2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
"Büyüdüm büyüdüm puyarla buyudum bahceler bana vardi .....
Buyudum buyudum bende anne oldum...
Annee süt iccemm"

Yaklaşık 1 saattir aynı terane,bu kıza bidene atarax şurup almalıyım hatta kesmezse hapı anca uyur.
Dehşet uykum var ve
mezos gibi sere serpe yatak döşek yastık bağrımda
Zapzupun prenses yatağında
Hanipeksin pambik yatağında...
Uyumak uyumak yatakta uyumak...

dertsizcim tulum çok tatlıymış, baba oğul asker muhabbeti yaparlar artık
zapzup nevresim takımına bayıldım, benim annemde mor veyeşil renklerde almış, birini ana kucağının içine dikecek birinide nevresim takımı yapıcak inşallah
benim de şişmelerim arttı yaaa, sol ayağım ve sağ elim diğerlerine göre daha çok şişiyo,
36 numaradan 38 numaraya çıktı, evdeki terliğim 39 numara ona bile sığmıyor artık pooooofffff patlamasak bari

canım hayırlısıyla doğurursun inşallah,
içini ferah tut, bol bol su içip dinlenmeye çalış

Allah hepinizden bin kere razı olsun şimdi bitti ameliyat eşim iyiymiş

maşallah maşalahh bundan sonrası daha rahat inşallah

Zehra ya zanax öneriyorum .. Ah Voltaj be dediğin gibi sere serpeyyim yastık da bağrımda ama dün gece 4 ten beri ayaktayim hala da sancıdan inliyorum hani uyku için tüm sartlar tamam ben uyuyamiyorum sabah 8.30 da randevum var kontrole gidicem , esim arada uyanıp dıyo istersen soralım en erken ne zaman alabilir :) dedim benim sesimden uyuyamiyorsun diye istiyordun ama bebek gelince de aynı şey :))))

Rabbim yardınmcın olsun canım, dikkat et aman
maşallah hem zehraya hem ranaya
bensenden 4. için de umutluyum voltajım, kordon neyim bağlatma haaaa

Kizlar selam..

Laternem esin iyidir insallah.. Gecmise bakamadim..

Herkeslere kucak dolusu sevgiler..

Biz bugun doktora gittik.. 39.haftayi dolduruncaya dek bekleriz aksi bi durum olmazsa dedi ve suan hersey iyi gozukuyor uc hafta sonra tekrar gelin dedi.. Coooook uzun degil mi dedim.. Sorunlu birsey yok gerek yok dedi.. Aksi birsey olursa gelirsiniz dedi.. 18marta randevu aldik ve tahminen 28 marta bebegi aliriz dedi.. Bakalim oglusum o kadar dayanacak mi icerde :))
İlk kez suratini gorduk ama o da normal ultrasondu.. Essek sipasi 4 boyutluya defalarca kez girdim hic yuzunu gostermedi burda gostercegi tuttu :)))

Bizde haberler boyle.. Gobisim nanayi yedi.. İyice catladi..

Hepinizi opuyorum.. İlk gunlerim cok yogunuz.. Gelen giden bitmiyor simdi ben geldim diye.. Bir kac gune bol bol gelirim..

Allahım ne zor günler geçirdik bu günümüze binlerce kez şükürler olsun.
Allah rizasi ve şükür için dua etmeye hasret kalmışım..
Bana anlatilmayan;dilin söylemeye varmayacağı ne kötü ihtimaller varmış bu ameliyatla ilgi meğer..
Gittiği her dr meğer eşime ömür bicip yolluyormus;hep gizlemeye çalıştı..
Bana bildiklerim tahmin ettiklerim bile yetip artmıştı :-(
Aglamadan şifa dileyerek dua edip bekledim o geçmeyen 5 saatte..
Sonra haber geldi ameliyat bitti güzel geçti diye..
Ama nasıl güzel geçmek;
Pek çok organda kötü şeylerden supheleniliyormus Rabbime binlerce kez şükürler olsun herşey tertemiz çıkmış.
Çok fazla iltihap varmış;kötü sonuçlara hep o neden olmuş..
Safra kesesi ve kanalın biri alınmış yeni kanal yapılmış;karacigere dokunulmamış bile..
Yogunbakimda enaz 2 gün yatar denmişti 2 saat sonra odamıza getirdiler aşkımı..
Tüm bunlar Allahın bir lutfu;edilen duaların karşılığı bence..
Bu mucizenin başka açıklaması yok bana göre..
Allah eşim için dua edip şifa dileyen herkesden razı olsun;tüm dualarını kabul etsin inşallah.
Sevdiklerinin sağlıklarıyla imtihan etmesin inşallah;eve dönünce dua eden herkes için dua edicem..
Sizleri de üzdum meraklandirdim.. Derdime ortak oldunuz tanımadan.. Hakkınızı helal edin nolur.

