2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
slm kızlar herkese hayırlı cumalar

voltajım nasılsın bacım görüşmeyeli? beni görmüyo musun rüyanda kıskandım ama
İyiyim hayatım sen nasilsin?
Aşgossun baci , seni ilk gormuştum tee aylar evvel
Mergenle arka arkaya
8-10 gün farkla sen doguruyordun ya unutmussun

kız hayır olsun, korkutma beni, emel tanımıyom ama, korktum bak şimdi, emel isim olmayabilir, istek anlamında da olabilir demi?
erken doğurmak sitemiyom, midemde kötü bugün zaten
emel- mandalina- arjantin- avokado-banyo?
ne demek voltaj bunlar açıkla litven?
senin nası yorduun önemli, yorumla

BU ARADA HERKESE GÜNAYDIN, bugün uyku işini iyice abarttım, 12de kalktım, evin bereketi kalmıcak ama napıym, en rahat uykumu sabahtan sora yapıyom, he gece uyumuyommu uyuyom ama sabah nası tatlı geliyo..
şimdi gidemde çamaşır filan toplıym, makineye atıym, sorada yemek yaparım, al sana akşam oldu..

Kızlar bizim kapı süsü de bu.. annemler şu an eminönünde alışverişteler...

canım ben zorunluluktan dr değiştirdim gittiğm hastanede yenıdogan yogunbakım olmadıgından benı univ.gonderdi doktorum erken olursa diye.çok zor bi durum hiç tavsiye etmem dr değiştirmeni.dr mılletı kaprıslı olur ama bırıne guvendıkten sonra bi baskasına guven uzun suruyo[/QUOTE]

hanipeks canım çok geçmiş olsun, doktorun hala diğer ölen kadının durumundan sıyrılamamış bence,
üzme kendini, inşallah görmendeki sorun biran önce hallolur canım, Rabbbim yardımcın olsun

günaydınlar güzeller.. hanipeksten haber var mı geçmişi okumadım henüz. katinam hoşgeldin bişey var diye merak etmiştim uzun süredir görünmüyorsun. dilerim iyisindir?

Ne bileyim canım yaa... senin bu kadar canını sıkmasına izin verme o zaman... al karşına konuş.. doktorum siz böyle yapınca benim moralim çok bozuluoyr falan diye.... seni üzmesin artık...

günaydın anneler ve minik kuşları
herkes iyidir inşallah özellikle hanipeks

Teşekkür ediyorum arkadaşlar destekleriniz ilginiz için. Daha iyiyim, ama aklıma geliyor sık sık emar çekilirken o 10 dakikadaki halim. Eşim de akşam eve geldiğinde daha sakindi. Huzursuz da değil huzurlu da değildi akşamımız ve gecemiz.

canım çok güzel bunlar.. süper olacaklar... bu arada kapı süsündeki isimde muhteşemmiş..

İyiyim hayatım sen nasilsin?
Aşgossun baci , seni ilk gormuştum tee aylar evvel
Mergenle arka arkaya
8-10 gün farkla sen doguruyordun ya unutmussun
bende iyiyim çok şükür.
benim dr şu malum çatı muayenesini bi yapsada bende yoluma baksam dimi çatın müsait desin hurmanın gözüne vuracağım

slm kizlar nasilsiniz? ben yatmayA aynen devam. ama maalesef sancilarim gecmiyor. ayaga zor kalkiyorum. ilaclardan midem mahvoldu. su 5 haftayi da atlatsak hayirlisiyla. gecmisi tam okuyamadim rahatsiz olanlara gecmis olsun.
kendinize iyi bakin

Kızlar şoktayım sabah kayınvalidemi aradım konuşurken böyle böyle ağrım var dedim.Azönce nasıl oldun diye aradı ve her iki konuşmamızdada geleyim sana bakayım istersen dedi ayyyy şoklardayım :)

DERTSİZ kuzum senin Ve benim konu komşudan yana hic şansımız yok... İzne ayrildigimdan beri apartmandaki teyzelerle saklambac oynuyorum. Ya kapı ağzında mi bekliyorlar anlamadım ben kapıyı açınca onlar da aciyo hele dün beni insanlıktan çıkarmalarına ramak kaldı. Ya sabır çekiyorum sinirden ağlıyorum bazen.. Anlayissiz ve yuzsuz Davranışlarından bıktım..

