2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

süper olmuş; anneanneyle torune bişey hazırlamanın verdiği haz zaten paha biçilemez; çok güzel olmuş deniz kızlı nevresiminiz güle güle kullanın

Son düzenleme:
3 haftasonu sabahtan akşama; sokak sokak gezdikten sonra evi tuttuk kızlar;
gelecek cumartesi de taşınıyorum inşallah;
bu hafta her gece koli hazırlayacağım artık;
bizim kızlar cumadan önce gelemeyecekler yardıma; ucu ucuna yetişecek gibi
hayırlısı artık

Cok iyi yapmışsın bence. Bu hazır aldıklarımızın icinde ne tür bir madde var bilmiyoruz bile
Allah hepinizden bin kere razı olsun şimdi bitti ameliyat eşim iyiymiş

Cok şükür canım tez vakitte de toparlanacak inşallah

ohh şükürler olsun canım...

canım biraz geç oldu ama bende Tefriciye grubuna dahil edebilirmisin.50 tane almak istiyorum

fazla alan arkadaşlarımızdan müsade mesajı bekliyorum. Okumadıklarından emin olunca paylaştıracağız. takip et sen canım ona göre okumaya başlarsın.

Bu yataktan 17 kilo pamuk çıktı, kalın istediğim için çınarınkini 15 kilodan yapacak. ben yorgana karar vermedim daha, kaloriferli olduğu için çok sıcak olur mu yorgan bilemiyorum.

sipsezan

geçmiş olsun; artık hepimizin kafasında aynı düşünce var;
erken mi doğurcam yoksa zamanında mı
sen erken doğum korkusunu yaşamışsın
ilaçlarımızı alıp stressiz beklicez artık, yapacak bişey yok

ben de taşınır taşınmaz ilk iş bebişin çamaşırlarını yıkayıp çantamı hazırlayacağım

iyice dinlen tamam mı

canım çok iyi yapmışsın.en sağlıklısı o zaten.bende beşiğinin içine yatak yaptırtıyorum

bayağı kabarık bişey olacak o zaman;

"seni pamuklara sarmalar sararım...."

Slm,32.haftadan sora calisir raporunu okula verince milli egitime bildrmek gerekiyor mu?bilginiz var mi?

Cok iyi yapmışsın bence. Bu hazır aldıklarımızın icinde ne tür bir madde var bilmiyoruz bile

Cok şükür canım tez vakitte de toparlanacak inşallah

canım çok iyi yapmışsın.en sağlıklısı o zaten.bende beşiğinin içine yatak yaptırtıyorum

bayağı kabarık bişey olacak o zaman;

"seni pamuklara sarmalar sararım...."

Tereddüt ettim ama şimdi yorumlarınızı okuyunca rahatladım..

Bir de yatak kenar koruyucusunu halledebilseydim. içime sinen bir uyku seti de bulamadım..

Ohh çok şükür canım geçmiş olsun. Allahın iziyle kavuştu inşallah sağlığına.
Yürüyüp çıkacak inşallah, gülüp eğlenmeyi nasip etsin Yaradan...

Kolay gelsin canım. Çok yorma kendini. Çalışıyor muydun? geceleri hazırlayacağım dediğine göre..
Bak çok dikkat et.. Fazla eğilip doğrulma aman deyim..

Kızlar gecmise bakmadan bodoslama dalıyorum.
Dr gittim,kızım iyi ve büyümüş ben korkuyordum bunca yememeye karsı .
Cok asiri hareketli olduğu için zor ölçtü.10 gün sonra kontrol.
29 yasında oldugum için kordon bağlanmaya sıcak bakmadı ama son karar senin evlat dedi
Neyse iste kizimada idrar tahlili yaptırdım bugun şükür ayaktada olsa yaptı 2 damla.o helada beni yerlerde surundursede şükür oda iyi.
Alıntıda gördüğüm kadarıyla laternem şükrediyor.daha iyi olacak insallah.
Aklım ofelyamda kaldı o nasil

Somewherecold sana ne desem bilmiyorum ki
Yani cok üzülüyorum taşınmana ,zorluğu bambaskadir onun.bende 33.haftamda taşındığım için yarasını taşıyorum.
Yardım eden olmasa bile iste lütfen .ilerde anlarsınhic yorma kendini hemde hic...

aranıza yeni katıldım :) ben yeni evliyim eşim yurtdışında bende gidicem yanına ama hemen bebek istiyoruz bunun için sogan suyu içiyorum ama herangi bi rahatsızlıgım yok günde bir bardak içiyorum ama eşimde yok 2 ay sonra yanına gidicem ben şimdiden içmeye başladım 8 gündür içiyorum ama bidahaki ay genemi içicem bilgisi olan varsa cevap yazarsa çok sevinirim :)

çok sağol canım tüm arkadaşlara tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Allah ım hiç birimize yaşatmasın... yok canım ciğer geliştiriciye gerek yok dedi dr um

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…