2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Arkadaşlar herkese selamm,

Uzun süredir bu forumu takip ediyordum ama iş yerimde kk yasak olduğu için birşeyler paylaşmak kısmet olmadı şimdiye kadar

Ancak 32. haftamda çalışır raporu almak için hastaneye gittiğimde doktor beni nst ye bağladı ve ciddi sancılarım olduğunu

gördü..koşa koşa kendi doktoruma gidince o da rahmimde 1 cm lik açıklık olduğunu farketti..bu nedenle hemen hastaneye yattım ve

şimdi de evde istirahat ediyorum.. e malum evde iken güzel dualarınızdan mahrum kalmak istemedim ben de :)

Doktorum prepar isimli sancıyı önleyen bir ilaç verdi...ayrıca magnezyum ve de rahmi yumuşatıcı bir fitil.. şu anda bunlarla idare

etmeye çalışıyorum.. inşallah kuzucuğum dayanırsa normal doğum tarihi 13 nisan olarak görünüyor.. ama dayanmazsa da yapacak

bir şey yok.. dualarınızı eksik etmeyin ne olur

ben doktoruma özellikle sordum, istediğin zaman çalışamaz raporunu verebilirim dedi.
daha önce de böyle duymuştum ben.

32. hafta raporunu tam 32. hafta dolduktan sonra vermişlerdi sanırım bunuda 37 dolunca verirler

32 doldu bugün kontrole gittim 33.haftanın başındayım yani 33 haftalık olmuş diye rapor verdi anlamadım gitti 37'nin başında gitcem tekrardan zaten 1 haftam yandı böyle fazladan da çalışmak istemiyorum.

Kızlar ilk annemiz 33+3'te bebeğine kavuştu, ben ikinci olacağım gibi görünüyor.. Çarşamba günü kesin karar verilecek, çünkü bebiş tutulabileceği kadar tutulmaya çalışıyor doktor tarafından karnımda.. Suyum bitmek üzere, erkenci Deniz Bahar.. Bahar geldi, ben durur muyum diyor :) İşi bırakamıyorum hala, evi taşıyoruz, evi taşıdıktan sonra da ofisi eve taşıyacağız.. Bakalım hepsi bittikten sonra mı gelecek yoksa daha mı erkenci olacak? İnşallah küvöze sokmamaya çalışacağız, Cuma, Cumartesi ciğer gelişimi tamamlansın diye her ihtimale karşı iğnelerimi olmuştum zaten. Size bir sır vereyim mi? İnsan anne olunca iğneden hiç korkmuyormuş Heyecanlıyım, bebek odası için süslerimizi, şekerliklerimizi annemle hallettik, eşime de çikolatalarını aldıracağım, ben de bebek süslerine koyulacak kartları beğenmediğim için kendim tasarladım, işten çıkınca eşimle birlikte ozalitçiye gideceğiz çıktısını alacağım. Nazar boncuğuyla birlikte çengelli iğne eşliğinde süsün filelerine eklemeyi düşündüm. Du bakalım, isterseniz hallettikten sonra fotoğraflarını ekleyeyim? Ne dersiniz? :)
Hepimiz sıhhatle kucaklayalım kuzucuklarımızı inşallah :)

canım tam bilmiyorum ama tahminim bir haftan boşa falan gitmiyor.raporu aldığın tarih baz alınıyor.o bir haftan doğum sonrasına aktarılır.
32 doldu bugün kontrole gittim 33.haftanın başındayım yani 33 haftalık olmuş diye rapor verdi anlamadım gitti 37'nin başında gitcem tekrardan zaten 1 haftam yandı böyle fazladan da çalışmak istemiyorum.

iznin yanmıyor canım, izne çıktığın günden itibaren 16 hafta kullanma hakkın var. ben özellikle sormuştum doktora.
istersen izne çıkıktan sonraki gün olsun doğum tüm iznin doğum sonrasına aktarılıyor dedi.

