2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
günaydın herkese,
o kadar yorgun vs hissediyorum ki geçmiş sayfalara bakamadım.
umarım herkse iyidir ve bebişleriniz de iyidir.
bacağım gibi kolum da uyuşma şeklinde ağrıyor,bilgisayar kullanmak da zor geliyor.
34.hafta civarında hafifden suyu gelen oluyor mu.
erken doğum belirtisi insanı gerçekten geriyor.
bir de hamilelik döneminde boğazımın etrafında ve göğüs altında küçük et benlerim oluştu.5-8 tane.internette baktım ,gebelik buna sebep olabiliyormuş.
sizde de oluştu mu acaba?

günaydın güzel anneler geçmişi okuyorum hafta sonu annemle beraber kızımın uyku setini diktik canımız çıktı resmen foto eklemek istedim pek düzgün çekememişim ama idare edin artık dünde ikeadan cibinlik aldık çok şirin oldu bakalım sizler beğenecek misiniz

voltajım eşim pek fazla övmez herşeyi yapar ederim bende kızarım ona iş bilmeyen biri olsaydım ne yapacaksın diye salak mıyım öylesini alayım marifetli alırım ben diyor sanırım bunu derken övüyor ama konu açıldığında der beceriklidir diye özellikler hamur işlerime bayılır başkası yapsa seninki daha güzel der mutlu eder :) ne yapalım bizim eşler çok belli etmeden içten övüyorlar bizi

Eklentiler

• $DSC_4475.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 39

arkadaşlar 33 tane tefriciye fazla olmuş kimden düşelim?

zapzup ellerinize sağlık canım çok güzel görünüyor. prenses güle güle kullansın.

hanipeks tatlım senin cevabını beklemeden güncellemeyi yaptım canım. sen girmeyince sayfalar çok ilerlemeden yapayım dedim.

merhaba hanımlar ve tatlı bebişleri
umarım erken doğuran yoktur zamanında sağlıkla gelsin inşallah bebeklerimiz

2013 nisan annelerinin kolay dogumuna ve bebeklerinin sagligina niyetimiz. Tefriciye okuyoruz.

Lutfen persembe gunu saat 15.00 e kadar bildirelim okuduklarimizi.

sernil ....................... 500
hanipeks .................. 204
Mezopotamya82 ....... 200
amanamazon............ 100
meryem38................ 500
secilce ..................... 100
MANAVGAT60 ........... 100
görkemre ................. 200
ruveyda12 ............... 300
gulimier ................... 200
vitamin87 ................ 200
wosgi ...................... 100
Yüksek_Voltaj .......... 100
ela68 ....................... 500
esraasm .................. 100
DytEda .................... 100
temmuz27 ............... 100
umutege16 .............. 200
bh8076 .................... 100
laterne ..................... 50*
ofelyam .................... 123
vilin .......................... 100
BoO_ ........................ 100
dertsiz ...................... 200

Toplam: 4477

​arkadaşlar 33 fazlamız var, sernil canım senden düşüyorum müsadenle, ???

Son düzenleme:
yeni bir tane daha başlatalım olmaz mı,200 de bana yazın diyecektim ki geçmişiz bile

​canım benim kalp kalbe karşıymış, ben de düzenliyim de sana emanet ediyim diyordum. Dualarımız sana emanet canım benim.
tatlım sen zaten en zor olan kısmı yapmışsın sağol canım. bana pek bişey kalmamış okunanları işaretleyeceğim sadece.

limonluparfe de dua istiyor canım. 500 alanlardan düşelim onu da kabul ederlerse tabi.

eşim de kendi köyüne gidiyo sabahları erkenden maalesef onunki benimkinden de uzak. benimki yarım saatlik bi köy valla bileydim babamla bile yollardım ya..
aman boşver götürsün işte eline yapışmaz ya bizim düşünecek daha önemli şeylerimiz var böyle tiplere ayıracak saniyemiz yok.

zapzup uyku seti güzel olmuş. annenle beraber zevkine uygun bişey yapmışsın. ben çok da beğenmeyerek hazır bi uyku seti aldım netten. güle güle kullanın.
dertsiz bana hep itici gelmiştir asker kıyafeti ama eşin asker olduğu için size sempatik geliyodur heralde. ahh bu babalar... benimki de cübbe diktirecekmiş

Son düzenleme:
öğle yemeği için mutfağa gidicem bir türlü ayrılamıyorum pcnin başından.
laternamdan haber yok. merak ediyorum hayırlısıyla bir atlatsalar şu ameliyatı valla derin bir ohhh çekicem.

canım bende 4-5 yaşlarında giydirilen asker kıyafetlerini hiç sevmiyorum.
ama tulum olunca gözüme hoş göründü. bi de kimsede yok böyle. yurtdışından ithalmiş...
merkezden eşimin komutanları bebek görmeye geldiklerinde giydircem sadece.

Son düzenleme:

​Ben özel mesaj attım canım elaya, meryeme de atacağım 10dakikanın geçmesini bekliyorum. Sernil tamam demişti zaten, yetişmez diye konuştuğumuz için 500 almıştı. Okumadıklarından bir emin olalım ki öyle verelim diğer arkadaşlarımıza. Gerekirse biz de veririz, ne kadar çok okuyan olursa sevabımız da büyük olur dualarımız kabul olur inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…