2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Kızlaaaar herkese günaydın bebişlerimizin sağlıkla göbüşlerimizde durduğu,tüm hastaların sağlığına kavuştuğu güzel bi hafta olsun

hayırlı sabahlar güzel anneler:) işyerinde son 1 haftam artık gidip gelmeler zorlaştı.haftaya pazartesi çalışamaz raporumu alıcam inşallah.

doğum iznim başladı artık evdeyiz oğlumla. 2 gündür deli gibi su içiyorum, umarım faydası olur.
laterne için bugün büyük gün ameliyat sorunsuz geçer de eşi sağlığına kavuşur inşallah...

mergen gelmiş. çok şükür bebişler iyiymiş. rabbim biraz daha dayanma gücü versin inşallah.

Günaydın ,iyi Haftalar Nisan Annelerim

Bu gece bir rüya gördüm gerçek gibiydi bir uyanmışım ama hala uyuşuğum :) Dr. aslında bebeğimi kontrol edecekmiş ama diyorki belkide alır çıkarım diyor, Bana bir sıvı veriyorlar uyuşturacakmış beni, Sezeryana alıyorlar galiba diyorum, O ara dr. gidiyor ben içmiş oluyorum suyu ve anında kendimi yok gibi hissediyorum ayağa kalkmaya çalışıyrum uyuşmaya çalışıyorum en son nerde dr. diyesim geliyor ben uyandım ... Ya ben Sezeryandan daha çok korkuyorum galiba, İnşallah normal olur rahat olur ben uyanık olurum.
Uyurken benle uğraşılacağı düşüncesi birde ya uyanamazsam düşüncesi sardı (

Sipsean , Geçmiş olsun inşallah aynı durumu tekrar yaşamadan vaktini bekler bebğin, Sen bol dinlen ,mecburiyet harici ayağa kalkma,

Laterna; Senden güzel haberler bekliyoruz cnaım, İnşallah ameliyat sorunsuz hiçbir aksilik olmadan biter ve eşin bir an önce sağlığına kavuşur, Bu arada sende kendine dikkat et ..

ben depresyona mı giriyorum acaba?
canım hiç bişey yapmak istemiyor, kimseyle konuşmak istemiyorum.
dışarıya çıkmak istemiyorum, aynaya bakmak istemiyorum.
yemek yemek istemiyorum, herşeyden tiksinmeye başladım.
giydiğimi yakıştıramıyorum.eşimin her söylediği batıyor
sürekli uyumak istiyorum ve uyuyorum da...
face fotoğraf yükledim.
arkadaşın biri çooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kilo almışsın diye yazmış.
ayda en fazla 1 kilo diyor. ebe olarak çalışıyor bu arkadaş. kendisi 15 kiloyla bitirdi hamileliği.
sanane kardeşim seni ne ilgilendirir söyledin de noldu
bende evet aldım çünkü kooooooooooooççççççççççççç gibi oğlan doğurcam dedim.
sus pus kaldı öyle. sen bidaha 36 beden zor giyersin diyenler...
allahım hepsini boğmak istiyorum.

2 gündür oğlumun hareketleride azaldı.
benim stresimden mi yoksa başka bir sorun mu var anlamıyorum.
randevu alayım dedim çarşambaya kadar doluymuş.
karnımda çok aşağıda zaten. kadının biri de senin doğum yaklaşmış dedi.

canım öncelikle o arkadaşlarınla bağlantıyı kes! ne biçim arkadaş onlar ya hamilelik kutsal bişey 20 kilo alsan bile öyle laflar edilmez, bide ebe olacak bide hemcinsimiz olacak bizim psikolojimizden anlayacak. doktor bişey demiyosa onun bunun lafına kulak asma kioyuda bebeğin doğacağı zamanı da doktor bilir.
bunlarla üzme kendini, sen anlat bakalım oğlanın herşeyi hazır mı?

Dertsizim takma bunları kafana boşver doğumdan sonra zayıflicaz nasıl olsa şimdilik fazla kilolarımızın tadını çıkaralım

günaydınnnnn =))))) güzel bi haftaya başlangıç yapalım inşallah kızlarr =) dün doğum izni raporumu vermeye arkadaşa gittim taa en son kata çıkarttı beni yürüyerek orda doğum yapıp kalcaktım nerdeyse kız da demiyoki ben gelirdim ben alırdım diye biliyo zorlandığımı da..çıktım pancar halde o durumdayken bana aaaa genişledin mi iyice sen servise sığmıcan seneye diyo canım burnumda allah yarattı demicem dalacaktım.bi de üstüne ben senin evine hiç gelmedim geleyim de bi göreyim dio gel gel xxx var benim evde gel..

