2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Zapzup dogumdasim bak ne demeyi unuttum ben sana
28 Mart-4 Nisan arasiyim:)
Ben 4 nisanı istiyorum ama kiz ya beklemez diye de geliyor aklıma sanki hep 26 Mart'ta olacak gibi...
Bugun zehranin sacini kestirdik.gelirken gozlerim hep doldu.
Kızlar dua edin,cocuklarım perişan olmasınlar.onlarsiz ilk defa 2 gece ayrı kalacağım.

Canım son 2 muayenedede Doğum pozisyonundaydı benim zilli yani yaklaşık 1 aydır öyle ama ağrılarım yeni başladı

Euzûbillâhimineşşeytanirracîm Bismillahirrahmanirrahim.
Ya Rabbî...

Evvel Hz.muhammed(sav) bu kutlu Meclis'imizden haberdar eyle.O'na sonuz ve selam olsun.

Ya Rab ! El actık sana geldik,bu kutlu vazifeyi bizlere nasib eyledin elhamdulillah.Yüzümüzün akıyla çıkmamızı nasib eyle.

Ya Rab ! Burda bulunan annelerimizin,doğmuş ve doğacak evlatlarını ; hayırlı,akıllı,azimli,ahlakli,vefali,saygılı Senin ve efendimiz yolunda faydalı olmalarını nasib eyle...

Ya Rab ! Dogum anında ;"Ya Rab bana yardım eden yok mu ?" diyen gebelerimize bir solukta dogum nasib eyle.

Ya Rab ! Sen çaresizlere caresin,biz aciziz.Sen veren,affedensin affet bizi allahım...

Ya Rab ! Sahipsizlerin sahibisin,doğumlarımızda bizlere sahip cik.Dogumlarimizi kolay eyle,evlatlarımızı saglikla sihhatle kucaklarımıza almamızı nasib eyle.

Ya Rab ! Hanipeks annemize ve diğer saglık için senden şifa,medet bekleyen annelerimize şifa ver.

Âmin ...
Vel hamdulillahi rabbil alemin el-fatiha...

arkadaşlar önümüzdeki hafta için dua almak isteyenler dua topiğine haber versin .

http://www.kadinlarkulubu.com/duala...n-anneleri-yasin-okuyor-168.html#post29106157

Son düzenleme:
sabah git verir canım benim bacaklarımda çok kasılma varde veya midem yanıyor de zaten olan şeyler bunlar ilaç yazdır falan rapor da iste verirler hamile olunca sorun çıkarmıyorlar

Normal doğum yapabilmeyi çok istiyorum canım sezeryandan azıcık tırsıyorum
işallah öyle de olur ben doğumun her anını yaşamak istiyorum nedense korkum yok ama heyecan var bugün 17:00 de kontrolüm var kızımı göreceğim zaman bile heycanlı oluyorum artık önceden ayda bir gidiyorduk nasıl dayanıyordum bilmiyorum şimdi 2 haftada bir
sanki çok zmana olmuş gibi

az kaldı be voltajım yanlız benim karnım 1 haftada inanılmaz büyüdü bakalım kızımda benim göbek kadar hızlı büyüdümü heycanlı vakitler artık bunlar doğum izni beklerken yollarda gelmese bari bu çocuklar analarına çekerlerse çok çalışkan olacaklar hep çalıştı anaları ne kendileri dinlendi ne bebişleri

kızlar dualarımız kabul oldu kayınvalidemler bu hafta gelmiyormuş. kayınbabam telefon etti biraz önce. haftaya geliceklermiş.ben de sabahtan beri yemekle uğraşıyordum "ya neden gelmiyorsunuz ben bir sürü yemek yaptım" dedim. "kızım sen o işlerle hiç uğraşmasaydın ya kendine niye eziyet ettin bak üzüldüm şimdi" dedi. benden sonra eşimi aramış. dertsiz yemek yapmış yorulmuş çok üzüldüm ama gelme imkanımız yok demiş.evimi temizlemişken, yemek yapmışken gelselerdi keşke... bakalım bekar olan misafirimiz gelicek mi eşim onu arıyor şimdi gel diye o da gelmezse şehit ailesini davet edicez.

tüm dua eden annelerin ağzına sağlık allah kabul etsin amin

voltajjjjjjj doğum yapacak sevdiğin arkadaşın MERGEN'imiz mi yoksa? ilk bebeklerimiz mi geliyor?

kızıma yapmak istediğim bebek şekerinden sonra netten dolaşırken bu kapı süsünü buldum ikiside birbiriyle çok uyumlu geldi bana bende bundanda yapmaya karar verdim nasıl

işallah buda bebk şekerimiz olacak yarın keçeleri malzemeleri alacağım

Ne bileyim canım yaa... senin bu kadar canını sıkmasına izin verme o zaman... al karşına konuş.. doktorum siz böyle yapınca benim moralim çok bozuluoyr falan diye.... seni üzmesin artık...

dytEda merhaba diyetisyen misin ben de diyetisyenim ve nisa annesi olacam inş, daha önce pek görmemiştim seni burda, nerde çalışıyorsun, ben mersindeyim heyecan yaptım nisan annelerinde bi diyetisyen daha görünce :)

