ü
canım aynı şey bendede var.doktor takip ediyo.yanlız okadar çok üstünde durmadı bunun doktorum.sizler böle yazdıkca ben ııce telaşlanmaya başladım.benımdoktorum aradakı fark açılırsa sorun dedı.iri bir bebek deil dedi.yanı 1 haftalık gerilikden çok büyük sonuçlar çıkarmıyolar ne azından benım ki ole.
kafa karın boy hepsimi ger.yoksa en son direk haftanı göstern bir ölçü var.adını unuttum suan omu geri.bide ultrason dokumunda doğum tarihin ne görünüyo.
bende telaşlanmaya başladım.buraada kansızlığına hiç bakıldımı.bu haftalarda kansızık çok oluyor.oda gelişim için önemli
Laternem canimm.. Yazini okuyunca deriiin bir ohh cektim.. Cok sukur.. İyi oldugunuzu bilmek rahatlatti.. İnsallah gecmis gitmis olsun tum hastaliklar.. Sende iyiki gitmissin erkenden rahatladin.. Evde olsan icin icini yerdi.. Allah'im baska dert vermesin.. Opuyorum canimmm..
Oftelya bozma moralini.. Bak bebisin de etkileniyor.. 4-5gun gerilik cok da onemli degil.. Bol bol pretein almaya calis. Birde voltaj pirinc lapasi demisti bir keresinde.. Dene istersen..
Herkeslere gunaydin.. Biz az once ciglik cigliga uyandik evdekileri de diktik ayaga.. Doguruyorum sanmalari cok komikti :)) oysa ayagima giren kramp konusmama bile engel olmustu.. Ablam bacagimi gorunce kramp oldugunu anladi da cok sukur dogurmadigim gercegi ortaya cikti.. İlk kez bu ladar siddetli yasadim kramp.. Nefesim kesildi..
Günaydın 2 gecedir hiç uyumadan işe geliyorum.yataklara sığamıyorum belim kopuyor resmen sağa sola dönemiyorum geceler artık böyle geçecek heralde...
kafanı kurcalattırma ben hamile kaldığımın 8. haftasında kontrol amaçlı doktora gitmiştim özel bir hastahaneye, doktor bebek içinde 1 hafta önce ölmüş kürtaj yapacaz dedi düşünsene alıyordu bebeği.çok şükür bugüne kadar hiç bir sıkıntımız olmadan geldik.Sen yine profa gitmek istiyorsan git ama kendini üzersen sonuçları daha kötü olur.anne olucaz dik olmamız lazım.
sadece kilosu değil canım hepsi hemen hemen aynı gibi , doğum tarihi olarak benim kendi doktorumda 5 gün dünkü usgde 9 gün ileri, kansızlık bakılmadı, ben demir hapı içiyorum aslında benim kendi doktorum zaten herşey normal yok 5 gün geri falan ağzını açmadı, seninki nasıl kaç gn gerilik var, ve hepsinde mi sadece kilosunda mı?
hanipeks
2013 nisan annelerinin kolay dogumuna ve bebeklerinin sagligina niyetimiz. Tefriciye okuyoruz.
Lutfen persembe gunu saat 15.00 e kadar bildirelim okuduklarimizi.
sernil ....................... 500
hanipeks .................. 204
Mezopotamya82 ....... 200
amanamazon............ 100
meryem38................ 200
secilce ..................... 100
MANAVGAT60 ........... 100
görkemre ................. 200
ruveyda12 ............... 300
gulimier ................... 200
vitamin87 ................ 200
wosgi ...................... 100
Yüksek_Voltaj .......... 100
ela68 ....................... 200
esraasm .................. 100
DytEda .................... 100*
temmuz27 ............... 100
umutege16 .............. 200
bh8076 .................... 100
laterne ..................... 50*
ofelyam .................... 123
vilin .......................... 100
BoO_ ........................ 100
dertsiz ...................... 200
LimonluParfe ............. 100
hayalipapatya ........... 200
morpapatyam ........... 50
_Lena_ ..................... 100
Pembe33.....................100
Toplam: 4427
Kalan: 17
"Büyüdüm büyüdüm puyarla buyudum bahceler bana vardi .....