beni de artık süt kesmemeye başlamıştı ne kadar baharatlı salçalı yağlı kremalı şey var kesip günde nerdeyse 4 litreye yakın su içiyorum ve 2 gündür rahatladım tekrardan zaten sütten de iğrenmeye başlayınca çare arıyodum :s bi de oturarak su içmek gerçekten farkediyo ne zaman su içecek olsam oturuyorum eskiden dikkat etmezdim ama gerçekten farkediyo mide kendine geliyo.

ben bu gidişle korkudan kasılıp sancılanıp doğurcam sanırım (( canım benimm dikkat et kendine inşallah bebişin sabreder allahın izniyle..

yok yok sen bi doktora daha görün canım bizim en çok ihtiyacımız olan şey doktor ilgisi alaksı şu an ama adama bak inşallah bi sorun da çıkmaz kuzucum dua oku bol bol rahatlamaya bebişin de etkilenmesin stresten

aminnnn inşallah güzel haberlerle gelirsin canım=) doktora gitmek artık aksiyon filmleri gibi oluyo gerilim heyecan hat safada

arkadaşlar ben de imza eklemek istiyorum.Hem bebeğimin şu anda ne durumda olduğu,doğumuna kaç gün kaldığını belirten imzadan hem de eşimle evliliğimin süresini gösteren imzadan.Yardım edin.

canım profil bilgilerinde HAKKIMDA kısmı var aşağıda da evlilik panosu yazan yer var oraya gir bi bak görsel kısmından seçiyosun

gudubet bu millet gudubet yaa insanı delirtmeye varlar zaten dicem bigün artık al sen doğur çıkarıyım da diye töbe töbe....başlarım artık onların 36 bedenine de kilosuna da allah sağlıkla doğum yapmayı nasip etsin diyen yok nerdeyse...şart mı varmış standardı var sanki ne kadar kilo alınacağının bi dahakine onlara danışalım bari..bu insanların sonu yok canım mantar gibi heryerdeler sen sıkma canını bana da dün dediler yarın önden geliyo diye yarın arkadan diye eee dedimm eeeeee??? hamilelik germiş seni dyolar bu kez de bebişlerimiz artık büyüdüğünden hareketleri kısıtlanınca belki ondan azalmıştır hissettiklerin canım endişelenme sakın

Gulimier dizine ne oldu hayatım ben mı kaçırdım ,gecmis olsun...

Ofelyam saglikla güzel haberlerle gelecegini umut ediyorum.duayla fıstığım.

Dertsizim,Temmuz'un söylediklerine aynen katılıyorum.artik dilleri bitti yazıyla salca olmaya başladılar.yani birde ilk bebekleriniz anacim ben bu hamileliğimde karşılaşıyorum öyle dembeseklerle.arkadasin değil o ,arkadasın olsaydı"canım uzaklarda,bir basına herseye kendin yetişiyorsun,Rabbim emeginin karşılığını versin."derdi.

Amanamazon sende mübarek ben gibi mıknatıs .nerde dusuncesiz var ardına düşmüş.deseydin keske,o hatun evine gelecegine insafa gelseymis.el ele bile merhamet ediyor.vicdan sahibi olmak cok mü zor?dun ben bir kuaföre gittim de davranışlara hayret ettim.bir yanlışlık var kesin dedim.benim için ayrı bir koltuk getirdi,kızımı oynattilar ,vs.
Hayrett!
İnsanlık ölmemiş bacılar

canım görüşmüyoruz zaten. doğuda eşlerimiz beraber çalışmışlardı. oğlumun kıyafetler yıkandı ütülendi, ama yerleştirmedim henüz. hastane çantamda hazır değil. hazırlayınca sanki hemen doğum yapıcakmışım gibi geliyor. herşeyi ayarladım ama valize koymadım.