Merhaba canım... evet diyetisyenim... ankara'dayım...
çalışırken çok sık giremiyordum... izne ayrılınca rahat rahat yazıyorum..

günaydın anneler ve minik kuşları
herkes iyidir inşallah özellikle hanipeks
ben kaşınmaya devam bugün uyuyamadım ama olsun yarın dr a gitcem bebeğim sağlıklı olsun da sabrederim inşallah
voltajın paylaştığı link şu olması lazım
39. haftadan önce sezaryen olmayın | Blogcu Anne ben google den buldum okuyacam şimdi

Canım ya senin olayda bahtsız bedeviye döndürdü seni... bunlar ne anlayışsız insanlar böyle.. odana girmelerine falan sakın izin verme.. gerekirse onlar gelince yatak odasının kapısını kilitle... bizde girilmez de... boz at... ne gıcık insanlar... valla ben kimseye elletmem bebişin kıyafetlerini... yatak odasına bizde girilmez zaten.. mesela ben kayınvalidemin odasına bir kere bile girmedim bu güne kadar... o da benimkine girmez.. maşallah diyeyim... biz bu kadar yakınken girmiyoruz.. evsahibinin dıdısının dıdısı ne işi varmış senin özelinle...
Allahım sana sabırlar versin.. boşver ilçede seni konuşsunlar hiç önemli değil... yeter ki senin kafan rahat olsun...

Enaturelim bence onun sana söylemesini beklemeden sen öne atıl annem kalacak falan diye... o da o zaman birşey derse.. sağolun ama anneme önceden söylemiştim falan diye...

benim bunlardan çekeceğim var canım.sohbetimiz muhabbetimizde hiç uymaz. mor şalvarın altına lacivert toplu almış sohbetleri de böyle. küçümsediğimden falan değil ama ortak noktamız yok bi kere. inanır mısın bugün perdelerimi bile çekmedim. yüzüm yumuşak benim kendim bişey diyemiyorum ama annemle kayınvalidem çok titizdir, lafı yapıştırır, kimsenin kucağına çocuk falan vermez, bizde 10gün lohusa kadına gidilmez zaten kabul etmez annemler deyip onların üstüne atıyorum. söyleyeceğimi öyle söylüyorum napayım.

Boşver canım annenler söylesinler... onlar kırılmasın diye sen yıpranma... hem bebiş gelince sen de ona kıyamaz söyleyiverirsin suratlarına iyi olur...
ben adıyaman'da çalışırken böyle komşular vardı... işten gelir gelmez daha elimi yüzümü yıkarken zil çalardı... bir üç beş derken önce kapıyı açmamaya başladım.. baktım olmadı zilin pilini söktüm... ev arkadaşım açınca girmezlerdi onu pek sevmiyorlardı... birkaç kere ona açtırdım duş alıyor falan dedirttim... ne bitmez duşu varmış diyorlardı.. bir süre sonra vazgeçtiler de kurtuldum...
seni çoook iyi anlıyorum... azıcık sert dur bebiş için inan sonra çok rahat edersin..

Chosy,
Bugun seni rüyamda gördüm
Bana bir mektup yolluyorsun ama ogrencin yazmış.
Senin adının geldigi yeri daksille silmiş bende kağıdı ışığa tutup bakıyorum (merak)
Emel yazıyor.ne emeli diye düşünüyorum diyorum adı başka emel kim(merak)
Neyse iste teyzem geliyor elinde bir tabak,tabaktada 3 dilim mandalina.biri pembe gibi:S
Diyor ki Arjantin'den geldi(bize sık sık Arjantin'den meyve gelir ya)
Sanki avokado o pembe olan.neyse yedik mı hatırlamıyorum.
Seni arıyorum hemen banyonu yap diye niye bilmiyorum ama cok dedim.Sırtını iyi yıka diye özellikle dedim kııı,keselet hirifine
Haydi hayrolsun ablaya soralım

yarın sabah işe değilde sağlık ocağına git, ben hamileyim kendimi iyi hissetmiyorum şuram buram ağrıyo diye anlat kesin demeyeyim ama büyük ihtimal verirler. bugünden yetişeceğim diye uğraşma.
biz nasıl doğuracağız diye düşünüyoruz. sen de hem çocuklarını hem de nasıl doğuracağını düşünüyosun. Allah kolaylıklar versin voltajcım.

Canım bence de Ali Emir süper.. tek tek de beraber de birbirine çok yakışıyor bu isimler...
Allahım bebişlerimize adlarıyla uzun, sağlıklı, gür, huzurlu, başarılı, mutlu ömürler versin...
Biz de MİRZA koyacağız.... ben arada anlaşılmıyor diye tereddüt ediyorum... dün koçişe de söyledim ama o kesin bu isim çok güzel dedi...

slm kızlar herkese hayırlı cumalar

voltajım nasılsın bacım görüşmeyeli? beni görmüyo musun rüyanda kıskandım ama

dertsizim ne çok anlayışsız insan varyaaaa bence tavrını baştan belli et kırılacaklarsada baştan kırılsınlar sonradan yüz göz olmasınlar.sürekli gelen giden olmaz inş sonuçta yeni doğum yapmış olacagız rahat rahat bebeğimle vakit geçirmek isterim öyle değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…