şimdi 200 aldım mı ben,kesin mi,diğer arkadaşlar 500ü tamamlamışlarsa fazla olmasın
canım bende 4-5 yaşlarında giydirilen asker kıyafetlerini hiç sevmiyorum.
ama tulum olunca gözüme hoş göründü. bi de kimsede yok böyle. yurtdışından ithalmiş...
merkezden eşimin komutanları bebek görmeye geldiklerinde giydircem sadece.
Allah razı olsun hepinizden.. Çok teşekkür ederim.
Ne zormus böyle sabah olmasını beklemek;hem sabah geç olsun istiyorum hemde biran evvel olsun diyorum..
Dalıyorum, gözlerimi açmadan galiba vakit geldi deyip dua ile kalkmaya yelteniyorum, bir bakıyorum daha 45 dak olmamış :-(
Artık uyuyamayacagima ikna oldum uzaktan aşkımı izleyip dua ediyorum..
Kafam dagilsin diye size bakayım dedim ama ancak bukadar oldu :-(
Rabbim yarın sizlere hayırlı haberler vermeyi nasip etsin inşallah..
Allah şifa dileyen tüm kullarına şifa versin inşallah..
günaydın anneler ve bebişleri.. kızlar nazar değdi nisan annelerine bilmiyorum. cumartesi günü doğuruyordum bendemecazi değil gerçekten... kasılmalarım vardı düzensiz düzensiz girip çıkıyordu evde de yalnızım eşimi bekledim gece acile gittik kan idrar tansiyon vs. bakıldı dr umu aramışlar (Allah ım ondan razı olsun) 10 dk da geldi hemen odaya aldılar nst ye girdim ordan doğumhaneye gittik orda ayrıntılı muayene etti bir sürü alet girdi çıktı rahim kanalım 2,5 cm kısalmış erken doğum olabilir en azından iki hafta tutabilirsek 36. hafta dolardı dedi. bi de bana acilde az kalsın kas gevşetici vuracaklarmış Allah"tan dr um yetişmiş de engel olmuş yoksa şimdi doğuma alırdık seni dedi :18: kızlar ömrümden ömür gitti yaa,bir iğne yaptılar hala yeri acıyor iki serum yedim bir ilaç verdiler 20 dk arayla 3 kez içtim yatak istirahatliyim artık 6 saat arayla içtiğim bir ilaç verdiler ama her an olabilir dedi dr kasılmaları da bebeği de kontrol et dedi korkuyorum kızlar yaaa..
kızlar hepiniz çok ama çok saolun iyice inceledim ultrason sonuçlarını da zaten, sadece kilosu değil, diğer ölçüleri de geriden geliyo yalnız, daha çok canım sıkıldı, bi de ben 3 hafta üst üste doktora gitmiş oldum, kafa ölçüsünü yanlış mı ölçmüş anlamadım, gttikçe düşmüş, bırak düşmesi ilerlememesi bile büyük sıkıntı zaten Allah korusun, ayrı bi yere daha gigicem doktora başka türlü içim rahat etmiycek, bu benim doktorun aşırı rahat hali sinirime dokunuyo zaten, en azından bi göz daha görsün, kilosunu geçtim artık, şu kafa çevresi olayı nedir yani, yanlış ölçtüyse de adam gibi ölçseymiş ya, 9 doğurdum burda, umarım yanlış ölçüyodur yani, kafası 2 hafta geri gibi görünüyo
ben depresyona mı giriyorum acaba?
canım hiç bişey yapmak istemiyor, kimseyle konuşmak istemiyorum.
dışarıya çıkmak istemiyorum, aynaya bakmak istemiyorum.
yemek yemek istemiyorum, herşeyden tiksinmeye başladım.
giydiğimi yakıştıramıyorum.eşimin her söylediği batıyor
sürekli uyumak istiyorum ve uyuyorum da...
face fotoğraf yükledim.
arkadaşın biri çooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kilo almışsın diye yazmış.
ayda en fazla 1 kilo diyor. ebe olarak çalışıyor bu arkadaş. kendisi 15 kiloyla bitirdi hamileliği.
sanane kardeşim seni ne ilgilendirir söyledin de noldu
bende evet aldım çünkü kooooooooooooççççççççççççç gibi oğlan doğurcam dedim.
sus pus kaldı öyle. sen bidaha 36 beden zor giyersin diyenler...
allahım hepsini boğmak istiyorum.
2 gündür oğlumun hareketleride azaldı.
benim stresimden mi yoksa başka bir sorun mu var anlamıyorum.
randevu alayım dedim çarşambaya kadar doluymuş.
karnımda çok aşağıda zaten. kadının biri de senin doğum yaklaşmış dedi.
