2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
​1 haftalık tatilden sonraki ilk iş günümü bitirmiş bulunuyorum. Herkese iyi akşamlar arkadaşlarımm..

arkadaşım herangi bi problemim yok ben adet sancısı için gitmiştim yumurtalıklarıma falan baktırmıştım ordan bişey yok die biliyorum 28 günde bi düzenli adet oluyorum hemen hamile kalınmadıgı söylenmişlerdi 3 4 ayda anca tutuyor die söylenince belki bi faydası olurda hemen olur die düşünerek uyguladım evet 1 aylık evliyim eşimde yanımda yok eşim çok çocuk seviyo istiyor die heveslendim belki bi faydası olur die denemek istedim ....

canım bence bu kürler için acele etme, ilk geceden bile hamile kalan çok kişi war, 3-4 ay dene olmazsa yaparsın, şimdiden seçeneklerini tüketme bence..

dogru haklısın bencede acele ediyorum 1 aylık evliyim diyorum ama 1 hafta zaman geçirdik birlikte geri gitti gerçekten şimdiden çok ecele ettim 8 gündür içiyorum bilmem bi anda çok heveslendim nasip hayırlıs inşallah...

laternam çok şükür iyi haberlerinizi aldık. rabbim şifa versin, bir an önce sağlığına kavuşsun eşin.

ellerine sağlık canım çok güzel olmuş.eşimde yemeklerimi över arkadşlarada karım daha güzel yapıyo sen becerememişsin diye pat pat söyleyiverir çok samimi olduğumuzdan alınmazlar

laternam çok şükür iyi haberlerinizi aldık. rabbim şifa versin, bir an önce sağlığına kavuşsun eşin.

soğan kürüyle olacağı varsa da engelliyosun şu an da çok güçlü bi söktürücü o hamilelikte ilk zamanlarda çocuğu bile söküp atma etkisi olduğu söylenir devam etme

nst sonuçlarımı inceledim. 30. haftada girdiğimde bebeğin kalp atımı normal seviyelerde bende ki kasılmalarda daha çok düz çizgi halinde çok fazla hareket yok.
32. hafta yani bu haftadakinde bebeğimin kalp atımı çoğu yerde normal seviyede 3-4 yerde 105 lere kadar düşmüş kasılmalarım ise baza zikzaklı bazı yerlerde 25lere kadar yükselmiş. acaba bu yüzden mi doktor öyle daha yakından takip edelim sizi falan dedi. sizin sonuçlarınız nasıl incelediniz mi hiç?

Canım ilk olarak bir jinekolog doktora gidiyorsun smear testi,tam kan sayımı,tiroid testi vb. Doktor seni yönlendirir zaten yaptırıyorsun ayrıca soğan kürü vs. Öncesinde yine doktorun önerisi ile folik asit kullanımına başlamalısın soğan kürü incir kürü vs çok çok sonrasında düşüneceğin şeyler Rabbim yardımcın oldun kısa zamanda göbüşün bebiş dolsun inşallah

Son düzenleme:

Canım bu arada ben 6 aylık evliyken ilk denememizde hamile kaldım senin gibi hemen olmazsa diye kafama takıyordum eşim şimdi dalga geçiyor :)

Zapzupcum çoook güzel olmuş.. ellerinize sağlık yorulmuşsunuz ama değmiş.. Allahım anneciğine de sağlık sıhhat versin.

Allah kolaylıklar versin... hayırlısı ile evinize yerleşmeyi nasip etsin...
ben 12. haftada adana'dan ankara'ya taşındım... erken safhalar olmasına rağmen zorlanmıştım.. :2:
lütfen sen de kendine dikkat et... dinlene dinlene yap ve muhakkak yardım al....

bende 32de girdim nstye ama hemşire benim kağıdı doğru dra götürdü, dra sorduk ben el koyuyorum onlara dedi, hiç bişe göremedim.. herkesinkini öle yapıyolardı sanırım..

Ay kizlar yenice uzanabildim. Eve gel camasir at makinaya, yemek yap, camasir as, yemek ye, bulasiklari makinaya yerlestir. Yenice uzandim saat 9u gecmis. Kocam da annesigile gecti is cikisi mac izlemeye, ben gelmem rahat rahat dinlenemiyorum dedim. Off cok yorulmusum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…