canım öncelikle o arkadaşlarınla bağlantıyı kes! ne biçim arkadaş onlar ya hamilelik kutsal bişey 20 kilo alsan bile öyle laflar edilmez, bide ebe olacak bide hemcinsimiz olacak bizim psikolojimizden anlayacak. doktor bişey demiyosa onun bunun lafına kulak asma kioyuda bebeğin doğacağı zamanı da doktor bilir.ben depresyona mı giriyorum acaba?
canım hiç bişey yapmak istemiyor, kimseyle konuşmak istemiyorum.
dışarıya çıkmak istemiyorum, aynaya bakmak istemiyorum.
yemek yemek istemiyorum, herşeyden tiksinmeye başladım.
giydiğimi yakıştıramıyorum.eşimin her söylediği batıyor
sürekli uyumak istiyorum ve uyuyorum da...
face fotoğraf yükledim.
arkadaşın biri çooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kilo almışsın diye yazmış.
ayda en fazla 1 kilo diyor. ebe olarak çalışıyor bu arkadaş. kendisi 15 kiloyla bitirdi hamileliği.
sanane kardeşim seni ne ilgilendirir söyledin de noldu
bende evet aldım çünkü kooooooooooooççççççççççççç gibi oğlan doğurcam dedim.
sus pus kaldı öyle. sen bidaha 36 beden zor giyersin diyenler...
allahım hepsini boğmak istiyorum.
2 gündür oğlumun hareketleride azaldı.
benim stresimden mi yoksa başka bir sorun mu var anlamıyorum.
randevu alayım dedim çarşambaya kadar doluymuş.
karnımda çok aşağıda zaten. kadının biri de senin doğum yaklaşmış dedi.
ben depresyona mı giriyorum acaba?
face fotoğraf yükledim.
ayda en fazla 1 kilo diyor. ebe olarak çalışıyor bu arkadaş. kendisi 15 kiloyla bitirdi hamileliği.
Midem beni öldürecek yaonceden süt kesiyordu şimdi resmen bir kiloyu hupletiyorum bana misin demiyor alevler içindeyim ..
Aksam kelebeğin rüyasını izleyelim dedik Cok methediyor medya . Film başladı benim sancım başladı bir de iyice arkalardayiz çıkayım desen büyük dert.. Koltukta bir o yana bir bu yana kivrandimsonradan kendine geldi bir de film Cok uzundu bitmek bilmedi . Esim korktu bitti artık gezmeler diyor . Söylemedim sana ama en yakın hastane alternatifleri düşündüm durdum dedi
günaydın anneler ve bebişleri.. kızlar nazar değdi nisan annelerine bilmiyorum. cumartesi günü doğuruyordum bendemecazi değil gerçekten... kasılmalarım vardı düzensiz düzensiz girip çıkıyordu evde de yalnızım eşimi bekledim gece acile gittik kan idrar tansiyon vs. bakıldı dr umu aramışlar (Allah ım ondan razı olsun) 10 dk da geldi hemen odaya aldılar nst ye girdim ordan doğumhaneye gittik orda ayrıntılı muayene etti bir sürü alet girdi çıktı rahim kanalım 2,5 cm kısalmış erken doğum olabilir en azından iki hafta tutabilirsek 36. hafta dolardı dedi. bi de bana acilde az kalsın kas gevşetici vuracaklarmış Allah"tan dr um yetişmiş de engel olmuş yoksa şimdi doğuma alırdık seni dedi :18: kızlar ömrümden ömür gitti yaa,bir iğne yaptılar hala yeri acıyor iki serum yedim bir ilaç verdiler 20 dk arayla 3 kez içtim yatak istirahatliyim artık 6 saat arayla içtiğim bir ilaç verdiler ama her an olabilir dedi dr kasılmaları da bebeği de kontrol et dedi korkuyorum kızlar yaaa...