Günaydın kızlar..
Bende de sanki birkaç gündür bebeğimin hareketleri azaldı gb hissediyorum eski tekmeleri yok gibi.. Umarım alan daraldığı ve rahat hareket edemediği içindir..( Bu hafta içi doktora gidicem bakalım ne diycek
canım ben şimdi okula gidiyorum takip zor olur akşam,bana da özelden yazarsan sevinirim​canım sen topiği takip et, kızlardan okumadıklarına dair mesaj gelsin öyle başlarsın. ben özel mesaj attım, cevap bekliyorum.
doğum parası, süt parası vb. bu konularla ilgili bilginiz var mı?
doğum parası, süt parası vb. bu konularla ilgili bilginiz var mı?
canım ben şimdi okula gidiyorum takip zor olur akşam,bana da özelden yazarsan sevinirim
Günaydın canım arkadaşlarım
İnşallah herkes iyidir
Ben hastaneyi mesken tuttum,sizi haberdar edemedim...
Doğumu ötelemeye çalışıyoruz..
Dualarınızı eksik etmeyin...
Kendinize ve minişlerinize çok iyi bakın...
İlk fırsatta yazacağım tekrar..
Hepinizi ayrı ayrı kocaman öpüyorum...
Allaha emanet olun..
bunlarda yakından görünüşü
Eki Görüntüle 641207 Eki Görüntüle 641208 Eki Görüntüle 641209 Eki Görüntüle 641210
kızlar eşimin doğumgünü hediyesine bakın.babasıyla oğlum aynı giyinecekler.
Eki Görüntüle 641227
Kızlar,anam ben pert oldum.
Sarhoş gibi ne oluyor boyle(bugun kontrol var ama gidemeyecek kadar yorgunum.
Sabah boyle değildim hemen isleri bitirdim yemek vs.yorulmadım da .camasir sermem lazımhic mecalim yok.oglum yemeğe gelecek.gelsin gitsin iyi olursam gideyim bari.
Laterne haber vermemiş ne yaptı acaba?
Kızlar merhaba..
Biz istanbula geldik;şimdi hastanedeyiz..
Bugece eşimle birlikte hastanede kalacagim;sabah erkenden ameliyata alacaklar..
Nolur dualarinizda yarın bizi unutmayın ;eşim sağ salim kurtulsun sağlığına kavussun..
Benim kızım artık içeriye sığmaz oldu :) öyle değişik hareketler yapıyor ki artık, her seferinde şaşırtıyor beni.. Ayakları eskiden ufak et parçası gibi yukselirdi göbeğimden şimdi sanki kemikli bir doku gibi sert birsey karnımın sagından dayanıyor yukarı aşağı inip çıkıyor . Baskasını görsem böyle aklımı kaçırırım o ne lan diye :) şimdi bu hareketlerden zevk aldığıma inanamıyorum :) ama acısından uyutmuyor orası ayrı dert
Kızlar,anam ben pert oldum.
Sarhoş gibi ne oluyor boyle(bugun kontrol var ama gidemeyecek kadar yorgunum.
Sabah boyle değildim hemen isleri bitirdim yemek vs.yorulmadım da .camasir sermem lazımhic mecalim yok.oglum yemeğe gelecek.gelsin gitsin iyi olursam gideyim bari.
Laterne haber vermemiş ne yaptı acaba?
eşim korkuyo benimm dokunmuyo karnıma kolay kolay artık bakıp bakıp töbe töbe diyo
merhaba cnm hangi hastane seninki? istanbuldamisin?
bende boyle bi kursa katilmak istiyorum. ben medipole gidiyorum buranin da kursu varmis ama ayda bir filanmis daha denkgelemedim
doğum iznim başladı artık evdeyiz oğlumla. 2 gündür deli gibi su içiyorum, umarım faydası olur.
laterne için bugün büyük gün ameliyat sorunsuz geçer de eşi sağlığına kavuşur inşallah...
ben depresyona mı giriyorum acaba?
canım hiç bişey yapmak istemiyor, kimseyle konuşmak istemiyorum.
dışarıya çıkmak istemiyorum, aynaya bakmak istemiyorum.
yemek yemek istemiyorum, herşeyden tiksinmeye başladım.
giydiğimi yakıştıramıyorum.eşimin her söylediği batıyor
sürekli uyumak istiyorum ve uyuyorum da...
face fotoğraf yükledim.
arkadaşın biri çooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kilo almışsın diye yazmış.
ayda en fazla 1 kilo diyor. ebe olarak çalışıyor bu arkadaş. kendisi 15 kiloyla bitirdi hamileliği.
sanane kardeşim seni ne ilgilendirir söyledin de noldu
bende evet aldım çünkü kooooooooooooççççççççççççç gibi oğlan doğurcam dedim.
sus pus kaldı öyle. sen bidaha 36 beden zor giyersin diyenler...
allahım hepsini boğmak istiyorum.
