arkadaşım herangi bi problemim yok ben adet sancısı için gitmiştim yumurtalıklarıma falan baktırmıştım ordan bişey yok die biliyorum 28 günde bi düzenli adet oluyorum hemen hamile kalınmadıgı söylenmişlerdi 3 4 ayda anca tutuyor die söylenince belki bi faydası olurda hemen olur die düşünerek uyguladım evet 1 aylık evliyim eşimde yanımda yok eşim çok çocuk seviyo istiyor die heveslendim belki bi faydası olur die denemek istedim ....
günaydın güzel anneler geçmişi okuyorum hafta sonu annemle beraber kızımın uyku setini diktik canımız çıktı resmen foto eklemek istedim pek düzgün çekememişim ama idare edin artık dünde ikeadan cibinlik aldık çok şirin oldu bakalım sizler beğenecek misiniz
voltajım eşim pek fazla övmez herşeyi yapar ederim bende kızarım ona iş bilmeyen biri olsaydım ne yapacaksın diye salak mıyım öylesini alayım marifetli alırım ben diyor sanırım bunu derken övüyor ama konu açıldığında der beceriklidir diye özellikler hamur işlerime bayılır başkası yapsa seninki daha güzel der mutlu eder :) ne yapalım bizim eşler çok belli etmeden içten övüyorlar bizi
Eki Görüntüle 641203 Eki Görüntüle 641204 Eki Görüntüle 641205
laternam çok şükür iyi haberlerinizi aldık. rabbim şifa versin, bir an önce sağlığına kavuşsun eşin.
aranıza yeni katıldım :) ben yeni evliyim eşim yurtdışında bende gidicem yanına ama hemen bebek istiyoruz bunun için sogan suyu içiyorum ama herangi bi rahatsızlıgım yok günde bir bardak içiyorum ama eşimde yok 2 ay sonra yanına gidicem ben şimdiden içmeye başladım 8 gündür içiyorum ama bidahaki ay genemi içicem bilgisi olan varsa cevap yazarsa çok sevinirim :)
arkadaşım herangi bi problemim yok ben adet sancısı için gitmiştim yumurtalıklarıma falan baktırmıştım ordan bişey yok die biliyorum 28 günde bi düzenli adet oluyorum hemen hamile kalınmadıgı söylenmişlerdi 3 4 ayda anca tutuyor die söylenince belki bi faydası olurda hemen olur die düşünerek uyguladım evet 1 aylık evliyim eşimde yanımda yok eşim çok çocuk seviyo istiyor die heveslendim belki bi faydası olur die denemek istedim ....
Okuluna vermen yeterli,onlar gönderiyorlar MEM e..bende bugün verdim okula,yazısı yazıldı gönderildi..
Ben koy okulundayim,ne yapilcani bilmiyoduk,tesekkurler...saglicakla..
günaydın güzel anneler geçmişi okuyorum hafta sonu annemle beraber kızımın uyku setini diktik canımız çıktı resmen foto eklemek istedim pek düzgün çekememişim ama idare edin artık dünde ikeadan cibinlik aldık çok şirin oldu bakalım sizler beğenecek misiniz
voltajım eşim pek fazla övmez herşeyi yapar ederim bende kızarım ona iş bilmeyen biri olsaydım ne yapacaksın diye salak mıyım öylesini alayım marifetli alırım ben diyor sanırım bunu derken övüyor ama konu açıldığında der beceriklidir diye özellikler hamur işlerime bayılır başkası yapsa seninki daha güzel der mutlu eder :) ne yapalım bizim eşler çok belli etmeden içten övüyorlar bizi
Eki Görüntüle 641203 Eki Görüntüle 641204 Eki Görüntüle 641205
3 haftasonu sabahtan akşama; sokak sokak gezdikten sonra evi tuttuk kızlar;
gelecek cumartesi de taşınıyorum inşallah;
bu hafta her gece koli hazırlayacağım artık;
bizim kızlar cumadan önce gelemeyecekler yardıma; ucu ucuna yetişecek gibi
hayırlısı artık
bende 32de girdim nstye ama hemşire benim kağıdı doğru dra götürdü, dra sorduk ben el koyuyorum onlara dedi, hiç bişe göremedim.. herkesinkini öle yapıyolardı sanırım..nst sonuçlarımı inceledim. 30. haftada girdiğimde bebeğin kalp atımı normal seviyelerde bende ki kasılmalarda daha çok düz çizgi halinde çok fazla hareket yok.
32. hafta yani bu haftadakinde bebeğimin kalp atımı çoğu yerde normal seviyede 3-4 yerde 105 lere kadar düşmüş kasılmalarım ise baza zikzaklı bazı yerlerde 25lere kadar yükselmiş. acaba bu yüzden mi doktor öyle daha yakından takip edelim sizi falan dedi. sizin sonuçlarınız nasıl incelediniz mi hiç?
bende 32de girdim nstye ama hemşire benim kağıdı doğru dra götürdü, dra sorduk ben el koyuyorum onlara dedi, hiç bişe göremedim.. herkesinkini öle yapıyolardı sanırım..
yok bizim doktor veriyo herbişeyi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?