Buyudum buyudum bende anne oldum...
Annee süt iccemm"
Yaklaşık 1 saattir aynı terane,bu kıza bidene atarax şurup almalıyım hatta kesmezse hapıanca uyur.
Dehşet uykum var ve
mezos gibi sere serpe yatak döşek yastık bağrımda
Zapzupun prenses yatağında
Hanipeksin pambik yatağında...
Uyumak uyumak yatakta uyumak...
günaydınlarrr,
dün moralim çok bozuk olduğu için doktordan geldikten sonra giremedim yazamadım hiçbişey,
benim kendi doktorum yanlış ölçüyo diye başka bi doktora gittim ya, gitmez olaydım
kadın beni depresyona soktu, bu ultrasonda da bebeğim tüm ölçümleriyle 1 hafta geri çıktı,kendi doktorum da 1 hafta arayla bi 4, ondan sonraki hafta da 5 gün geri buldu, böle giderse çok önemli değil ama, aradaki fark açılırsa erken doğuma alınman gerekir,bebek içerde gelişmiyo demekki diye düşünürüz dedi, ben kafa ölçümlerinin küçük olmasından bahsettim, yok hepsi küçük microsefalide sadece kafa küçük dedi, naptın tansiyonunun nasıldı, beslenmedin mi,yoruldun mu dedi, yok dedim yok, ay Allah'ım bi de dio, tansiyonunu ölçüyo dimi kendi doktorun, tabiki ölçüyo dedim, suyun da fazla, midesini görmeseydim korkardım ama midesini gördüm çok şükür dio, Allah'ım çıldırıcaktım, yapıcak bişe yok takip edicez, haftaya gelirsin bi daha dedi, ama yok ben ona bi daha gitmek istemiyorum, kendi doktorum rahat mahat ama bu da böle sölenmez yani , dünden beri ağlıyorum, moralimi bozunca daha kötü olucak onu da biliyorum, ama kendimi toparlayamıyorum, dün de kasıklarım o kadar ağrıdı ki, kasılma nası bişe onu da bilmyorum da, böle çişim varmış da yapamıyomuşum gibi oldu kasıklarım sürekli, neydi bilmiyorum geçti şimdi ama kızım da oynamıyo doğru dürüst o da küstü annesine besleyemedi de moralini de bozdu kzıının
canım benim allah yardımcımız olsun bende aynı durumdayımdünden beri gözlerim ağlamaktan görmez oldu.benim kendi dr erken dogum olabılır dıye prof.gonderdı.kendı drum sadece kafa capını kucuk olcmustu kılosu falan normaldı.ama diğer dr.10 gun gerı cıkardı bebegımı.bugunde akciger geliştirici iğne yapıcaklar nst falan.moralim alt üst.zaten kızımın suyu yok denecek kadar az almış bakalım ne kdar daha tutuacaklar
sadece kilosu değil canım hepsi hemen hemen aynı gibi , doğum tarihi olarak benim kendi doktorumda 5 gün dünkü usgde 9 gün ileri, kansızlık bakılmadı, ben demir hapı içiyorum aslında benim kendi doktorum zaten herşey normal yok 5 gün geri falan ağzını açmadı, seninki nasıl kaç gn gerilik var, ve hepsinde mi sadece kilosunda mı?
hanipeks
2013 nisan annelerinin kolay dogumuna ve bebeklerinin sagligina niyetimiz. Tefriciye okuyoruz.
