- 15 Ekim 2012
- 4.626
- 1.367
- 198
İyiyim hayatım sen nasilsin?slm kızlar herkese hayırlı cumalar
voltajım nasılsın bacım görüşmeyeli? beni görmüyo musun rüyanda kıskandım ama
Chosy,
Bugun seni rüyamda gördüm
Bana bir mektup yolluyorsun ama ogrencin yazmış.
Senin adının geldigi yeri daksille silmiş bende kağıdı ışığa tutup bakıyorum (merak)
Emel yazıyor.ne emeli diye düşünüyorum diyorum adı başka emel kim(merak)
Neyse iste teyzem geliyor elinde bir tabak,tabaktada 3 dilim mandalina.biri pembe gibi:S
Diyor ki Arjantin'den geldi(bize sık sık Arjantin'den meyve gelir ya)
Sanki avokado o pembe olan.neyse yedik mı hatırlamıyorum.
Seni arıyorum hemen banyonu yap diye niye bilmiyorum ama cok dedim.Sırtını iyi yıka diye özellikle dedim kııı,keselet hirifine
Haydi hayrolsun ablaya soralım
hanipeks tekrar geçmiş olsun canım bence kazadada var bir hayır bak insanı hayatta en çok üzen şey ölümdür ve size gelip çarpan insanlar onu yaşıyorlardı çok şükür sizin öyle bir derdiniz yoktu doktorun fazla evhamlandırmış seni canım boşver sen onu benim arkadaşında bir akrabası varmış ondada şeker varmış bebeği 6 aylıkken 3 kilo imiş hemen insüline ve diyete başlamışlar kalan 9 ayda bebek sadece 750 gr. almış ve hiçbir problem olmadan doğurmuş ki onun açlık şekeri 200 den aşağı çıkmıyormuş benimde şeker yüksek çıktı 143 ama doktorum hafif yüksek dedi dikkat etmen lazım dikkat etmezsen diyabet oluşur insülin kullanman gerekir dedi sen takma kafanı hiiiiiiç sıkma canınıda
hanipeks canım benim ya allahım yardımcın olsun bak streste şekeri falan yükseltir o da vücut dengeni değiştirir. doktorunu değiştirmek değil de fikir edinmek için en azından başka bi doktora bu defalık bi görünsen rahatlarsın belki tatlım...
bencede bu saatten sonra dr değiştirmek zor, gittiğin başka bi drun gönlüne göre olacağıda şüpheli ama karar senin tabi canım..
bide şöle düşün , hepimizde az-çok sorun oldu, olmaya devam ediyo, hamilelik başlı başına sıkıntılı bir durum zaten, Allah hepimizin yardımcısı olsun canım, bu sıkıntılı günleri atlatıcaz inşallah..
senin bebiş baya bi totoş olucak kız, maşallah maşallah, tü tü nazar değmesin:)
doğum yapan şu için yok, ama erken doğum riski olan bi kaç arkadaş war, ben en son 2 hafta önce gittim dönmemişti, haftaya gidicem bakalım napmış:)
Hanipeks neler olmuş bir günde..Ama olsun iyisiniz neyse ki.. Sanırım bu telaş arasında ağrılarında geçti, di mi? Bazen bir günlük ağrılar olabiliyor. Ben gözüm bulanık görmeye başladı diye yazınca endişelenmiştim, tansiyon olmasın diye. Ama neyse ki o da değilmiş. Hiç endişelenme ama pazartesi aldığın randevuyu da kaçırma canım. İçin rahat eder.. Bu arada doktorunla diyalogun biraz üzücü olmuş cidden. Ama bazı dr.lar aşırı pimpirik ve evhamlı oluyor, şekil A. benim doktorum..Amniyosentez olmuşum, bir rahat nefes almışım hala laf arasında "tabii otizm için, işitme yeteneği için vs. bişi diyemeyiz, bunları bilemeyiz" diyorEvhamlı ve pimpirilki bir tip olduğu için engelleyemiyor kendini, kötü niyetli olmadığının farkındayım. Ben de değiştirsem diye düşündüm hatta ama kime gidicem bu saatten sonra dedim. O yüzden seni anlıyorum, dr.unu şu an itibariyle değiştirmek iyi bir fikir olmayabilir ama benim yaptığımı yap, bazı sözlerini duymamazlıktan gel herşey iyi olacak, sıkma canını kesinlikle.. zaman zaman çok sıkıldığımız, korktuğumuz, evham yaptığımız anlar geliyor ama geride kalıyor neyse ki..