amin canım benim Allah ım sana da eşine de yar ve yardımcı olsun... sağ salim sular seller gibi geçsin bu günler inşallah... dualarımız seninle
kızlar hepiniz çok ama çok saolun iyice inceledim ultrason sonuçlarını da zaten, sadece kilosu değil, diğer ölçüleri de geriden geliyo yalnız, daha çok canım sıkıldı, bi de ben 3 hafta üst üste doktora gitmiş oldum, kafa ölçüsünü yanlış mı ölçmüş anlamadım, gttikçe düşmüş, bırak düşmesi ilerlememesi bile büyük sıkıntı zaten Allah korusun, ayrı bi yere daha gigicem doktora başka türlü içim rahat etmiycek, bu benim doktorun aşırı rahat hali sinirime dokunuyo zaten, en azından bi göz daha görsün, kilosunu geçtim artık, şu kafa çevresi olayı nedir yani, yanlış ölçtüyse de adam gibi ölçseymiş ya, 9 doğurdum burda, umarım yanlış ölçüyodur yani, kafası 2 hafta geri gibi görünüyo
Günaydın anneleeer ve ttatlı bebişleriihepimize Allah sağlık sıhhat versin huzurlu mutlu bi şekilde bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah rabbim herkese şifa versin... Bugün bizim de kontrolümüz var bakalım neler diyecek doktorumuz :)
arkadaşlar ben de imza eklemek istiyorum.Hem bebeğimin şu anda ne durumda olduğu,doğumuna kaç gün kaldığını belirten imzadan hem de eşimle evliliğimin süresini gösteren imzadan.Yardım edin.
ben depresyona mı giriyorum acaba?
face fotoğraf yükledim.
canım görüşmüyoruz zaten. doğuda eşlerimiz beraber çalışmışlardı. oğlumun kıyafetler yıkandı ütülendi, ama yerleştirmedim henüz. hastane çantamda hazır değil. hazırlayınca sanki hemen doğum yapıcakmışım gibi geliyor. herşeyi ayarladım ama valize koymadım.canım öncelikle o arkadaşlarınla bağlantıyı kes! ne biçim arkadaş onlar ya hamilelik kutsal bişey 20 kilo alsan bile öyle laflar edilmez, bide ebe olacak bide hemcinsimiz olacak bizim psikolojimizden anlayacak. doktor bişey demiyosa onun bunun lafına kulak asma kioyuda bebeğin doğacağı zamanı da doktor bilir.
bunlarla üzme kendini, sen anlat bakalım oğlanın herşeyi hazır mı?
ay millet kilo almamı dört gözle bekliyorlarmış. kuş beyinli insanlarDertsizim takma bunları kafana boşver doğumdan sonra zayıflicaz nasıl olsa şimdilik fazla kilolarımızın tadını çıkaralım
aynen canım ya etrafımızda ne kadar sinsi insan varmış hepsi ortaya çıktı. kayınvalidemde kaç kilo aldın diye sordu geçen hafta konuştuğumuzda. 10 kilo dedyince ohhhh üstüne yapışsın kalsın o kilolar kemik torbası gibiydin dedi.günaydınnnnn =))))) güzel bi haftaya başlangıç yapalım inşallah kızlarr =) dün doğum izni raporumu vermeye arkadaşa gittim taa en son kata çıkarttı beni yürüyerek orda doğum yapıp kalcaktım nerdeyse kız da demiyoki ben gelirdim ben alırdım diye biliyo zorlandığımı da..çıktım pancar halde o durumdayken bana aaaa genişledin mi iyice sen servise sığmıcan seneye diyo canım burnumda allah yarattı demicem dalacaktım.bi de üstüne ben senin evine hiç gelmedim geleyim de bi göreyim dio gel gel xxx var benim evde gel..
gudubet bu millet gudubet yaa insanı delirtmeye varlar zaten dicem bigün artık al sen doğur çıkarıyım da diye töbe töbe....başlarım artık onların 36 bedenine de kilosuna da allah sağlıkla doğum yapmayı nasip etsin diyen yok nerdeyse...şart mı varmış standardı var sanki ne kadar kilo alınacağının bi dahakine onlara danışalım bari..bu insanların sonu yok canım mantar gibi heryerdeler sen sıkma canını bana da dün dediler yarın önden geliyo diye yarın arkadan diye eee dedimm eeeeee??? hamilelik germiş seni dyolar bu kez debebişlerimiz artık büyüdüğünden hareketleri kısıtlanınca belki ondan azalmıştır hissettiklerin canım endişelenme sakın
Amanamazon sende mübarek ben gibi mıknatıs .nerde dusuncesiz var ardına düşmüş.deseydin keske,o hatun evine gelecegine insafa gelseymis.el ele bile merhamet ediyor.vicdan sahibi olmak cok mü zor?dun ben bir kuaföre gittim de davranışlara hayret ettim.bir yanlışlık var kesin dedim.benim için ayrı bir koltuk getirdi,kızımı oynattilar ,vs.
Hayrett!
İnsanlık ölmemiş bacılar
ah voltajım ben o bayanla tanıştığımda 12 günlük bebeği vardı.Gulimier dizine ne oldu hayatım ben mı kaçırdım ,gecmis olsun...
Ofelyam saglikla güzel haberlerle gelecegini umut ediyorum.duayla fıstığım.
