sağol canım benim valla çok uğraştık gece 11 lere kadar diktik ufak bir şeyi kaldı onu da yapınca bir takım tam olacak ama sırada bir takım daha var allah güç kuvvet versin onuda yapayım bu cibinliği eşim kalın bir beton çiviyle tavana çaktı delik falan uğraşmadı cibinlik hafif olduğu için çivi yeterli oldu sonra misina yoktu evde beyaz naylon iple 2 kat yaptık bağladık çokta güzel oldu
hanipeks[/QUOTE .!.:ben de pamuk döşek diktirmek istiyordum; ama annem pamuk bebek yorganı koymuştu çeyizime onu karyolanın yatağının üzerine sersem de kullansam mı diye düşündüm şimdi; çok ağır çünkü; bebek zaten battaniye ile yatar nisanda
aynı anda iki kişiden alıntı yapamayı beceremediğimi gördüm bu arada
bunlarda yakından görünüşü
Eki Görüntüle 641207 Eki Görüntüle 641208 Eki Görüntüle 641209 Eki Görüntüle 641210
Cok iyi yapmışsın bence. Bu hazır aldıklarımızın icinde ne tür bir madde var bilmiyoruz bileKızlar çınarın yatağını pamuktan yaptırmaya karar verdim. Annem çift kişilik yer yatağını verdi, pamuğu eskilerin pamuğundan, oldukça kaliteli, bu yatağı bozdurup hemen hemen 1 karıştan fazla yükseklikte yaptıracağım. yorgancıya verdim. İyi mi ettim kötü mü ettim bilmiyorum.
Allah hepinizden bin kere razı olsun şimdi bitti ameliyat eşim iyiymiş
canım biraz geç oldu ama bende Tefriciye grubuna dahil edebilirmisin.50 tane almak istiyorum
ben de pamuk döşek diktirmek istiyordum; ama annem pamuk bebek yorganı koymuştu çeyizime onu karyolanın yatağının üzerine sersem de kullansam mı diye düşündüm şimdi; çok ağır çünkü; bebek zaten battaniye ile yatar nisanda
aynı anda iki kişiden alıntı yapamayı beceremediğimi gördüm bu arada
Kızlar çınarın yatağını pamuktan yaptırmaya karar verdim. Annem çift kişilik yer yatağını verdi, pamuğu eskilerin pamuğundan, oldukça kaliteli, bu yatağı bozdurup hemen hemen 1 karıştan fazla yükseklikte yaptıracağım. yorgancıya verdim. İyi mi ettim kötü mü ettim bilmiyorum.
ohh şükürler olsun canım...
...
Bu yataktan 17 kilo pamuk çıktı, kalın istediğim için çınarınkini 15 kilodan yapacak. ben yorgana karar vermedim daha, kaloriferli olduğu için çok sıcak olur mu yorgan bilemiyorum.
​ela özel mesaj attım okuyabildin mi canım
canım özelden msj atma hakkım yokmuş.o yüzden buraya yazıyorum.benden düşe bilirisin.zaten 100 tanesini okumuştum.100 daha okurum.sen 300 tanesini okumak isteyenlere ver.
Cok iyi yapmışsın bence. Bu hazır aldıklarımızın icinde ne tür bir madde var bilmiyoruz bile
Cok şükür canım tez vakitte de toparlanacak inşallah
canım çok iyi yapmışsın.en sağlıklısı o zaten.bende beşiğinin içine yatak yaptırtıyorum
bayağı kabarık bişey olacak o zaman;
"seni pamuklara sarmalar sararım...."
3 haftasonu sabahtan akşama; sokak sokak gezdikten sonra evi tuttuk kızlar;
gelecek cumartesi de taşınıyorum inşallah;
bu hafta her gece koli hazırlayacağım artık;
bizim kızlar cumadan önce gelemeyecekler yardıma; ucu ucuna yetişecek gibi
hayırlısı artık
Slm,32.haftadan sora calisir raporunu okula verince milli egitime bildrmek gerekiyor mu?bilginiz var mi?
Çok büyük korku atlatmışsın, gelmiş geçmiş olsun arkadaşım. Neyse ki doğru zamanda doğru müdahale yapılmış. Ciğer geliştirici iğne de yaptılar mı? gerçi 34. haftada olduğun için gerek duymamış da olabilirlerDinlenmeye çalış ama lütfen sakin ol. İyi haberlerini bekliyoruz..
[/B][/COLOR][/COLOR]
Slm,32.haftadan sora calisir raporunu okula verince milli egitime bildrmek gerekiyor mu?bilginiz var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?