Dikkat et kendine
geçmiş olsun canım bütün aksilikler üstüste denk gelmiş.kolay değil öyle bu saatten sonra sil baştan bi dr a gitmek vs. allah yardımcın olsun sakin kafayla düşün.moralini dahada bozup çınarımızı üzme tamam mı annesi
canım ben zorunluluktan dr değiştirdim gittiğm hastanede yenıdogan yogunbakım olmadıgından benı univ.gonderdi doktorum erken olursa diye.çok zor bi durum hiç tavsiye etmem dr değiştirmeni.dr mılletı kaprıslı olur ama bırıne guvendıkten sonra bi baskasına guven uzun suruyo[/QUOTE]Kızlar dr değiştirmek gerçekten kolay değil, 33. haftamdayım, kendinizi benim yerime koyun, kilo ile ilgili dik lafları dışında bir sorunumuz olmadı hiç. Drun yaptığını asla tasvip etmiyorum. Ama kendinizi benim yerime koysanıza, nasıl hissederdiniz? Hadi dr arayışına girdiğinizi düşünün bakalım? Neye göre karar vereceksiniz? Çok zor değil mi? Kafam çok karışık çok çok çok.
canım benim çok üzüldüm kaza için de çok geçmiş olsun allah beterinden saklasın. inşallah biraz keyfin yerine gelmiştir. çınarımız iyi canım hiç merak etme teyzeleri onun için dua ediyor tatlım. pazartesi günü için kendini çok kasma rahat olmaya çalış. bu saatten sonra doktor değiştirmek hiç kolay değil. güven konusunda bende senin gibi düşünüyorum. inşallah herşey daha iyi olacak hayatım. dualarımız seninle ve çınarla...
hanipeks canım çok geçmiş olsun, doktorun hala diğer ölen kadının durumundan sıyrılamamış bence,
üzme kendini, inşallah görmendeki sorun biran önce hallolur canım, Rabbbim yardımcın olsun
günaydınlar güzeller.. hanipeksten haber var mı geçmişi okumadım henüz. katinam hoşgeldin bişey var diye merak etmiştim uzun süredir görünmüyorsun. dilerim iyisindir?
Ne bileyim canım yaa... senin bu kadar canını sıkmasına izin verme o zaman... al karşına konuş.. doktorum siz böyle yapınca benim moralim çok bozuluoyr falan diye.... seni üzmesin artık...
günaydın anneler ve minik kuşları
herkes iyidir inşallah özellikle hanipeks
kızıma yapmak istediğim bebek şekerinden sonra netten dolaşırken bu kapı süsünü buldum ikiside birbiriyle çok uyumlu geldi bana bende bundanda yapmaya karar verdim nasıl
Eki Görüntüle 644965
işallah buda bebk şekerimiz olacak yarın keçeleri malzemeleri alacağım
Eki Görüntüle 644966
bende iyiyim çok şükür.İyiyim hayatım sen nasilsin?
Aşgossun baci , seni ilk gormuştum tee aylar evvel
Mergenle arka arkaya
8-10 gün farkla sen doguruyordun ya unutmussun
evet canım sözkonusu oğlum olunca kalp kırmaktan falan çekinmem gibi geliyor.Boşver canım annenler söylesinler... onlar kırılmasın diye sen yıpranma... hem bebiş gelince sen de ona kıyamaz söyleyiverirsin suratlarına iyi olur...
ben adıyaman'da çalışırken böyle komşular vardı... işten gelir gelmez daha elimi yüzümü yıkarken zil çalardı... bir üç beş derken önce kapıyı açmamaya başladım.. baktım olmadı zilin pilini söktüm... ev arkadaşım açınca girmezlerdi onu pek sevmiyorlardı... birkaç kere ona açtırdım duş alıyor falan dedirttim... ne bitmez duşu varmış diyorlardı.. bir süre sonra vazgeçtiler de kurtuldum...
seni çoook iyi anlıyorum... azıcık sert dur bebiş için inan sonra çok rahat edersin..
