2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

babasıyla oynarken giysin eşinin çok hoşuna gider, ayy komutanlar çocuğu öyle görünce mest olurlar kesin.

Canım iyi haberlerini bekliyoruz, bu kadar insanın kalbi sizinle. Eşin sağlığına kavuşmuş bir şekilde çıkacak o hastaneden Gelmiş geçmiş olsun şimdiden...

Çok büyük korku atlatmışsın, gelmiş geçmiş olsun arkadaşım. Neyse ki doğru zamanda doğru müdahale yapılmış. Ciğer geliştirici iğne de yaptılar mı? gerçi 34. haftada olduğun için gerek duymamış da olabilirler Dinlenmeye çalış ama lütfen sakin ol. İyi haberlerini bekliyoruz..

Bence de başka bir dr.a git, için rahat olsun. Ben hiç bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Ama sen de kulaklarınla duy ve rahat et.. Güzel haberlerini bekliyoruz ofelyam..

Dertsiz canım şu insanlara kulak tıka nolur. Topu topu 10 kilo almışsın, çok çok ideal bir kilo bence. Biz seninle aynı haftadayız, 13 kilo aldım bile. Resmen kıskançlık yapıyorlar, boşver gül geç.. Bu arada dertsiz benim de karnım aşağıda sanki. Bir kaç gündür takıntı oldu bende de Acaba diyorum büyümüyor mu, biz mi abartıyoruz:26: Bi de hareket azalması zaman zaman bende de oluyor. Sanırım uyku ve uyanıklık saatleri değişti ve yerleri daraldı. Ama benim de cumartesi kontrolüm var, stres oldum şimdiden..

Sanırım herkeste oluyor bu durum Ben de aynı şeyi düşünüyorum, umarım öyledir.. Benim de kontrol cumartesi..

doğum parası, süt parası vb. bu konularla ilgili bilginiz var mı?

Canım dogum gerçekleştikten sonra dogum raporunu okula veriyorsun onlar mem'e gönderiyorlar bir haftaya yatıyormuş zaten komik bir miktar 180 liraymis özlükteki arkadaslar öyle dediler. Süt parası da 20-30 birsey sen raporu gönder muhasebe bunları hesaba geciyormuş

Mergenden haber gelmiş nihayet haftasonu, çok merak ettik canım seni hepimiz. Neyse ki iyisiniz çok şükür.
Dualarımız seninle, bi daha bu kadar meraklandırma ama bizi, ara ara bilgilendirme geç

Kızlar,anam ben pert oldum.
Sarhoş gibi ne oluyor boyle(bugun kontrol var ama gidemeyecek kadar yorgunum.
Sabah boyle değildim hemen isleri bitirdim yemek vs.yorulmadım da .camasir sermem lazımhic mecalim yok.oglum yemeğe gelecek.gelsin gitsin iyi olursam gideyim bari.

Laterne haber vermemiş ne yaptı acaba?

Ellerinize sağlık canım,çok güzel olmuş. Çok şanslı kızın annesinin ve anneannesinin el emeğinin içinde uyuyacak.

kızlar eşimin doğumgünü hediyesine bakın.babasıyla oğlum aynı giyinecekler.
Eki Görüntüle 641227

Dertsizcim sizin de tulumunuz harika, çok sevimli, çok güzel yapmışlar bot kısmını bile düşünmüşler :)
Eşinin yerinde olsaydım mest olurdum.

Benim kızım artık içeriye sığmaz oldu :) öyle değişik hareketler yapıyor ki artık, her seferinde şaşırtıyor beni.. Ayakları eskiden ufak et parçası gibi yukselirdi göbeğimden şimdi sanki kemikli bir doku gibi sert birsey karnımın sagından dayanıyor yukarı aşağı inip çıkıyor . Baskasını görsem böyle aklımı kaçırırım o ne lan diye :) şimdi bu hareketlerden zevk aldığıma inanamıyorum :) ama acısından uyutmuyor orası ayrı dert

karanfilli ballı ılık su iç canlandırır belki birazcık.hemen işleri bitirmek de yormuş olabilir bi anda harcayınca enerjiyi kendini hemen şarj ett =) yada bi portakal falan bişiler yeeee aç bi de canlı bi müzik kanın canlanır

Canıımm hep aklımdasınız, dua ediyorum sizin için.
Rabbim sağlıkla, kolaylıkla sonuçlandıracak inşallah.
Ameliyat bitmiştir herhalde, güzel haberlerini bekliyoruz.

eşim korkuyo benimm dokunmuyo karnıma kolay kolay artık bakıp bakıp töbe töbe diyo

Kontrolüne git bak mutlaka kızın ne yapıyor :) çamaşır da bekleyiversin nolucak

eşim korkuyo benimm dokunmuyo karnıma kolay kolay artık bakıp bakıp töbe töbe diyo

Esler haklı canım bende baskasında görsem korkarım dokunmak istemem öyle yaratık gibi hareket halinde :) ama insanın evladı olunca böyle oluyo demek ki :) böyle söyleyince de hep Cem Yılmaz geliyo aklıma :) Alien de olsa evladım iste diye :)))

merhaba cnm hangi hastane seninki? istanbuldamisin?
bende boyle bi kursa katilmak istiyorum. ben medipole gidiyorum buranin da kursu varmis ama ayda bir filanmis daha denkgelemedim

Tatlım ben de medipol mega'ya gidiyorum, sana bilgi vermediler mi?
Çok faydalı bir eğitimdi kızlar, hastanenizin böyle bir imkanı varsa sakın kaçırmayın.
Bilmediğim pek çok şeyi öğrendim, eğitimi veren ebe de tam bir normal doğum yanlısıydı.

