Heyecanla bekliyorum birazdan kontrole giricem isallah kızım güzel yüzünü bu sefer gösterir
Ben geldim.kizlar.
Bugun doktor kontrolum.vardi. Oglus 2 kilo 536 gr olmus.
Nts ye baglandim kalp atislarimiz iyi suyumuz iyi gelisimi iyi.
Tek.skintimiz var idrarda protein ciksi. Farkli bir yerde yaptirmistim yuksek degil.demisti.
Simdi kendi hastanemde tekrarlamami istiyor. Eger yuksek cikarsa sezeryana alicam dedi.
Su anda erken dogum.riskim var anlicaniz.ptesi 35+1 olucam. Sonuca gore bilgi vericek doktorum.cok korkuyorum
slm kızlar 3,5 saatlık nst maceramızdan sonra gelebıldık sukurler olsun evımıze.bneim cadı kızım nstede hiç hareket etmedi.o etmedikce bana bişiler yedirdiler oda olmadı en son serum taktılar.en son yeter artık bu ıdare eder deyıp cıkardılar bızı hastaneden
bayadir dogru duzgun giripte gecmisi okuyamamistim, herkesler iyidir umarim, Mergeni cok merak ediyorum dogurdumu acaba??
bizi alisveris telasi yeni sardi, bu kadar gece birakan bi ben kaldim heralde:) neyse park yatak alcam diyordum vazgectim karyola besik aldim haftaya gelecek insallah, sifonyerini de alicam takimin
kuzenim bana hediye uyku seti yollucakmis annemle turkiyeden cok iyi oldu burda yok oyle adam gibi uyku seti, annemde nevresim takimi getircek, kaynanamda pike takimi al demeyi dusunuyorum ama bakalim ne dicek:)
pazar gunu de arabayi oto koltugunu falan alicaz insallah, aldigimda eklerim resimlerini
Pazartesi aksam hersey belli olucak. Eger yuksekse haftaya sezeryan olucam dusunebiliyor musunuz.
Allahim hepimizin yardimcisi olsun. Oglus bugun o kadar hareketliki sanki anne korkma diyor.
Nts de kalp atislarini duyunca agladim. Hepimiz saglikla.alalim.bebislerimizi insallah.
Kızlar ağırlaşmak dedikleri buymuş herhalde sabahtan beri hala geçmedi ağrılarım kocişin işleri de yoğun gel demeye dilim varmadı akşamda bi yemeğe gitmek zorunda Off Off ne olacak benim bu ağrılarım sabahtan beri yatıyorum öğlen belki geçer diye uyudum uyandığımda soldan sağa dönerken belimden çatır çutur sesler geldi bacaklarım desen başına buyruk ayrı bi ağrı Pihhh göçtüm ben
canım bende 2-3 gündür neden 32. haftadan sonra izne çıkın dediklerini daha iyi anladım. ay sonlarında işlerimizde çok yoğun oluyor resmen eziyetti son bir kaç gün.
geceleri uyumakta sıkıntı. sola dönmeye çalışıyorum mümkün olduğunca ama canım acıyor. sadece sağa dönünce rahat edebiliyorum bu defa vicdan azabı çekiyorum bebeğim için sol tarafa yatmam lazım diye.
hiç akşam olmasın istiyorum
canım bende 2-3 gündür neden 32. haftadan sonra izne çıkın dediklerini daha iyi anladım. ay sonlarında işlerimizde çok yoğun oluyor resmen eziyetti son bir kaç gün.
geceleri uyumakta sıkıntı. sola dönmeye çalışıyorum mümkün olduğunca ama canım acıyor. sadece sağa dönünce rahat edebiliyorum bu defa vicdan azabı çekiyorum bebeğim için sol tarafa yatmam lazım diye.
hiç akşam olmasın istiyorum
iyi günlerde kullanın beşiğinizi. ne alacağın belli ise çabuk tamamlarsın eksikleri
annen ne zaman geliyor?
Kızlar kontrolü olduk kızım 2179 gr olmuş doktorumuz güzel dedi ellerimin uyuşması için normal dedi korkulacak bişey yok tuzu kes dedi kizim doğum pozisyonuna girmiş hatta fazla asagidaydi yüzünü göremedik doktor alttan muayene edicem bebek aşağıda dedi
Bende tirstim tabi birazcık ama kontrol edince tamam normal dedi çok aşağıda olsaydı doğum riski olacaktı ama çantamıhazır bulundurmam gerekli kizim çıkışa yakın sen normal doğumu kolay yaparsın dedi çatımin açıklığı iyi demekki bizden boyle
Voltaj senin rüya heran çıkabilir nisana zor bekler benim kız çok aşağıda
Selam kızlarr. Ben tatile çıkım :)) Doğum öncesi psikolojim yerine gelsin dimi :)) Kaplıcalara geldik 10günlüğüne.. Herkes küweti doldurup kaplıca suyuna girdi bnde girmek istiorum ama su kükürtlü müymüş ne.. Bide kaplıca suyu hani sıcak falan. Acaba bişey olurmu?? Çok sıcak olmamak şartıyla girsem nolur dersiniz??
Selam kızlarr. Ben tatile çıkım :)) Doğum öncesi psikolojim yerine gelsin dimi :)) Kaplıcalara geldik 10günlüğüne.. Herkes küweti doldurup kaplıca suyuna girdi bnde girmek istiorum ama su kükürtlü müymüş ne.. Bide kaplıca suyu hani sıcak falan. Acaba bişey olurmu?? Çok sıcak olmamak şartıyla girsem nolur dersiniz??
Kızlar kontrolü olduk kızım 2179 gr olmuş doktorumuz güzel dedi ellerimin uyuşması için normal dedi korkulacak bişey yok tuzu kes dedi kizim doğum pozisyonuna girmiş hatta fazla asagidaydi yüzünü göremedik doktor alttan muayene edicem bebek aşağıda dedi
Bende tirstim tabi birazcık ama kontrol edince tamam normal dedi çok aşağıda olsaydı doğum riski olacaktı ama çantamıhazır bulundurmam gerekli kizim çıkışa yakın sen normal doğumu kolay yaparsın dedi çatımin açıklığı iyi demekki bizden boyle
Voltaj senin rüya heran çıkabilir nisana zor bekler benim kız çok aşağıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?