2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
günaydın anneler ve bebişleri.. kızlar nazar değdi nisan annelerine bilmiyorum. cumartesi günü doğuruyordum bende mecazi değil gerçekten... kasılmalarım vardı düzensiz düzensiz girip çıkıyordu evde de yalnızım eşimi bekledim gece acile gittik kan idrar tansiyon vs. bakıldı dr umu aramışlar (Allah ım ondan razı olsun) 10 dk da geldi hemen odaya aldılar nst ye girdim ordan doğumhaneye gittik orda ayrıntılı muayene etti bir sürü alet girdi çıktı rahim kanalım 2,5 cm kısalmış erken doğum olabilir en azından iki hafta tutabilirsek 36. hafta dolardı dedi. bi de bana acilde az kalsın kas gevşetici vuracaklarmış Allah"tan dr um yetişmiş de engel olmuş yoksa şimdi doğuma alırdık seni dedi :18: kızlar ömrümden ömür gitti yaa,bir iğne yaptılar hala yeri acıyor iki serum yedim bir ilaç verdiler 20 dk arayla 3 kez içtim yatak istirahatliyim artık 6 saat arayla içtiğim bir ilaç verdiler ama her an olabilir dedi dr kasılmaları da bebeği de kontrol et dedi korkuyorum kızlar yaaa...

amin canım benim Allah ım sana da eşine de yar ve yardımcı olsun... sağ salim sular seller gibi geçsin bu günler inşallah... dualarımız seninle

bana muz patates ve yumurta ye dediler bunlar bebişlerimize kilo aldırıyomuş kızlar bilğinize

ben midemden dolayı pirinç lapası yemiştim bebişe kilo aldırdığını bilmeden 3 haftada 700 gram almış bebeğim

kızlar hepiniz çok ama çok saolun iyice inceledim ultrason sonuçlarını da zaten, sadece kilosu değil, diğer ölçüleri de geriden geliyo yalnız, daha çok canım sıkıldı, bi de ben 3 hafta üst üste doktora gitmiş oldum, kafa ölçüsünü yanlış mı ölçmüş anlamadım, gttikçe düşmüş, bırak düşmesi ilerlememesi bile büyük sıkıntı zaten Allah korusun, ayrı bi yere daha gigicem doktora başka türlü içim rahat etmiycek, bu benim doktorun aşırı rahat hali sinirime dokunuyo zaten, en azından bi göz daha görsün, kilosunu geçtim artık, şu kafa çevresi olayı nedir yani, yanlış ölçtüyse de adam gibi ölçseymiş ya, 9 doğurdum burda, umarım yanlış ölçüyodur yani, kafası 2 hafta geri gibi görünüyo

Kacta ameliyat canım,ben o kadar gerilmisim ki seni düşünemiyorum.
Muhakkak haber ver.

ay canım çok geçmiş olsun, doktorun da ne iyiymiş aferin ona takdir ve tebrik ettim

canım çok geçmiş olsun , iyiki hemen doktorun gelmiş ilgilenmiş
bol bol dinlenmeye çalış, Rabbim yardımcın olsun

canım Allah yardımcınız olsun, dualarımız sizinle, bizi haberdar et mutlaka

Sipsezan,gecmis olsun canım ya cok üzüldüm.dr gercekten Allah razı olsun.
Her sene bir hamilelik efsanesi cikar.Bu senenin lafida acaba erken dogum mu?ben hamile kaldım 28 haftayı görsek dediler,simdi 35:) bende diyorum bu 42 yi de görecek :))

Ofelyam canim benim,bence hakikaten Dr saçmalığı 2 hafta bas ölçüsü geri olan bebeği öyle bırakırlar mı.
Öyle birsey allah korusun çıkarsa sen o Dr pesini bırakma.
Kesinlikle başka Dr ,kesinlikle...

Canım çok geçmiş olsun, erken doğumun önüne geçilmiştir inşallah.
Allahın izniyle bir kaç hafta daha sabredebilirseniz bebeğinle sağlıkla kavuşabileceksiniz..

Canım inşallah içini ferahlatacak yeni sonuçlar alırsın..

canım 100 tanede ben alıyım...

iyi ki doktorun yetişmiş canım,allah razı olsun...dikkat et...inşallah bi şey olmaz kuzuna

canım bence de bi doktora daha git...için rahat etsin...ama kötü de düşünme,dua et,bi şey olmaz inşallah

Günaydın anneleeer ve ttatlı bebişlerii hepimize Allah sağlık sıhhat versin huzurlu mutlu bi şekilde bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah rabbim herkese şifa versin... Bugün bizim de kontrolümüz var bakalım neler diyecek doktorumuz :)

canım allah yardımcınız olsun. eşin allahın izni ile sağlığına kavuşacak, sıkıntılarınızdan kurtulacaksınız tatlım. dualarımız sizinle...

günayyyydınnnn anneler ve tatlı bebikoları
anne olmaya hazırım galiba, uykusuzluğa dayanamazken, artık uykusuzluğumun sebebi bebeğim doğsada onla ilgilensem diyorum
yoksa gece uyanıp da boş boş evde dolaşmak çok can sıkıcı

hava yine güzel bugün de, bahar geliyo

diz kapağımın ağrısı geçsede azcık çıkıp yürüsem ohhh misss

günaydın arkadaşlar, inşallah hepimiz için güzel bir hafta olur

hanipeks tatlım duaları toplamışsın 4444 ü okumakta zorlanmayacağız galiba. çok sevindim canım ya.
sana sormadan güncelleme yapmak istemedim. ben de 200 tane alıcam.:26:

sipsezan canım geçmiş olsun. iyi ki doktorun gelmiş tatlım. bebeklerimiz vaktinde gelirler inşallah.

ay dua et nolur ya, şimdi araba bulmaya çalışyıorum başka doktora gidicem okulun yakınında çok korkuyorum elim ayağım titriyo

arkadaşlar ben de imza eklemek istiyorum.Hem bebeğimin şu anda ne durumda olduğu,doğumuna kaç gün kaldığını belirten imzadan hem de eşimle evliliğimin süresini gösteren imzadan.Yardım edin.

Aynen canım ya.. Geceyi ayakta geçirdim diyorum bende keske doğmuş olsaydı o yüzden uyanık olsaydım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…