2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Canım benim hiç kulak asma böyle şeylere malesef bu dönemde herkes bize aynı tepkileri veriyor. Çok sinir bozucu insan var düşünmeden yorum yapıyorlar.
Bana da görenler ayy neredeyse tanıyamayacaktım, ne kadar şişmişsin, sorun yok değil mi... cins cins sorular..
Maalesef terslemek zorunda kalıyoruz ama yapacak birşey yok..

Oğlunun hareketlerine takılma fazla sakin olur pozitif düşümeye başlarsan o da hareketlenir yakında..

Kız zapzup ne becerikli hatunsun, belliki annende öyle...
Ellerinize sağlık çok güzel olmuş hazırlar halt etmiş...

ahaha geçen kardeşim aynısını söyledi doktorumuz hep 4d yle bakıyo tüm görüntüleri siyah beyazdan farklı kardeşim bakınca bu neee yaaa mumya gibi diyo ben resimleri optukçe

Ruhum daraldi kizlar ya.
Dun tum gece uyuyamadim midemde cok yanma vardi.
Sabah kocisi ise gonderdim uyumusum. Zil caliyor..ama nasil.pes pese.
Acmadim otomatik kapiyi. Binadaki biri acmis. Bu sefer kapi zili caliyor pes pese.
Mecbur kalktim bakdim kaynanam. Allahim nasil.sinir.oldum. Uyuyorum ya goruyor oturdu.kaldi.
Kahvalti hazirladim mecbur. Oglusunda kiyafetlerini.utulemistim koltugun ustundeydi onlara bakiyo.
Yerlescek mi bunlar daha.bir sey alma.aman cok.olmus gibi.sorular. Sanki cok umrundaymis gibi.
Ya kocis zorlanmasin anneme gecmiyim yolu.uzun.olcak.dedim ama boyle giderse.ben sitres kupu.olcam.
Icerde oturuyo oylece off offf

BENDE CUMA GÜNÜ ÇALIŞABİLİR RAPORU ALMIŞTIM AMA DOĞUM İZNİME AYRILMAYA KARAR VERDİM.SIK SIK TAKİP EDİLECEĞİM İÇİN İZİN ALMAK SIKINTILI OLUR DİYE..HEM ERKEN ALINACAKSA EVDEKİ İŞLERİMİ YAPAYIM,ZAMAN KALMIYOR ÇÜNKÜ FAZLA...AKŞAM DUŞAKABİNİN CAMI PATLADI(nasıl olduğunu çözemedik hala) O BAHANEYLE KOMPLE YIKADIK,FIRÇALADIK BANYOYU..FAYANSLAR FİLAN PIRIL PIRIL..DOĞUMA YAKIN BİR KEZ DAHA SİLDİM Mİ TAMAMDIR..HAFTA SONU DA DOLAPLARI KAPILARI PENCERELERİ HALLEDECEĞİZ ANNEM VE ABLAMLA..NE OLUR NE OLMAZ DİYE..

KIZIMA BİR SÜRÜ KIYAFET ALDI ANNEM GENE..4 YAŞINA KADAR TÜM KIYAFETLERİ HAZIR,ATLETİNE KADAR..ARTIK NE EKSİK DİYE DÜŞÜNMÜYORUM..

KENDİSİ DE HAIRLISIYLA,SAĞLIKLA GELSE..TEK DİLEĞİM BU ŞU AN..

Canim.hic uzme.kendini ayni.tepkileri.bende.aliyorum ve hic umrumda olmuyor.
Herkes oncelikle donsun kendine baksin. Masallah dogumu yapan doktor kesiliyor.
Canim skkin zaten.sinir.oluyorum.bu tarz.insanlara.

Kızlar ayak bileklerim çok şişiyor bu günlerde..

Şimdi eğilip baktım da gayet bol bağladığım spor ayakkabılarımdan dışarı çıkacak gibi duruyor ayak bileğim.
Çorapları olabildiğince bol olanından giyiyorum ve yukarı çekmiyorum yinede oturuyor.
Bide niyeyse sağ tarafım daha şiş.

Oturarak çalışmanın da dezavantajı ayakları sarkıtmak..

Varmı bu durumda olan?

ondan sonra da kaynana neden sevilmez derler bunun nesini sevcen..dua oku bol bol içinden zaten bu gidişle bu sabırlarla taş gibi bi sabır küpü olcaz ya hadi hayırlısı...kına yaksın ettiği eziyete sevinip töbe töbe

daha banyo var dimi?? geçmiş olsun nasıl patlamış cam ya iyiki size biş olmamış allahım esirgesin..ellerinize sağlık darısı bana o banyo temizliğinin

oturmak ayaklarını sarkıtmak etkiler tabi canım hareket etme imkanın yok mu şöle ara ara ??? bi de bol su iç şişliğine iyi gelebilir

canım sağol. takmamaya çalışıyorum ama gerçekten üzülüyorum.
biraz moral verseler nolur sanki.

ben çarşamba günü gidicem canım bakalım doktorum ne diyecek.

kendine haksızlık etme tatlım. biz seninde ne kadar hoş göründüğünü gördük hayatım.
dur kız askerlik falan deme öyle. ben bıktım zaten eşimde oğlunun yerine yapıversin. göndermicem diyorum şimdiden.

haftasonu spinal ve epidural arasındaki farkı araştırırken birinin uyuşmadığını okudum ve şok oldum.
100 kişide 1 görüldüğü yazıyor ama ya o 1 kişi bensem diye düşünmeden edemedim.

