2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
ersnil inşallah bir şey çıkmaz canım korkma. önlemenin bir yolu yok mu. doktor senden bu testi neden istedi ki

Heyecanla bekliyorum birazdan kontrole giricem isallah kızım güzel yüzünü bu sefer gösterir

İnşallah canım... hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz...

canım senin tansiyonun nasıl gidiyor.. doktor sadece idrarda protein atımına göre mi erken doğum dedi???
senin de hayırlı haberlerini bekliyoruz canım...

eeee annesi kız tarafı naz tarafı... kızımız öyle nazlı olacak tabi... bizim oğlanlarda sizin kızların nazını çekecekler...

bayadir dogru duzgun giripte gecmisi okuyamamistim, herkesler iyidir umarim, Mergeni cok merak ediyorum dogurdumu acaba??

bizi alisveris telasi yeni sardi, bu kadar gece birakan bi ben kaldim heralde:) neyse park yatak alcam diyordum vazgectim karyola besik aldim haftaya gelecek insallah, sifonyerini de alicam takimin

kuzenim bana hediye uyku seti yollucakmis annemle turkiyeden cok iyi oldu burda yok oyle adam gibi uyku seti, annemde nevresim takimi getircek, kaynanamda pike takimi al demeyi dusunuyorum ama bakalim ne dicek:)

pazar gunu de arabayi oto koltugunu falan alicaz insallah, aldigimda eklerim resimlerini

iyi günlerde kullanın beşiğinizi. ne alacağın belli ise çabuk tamamlarsın eksikleri
annen ne zaman geliyor?

herşeyin hayırlısı canım, inşallah oğlun bri kaç hafta daha bekler 38-39. haftalara gelebilirsiniz ama olaki doktor haftaya alalım derse bile moralini bozma. 36 yı doldurmuş oluyor. maşallah gelişimide güzel. küveze falan gerek kalmdan oğlunu sağlıkla kucağına alacaksın. stres yapma şimdiden lütfen

Kızlar ağırlaşmak dedikleri buymuş herhalde sabahtan beri hala geçmedi ağrılarım kocişin işleri de yoğun gel demeye dilim varmadı akşamda bi yemeğe gitmek zorunda Off Off ne olacak benim bu ağrılarım sabahtan beri yatıyorum öğlen belki geçer diye uyudum uyandığımda soldan sağa dönerken belimden çatır çutur sesler geldi bacaklarım desen başına buyruk ayrı bi ağrı Pihhh göçtüm ben

canım bende 2-3 gündür neden 32. haftadan sonra izne çıkın dediklerini daha iyi anladım. ay sonlarında işlerimizde çok yoğun oluyor resmen eziyetti son bir kaç gün.
geceleri uyumakta sıkıntı. sola dönmeye çalışıyorum mümkün olduğunca ama canım acıyor. sadece sağa dönünce rahat edebiliyorum bu defa vicdan azabı çekiyorum bebeğim için sol tarafa yatmam lazım diye.
hiç akşam olmasın istiyorum

Offf benim de büyük derdim bu gecelerden nefret ediyorum artık hele bir de uyanıp sırt üstü oldugumu görünce sen ne bicim anne olacaksın diyorum kendime kuzucum zorlanıyor belli ki sırt üstü hareketleri inanılmaz büyük hissediyorum

Kızlar kontrolü olduk kızım 2179 gr olmuş doktorumuz güzel dedi ellerimin uyuşması için normal dedi korkulacak bişey yok tuzu kes dedi kizim doğum pozisyonuna girmiş hatta fazla asagidaydi yüzünü göremedik doktor alttan muayene edicem bebek aşağıda dedi
Bende tirstim tabi birazcık ama kontrol edince tamam normal dedi çok aşağıda olsaydı doğum riski olacaktı ama çantamıhazır bulundurmam gerekli kizim çıkışa yakın sen normal doğumu kolay yaparsın dedi çatımin açıklığı iyi demekki bizden boyle

Voltaj senin rüya heran çıkabilir nisana zor bekler benim kız çok aşağıda

Canım bende sola yatınca kaburgam çok acıyor normaldede sol kaburgamda batma var zaten birde sola yattığımda kızım rahatlıktanmı yoksa rahatsızlıktanmı bilemiyorum kıprış kıprış oluyor iyiki izne ayrılmışım Rabbim bütün çalışan arkadaşlarımızın yardımcısı olsun :)

Allahimmmmm. Heyecanlandim :)))

Hadi hayırlısı ile gelsin ama zamanlı gelsin de annesini üzmesin :)

Normal dogum cesaretlerinize hayranım kızlar :)

Selam kızlarr. Ben tatile çıkım :)) Doğum öncesi psikolojim yerine gelsin dimi :)) Kaplıcalara geldik 10günlüğüne.. Herkes küweti doldurup kaplıca suyuna girdi bnde girmek istiorum ama su kükürtlü müymüş ne.. Bide kaplıca suyu hani sıcak falan. Acaba bişey olurmu?? Çok sıcak olmamak şartıyla girsem nolur dersiniz??

Canım bence ara bi doktoruna sor biz ne desek boş yada keşke raporu alırken uğradığında bi danışsaydınız

Sevgili Nisan anneleri eminim doğum tarihi yaklaştıkça hazırlıklar hız kazanmıs ve heyecan başlamıstır.
Bende 2010 şubat annelerindenim.Çok şükür benim kızım büyüdü darısı sizin bebişlerin dğmasına ve büyümesine.
Şimdi ev de bol bl butik kurabiye yapıyorum.Sizlerlede paylaşmak istedim.Eğer bebek şekeri yerine bebek kurabiyesi yaptırmak isterseniz bana mesaj atabilirsiniz.Fiyatlarım cok uygun.Fotoğrafların bir kısmını bebeklerimiz ve cicileri sayfasına ekledim.Fikiirleriniz benim için önemli .Aradan sohbetinize girmeme kızmazsınız umarım.Anlayışınız için teşekkür ederim .Sevgilerle...

merhaba kızlar nasılsınız? bizim bugün kontrolümüz vardı bebeğimin suyu aynıydı pek bir değişiklik yok kızım daha erken gelmeye kalkmazsa 3 buçuk hafta sonra doğum var kızlar dr 36 haftadan sonra bu bebeği bekletmenin bir manası yok dedi yani en geç 3 buçuk hafta sonra doğuruyorum bebeğim normal doğum pozisyonuna gelmiş dönmüş sonunda ama o vakte kadar kendi gelmezse sanırım sezeryan olacak

canım ben de kaplıcalara gitmek istedim doktoruma danışmıştım ve bana gitmememi sıcak suyun iyi gelmeyeceğini söyledi istersen sen de girme ben gitmekten vazgeçtim

maşallah minik prensese.alttan muayene yaparken acıdı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…