Normal düşünenler için faydası olur belki birazcık özet geçmek istiyorum anlatılanları.
Doğum anında 2 hormon salgılanıyor, oksitosin ve endorfin. Oksitosin rahmi kasıyor, endorfin gevşetiyormuş.
Bunlar olurken eğer panik yaparsak adrenalin de devreye giriyor ve bu ikisinin işleyişini bozuyormuş.
Sürecin uzamaması için nasıl başarırız bilmiyorum ama sancı anında sakin olmak herşeyden önemli yani kızlar.
Ebe Hanım sancılarınızı evde çekmeye çalışın diye tavsiye etti, en rahat olacağımız ortam evimiz olduğu için, kendinizde farklı, ters giden birşeyler hissetmediğiniz müddetçe, 5dk. da bire inmeden hastaneye gelmeyin bence diyor.

Su geldikten sonra 24 saat içinde doğumun gerçekleşmesi gerekiyormuş kızlar ama öyle hemen suyum geldi diye de hastaneye atmamıza gerek yok kendimizi.
Suyumuz yeşil gelirse eğer o bebek kakasını yaptı demekmiş, işte o zaman hemen gelin dedi.

Bebek rahimden çıkınca rahim ağzından (uzunluğu 3cm.) ve vajina yolundan (uzunluğu 10 cm.) geçiyormuş.
Bu cm. cm. açılan yer rahim ağzıymış, yani ilişkiye girilen vajina yolu değilmiş. Vajina yolu bebek ordan geçerken zaten genişleyebilen bir bölgeymiş.
Doğum sonrasında da aynı şekilde eski halini alabiliyormuş.

Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
Kolay doğumlar nasip etsin bize.

HERKESE GÜNAYDINNNNNNN SABAH ŞEKERLERİ...

mezos yaşanmış bi hikaye kıss ben duyduğumdan beri ne haldeyim bilsen :18: demeyeydim keşke

sipsezan geçmiş olsun canım, dinlenmen işe yarıcak inşallah, vaktinde gelicek bebişin..

ofelyam bende kafadan muzdaribim, bizim kafada 2 hafta ilerde, biri başka dra git dedi ama gitsem, doğru çıksa nolucak bu satten sora diye gitmedim, 5 martta kontrolümüz war, onu bekliyorum heyecanla.. inşallah sorun çıkmaz.. gerçi babasınında benimde kafamız büyük, ben 4. doğum olmama rağmen annem en çok bende zorlanmış:))

benimde benimde başladı, bende evdeyim:) hayırlı olsun bize:)

amaaaannnn çokda tırt, o kıza deseydin " en çokda senin ne düşündüğünü merak ediyodum", bide 10 kilo için diyosa bunu, benim hamilelikten önceki bide şimdiki resmimi gönderelim o kıza, şak diye düşüp bayılsın, kilo konusunda ağzını açamaz bi daha

çok güzel olmuş canım nevresim, elinize sağlık, cibinlikten bizde de war:)

kızlar eşimin doğumgünü hediyesine bakın.babasıyla oğlum aynı giyinecekler.

ya bu oğlanların askere gittii günleri görecezmi acaba?? duygulandım walla.. gerçi o zamana kalırmı askerlik.. güle güle giysin canım oğluşun..

voltajjjjj sen o kadar iş yapmışın ya, bana bak şimdi
bende 11e doğru kalktım, kahvaltı ettim, bebişin eşyalarını ayırıp makineye attım, geldim salona oturdum "ohh dinleniym biraz" diye
sana tü tü tü 41 kere maşallahhhhh

vOLTAJIM,SEN NALATTIKÇA BEN GERİLİYORUM..HARBİDEN ZOR CANIM SENİN İŞİN YA.

aMA BİZ BAYILIYORUZ O FİLME AİLECEK..HATTA BİZİM EVDE KARAKTERLER BİLE SAHİPLENİLDİ OĞLAN SÜNGER BOB(BANA KALSA PLAKTON AMA) KOCAM BAY YENGEÇ,BEN DE PATRİK..TABİİ SENİN KIZIN YAŞI ÇOK KÜÇÜK DAHA ONUN İÇİN..O GERÇEKLE KURGUYU AYIRT EDEMEZ DAHA..

aHH CANIM YAA AYNI DERTTEN MUZDARİBİZ..BENİMKİ DE KORDON DOLAMIŞ İKİ KERE,ERKEN ALINMA BİZDE DE SÖZ KONUSU..

MERGEN CANIM SAĞLIKLA KAVUŞMAN DİLEĞİYLE YAVRULARINA..

GEÇMİŞ OLSUN,BİZLERE NAZAR MI DEĞDİ NE?

ZAPZUP ÇOK GÜZEL OLMUŞ UYKU SETİNİZ ELLERİNİZE SAĞLIK..

DERTSİZ CANIM OĞLANIN TULUM ÇOK ŞEKER,BAYILDIM..BABABSI NOLMUŞTUR KİMBİLİR...PATAVATSIZ ARKADAŞLARA TAKMA SEN,ONLAR SÖLESİN DURSUN,VÜCUT SENİN,KİLO SENİN..ONLARA NE..VERİRİZ HEPSİNİ,İSTEYİNCE NELER OLUYOR..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…