2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

yeni evli olduğunu yazıyorsun,ehhh eşin de yokmuş yanında. soğan kürü ne neden gerek duydun anlayamadım.bir problemin olduğunu mu düşünüyorsun?
soğan kürü hakkında bir bilgim yok.ama hamilelikte problem düşünüyosan önce bir dr. görünsen iyi olurdu?
daha yeni evlisiniz. ben problem olduğunu sanmıyorum pek.

Allah yardımcın olsun canım benim şu bebişlerimizi zamanında sakin sakin şöööyle sağlıkla bir kucağımıza alsak hayırlısıyla

Voltajim kızlarının iyi olmasına sevindim , Cok şükür..

Ofelyam ile konuştum hastaneden çıkınca bu doktor da bir hafta gerilik var demiş ama basiyla ilgili değil genel bir gerilik yoksa organları birbiriyle uyumluumus Cok şükür ki .. Ama Ofelyam yine de üzgün tabi Bir de suyu fazlaymis..

çalışıyorum belki de eskisinden daha çok; tam olarak hesaplayamasam da ayrılmama 3 hafta var galiba hala(artık hesaplamıyorum hesapladıkça daha çok çıkıyor) dikkat ediyorum canım
kıpırtısıni takip ediyorum sürekli
allahtan hala hareketli
zaten ben iş yapmayınca o başlıyor çalışmaya; göbüşüm dalglanıp dalgalanıp duruluyor
az az toplamaya başlamıştım ama önümüzdeki üç gece yoğun çalışacağım

ama yeni bir ev, yeni bir aile bireyi; içim kıpır kıpır

hazırla canım hazırla, hatta taşınmayı bile beklemeyebilirsin iki çanta altı üstü ama insanın üzerinden yük kalkmış oluyor... çok sağol canım benim sende dikkat et kendine ve bebeğine...

hatırlattığın için teşekkürler, kuzenimi de çağıracağım.
dikkat ediyorum ve edeceğim voltajım;
umarım sağ salim atlatacağım
yarın doktor kontrolüm var
ondan sonraki hafta içine yani taşınmanın ertesine bir randevu daha isteyeceğim

nst ye kaçıncı haftadan sonra bağlamaya başlıyorlardı bizi

2013 nisan annelerinin kolay dogumuna ve bebeklerinin sagligina niyetimiz. Tefriciye okuyoruz.

Lutfen persembe gunu saat 15.00 e kadar bildirelim okuduklarimizi.

sernil ....................... 500
hanipeks .................. 204
Mezopotamya82 ....... 200
amanamazon............ 100
meryem38................ 200
secilce ..................... 100
MANAVGAT60 ........... 100
görkemre ................. 200
ruveyda12 ............... 300
gulimier ................... 200
vitamin87 ................ 200
wosgi ...................... 100
Yüksek_Voltaj .......... 100
ela68 ....................... 200
esraasm .................. 100
DytEda .................... 100
temmuz27 ............... 100
umutege16 .............. 200
bh8076 .................... 100
laterne ..................... 50*
ofelyam .................... 123
vilin .......................... 100
BoO_ ........................ 100
dertsiz ...................... 200
LimonluParfe ............. 100
hayalipapatya ........... 200
morpapatyam ........... 50

Toplam: 4227

Kalan: 217

boşver dengesiz insanları canım yaaa, kimisi hasedinden kimisi kendini rahatlatmak istediğinden böyle söylüyooo zaten
arada bana da oluyo öyle depresif haller özellikle hava bulutluysa
bende 95 kiloyla hamile kaldım yaa herkes 120 kilo olmamı bekliyodu eminim,
ama Rabbim yardım etti çok şükür,
sen de hiç öyleeee çok kilo almış durmuyosun fotolarda gördüm seni, gayet fıstık bi hamiş oldun canım, sadece bebiş var karnında o kadar

canım perşembe günü 3 makine ütü yaptım
cuma günü şifonyer geldi onu kurduk eşimle,eğildim kalktım sürekli,
ertesi gün annemle ablam geldi bebeğin kıyafetlerini yıkamıştım, onlar ütülendi yerleşti, ev temizlendi,yatak odamı değiştirdik, bebeğe yer açtık, komodinleri söktüm falan tüm gün ayaktaydım, gece 11 de bittti işimiz,
son 20 gündür zaten çok ayakta kalınca ayak tabanımla diz kapaklarım şişiyodu, bu sefer de çok şişti ondan

Hadi ya
Gelisim -2 haftaya kadar ve durdugu anda tehlikeli.cok sukur ki 1 hafta.
Su fazlalığı nerden çıkmış ya gerçi hakkında gerekli açıklamayı Dr yapmıştır zaten.bugunler iyi günlerimiz 30 lu haftalar bizi bizden alacak demiştim ama hep ağırlık mide yanması sislik kaburga batması vs vs bunları kastetmiştim ben
Canım benim ya insallah gönlüne göre olur hersey.insallah büyür pitircik...
Duayla ofelyam...

