ben depresyona mı giriyorum acaba?
face fotoğraf yükledim.
arkadaşın biri çooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kilo almışsın diye yazmış.
ayda en fazla 1 kilo diyor. ebe olarak çalışıyor bu arkadaş. kendisi 15 kiloyla bitirdi hamileliği.
sanane kardeşim seni ne ilgilendirir söyledin de noldu
bende evet aldım çünkü kooooooooooooççççççççççççç gibi oğlan doğurcam dedim.
sus pus kaldı öyle. sen bidaha 36 beden zor giyersin diyenler...
allahım hepsini boğmak istiyorum.
2 gündür oğlumun hareketleride azaldı.
benim stresimden mi yoksa başka bir sorun mu var anlamıyorum.
randevu alayım dedim çarşambaya kadar doluymuş.
karnımda çok aşağıda zaten. kadının biri de senin doğum yaklaşmış dedi.
bunlarda yakından görünüşü
Eki Görüntüle 641207 Eki Görüntüle 641208 Eki Görüntüle 641209 Eki Görüntüle 641210
Esler haklı canım bende baskasında görsem korkarım dokunmak istemem öyle yaratık gibi hareket halinde :) ama insanın evladı olunca böyle oluyo demek ki :) böyle söyleyince de hep Cem Yılmaz geliyo aklıma :) Alien de olsa evladım iste diye :)))
Ruhum daraldi kizlar ya.
Dun tum gece uyuyamadim midemde cok yanma vardi.
Sabah kocisi ise gonderdim uyumusum. Zil caliyor..ama nasil.pes pese.
Acmadim otomatik kapiyi. Binadaki biri acmis. Bu sefer kapi zili caliyor pes pese.
Mecbur kalktim bakdim kaynanam. Allahim nasil.sinir.oldum. Uyuyorum ya goruyor oturdu.kaldi.
Kahvalti hazirladim mecbur. Oglusunda kiyafetlerini.utulemistim koltugun ustundeydi onlara bakiyo.
Yerlescek mi bunlar daha.bir sey alma.aman cok.olmus gibi.sorular. Sanki cok umrundaymis gibi.
Ya kocis zorlanmasin anneme gecmiyim yolu.uzun.olcak.dedim ama boyle giderse.ben sitres kupu.olcam.
Icerde oturuyo oylece off offf
BENDE CUMA GÜNÜ ÇALIŞABİLİR RAPORU ALMIŞTIM AMA DOĞUM İZNİME AYRILMAYA KARAR VERDİM.SIK SIK TAKİP EDİLECEĞİM İÇİN İZİN ALMAK SIKINTILI OLUR DİYE..HEM ERKEN ALINACAKSA EVDEKİ İŞLERİMİ YAPAYIM,ZAMAN KALMIYOR ÇÜNKÜ FAZLA...AKŞAM DUŞAKABİNİN CAMI PATLADI(nasıl olduğunu çözemedik hala) O BAHANEYLE KOMPLE YIKADIK,FIRÇALADIK BANYOYU..FAYANSLAR FİLAN PIRIL PIRIL..DOĞUMA YAKIN BİR KEZ DAHA SİLDİM Mİ TAMAMDIR..HAFTA SONU DA DOLAPLARI KAPILARI PENCERELERİ HALLEDECEĞİZ ANNEM VE ABLAMLA..NE OLUR NE OLMAZ DİYE..
KIZIMA BİR SÜRÜ KIYAFET ALDI ANNEM GENE..4 YAŞINA KADAR TÜM KIYAFETLERİ HAZIR,ATLETİNE KADAR..ARTIK NE EKSİK DİYE DÜŞÜNMÜYORUM..
KENDİSİ DE HAIRLISIYLA,SAĞLIKLA GELSE..TEK DİLEĞİM BU ŞU AN..
Kızlar ayak bileklerim çok şişiyor bu günlerde..
Şimdi eğilip baktım da gayet bol bağladığım spor ayakkabılarımdan dışarı çıkacak gibi duruyor ayak bileğim.
Çorapları olabildiğince bol olanından giyiyorum ve yukarı çekmiyorum yinede oturuyor.
Bide niyeyse sağ tarafım daha şiş.
Oturarak çalışmanın da dezavantajı ayakları sarkıtmak..
