi ................................ 100
Yüksek_Voltaj .................... 100
ela68 ................................ 500
esraasm ............................ 100
DytEda .............................. 100
temmuz27 ......................... 100
umutege16 ........................ 200

Toplam: 3800

Son düzenleme:

Allah yardımcınız olsun canım.. inşallah sorunsuz geçer ameliyat..

Elbette haklısın canım şayet isteyen olursa ben paylaşa bilirim sorun yok,,,bu haftaya yetiştiremessek diye tereddüt edilmişti o sebeple 500 aldımki bu haftaya yetişsin ve kimse stres yaşamasın son anda

canım bana da 100 tane yaz sonra tekrar alırım inşallah.

Allahın izni ile yarın hep birlikte eşinin iyi haberlerini alıcağız,dualarımız sizinle,sende kendine çok dikkat et canım

Hosgeldiniiizz
Rabbim bir an evvel kurtarsın canım benim,dualarımız sizinle.
Esine şifa sana sabır dilerim.rabbim sabredenlerle...
Hayırlı haberlerle gel insallah...

Son düzenleme:

Canım kuzulari durdukları kadar durdurmaya calisacaklardir.
Bekleyebilseler 3 hafta falan.ilac Yada istirahat vermediler mı ki
Hem kilolarına üzülme,500-600 gr doğan ikizler bile var.
Rabbim kuzularını sana bagislasin...

Allahım sana geliyorummmmmm yine döndük basa Dogum korkusuna ölücem gidicem be pis Chosy nerden çıktı yine bu uyusmama hikayesi

hadi inşallah canım bitsin artık bu belirsizlik,korku,endişe vs... eşin ve sen sağsalim dönün oğluşunuza evinize.ve tüm enerjinizi yeni doğacak olan bebeğinize verin.dualarımız sizinle...

Midem beni öldürecek ya onceden süt kesiyordu şimdi resmen bir kiloyu hupletiyorum bana misin demiyor alevler içindeyim ..

Aksam kelebeğin rüyasını izleyelim dedik Cok methediyor medya . Film başladı benim sancım başladı bir de iyice arkalardayiz çıkayım desen büyük dert.. Koltukta bir o yana bir bu yana kivrandim sonradan kendine geldi bir de film Cok uzundu bitmek bilmedi . Esim korktu bitti artık gezmeler diyor . Söylemedim sana ama en yakın hastane alternatifleri düşündüm durdum dedi

Allah yüzünüze baksın canım hayırlı haberlerini bekliyoruz..

Allah yardımcınız olsun.eşinin neyi var bilmiyorum ama.en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde ayağa kalkar inşallah.

Canım inşallah sorunsuz geçeceğine inanıyorum.. Dualarımız sizinle.. Allah kolaylıklar versin.. Şimdiden geçmiş olsun..

Canım Allahım eşine acil şifalar versin... Dualarımız sizinle...

allah yardımcınız olsun canım...allahın izniyle her şey çok güzel geçicek görüceksin...

Allah yardımcınız olsun canım.. inşallah sorunsuz geçer ameliyat..

Allahın izni ile yarın hep birlikte eşinin iyi haberlerini alıcağız,dualarımız sizinle,sende kendine çok dikkat et canım

Hosgeldiniiizz
Rabbim bir an evvel kurtarsın canım benim,dualarımız sizinle.
Esine şifa sana sabır dilerim.rabbim sabredenlerle...
Hayırlı haberlerle gel insallah...

hadi inşallah canım bitsin artık bu belirsizlik,korku,endişe vs... eşin ve sen sağsalim dönün oğluşunuza evinize.ve tüm enerjinizi yeni doğacak olan bebeğinize verin.dualarımız sizinle...

Allah razı olsun hepinizden.. Çok teşekkür ederim.
Ne zormus böyle sabah olmasını beklemek;hem sabah geç olsun istiyorum hemde biran evvel olsun diyorum..
Dalıyorum, gözlerimi açmadan galiba vakit geldi deyip dua ile kalkmaya yelteniyorum, bir bakıyorum daha 45 dak olmamış :-(
Artık uyuyamayacagima ikna oldum uzaktan aşkımı izleyip dua ediyorum..
Kafam dagilsin diye size bakayım dedim ama ancak bukadar oldu :-(
Rabbim yarın sizlere hayırlı haberler vermeyi nasip etsin inşallah..
Allah şifa dileyen tüm kullarına şifa versin inşallah..

Tatlım ben 50 tefriciye okudum,az ama dua topladiginizi görünce benim de tuzum olsun istedim..
Allah kabul etsin inşallah

Canim benim duslarimiz seninle. Ameliyat basarili gececek uzulme hic ins. Sen de sakin uzme kendini olur mu

Seni seviyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…