Slm,32.haftadan sora calisir raporunu okula verince milli egitime bildrmek gerekiyor mu?bilginiz var mi?

Okuluna vermen yeterli,onlar gönderiyorlar MEM e..bende bugün verdim okula,yazısı yazıldı gönderildi..

Ofelyam 5 gün gerilik hiç önemli değil canım,çabuk toparlıyorlar onlar,sağlıklı doğsun da..küçükken bir bakıvermişsin kocaman oluvermiş..

35-36 da başlarlar.belkide 37.
Gerekli görülürse daha da erken baslanabilir.
En ufak fırsatta aman dinlen.keske tanıyor olsaydım seni ordaki arkadaslarım can dostlarım bardak bile sardirmazlardi

Herkese merhaba
Kızlar benim size bir sorun olacak.Bu sabah çok az bir sıvı geldi benden ama idrarmı kaçırdım suyumdanmı sızıntı oldu bilemiyorum bunu nasıl anlayabilirim çok fazla değil çamaşırımın ortasını nemlendirek kadar bir sıvı bebeğim normal hareketli herzamanki gibi acaba dr a gtmem gerekirmi.

Site yine kapandı net bile yareppim hic birsey ağız tadiyla okutmuyorlar ((

Gulimier gecmis olsun canım.guleee güle ağız tadiyla kullansın ayse Sultan...
Ben ütüsünü yaptıgım gunu hatırlıyorum da yeğene yemek isitirken ütü ,oda çamaşır verdi bir kucak hey allahım iyiki kurtardı beni bu dertten.

Ha bu arada yeğenim için icim sızlıyordu hala...öğrendim ki,
Abisine rest çekerek bize gelmiş,beni arayip esimden tlf bekledi.annesigili esime arattirmis.esimde diyor abisinin isi iyi degil diye yolladi sandim indan aradim.olayın iç yüzünü bilmiyor hala.nasil deyim ki?teyzemde "kendileri çağırdı ne halleri varsa görsünler "demiş.artik ne üzülüyorum ne sinirleniyorum.rabbim bizi biliyor.ali Cengiz oyunları sadece beni yipratti...Rabbim bunuda biliyor ne deyim.icim gayet rahat simdi.
Neyse...

Zapzuppppp kizz o yatakta ben yatam nolarsinn:))
Cok seker olmuş ya,güle güle kullanın...

Son düzenleme:

selam canım bana da 100 yazar mısın ? Teşekkürler

Canım gözünü seveyim dikkat et ne olur...

Maşallah kızlara, aferim onlara üzmemişler seni

2013 nisan annelerinin kolay dogumuna ve bebeklerinin sagligina niyetimiz. Tefriciye okuyoruz.

Lutfen persembe gunu saat 15.00 e kadar bildirelim okuduklarimizi.

sernil ....................... 500
hanipeks .................. 204
Mezopotamya82 ....... 200
amanamazon............ 100
meryem38................ 200
secilce ..................... 100
MANAVGAT60 ........... 100
görkemre ................. 200
ruveyda12 ............... 300
gulimier ................... 200
vitamin87 ................ 200
wosgi ...................... 100
Yüksek_Voltaj .......... 100
ela68 ....................... 200
esraasm .................. 100
DytEda .................... 100
temmuz27 ............... 100
umutege16 .............. 200
bh8076 .................... 100
laterne ..................... 50*
ofelyam .................... 123
vilin .......................... 100
BoO_ ........................ 100
dertsiz ...................... 200
LimonluParfe ............. 100
hayalipapatya ........... 200
morpapatyam ........... 50
_Lena_ ..................... 100

Toplam: 4327

Kalan: 117

ben saçlarımı boyatmayı düşünüyodum, çok beyaz war bende, bide eski boya çıktı baya, ama karar da veremiyorum..

benim kayınvalidemde yünden yaptırıyo bakalım, hazır almadım ben, ama ince bişe olursa altına normal bi yatak almayı düşünüyorum..

biz matkapla delip çengel vida taktık..

Allah hepinizden bin kere razı olsun şimdi bitti ameliyat eşim iyiymiş

geçmiş olsun çok, bi an önce evinize dönersiniz inşallah, sen kendini düşünmezsin şimdi ama nasıl yoruldun kimbilir..

hayırlı olsun yeni eviniz..

kıs voltaj bana bak, sen erken merken dedin ama senin kız benimkinden sora gelecek gibi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…