Sizi çok seviyorum♥

canım yaa çok sevindim geçmiş olsun rabbim tez zamanda ayağa kaldırsın inşallah.. bi daha kötü bişey yaşatmasın...

Allah'ımıza şükürler olsun, ettiğimiz dualar yerini bulduysa insan başka ne ister ki, çok ama çok sevindim canım, çok çok çok geçmişler olsun geçsin bitsin,şükürler olsun

biz de seni çoooooookk seviyoruz

günaydınlarrr,

dün moralim çok bozuk olduğu için doktordan geldikten sonra giremedim yazamadım hiçbişey,
benim kendi doktorum yanlış ölçüyo diye başka bi doktora gittim ya, gitmez olaydım
kadın beni depresyona soktu, bu ultrasonda da bebeğim tüm ölçümleriyle 1 hafta geri çıktı,kendi doktorum da 1 hafta arayla bi 4, ondan sonraki hafta da 5 gün geri buldu, böle giderse çok önemli değil ama, aradaki fark açılırsa erken doğuma alınman gerekir,bebek içerde gelişmiyo demekki diye düşünürüz dedi, ben kafa ölçümlerinin küçük olmasından bahsettim, yok hepsi küçük microsefalide sadece kafa küçük dedi, naptın tansiyonunun nasıldı, beslenmedin mi,yoruldun mu dedi, yok dedim yok, ay Allah'ım bi de dio, tansiyonunu ölçüyo dimi kendi doktorun, tabiki ölçüyo dedim, suyun da fazla, midesini görmeseydim korkardım ama midesini gördüm çok şükür dio, Allah'ım çıldırıcaktım, yapıcak bişe yok takip edicez, haftaya gelirsin bi daha dedi, ama yok ben ona bi daha gitmek istemiyorum, kendi doktorum rahat mahat ama bu da böle sölenmez yani , dünden beri ağlıyorum, moralimi bozunca daha kötü olucak onu da biliyorum, ama kendimi toparlayamıyorum, dün de kasıklarım o kadar ağrıdı ki, kasılma nası bişe onu da bilmyorum da, böle çişim varmış da yapamıyomuşum gibi oldu kasıklarım sürekli, neydi bilmiyorum geçti şimdi ama kızım da oynamıyo doğru dürüst o da küstü annesine besleyemedi de moralini de bozdu kzıının

canım benim allah yardımcımız olsun bende aynı durumdayımdünden beri gözlerim ağlamaktan görmez oldu.benim kendi dr erken dogum olabılır dıye prof.gonderdı.kendı drum sadece kafa capını kucuk olcmustu kılosu falan normaldı.ama diğer dr.10 gun gerı cıkardı bebegımı.bugunde akciger geliştirici iğne yapıcaklar nst falan.moralim alt üst.zaten kızımın suyu yok denecek kadar az almış bakalım ne kdar daha tutuacaklar

sağol canım benim. içinde olduğu günleride görürüz inşallah.
anneanneler iş başında ohh ne güzel annenin ellerine sağlık canım şimdiden.

Rabbim bundan sonra sağlık, sıhhat, mutluluk, huzur versin laternam.
Canım biz bişey yapmadık ki...

Laternem canimm.. Yazini okuyunca deriiin bir ohh cektim.. Cok sukur.. İyi oldugunuzu bilmek rahatlatti.. İnsallah gecmis gitmis olsun tum hastaliklar.. Sende iyiki gitmissin erkenden rahatladin.. Evde olsan icin icini yerdi.. Allah'im baska dert vermesin.. Opuyorum canimmm..

Oftelya bozma moralini.. Bak bebisin de etkileniyor.. 4-5gun gerilik cok da onemli degil.. Bol bol pretein almaya calis. Birde voltaj pirinc lapasi demisti bir keresinde.. Dene istersen..