Varmı bu durumda olan?
canım sağol. takmamaya çalışıyorum ama gerçekten üzülüyorum.Dertsiz canım şu insanlara kulak tıka nolur. Topu topu 10 kilo almışsın, çok çok ideal bir kilo bence. Biz seninle aynı haftadayız, 13 kilo aldım bile. Resmen kıskançlık yapıyorlar, boşver gül geç.. Bu arada dertsiz benim de karnım aşağıda sanki. Bir kaç gündür takıntı oldu bende deAcaba diyorum büyümüyor mu, biz mi abartıyoruz:26: Bi de hareket azalması zaman zaman bende de oluyor. Sanırım uyku ve uyanıklık saatleri değişti ve yerleri daraldı. Ama benim de cumartesi kontrolüm var, stres oldum şimdiden..
Dertsizcim sizin de tulumunuz harika, çok sevimli, çok güzel yapmışlar bot kısmını bile düşünmüşler :)
Eşinin yerinde olsaydım mest olurdum.
kendine haksızlık etme tatlım. biz seninde ne kadar hoş göründüğünü gördük hayatım.amaaaannnn çokda tırt, o kıza deseydin " en çokda senin ne düşündüğünü merak ediyodum", bide 10 kilo için diyosa bunu, benim hamilelikten önceki bide şimdiki resmimi gönderelim o kıza, şak diye düşüp bayılsın, kilo konusunda ağzını açamaz bi daha
ya bu oğlanların askere gittii günleri görecezmi acaba?? duygulandım walla.. gerçi o zamana kalırmı askerlik.. güle güle giysin canım oğluşun..
voltajjjjj sen o kadar iş yapmışın ya, bana bak şimdi
bende 11e doğru kalktım, kahvaltı ettim, bebişin eşyalarını ayırıp makineye attım, geldim salona oturdum "ohh dinleniym biraz" diye
sana tü tü tü 41 kere maşallahhhhh
sağol canım. sizde annenin aldıklarını güle güle kullanın tatlım.DERTSİZ CANIM OĞLANIN TULUM ÇOK ŞEKER,BAYILDIM..BABABSI NOLMUŞTUR KİMBİLİR...PATAVATSIZ ARKADAŞLARA TAKMA SEN,ONLAR SÖLESİN DURSUN,VÜCUT SENİN,KİLO SENİN..ONLARA NE..VERİRİZ HEPSİNİ,İSTEYİNCE NELER OLUYOR..
hepimizin etrafında böyle insanlar varmış canım ya. allah akıl fikir versin ne diyelim.Canım benim hiç kulak asma böyle şeylere malesef bu dönemde herkes bize aynı tepkileri veriyor. Çok sinir bozucu insan var düşünmeden yorum yapıyorlar.
Bana da görenler ayy neredeyse tanıyamayacaktım, ne kadar şişmişsin, sorun yok değil mi... cins cins sorular..
Maalesef terslemek zorunda kalıyoruz ama yapacak birşey yok..
Oğlunun hareketlerine takılma fazla sakin olur pozitif düşümeye başlarsan o da hareketlenir yakında..
ahahageçen kardeşim aynısını söyledi doktorumuz hep 4d yle bakıyo tüm görüntüleri siyah beyazdan farklı kardeşim bakınca bu neee yaaa mumya gibi diyo ben resimleri optukçe
Canım sen yine 4d de birseyler görürsün , bizim doktor hep siyah beyaz veriyor. Bir kez yüzünü yakalayıp çekmişti son kontrolde. Ama biz esimle nasıl seviyoruz ağzına bak burnu ufacık vs muhabbetleri :) gecen hafta kaynana bendeydi esim de heves etti torununu göster anneme defi. Bende getirdim usg görüntüsü kadıncağız bir seye benzetemedi tabi :)) esimdeki çabayı görsen bak anne çenesi diyor kadın karartın o cene yok orda diyor :))) benzetemedi birşeye haklı tabi bize kalsa çerçeve yaptiri salona koyacağız :)
laf söyleyenlere cevabı yapıştırıcaz canım yoksa üzülen biz oluyoruz.Canim.hic uzme.kendini ayni.tepkileri.bende.aliyorum ve hic umrumda olmuyor.
Herkes oncelikle donsun kendine baksin. Masallah dogumu yapan doktor kesiliyor.