2 gündür oğlumun hareketleride azaldı.
benim stresimden mi yoksa başka bir sorun mu var anlamıyorum.
randevu alayım dedim çarşambaya kadar doluymuş.
karnımda çok aşağıda zaten. kadının biri de senin doğum yaklaşmış dedi.
günaydın güzel anneler geçmişi okuyorum hafta sonu annemle beraber kızımın uyku setini diktik canımız çıktı resmen foto eklemek istedim pek düzgün çekememişim ama idare edin artık dünde ikeadan cibinlik aldık çok şirin oldu bakalım sizler beğenecek misiniz
kızlar eşimin doğumgünü hediyesine bakın.babasıyla oğlum aynı giyinecekler.
Günaydın canlar.bugun hic uyumadım desem yeri.gozlerim kapanıyor ama kızım ağlıyor birşeyler yapıyor
Yanima geliyor itiyor beni birseyler yapiyor.birde korkuyor bugunlerde tuvalete bile benle gidiyor.Saat 4 ten 6ya kadar nefessiz sancım vardı.olumum bu böbreğimden olacak galiba(
Her sancıda bu daha başka diyorum((
Hayatımda çektiğim en büyük ağrı .birde esim kahvaltı etti giderken yine aynı ağıt baba gitmebu kiz niye boyle oldu ((
Hepimize gecmis olsun.
Hanipeksim,dogumla beraber mide yanması,kaburga,batması,uykusuzluk,bas ağrısı vs hepsi bitecek bitanem.ama benim bobrek ve Zehra değişmeyecek her gece ikisini ayrı ayrı uyutacağım galiba.agrilarimla.
Korkmasa bu kadar degildi yatağına koyar koymaz uyanıyor zaten dermanım kesik.babasi koysa iyice ağlıyor annem gelsin diye.babasina cok asiri düştü birde ardından ağlıyor benide götür vs.bilmiyorum ne olacak.
İnsallah canım benim stresimden öte abisiyle bir video izlemiş tatil tabi 3 hafta oldu ve hala hergun oluyor korkudan.video sünger bobla sersem arkadasi petrik.testere filmini animasyon yapmışlar bize göre komedi ama onun dünya basına yıkıldı.unutamiyor her an aklında hemde her an.sariliyorum oyundu saka yapmis vs bazen umursamiyorum ki cok üstüne düşmesin diye.mumkun değil ya.mutfaga girsem arkamdan soluksuz koşuyor beni yalnız bırakma vs.allahim biri bitiyor biri başlıyor...
mrblar arkadaşlar
dün kontrole gittim herşey yolundaydı kordunu boğazındaymış belki değişir dedi doktor çok korkma dedi.tam çıkarken kasık ağrılarım oldu doktora sordum nts bağladılar sancım çıktı serum bağladılar yine sağcım çıktı sonra yine serum arkasından ilaç verdiler sancıları durdurmak için dün gecede hastanede kaldık. Erken doğum olabilirmiş 37 haftaya kadar nasıl sabredeceğim bilmiyorum daha önümüzde çok hafta var
bizim için ne olur dua edin bebeğin saha 1.500 kg imiş((
Günaydın canım arkadaşlarım
İnşallah herkes iyidir
Ben hastaneyi mesken tuttum,sizi haberdar edemedim...
Doğumu ötelemeye çalışıyoruz..
Dualarınızı eksik etmeyin...
Kendinize ve minişlerinize çok iyi bakın...
İlk fırsatta yazacağım tekrar..
Hepinizi ayrı ayrı kocaman öpüyorum...
Allaha emanet olun..
Kizlar hepinizin dualari icin minnettarim. Doktorla gorustum, suyumun cok azaldigini ve bebegi suyun tukenmesine takriben acilen almalari gerekebilecegini belirtti bize. 2450 kilosu oldugundan en azindan 2,5 kilosu olsa kuvoze girmez saniyorum ama bebegin durumuna bagki dedi. Hep haftasindan fazla onde gelisiminu seyreden kizim su anda yuksek ihtimal erkenden alinacak. Iki gun boyunca kizim ciger gelisimini tamamlayabilsin diye steroid igne oldum. Simdi ise bel ve bacak agrimdan duramiyorum. Acaba igne ile bir ilgisi olabilir mi? Durumu benim gibi olan veya tanidiginiz var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?