Dertsizim takma bunları kafana boşver doğumdan sonra zayıflicaz nasıl olsa şimdilik fazla kilolarımızın tadını çıkaralım
ay millet kilo almamı dört gözle bekliyorlarmış. kuş beyinli insanlar

aynen canım ya etrafımızda ne kadar sinsi insan varmış hepsi ortaya çıktı. kayınvalidemde kaç kilo aldın diye sordu geçen hafta konuştuğumuzda. 10 kilo dedyince ohhhh üstüne yapışsın kalsın o kilolar kemik torbası gibiydin dedi.

canım insanlar ne kadar anlayışsız. arkadaşın aşağıya iniverse incileri mi dökülecekmiş. hey allahım ya bu insanların içine merhamet, vicdan ver ya rabbim.

ay ne bilim tipimimi beğenmiolar ne otobüse binerim kimse yer vermez sıraya girerim millet ittire kaktıra önüme geçmeye çalışır bi yerde saatlerce sıra beklerim millet çocuğunu falan zamklar mubarek ayro koltuğa kıvrana kıvana gezerim ben yok yok bunlar kesin benim tipi beğenmiyo heralde yakışmadı hamilelik heralde içlerinden az yiyeydin de nohut kadar karnın olaydı hıh bi de yermi vercem sana diolar içlerinden DDDD ben çok sırıtkan bir insan uçan kuşa kaçan topa bile gülümserim hatta bazen yolda giderken çoluk çocuk yaşlı kadın genç görsem bi gülümserim tanımasam da selam veririm bazen ters tepki alırım tabi yaşlı teyzeler gnelde ters ters bakar bana ben ondan kaybediyorum bu anlamaz dur kullanalım diolar sanırım...yooo yooo ben bunların yüzünden yalancı olcam çıkcam aradıklarında açmıcam açarsam da annemde kalıyorum dicem bi raporumu okula götürüosun die de bu kadar karşılık beklenmez ki insafsız bileydim karşılık olcağını köye kendim götürürdüm. hunileri takmadan bi doğuraydım

ah voltajım ben o bayanla tanıştığımda 12 günlük bebeği vardı.
eşler operasyona giderdi kadına hep ben destek oldum.
aşı yapılacak yürüyerek evine kadar giderdim. çocuğu beraber taşıyalım yorulmasın diye tekrar evine bırakırdım.
dolmuş taksi bişey yok mecburen yürüyorsun.
marketten bez alıp evine götürürdüm.
eşime yalvarırdım nolur 10 gün sonra kocasını eve gönder kadının psikolojisi çok kötü. el kadar yavruyla napsın diyordum.
ama insanlar çiğ süt emmiş işte yapılanlar unutuluyor ne yazık ki...
laf sokunca, moral bozunca iyi bişey yaptım zannediyorlar şeytan ruhlu insanlar.

çok mu uzak köyün keşke eşine verseydin o götürseydi. düşüncesizler bi kağıt parçası sanki ağırlık olacak.

Günaydın kızlar..
Bende de sanki birkaç gündür bebeğimin hareketleri azaldı gb hissediyorum eski tekmeleri yok gibi.. Umarım alan daraldığı ve rahat hareket edemediği içindir.. ( Bu hafta içi doktora gidicem bakalım ne diycek

Valla bravo amanamazon.nasil gülüyorsun
Bana gecen yıl bir Veli dedi ki,voltaj Hanim ilk defa guldugunuzu gördüm.yalanci yağlı keçi
Benide hep soguk,asık suratimla,kibirli durusumla yadirgarlar.halbuki pambik gibiyim
Devamlı bir laf sokma cabası .cocuklarima acırlar cok kiziyorumdur diye.guya az guluyorum ya,tanimadan bilmeden laf ola beri gele iste.ama tanıdıklarında da vazgeçemezler.
Halbuki ne neşeli ne pozitif ne tatlı ,bal kaymak bir gaciyim
Ayy havam batsın emi.

çok mu uzak köyün keşke eşine verseydin o götürseydi. düşüncesizler bi kağıt parçası sanki ağırlık olacak.

eşim de kendi köyüne gidiyo sabahları erkenden maalesef onunki benimkinden de uzak. benimki yarım saatlik bi köy valla bileydim babamla bile yollardım ya..

canım benim eskiden dişler yamuktu gülemiodum dişlerimi yaptırdım ondan hep yılların acısını çıkarmaya gülüyorum eskiden bana da don surat derlerdi halbuki dişimdi sorun ama ne zamanki ön dişlerimi yaptırdım artık ağzımı kapatamıyorum gülümsemekten yerleşti kaldı suratıma boşver boşverr sen öyle ol yaaa ben artık gülümseme kurbanıyım çok geç DD yoksa tepene çıkarlar hele de veliye gülmücen bak onlara ama göstermedim daha dişlerimi domuşuk domuşuk durabildiğim tek insan onlar

ben de senin gibiyim canım ya. teyzelere falan selam veririm, çocuklar için cebimde şeker vardır. eşimle ilçede pazara çıkarız kavga edip geliriz. kadınlar nasılsın diye sordukça eşim delleniyor. iki adım gidiyoruz başka biri soruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…