10 gün sonra annem gelecek. Tabi kv de de gelecek ikisi arasında ben ne yapicam bakalım Cok iyi anlaşır ikisi ama birlikte bana karsı tehlikeli oluyorlar :) kv tekken birşeye karışmaz annemden cesaret alıyor o da dilleniyor. :)))

Kızlarr Mergen'den haber varmı? Çok merak ediyorum İnşallah bebişler de Mergen'de iyidir.
Bide Laterne ameliyat günü iyi haberlerini verdi bir daha göremedik. İnşallah onunda eşi ve ailesi iyidirler.
Erken doğum şüphesi olan arkadaşlardan dönüş yapan oldumu, durumları nasıl acaba?
Allah sağlık sıhhat versin, topiğimiz sağlıklı doğum haberleriyle, nur topu bebişlerle şenlensin İnşallah...

evet canım sözkonusu oğlum olunca kalp kırmaktan falan çekinmem gibi geliyor.

canım valla kendi memleketimde olsam bu kadar gelen giden olmaz. bizim orda herkes mevlütü bekler mevlütte getirir hediyesini. burda işim zor gibi. bi de ikramda hazırlamak lazım. yarın merkezden 20 tane yufka alıp ıslak börek sarıp dondurucuya atayım diyorum. annemde sarma saracak onu da dondurucuya koyucam.

Kızlar şoktayım sabah kayınvalidemi aradım konuşurken böyle böyle ağrım var dedim.Azönce nasıl oldun diye aradı ve her iki konuşmamızdada geleyim sana bakayım istersen dedi ayyyy şoklardayım :)
canım doğum yaklaştıkça kayınvalideler de bize yaklaşıyorlar. kaç aydır nerdeydin diyeceksin de söylenmiyor işte.

mezocum valla her yerde böyle insanlar var demekki. selamı sabahı kesicez canım moralimizi bozan insanlardan uzak durucaz başka çaremiz yok.

kayınvaliden ve annen bir araya gelmeden önce annenle konuşsan faydası olmaz mı tatlım?

slm kızlar 3,5 saatlık nst maceramızdan sonra gelebıldık sukurler olsun evımıze.bneim cadı kızım nstede hiç hareket etmedi.o etmedikce bana bişiler yedirdiler oda olmadı en son serum taktılar.en son yeter artık bu ıdare eder deyıp cıkardılar bızı hastaneden

canım bildiğim kadarıyla laterne ve mergenden ses yok :44: erken doğum riski olanlardan biri benim bende kızım acele etmesin diye sürekli yatıyorum yarın kontrol bakalım ne olacak

Ben geldim.kizlar.
Bugun doktor kontrolum.vardi. Oglus 2 kilo 536 gr olmus.
Nts ye baglandim kalp atislarimiz iyi suyumuz iyi gelisimi iyi.
Tek.skintimiz var idrarda protein ciksi. Farkli bir yerde yaptirmistim yuksek degil.demisti.
Simdi kendi hastanemde tekrarlamami istiyor. Eger yuksek cikarsa sezeryana alicam dedi.
Su anda erken dogum.riskim var anlicaniz.ptesi 35+1 olucam. Sonuca gore bilgi vericek doktorum.cok korkuyorum

canım laterne memleketine geri dönmüş bugün. eşi istanbulda kalmış. eşi de laterne de iyi nemucum.inşallah daha da iyi olacak.

Pazartesi aksam hersey belli olucak. Eger yuksekse haftaya sezeryan olucam dusunebiliyor musunuz.
Allahim hepimizin yardimcisi olsun. Oglus bugun o kadar hareketliki sanki anne korkma diyor.
Nts de kalp atislarini duyunca agladim. Hepimiz saglikla.alalim.bebislerimizi insallah.

canım yaa, inşallah bir sorun çıkmaz... senle doğum zamanımız arka arkaya,ikimizde de erken doğum riski var, sen yazdıkça ben de telaşlanıyorum...

Çok güzeller canım benim. Güle güle kullanın, ben de ben de ben de bu fikrini çalabiler miyim

fatma şahin açıklama yapmış, doğum izni ile ilgili çalışmalar 15 gün içinde tamamlanacak diye

Ahh ahh daha önce çıksaydı da doğum sonrasına aktarsaydık ya bu izinleri. Bende şans yok, 15 gün daha çalışacaksam bi 15 gün daha çalışırım elime yapışmaz ya

Ne güzel takım olmuş canım çok beğendim... Arıcam seni Allahın izniyle...

Sonuçlar iyi çıkar inş canım. Panik yapma olur mu. Hayırlısı ne ise o olsun, bebeğinin zarar görmesindense sezeryanı erken olman daha iyidir bilemedim kii
:26:

Heyecanla bekliyorum birazdan kontrole giricem isallah kızım güzel yüzünü bu sefer gösterir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…