2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
daha banyo var dimi?? Geçmiş olsun nasıl patlamış cam ya iyiki size biş olmamış allahım esirgesin..ellerinize sağlık darısı bana o banyo temizliğinin

allahtan diyorum..o gün parka götürmüştü babası oğlumu,üstü kirlendi diye erkenden banyoya soktuk,yoksa normalde tam o saatlerde yaptırıdık banyosunu.bir de benim oğlan çok sever banyoyu en az yarım saat oynar küvette..neyseki o banyodan çıktıktan 1 saat sonra patladı cam..aksini düşünmek bile tüylerimi ürpertiyor..yavrum göünce "eyvah şimdi biz haftalarca banyo yapamıcaz mııııııı" diye endişelendi yaa..

kızlar slm...az önce doktordan geldik suyumuz iyice azalmış.akşam üstü bi profosöre yönlerdirdi ona gidecez bakalım o nediyecek.kızım dayanamıyo içerde zaten 7 haftadır en az suyla ıdare edıyodu şimdi o dahada azalmış

bu arada kızlar hiç üye oldunuz mu numunelik malzemeler gönderen sitelere? milupa canbebe primaya kayıt oldumbakalım gelcek mi bişiler

ben çoğuna mail attım ama geri dönenlerin hepsi numune gönderimimiz yoktur diye geri döndü.ama milupa ındırım kupanları gonderdı huggies bebek bezlerı 1 ve 2 numara.işe yarıyo yuzde 30 az deil

ne olacak bizim bu hallerimiz?..hayırlısıyla doğurlaım,sağlıklı olsunlarda erken merken artık yapacak birşey yok..dünyaya gelen büyüyor diyor büyükler..onlar iyi olsun da..içini ferah tut canım,herşeyin hayırlısı..

hoşgeldin canım hayırlı haberlerle gel inşallah allah yardımcın olsun senin de...bak eğer doğum falan olacaksa eğer herşeye sen gene de hazırlıklı ol canımm ama inşallah bebişin azcık daha duayla kalır içerde vardır belki başka yolu güzel haber alırsınız inşallah mutlaka haberdar et bizleri

ben, geçen gün giydiğim ev terliğini çıkardığımda çığlığı bastım. kocam hemen koştu ödü kopmuş bir şekilde, ayaklarımın uçları ince ortasından bileğime kadar, bileğim de dahil balon gibi. Daha dar bir çorap giydiğimde bile böyle olmamıştı

Temmuzcum o miktarlar SSK li olanlar falan içinmiş , biz izindeykende maaş almaya devam ettigimiz için prosedür daha farklı. Ben hatmettim 657 izin yönetmeliği vs :)

Ne olmuş ne olmuş bize?

Chosy sen dinlen canım dinlen ben aksama sana kesili yirtikli ne hikayeler anlaticam , yaşanmış hepsideeeeeeee.

ben vazgeçtim doğum izninden, çalışmak istiyorum, bi buzdolabını temizledim, çamaşır katladım, bittim bittim, daha yemek yapıcam, kesikmi o ne ? duymadım, bilmiyom, görmedim

sakin olmaya çalış ersnilcim, yapcak bişe yok, eşlerimizin annesi, atsan atılmaz, satsan satılmaz, bişekilde dayanıcaz artık
bide ben lohusalık dönemini düşünüyorum, ben zaten sinirli bi tipim, ne olurum o zaman bilmem, Allahtan benimki çalışıyo, çok kalamaz, gerçi iyi insan zaten, ama karışırmı , istemediğim şeyleri yapmaya çalışırmı bilemiyorum hiç..

benmiiiii?? hoş görünmek??
çok göründüğüm doğru ama hoş değil

sen başka bi fit arkadaşla karıştırdın sanırım, ben 1 kere ekledim o da 4 aylıkmı ne, göğüsler bi yanda, göbek bi yanda, popoyu almadım bile kadraja

eşime kızıyorum resmimi çekmiyosun hiç diye, geçen ben teldeyken çekmiş, hemen sildim, Allahım bu benmiyim diye
bide yine ona kızdım ne biçim çekmişsin diye, adam napsın

bende aynı durumdayım. ayaklarım ellerim ,yüzüm de şiş.çorap ve ayakkabılarımı eşim giydiriyor.ayak numaram2-3 büyüdü.
bende oturarak çalışıyorum. ama masanın altına kasa koydum. 7 aydır ayaklarımı pek sarkıtmıyorum.
varis de henüz oluşmadı bu hamileliğimde.
yanimda sürekli su şişesi duruyor. devamlı su içiyorum. tuzu da azalttık.