Dertsizim,Temmuz'un söylediklerine aynen katılıyorum.artik dilleri bitti yazıyla salca olmaya başladılar.yani birde ilk bebekleriniz anacim ben bu hamileliğimde karşılaşıyorum öyle dembeseklerle.arkadasin değil o ,arkadasın olsaydı"canım uzaklarda,bir basına herseye kendin yetişiyorsun,Rabbim emeginin karşılığını versin."derdi.
Amanamazon sende mübarek ben gibi mıknatıs .nerde dusuncesiz var ardına düşmüş.deseydin keske,o hatun evine gelecegine insafa gelseymis.el ele bile merhamet ediyor.vicdan sahibi olmak cok mü zor?dun ben bir kuaföre gittim de davranışlara hayret ettim.bir yanlışlık var kesin dedim.benim için ayrı bir koltuk getirdi,kızımı oynattilar ,vs.
Hayrett!
İnsanlık ölmemiş bacılar
ay ne bilim tipimimi beğenmiolar neotobüse binerim kimse yer vermez sıraya girerim millet ittire kaktıra önüme geçmeye çalışır bi yerde saatlerce sıra beklerim millet çocuğunu falan zamklar mubarek ayro koltuğa kıvrana kıvana gezerim ben yok yok bunlar kesin benim tipi beğenmiyo heralde yakışmadı hamilelik heralde içlerinden az yiyeydin de nohut kadar karnın olaydı hıh bi de yermi vercem sana diolar içlerinden DDDD ben çok sırıtkan bir insan uçan kuşa kaçan topa bile gülümserim hatta bazen yolda giderken çoluk çocuk yaşlı kadın genç görsem bi gülümserim tanımasam da selam veririm bazen ters tepki alırım tabi yaşlı teyzeler gnelde ters ters bakar bana ben ondan kaybediyorum bu anlamaz dur kullanalım diolar sanırım...yooo yooo ben bunların yüzünden yalancı olcam çıkcam aradıklarında açmıcam açarsam da annemde kalıyorum dicem bi raporumu okula götürüosun die de bu kadar karşılık beklenmez ki insafsız bileydim karşılık olcağını köye kendim götürürdüm. hunileri takmadan bi doğuraydım
çok mu uzak köyün keşke eşine verseydin o götürseydi. düşüncesizler bi kağıt parçası sanki ağırlık olacak.
Valla bravo amanamazon.nasil gülüyorsun
Bana gecen yıl bir Veli dedi ki,voltaj Hanim ilk defa guldugunuzu gördüm.yalanci yağlı keçi
Benide hep soguk,asık suratimla,kibirli durusumla yadirgarlar.halbuki pambik gibiyim
Devamlı bir laf sokma cabası .cocuklarima acırlar cok kiziyorumdur diye.guya az guluyorum ya,tanimadan bilmeden laf ola beri gele iste.ama tanıdıklarında da vazgeçemezler.
Halbuki ne neşeli ne pozitif ne tatlı ,bal kaymak bir gaciyim
Ayy havam batsın emi.
ben de senin gibiyim canım ya. teyzelere falan selam veririm, çocuklar için cebimde şeker vardır. eşimle ilçede pazara çıkarız kavga edip geliriz. kadınlar nasılsın diye sordukça eşim delleniyor. iki adım gidiyoruz başka biri soruyor.ay ne bilim tipimimi beğenmiolar neotobüse binerim kimse yer vermez sıraya girerim millet ittire kaktıra önüme geçmeye çalışır bi yerde saatlerce sıra beklerim millet çocuğunu falan zamklar mubarek ayro koltuğa kıvrana kıvana gezerim ben yok yok bunlar kesin benim tipi beğenmiyo heralde yakışmadı hamilelik heralde içlerinden az yiyeydin de nohut kadar karnın olaydı hıh bi de yermi vercem sana diolar içlerinden DDDD ben çok sırıtkan bir insan uçan kuşa kaçan topa bile gülümserim hatta bazen yolda giderken çoluk çocuk yaşlı kadın genç görsem bi gülümserim tanımasam da selam veririm bazen ters tepki alırım tabi yaşlı teyzeler gnelde ters ters bakar bana ben ondan kaybediyorum bu anlamaz dur kullanalım diolar sanırım...yooo yooo ben bunların yüzünden yalancı olcam çıkcam aradıklarında açmıcam açarsam da annemde kalıyorum dicem bi raporumu okula götürüosun die de bu kadar karşılık beklenmez ki insafsız bileydim karşılık olcağını köye kendim götürürdüm. hunileri takmadan bi doğuraydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?