Lutfen persembe gunu saat 15.00 e kadar bildirelim okuduklarimizi.
sernil ....................... 500
hanipeks .................. 204
Mezopotamya82 ....... 200
amanamazon............ 100
meryem38................ 200
secilce ..................... 100
MANAVGAT60 ........... 100
görkemre ................. 200
ruveyda12 ............... 300
gulimier ................... 200
vitamin87 ................ 200
wosgi ...................... 100
Yüksek_Voltaj .......... 100
ela68 ....................... 200
esraasm .................. 100
DytEda .................... 100*
temmuz27 ............... 100
umutege16 .............. 200
bh8076 .................... 100
laterne ..................... 50*
ofelyam .................... 123
vilin .......................... 100
BoO_ ........................ 100
dertsiz ...................... 200
LimonluParfe ............. 100
hayalipapatya ........... 200
morpapatyam ........... 50
_Lena_ ..................... 100
Pembe33.....................100
Toplam: 4427
Kalan: 17
tatlım 17 taneyi cherryfe istemiş ona yazdım. ama kaç tane istiyorsan sernilden düşebiliriz.O 17 yi ben alabilir miyim?
Laterne gecmis olsun, Allah im bundan sonra saglik sihhatinizi hic eksik etmesin insAllah
Ofelyam sanada gecmis olsun, Allah im saglikli sihhatli kucagina almani nasip etsin.
tatlım 17 taneyi cherryfe istemiş ona yazdım. ama kaç tane istiyorsan sernilden düşebiliriz.
günaydınlarrr,
dün moralim çok bozuk olduğu için doktordan geldikten sonra giremedim yazamadım hiçbişey,
benim kendi doktorum yanlış ölçüyo diye başka bi doktora gittim ya, gitmez olaydım
kadın beni depresyona soktu, bu ultrasonda da bebeğim tüm ölçümleriyle 1 hafta geri çıktı,kendi doktorum da 1 hafta arayla bi 4, ondan sonraki hafta da 5 gün geri buldu, böle giderse çok önemli değil ama, aradaki fark açılırsa erken doğuma alınman gerekir,bebek içerde gelişmiyo demekki diye düşünürüz dedi, ben kafa ölçümlerinin küçük olmasından bahsettim, yok hepsi küçük microsefalide sadece kafa küçük dedi, naptın tansiyonunun nasıldı, beslenmedin mi,yoruldun mu dedi, yok dedim yok, ay Allah'ım bi de dio, tansiyonunu ölçüyo dimi kendi doktorun, tabiki ölçüyo dedim, suyun da fazla, midesini görmeseydim korkardım ama midesini gördüm çok şükür dio, Allah'ım çıldırıcaktım, yapıcak bişe yok takip edicez, haftaya gelirsin bi daha dedi, ama yok ben ona bi daha gitmek istemiyorum, kendi doktorum rahat mahat ama bu da böle sölenmez yani , dünden beri ağlıyorum, moralimi bozunca daha kötü olucak onu da biliyorum, ama kendimi toparlayamıyorum, dün de kasıklarım o kadar ağrıdı ki, kasılma nası bişe onu da bilmyorum da, böle çişim varmış da yapamıyomuşum gibi oldu kasıklarım sürekli, neydi bilmiyorum geçti şimdi ama kızım da oynamıyo doğru dürüst o da küstü annesine besleyemedi de moralini de bozdu kzıının
canım benim allah yardımcımız olsun bende aynı durumdayımdünden beri gözlerim ağlamaktan görmez oldu.benim kendi dr erken dogum olabılır dıye prof.gonderdı.kendı drum sadece kafa capını kucuk olcmustu kılosu falan normaldı.ama diğer dr.10 gun gerı cıkardı bebegımı.bugunde akciger geliştirici iğne yapıcaklar nst falan.moralim alt üst.zaten kızımın suyu yok denecek kadar az almış bakalım ne kdar daha tutuacaklar
canım usg çıktısına bende tekrar baktım.doktora 29+5 te gitmişim.
5 tane ölçüm yapmış.
29+3
29+0
29+6
29+0
29+4 çıkmış değerler. benim oğlumunda değerleri birbirini tutmuyor ama doktorumuz normal diyor. yarın kontrolümüz var bakalım ne diyecek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?