canım valla kendi memleketimde olsam bu kadar gelen giden olmaz. bizim orda herkes mevlütü bekler mevlütte getirir hediyesini. burda işim zor gibi. bi de ikramda hazırlamak lazım. yarın merkezden 20 tane yufka alıp ıslak börek sarıp dondurucuya atayım diyorum. annemde sarma saracak onu da dondurucuya koyucam.slm kızlar herkese hayırlı cumalar
voltajım nasılsın bacım görüşmeyeli? beni görmüyo musun rüyanda kıskandım ama
dertsizim ne çok anlayışsız insan varyaaaa bence tavrını baştan belli et kırılacaklarsada baştan kırılsınlar sonradan yüz göz olmasınlar.sürekli gelen giden olmaz inş sonuçta yeni doğum yapmış olacagız rahat rahat bebeğimle vakit geçirmek isterim öyle değil mi
canım doğum yaklaştıkça kayınvalideler de bize yaklaşıyorlar. kaç aydır nerdeydin diyeceksin de söylenmiyor işte.Kızlar şoktayım sabah kayınvalidemi aradım konuşurken böyle böyle ağrım var dedim.Azönce nasıl oldun diye aradı ve her iki konuşmamızdada geleyim sana bakayım istersen dedi ayyyy şoklardayım :)
mezocum valla her yerde böyle insanlar var demekki. selamı sabahı kesicez canım moralimizi bozan insanlardan uzak durucaz başka çaremiz yok.DERTSİZ kuzum senin Ve benim konu komşudan yana hic şansımız yok... İzne ayrildigimdan beri apartmandaki teyzelerle saklambac oynuyorum. Ya kapı ağzında mi bekliyorlar anlamadım ben kapıyı açınca onlar da aciyohele dün beni insanlıktan çıkarmalarına ramak kaldı. Ya sabır çekiyorum sinirden ağlıyorum bazen.. Anlayissiz ve yuzsuz Davranışlarından bıktım..
10 gün sonra annem gelecek. Tabi kv de de gelecek ikisi arasında ben ne yapicam bakalım Cok iyi anlaşır ikisi ama birlikte bana karsı tehlikeli oluyorlar :) kv tekken birşeye karışmaz annemden cesaret alıyor o da dilleniyor. :)))
Kızlarr Mergen'den haber varmı? Çok merak ediyorum İnşallah bebişler de Mergen'de iyidir.
Bide Laterne ameliyat günü iyi haberlerini verdi bir daha göremedik. İnşallah onunda eşi ve ailesi iyidirler.
Erken doğum şüphesi olan arkadaşlardan dönüş yapan oldumu, durumları nasıl acaba?
Allah sağlık sıhhat versin, topiğimiz sağlıklı doğum haberleriyle, nur topu bebişlerle şenlensin İnşallah...
canım laterne memleketine geri dönmüş bugün. eşi istanbulda kalmış. eşi de laterne de iyi nemucum.inşallah daha da iyi olacak.Kızlarr Mergen'den haber varmı? Çok merak ediyorum İnşallah bebişler de Mergen'de iyidir.
Bide Laterne ameliyat günü iyi haberlerini verdi bir daha göremedik. İnşallah onunda eşi ve ailesi iyidirler.
Erken doğum şüphesi olan arkadaşlardan dönüş yapan oldumu, durumları nasıl acaba?
Allah sağlık sıhhat versin, topiğimiz sağlıklı doğum haberleriyle, nur topu bebişlerle şenlensin İnşallah...
Pazartesi aksam hersey belli olucak. Eger yuksekse haftaya sezeryan olucam dusunebiliyor musunuz.
Allahim hepimizin yardimcisi olsun. Oglus bugun o kadar hareketliki sanki anne korkma diyor.
Nts de kalp atislarini duyunca agladim. Hepimiz saglikla.alalim.bebislerimizi insallah.
Eki Görüntüle 644597
egomego canım bak şişenin etiketi de bu olcak..
erikli, nestle gibi suları düşün.. üstündeki etiketli kısım sökülüp bunu takıcaz..
Eki Görüntüle 644598
bu da görmeyenler için kavanoz kapaklarımızın etiketleri..
fatma şahin açıklama yapmış, doğum izni ile ilgili çalışmalar 15 gün içinde tamamlanacak diye
kızıma yapmak istediğim bebek şekerinden sonra netten dolaşırken bu kapı süsünü buldum ikiside birbiriyle çok uyumlu geldi bana bende bundanda yapmaya karar verdim nasıl
Eki Görüntüle 644965
işallah buda bebk şekerimiz olacak yarın keçeleri malzemeleri alacağım
Eki Görüntüle 644966
Ben geldim.kizlar.
Bugun doktor kontrolum.vardi. Oglus 2 kilo 536 gr olmus.
Nts ye baglandim kalp atislarimiz iyi suyumuz iyi gelisimi iyi.
Tek.skintimiz var idrarda protein ciksi. Farkli bir yerde yaptirmistim yuksek degil.demisti.
Simdi kendi hastanemde tekrarlamami istiyor. Eger yuksek cikarsa sezeryana alicam dedi.
Su anda erken dogum.riskim var anlicaniz.ptesi 35+1 olucam. Sonuca gore bilgi vericek doktorum.cok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?