2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Günaydın güzel annişler.Laternacım gözün aydın inşallah eşinin durumu daha da iyiye gider.
Ofelyam sende sıkma canını inşallah sağlıklıca kucağına zamanında alırsın bebeğini.Bak hem sen üzüldükçe o da üzülüyor hareket etmiyor.

sadece kilosu değil canım hepsi hemen hemen aynı gibi , doğum tarihi olarak benim kendi doktorumda 5 gün dünkü usgde 9 gün ileri, kansızlık bakılmadı, ben demir hapı içiyorum aslında benim kendi doktorum zaten herşey normal yok 5 gün geri falan ağzını açmadı, seninki nasıl kaç gn gerilik var, ve hepsinde mi sadece kilosunda mı?

evet canım proteinli beslenmeye çalışıyorum olmadı deniycem zaten pirinç lapasını

Allah korumuş canım, kurcalattırmak çok kötü gerçekten ama işte kendi doktoruma da çok var, bu doktor da takip edilmesi lazım dedi ya bilemedim o yüzden

canım usg çıktısına bende tekrar baktım.doktora 29+5 te gitmişim.
5 tane ölçüm yapmış.
29+3
29+0
29+6
29+0
29+4 çıkmış değerler. benim oğlumunda değerleri birbirini tutmuyor ama doktorumuz normal diyor. yarın kontrolümüz var bakalım ne diyecek?

Dertsiz, Dün fazlalık var diye hiç yazmadım , kaçırdım diye üzülüyordum ki 17 eksik kalmış , Onuda ben alayım da benimde bir tuzum olsun

Günaydın...

Laternem iyiki esın herseyi söylememiş ve iyiki salip bırakmamış kendini.
Dahada güzel günlerde huzurla mutlulukla insallah...

Laterne çok sevindim hızlıca eşine kavuşmana, Yoğun bakım sürecinide kolay atlatmışınız, Allah herşeyin en iyisini bilir , sizinde sınavınız buymuş, İnşallah bundan sonra sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız

Kızzz pambik yaatak iyi olur mu sence de?

Kızlar Allah yardımcınız olsun. Bozmayın moralinizi, ofelyam hemen başlamışsın kendini suçlamaya... Cısssss

hanipeks

2013 nisan annelerinin kolay dogumuna ve bebeklerinin sagligina niyetimiz. Tefriciye okuyoruz.

Lutfen persembe gunu saat 15.00 e kadar bildirelim okuduklarimizi.

sernil ....................... 500
hanipeks .................. 204
Mezopotamya82 ....... 200
amanamazon............ 100
meryem38................ 200
secilce ..................... 100
MANAVGAT60 ........... 100
görkemre ................. 200
ruveyda12 ............... 300
gulimier ................... 200
vitamin87 ................ 200
wosgi ...................... 100
Yüksek_Voltaj .......... 100
ela68 ....................... 200
esraasm .................. 100
DytEda .................... 100*
temmuz27 ............... 100
umutege16 .............. 200
bh8076 .................... 100
laterne ..................... 50*
ofelyam .................... 123
vilin .......................... 100
BoO_ ........................ 100
dertsiz ...................... 200
LimonluParfe ............. 100
hayalipapatya ........... 200
morpapatyam ........... 50
_Lena_ ..................... 100
Pembe33.....................100
Cherryfe.......................17

Toplam: 4444

canım benımde doğum tarihim 4-5 gün ileri çıkıyor.diğer ölçülerde değişiklik gösetriyor.ilk duyduğumda benımde canım çok sıkıldı ama sonra doktor çok üzerinde durmayınca bend edurmadım.kilo konusundada iri bir bebek deil dedi.ay benımde suan çok moralım bozuldu.doktorun tam olarak ne tavsıye ediyor.eğer tereddütün varsa doktorundakı randavunu öne al.ben öle yaptım bi kaç kere

O 17 yi ben alabilir miyim?

Laterne gecmis olsun, Allah im bundan sonra saglik sihhatinizi hic eksik etmesin insAllah
Ofelyam sanada gecmis olsun, Allah im saglikli sihhatli kucagina almani nasip etsin.

O 17 yi ben alabilir miyim?

Laterne gecmis olsun, Allah im bundan sonra saglik sihhatinizi hic eksik etmesin insAllah
Ofelyam sanada gecmis olsun, Allah im saglikli sihhatli kucagina almani nasip etsin.
tatlım 17 taneyi cherryfe istemiş ona yazdım. ama kaç tane istiyorsan sernilden düşebiliriz.

Ofelyam,
Simdi söyle bir durum da var.eger Dr a durumdan bahsettin ve üzüntünü belli ettiysen hepsi değilde bazi Dr iste,orayı tırnaklar .sanki daha kötüsünü deyince onun müdavimi olacaksın.
Ben geriden gelmesinden ziyade suyu için söylediği ne derece doğru onu merak ediyorum.
Yani söyle de birsey var,hani hep cocuklarımın dogumu ve kilosunu dile getiriyorum ya,hani hep yasadım bunlar biraz tecrübe mı bilemem de,
Oğlumu doguma girmeden hemen önce ölçtüler
4.250 çıktı doğduğunda 4.400 kusurdu.20 dk 150 gr alamayacağına göre demekki yanılma payı cok.
Dr demişti zaten 150-200 aşağı veya yukarı çıkar diye.
Bak gorumcemin kizida hep bu bası büyüyen bir hastalık teshisiyle tedavi gördü!halbuki eşi tarafına hep lakapta kocabaslar derlerdi.
Yani illa dogru olcum olmuyor hic.ve iri olması iyi değil hiçbir zaman...

Bu arada ne yazdım dereden tepeden bilmiyorum valla üzüldüm .ama anlatmak istediğimi anladın sen.
Canimsin ,bekle uzme kendini...

Kızlar geçen yıl benim bir tanıdığıma doktor iri bi bebek beklemeyin dedi bebiş tam 3750 doğdu takmayın kafanıza yumurta muz süt yoğurt peynir kırmızı et tüketin Demir eksikliği bende anemi halinde günde 2 Demir hapı kullanıyorum siz kafanıza taktıkça bebişlerde etkileniyor seviyorum hepinizi :)

Günaydın...

Kızlar takmayın o derece kafanıza,daha evvel de dediğim gibi sağlıklı doğmalarına bir engel yoksa,bırakın yfak olsunlar..hiç önemli değil,hem onlar doğunca çok çabuk toparlayacaklar kendilerini..

yok canım seninki gayet normal zaten ya, ben tahmini doğum tarihi ve gebelik yaşı belirleniyo ya, orda toptan geriyim yoksa bu ölçümler zaten çok fark olmadığı sürece birebir aynı çıkmaz , benim derdim toplam gebelik yaşının küçük olması, dolayısıyla tahmini doğum tarihini ileri atıyo ya

Kızlar birde hep erken doğumdan bahsediyoruz ya,
Bu takvim hep 40.hafta hesabiyla.
Cok nadir 40 ve + doğuyor.
34 -35 ten de başlıyor dogum,erken doğdu doğacak diye evham yapmayalım derim.
Sonuçta 20 li haftalarda da değiliz...
Rabbim uykunun zamanını nasil verdiyse onunda zamanını 4/4 lük ayarlamistir.

Mezos Hanim artizi gibi (havalar 1500 bak bak bak ne zaman dogursak diye kari koca oturmus sohbet ediyor ayyy ayyy)isteyince gidip doğurmuyoruz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…