Herkeslere gunaydin.. Biz az once ciglik cigliga uyandik evdekileri de diktik ayaga.. Doguruyorum sanmalari cok komikti :)) oysa ayagima giren kramp konusmama bile engel olmustu.. Ablam bacagimi gorunce kramp oldugunu anladi da cok sukur dogurmadigim gercegi ortaya cikti.. İlk kez bu ladar siddetli yasadim kramp.. Nefesim kesildi..

ben napıcağımı kime inanıcağımı şaşırdım artık senin sadece kilosu düşük olduğu halde prof.a yönelendirmiş, benimki normal demişti, ben kendim kaşındım gittim, 1 hafta geri çıktı, ciğer geliştirici falan da demedi, napıcamı bilmyorum haftasonu ben de bi prof.a gitsem diorum,

oftelyam canım her doktorun usgsi farklı. ölçümüde yanlış yapmış olabilir. bizim burda ben başka doktora gidip, benim doktorum şöyle söyledi birde sizin muayene etmenizi istiyorum desem bu saatten sonra kimse kabul etmez. beni ilgilendirmez naparsan yap, kim takip ediyorsa ona git der bakmaz bile. senin gittiğin doktorda da böyle bir düşünce var demekki. ben bir sorun olduğunu düşünmüyorum ama olsa bile bu kadar net söylenmez. 1 hafta takip edelim tekrar gel bir bakalım diyebilirdi. hem kendini hem de bebişini üzme tatlım.

erzulum canım sanada aynı şeyi söylüyorum her doktorun usgsi farklı ölçümler çıkarır. inşallah herşey yoluna girecek tatlım.

ü

canım aynı şey bendede var.doktor takip ediyo.yanlız okadar çok üstünde durmadı bunun doktorum.sizler böle yazdıkca ben ııce telaşlanmaya başladım.benımdoktorum aradakı fark açılırsa sorun dedı.iri bir bebek deil dedi.yanı 1 haftalık gerilikden çok büyük sonuçlar çıkarmıyolar ne azından benım ki ole.

kafa karın boy hepsimi ger.yoksa en son direk haftanı göstern bir ölçü var.adını unuttum suan omu geri.bide ultrason dokumunda doğum tarihin ne görünüyo.

bende telaşlanmaya başladım.buraada kansızlığına hiç bakıldımı.bu haftalarda kansızık çok oluyor.oda gelişim için önemli

evet canım yani o doktor için de garip bi durum ben gidiyorum zaten ama sen de bi ölç diye, ama kendi doktoruma gitmeme de daha 3 hafta vardı ben de dayanamadım artık, ama daha kötü oldu tabi, bi kere daha gitmiştim bu doktora orda da kilosu düşük yapmış, yani ordaki usg öle de işte,

Günaydın 2 gecedir hiç uyumadan işe geliyorum.yataklara sığamıyorum belim kopuyor resmen sağa sola dönemiyorum geceler artık böyle geçecek heralde...
günaydınlarrr,
kafanı kurcalattırma ben hamile kaldığımın 8. haftasında kontrol amaçlı doktora gitmiştim özel bir hastahaneye, doktor bebek içinde 1 hafta önce ölmüş kürtaj yapacaz dedi düşünsene alıyordu bebeği.çok şükür bugüne kadar hiç bir sıkıntımız olmadan geldik.Sen yine profa gitmek istiyorsan git ama kendini üzersen sonuçları daha kötü olur.anne olucaz dik olmamız lazım.

hanipeks

2013 nisan annelerinin kolay dogumuna ve bebeklerinin sagligina niyetimiz. Tefriciye okuyoruz.

Lutfen persembe gunu saat 15.00 e kadar bildirelim okuduklarimizi.

sernil ....................... 500
hanipeks .................. 204
Mezopotamya82 ....... 200
amanamazon............ 100
meryem38................ 200
secilce ..................... 100
MANAVGAT60 ........... 100
görkemre ................. 200
ruveyda12 ............... 300
gulimier ................... 200
vitamin87 ................ 200
wosgi ...................... 100
Yüksek_Voltaj .......... 100
ela68 ....................... 200
esraasm .................. 100
DytEda .................... 100*
temmuz27 ............... 100
umutege16 .............. 200
bh8076 .................... 100
laterne ..................... 50*
ofelyam .................... 123
vilin .......................... 100
BoO_ ........................ 100
dertsiz ...................... 200
LimonluParfe ............. 100
hayalipapatya ........... 200
morpapatyam ........... 50
_Lena_ ..................... 100
Pembe33.....................100

Toplam: 4427

Kalan: 17

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…