sormak istediğim kızlar,doğuma hazırlık olarak bakım yaptıracakmısınız kendinize.özellikle saçını boyatan veya boyatacak olan var mı?benim biraz beyazlar var.ama ben önemsemyorum pek.

evet tuzu azaltmak farkediyo ben normal botlarımı falan giyebiliyorum azaltınca tuzu. suyu da artırdım hazmı da kolaylaştırıo şişkinlik olmuo el ayak da araht ediyo.
benim saçımda hiç beyaz yokken hamile kalınca beyaz çıkmışşş tepemde 6 tel falan normalde hep boyatırım saçlarımı kendi rengimin azcık daha kahvesine hamile kalınca dip olmadı o yüzden boyatmam zaten zararlı değil mi ??? doğumdan sonra tamamen renk değiştirmeyi boyunu şeklini şemalini elden geçirtmeyi düşünüyorum kıvırcık saçlarla ne kadar şekil yapabilrsem tabi ben doğuma gitmeden kaş göz bıyık bacak ora bura arınsın kıldan tüyden yeter bana

canım saçını boyatma doğumdan evvel..güzek görünmek adına,bnebişini kimyasallarla zehirleme..bırak beyazlar olsun kafanda..biz her halimizle güzeliz..

canım özelden msj atma hakkım yokmuş.o yüzden buraya yazıyorum.benden düşe bilirisin.zaten 100 tanesini okumuştum.100 daha okurum.sen 300 tanesini okumak isteyenlere ver.

mergencim işallah sağlıkla gelir bebeklerin biraz daha dursunlar da iyice büyüsünler yavrucaklar

kızlar eşimin doğumgünü hediyesine bakın.babasıyla oğlum aynı giyinecekler.
Eki Görüntüle 641227
çok güzel ya ne şirin bişeymiş bu böyle baba oğul çok havalı olacaklar

bolbol dinlen hareket etme bol su iç suyun işallah normale döner canım doğumlar yaklaştıkça risk durumlarımız yine arttı allah yardımcımız olsun

korktum valla ya ben ki normalden tırsmazdım off yazmayın böyle şeyler

geçmiş olsun bir daha da olmasın zamanında gelsin bebişin

çok teşekkürler bilgiler için aslında her hastane bu bilgileri verse anne adaylarıda doktorarın başını şişirmez bizde ne yaşayacağız biliriz nerdeyse hepimiz özel hastaneye gidiyoruz bir senin hastane yapıyor bu uygulamayı büyük eksiklik gerçektn

Kız zapzup ne becerikli hatunsun, belliki annende öyle...
Ellerinize sağlık çok güzel olmuş hazırlar halt etmiş...

sağol canım benim teşekkür ederim bir takım daha yapacağım haftasonu bir günde ancak bu kadar ama bizimde çok içimize sindi kızımda severek kullansın işallah

Hanipeks tatlım dogum parası muhabbetiydi Temmuz a yazdığım şey

Zapzup Cok güzel bir yatak icine giresim geldi :) ellerinize saglık. Sana birsey soracağım ikeadan aynı cibinlikten kardesim göndermiş bana nasıl astınız onu? Çivi yeterli oldu mu yoksa tavanı deldirdiniz mi ???

Mert bende de beyazlar var gecen fon çekerken cocuk saydı 11 tane abla dedi :))) kesinlikle boya yaptirmayacagim süt verme ısı bitene kadar :) kestirdim şimdilik tek degisiklik bu. Hastane icinde kuaför var doğumdan sonra odaya gelip fön yapacaklar kaslarımı kendim alıyorum zaten diğer kıl tüy işlerim mecburen jiletle lazer yaptırmıştım daha önce doğumdan sonra devam edicez

Kızlar çınarın yatağını pamuktan yaptırmaya karar verdim. Annem çift kişilik yer yatağını verdi, pamuğu eskilerin pamuğundan, oldukça kaliteli, bu yatağı bozdurup hemen hemen 1 karıştan fazla yükseklikte yaptıracağım. yorgancıya verdim. İyi mi ettim kötü mü ettim bilmiyorum.

sağol canım benim valla çok uğraştık gece 11 lere kadar diktik ufak bir şeyi kaldı onu da yapınca bir takım tam olacak ama sırada bir takım daha var allah güç kuvvet versin onuda yapayım bu cibinliği eşim kalın bir beton çiviyle tavana çaktı delik falan uğraşmadı cibinlik hafif olduğu için çivi yeterli oldu sonra misina yoktu evde beyaz naylon iple 2 kat yaptık bağladık çokta güzel oldu

canım biraz geç oldu ama bende Tefriciye grubuna dahil edebilirmisin.50 tane almak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…