sağol canım. sizde annenin aldıklarını güle güle kullanın tatlım.

hepimizin etrafında böyle insanlar varmış canım ya. allah akıl fikir versin ne diyelim.

eşim öğlen yemeğe geldi. oğlum hiç hareket etmedi korkuyorum dedim.
karnımı sevmeye başladı. "oğlum sakın erken geleyim falan deme, kalabildiğin kadar kal orda. ekmek elden su gölden bak keyfine. dışarısı kötü oğlum duydun mu beni? bak duyduysan iki kere tekme at bakayım"dedi. bizim oğlan da 2 kere tekme attı ya hayret bişey. eşimin sesine çok tepki veriyor.

ahaha geçen kardeşim aynısını söyledi doktorumuz hep 4d yle bakıyo tüm görüntüleri siyah beyazdan farklı kardeşim bakınca bu neee yaaa mumya gibi diyo ben resimleri optukçe

Canım sen yine 4d de birseyler görürsün , bizim doktor hep siyah beyaz veriyor. Bir kez yüzünü yakalayıp çekmişti son kontrolde. Ama biz esimle nasıl seviyoruz ağzına bak burnu ufacık vs muhabbetleri :) gecen hafta kaynana bendeydi esim de heves etti torununu göster anneme defi. Bende getirdim usg görüntüsü kadıncağız bir seye benzetemedi tabi :)) esimdeki çabayı görsen bak anne çenesi diyor kadın karartın o cene yok orda diyor :))) benzetemedi birşeye haklı tabi bize kalsa çerçeve yaptiri salona koyacağız :)

sorma ben tüm ultrasonları tarayıcıda taratıp bilgisayar attım albüm yapayım kaybolmasın diye :S herkes bunun nesini yapacaksın diyo ama bi de benim gözümden baksalar mucizeme..

Canim.hic uzme.kendini ayni.tepkileri.bende.aliyorum ve hic umrumda olmuyor.
Herkes oncelikle donsun kendine baksin. Masallah dogumu yapan doktor kesiliyor.
Canim skkin zaten.sinir.oluyorum.bu tarz.insanlara.
laf söyleyenlere cevabı yapıştırıcaz canım yoksa üzülen biz oluyoruz.

sen annenin evine gitsen iyi olacak tatlım.
en azından birkaç gün kalır dönersin, döndüğünü de söylemezsin.
yoksa sana rahat yok anlaşılan.

Sorma canim birde diyor ki ay.uyandirdim mi ersnil.
Kocisi aradim ne dediysem tamam.dio. Dedi tamam deme.ne diyim.hayatim dio.
Tamam kocis sitres yok sen isine bak dedim. Kociside.bunalttim.
Allahim yardimcimiz.olsun.

Canim bol.bol.su.ic. Benim ayaklarimda.degilde.ellerimde.sisme var.nedense.
Artik.son ayimizdayiz sanirim normal.

Cok gecmis olsun canim. Izne cikmakla iyi.yapiyorsun dinlenirsin kalan islerini rahat rahat.yaparsin.

yok canım maalesef soruyorum birilerine onlar da adamakıllı anlatmıyolar var mı yok mu anlamadım bunu

bende bi araştırayım diyodum, o kadar azmıymış ya... bi ara burada 1000 küsur lira muhabbetti dönüyodu, ümitlenmiştim baya
bende kızıyodum bazen canımı acıtıyo diye, şimdi sürekli hareket etsin istiyorum içim öyle rahat ediyo.

HERKESE GÜNAYDINNNNNNN SABAH ŞEKERLERİ...
benimde benimde başladı, bende evdeyim:) hayırlı olsun bize:)
hayırlı olsun canım.

Aynen canim.

Bu hafta gidicez.kismetse.
Simdi gitti.cok.sukur. Gozlerimden uyku.akiyo resmen uzandim az uyuyim.

Kizlarrrrrrrrrrrrr Laterne nin eşi hala ameliyattaymis, duaya devam ...

Ersnillllll sen sinirlenmek çık git anneciğine .. O da zirt pirt gelmeye başladı killaniyorum

Tuna kiz Cicileriniz hayırlı olsun temizlikte sen dahil olma bence annenler halleder iste

bu arada kızlar hiç üye oldunuz mu numunelik malzemeler gönderen sitelere? milupa canbebe primaya kayıt oldumbakalım gelcek mi bişiler

Temmuzcum o miktarlar SSK li olanlar falan içinmiş , biz izindeykende maaş almaya devam ettigimiz için prosedür daha farklı. Ben hatmettim 657 izin yönetmeliği vs :)

bu arada kızlar hiç üye oldunuz mu numunelik malzemeler gönderen sitelere? milupa canbebe primaya kayıt oldumbakalım gelcek mi bişiler
Ay ben oldum olmaz olaydım milupa dandik iki numune göndersek diye rezil oldum , gecen kapici geldi .. Kargo ona birakmis evde yokuz diye. Cocuk elindeki kalın zarfı uzattı . Üzerinde kocaman foto zarfın yarı çıplak bir hamile fotosu, yanında da 32 punto ile hamileyim ben yazıyor . Zaten halimden de hic belli olmuyordu, cocuk pis pis sırıtdı zarfı verdi yüzüne bile bakmadan aldım fırlattım kenara . İki gün sonra sinirim geçince actım minik poşette çay vs var:)) Rezilligime değmedi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…