Canim skkin zaten.sinir.oluyorum.bu tarz.insanlara.
ondan sonra da kaynana neden sevilmez derler bunun nesini sevcen..dua oku bol bol içinden zaten bu gidişle bu sabırlarla taş gibi bi sabır küpü olcaz ya hadi hayırlısı...kına yaksın ettiği eziyete sevinip töbe töbe
Kızlar ayak bileklerim çok şişiyor bu günlerde..
Şimdi eğilip baktım da gayet bol bağladığım spor ayakkabılarımdan dışarı çıkacak gibi duruyor ayak bileğim.
Çorapları olabildiğince bol olanından giyiyorum ve yukarı çekmiyorum yinede oturuyor.
Bide niyeyse sağ tarafım daha şiş.
Oturarak çalışmanın da dezavantajı ayakları sarkıtmak..
Varmı bu durumda olan?
BENDE CUMA GÜNÜ ÇALIŞABİLİR RAPORU ALMIŞTIM AMA DOĞUM İZNİME AYRILMAYA KARAR VERDİM.SIK SIK TAKİP EDİLECEĞİM İÇİN İZİN ALMAK SIKINTILI OLUR DİYE..HEM ERKEN ALINACAKSA EVDEKİ İŞLERİMİ YAPAYIM,ZAMAN KALMIYOR ÇÜNKÜ FAZLA...AKŞAM DUŞAKABİNİN CAMI PATLADI(nasıl olduğunu çözemedik hala) O BAHANEYLE KOMPLE YIKADIK,FIRÇALADIK BANYOYU..FAYANSLAR FİLAN PIRIL PIRIL..DOĞUMA YAKIN BİR KEZ DAHA SİLDİM Mİ TAMAMDIR..HAFTA SONU DA DOLAPLARI KAPILARI PENCERELERİ HALLEDECEĞİZ ANNEM VE ABLAMLA..NE OLUR NE OLMAZ DİYE..
KIZIMA BİR SÜRÜ KIYAFET ALDI ANNEM GENE..4 YAŞINA KADAR TÜM KIYAFETLERİ HAZIR,ATLETİNE KADAR..ARTIK NE EKSİK DİYE DÜŞÜNMÜYORUM..
KENDİSİ DE HAIRLISIYLA,SAĞLIKLA GELSE..TEK DİLEĞİM BU ŞU AN..
yok canım maalesef soruyorum birilerine onlar da adamakıllı anlatmıyolar var mı yok mu anlamadım bunu
bende bi araştırayım diyodum, o kadar azmıymış ya... bi ara burada 1000 küsur lira muhabbetti dönüyodu, ümitlenmiştim bayaCanım dogum gerçekleştikten sonra dogum raporunu okula veriyorsun onlar mem'e gönderiyorlar bir haftaya yatıyormuş zaten komik bir miktar 180 liraymis özlükteki arkadaslar öyle dediler. Süt parası da 20-30 birsey sen raporu gönder muhasebe bunları hesaba geciyormuş
bende kızıyodum bazen canımı acıtıyo diye, şimdi sürekli hareket etsin istiyorum içim öyle rahat ediyo.Benim kızım artık içeriye sığmaz oldu :) öyle değişik hareketler yapıyor ki artık, her seferinde şaşırtıyor beni.. Ayakları eskiden ufak et parçası gibi yukselirdi göbeğimden şimdi sanki kemikli bir doku gibi sert birsey karnımın sagından dayanıyor yukarı aşağı inip çıkıyor . Baskasını görsem böyle aklımı kaçırırım o ne lan diye :) şimdi bu hareketlerden zevk aldığıma inanamıyorum :) ama acısından uyutmuyor orası ayrı dert
hayırlı olsun canım.HERKESE GÜNAYDINNNNNNN SABAH ŞEKERLERİ...
benimde benimde başladı, bende evdeyim:) hayırlı olsun bize:)
laf söyleyenlere cevabı yapıştırıcaz canım yoksa üzülen biz oluyoruz.
sen annenin evine gitsen iyi olacak tatlım.
en azından birkaç gün kalır dönersin, döndüğünü de söylemezsin.
yoksa sana rahat yok anlaşılan.
Ay ben oldum olmaz olaydımbu arada kızlar hiç üye oldunuz mu numunelik malzemeler gönderen sitelere? milupa canbebe primaya kayıt oldumbakalım gelcek mi bişiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?