benim oğlan da 3-4 randevudur gülcemalini göstermiyor
doktor beni sağa çevirdi sola çeviridi yine de oğlumun kocakafasını bulamadı

ben de çok zor hareket ediyorum ama dayanıyorum; iş yerim idare ediyor, bunu değerlendireyim diyorum;

bu arada doktoru aradım şimdi şekerim düşmeye başlamış; yaşasın aç gezmeye devam

hayırlısı olsun canım, inşallah 36. haftayı tamamlarsınız.
bebişin gelişimi kilosu nasıl bu arada böyle riskli bir durum varken ev taşıma işlerini biraz daha bekletmen daha doğru olmaz mı?

bal oğlun sana süpriz yapacak annesi, biraz daha merka et bakalım
sen şimdiye kadar kaç kilo almış oldun canım

Selam millet,
ben bugün ütü ısını bitirdim , dünde beşiğimizin siparişini verdik 1 hafta sonra gelecek baby tech sarayli aldık
nevresim takımı almıştım mavi puantiyeli bugün karar verdim sadece yastık kılıflarını götüreceğim çarşafım kötü olmasın
Doğumdan çıktıktan sonra krem rengi danteli Aqua gecelik takımını giymek istiyorum ama ya kan olursa diye korkmuyor değilim
cok seviyorum çünkü onu
Yuksek Voltaj en son ne zaman yazdı nedense aklımda sürekli o var bugün ???

kızlar tefriciyeyi tamamlayamacağız sanırım. çok eksiğimiz var. perşembe gününe kadar okumamız gerekiyor ama biz daha dağıtımını bile yapamadık. dua okumak isteyen lütfen haber versin.şu an hepimizin duaya daha çok ihtiyacı var. rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin.inşallah sağlıklı sıhhatli ve zamanında bebişlerimizi kucağımıza alırız. (amin)

http://www.kadinlarkulubu.com/duala...n-anneleri-yasin-okuyor-170.html#post29157213

ayy çok heyecanlı ya, Allah sağ salim kavuştursun bebeklerimize hepimizi..
fotoğraf işine gelince MUTLAKA ekle canım, meraklandırma bizi:))

sen kndini nasıl hissediyorsun birazda o önemli bana çalış desede gitmek istemiyorum ver rapor dicem ayy işallah senin kız kendini gösterir benimki hep kapatıyor göremiyom renkli de çekilemiyor bu yüzden işallah kızın tosun gibidir sağlıklı iyidir

işallah biraz daha dayanabilrsin canım allah yardımcın olsun

foto ekle memnun oluruz severiz foto biz

valla doğru söylüyorsun canım bende demin onun hesabını yapıyordum iki haftada 500 gr almış dört hafta dursa 3700 olursaaa:111: ya canım benim ödüm kopuyor sezeryandan da... taştı , kistti, adet sancısıydı (ki küçümsemeyin valla her ay acillik olurdum) ağrıya sancıya iyi kötü alışkınım ama kesecekler diye ödüm kopuyor. yerim ben o iriciği ya valla maşşallah Allah nazarlardan saklasın

sezeryende olsa, normalde ilk gün kanama olur mutlaka ama içinde bırakma yinede giy. hepsi bir yıkamaya bakar sonra evde yine kullanırsın.
bizde bu hafta sonu yıkayacağız kıızmın cicilerini. ütü işinide anneanne ve teyze yapacak

belimden rahatsızım ve işim oturarar oda rahatsız ediyor tabi ama bugün işleirmi devretmeye başladım. artık çok yormayacaklar beni.
konuk oyuncu olarak takılacağım biraz yol sorunumda yok o yüzden olabildiğince dayanmaya çalışacağım bakalım.
inşallah gösterir kızım yüzünü çok uzun zamandır göstermiyor, ya arkasını dönüyor yada elleri ile yüzünü kapatıyor. cee yapıyor annesine

ayyy gözlerim açılmıyor oturduğum yerde uyuyorum neyse mesai biter ben kaçar kızıma arkdaşım hastane çıkış seti alacakmış ona bakmaya gidiyoruz yaşasın alışveriş uykum açılsa bari ahhhh esnemekten ağzım yırtılacak çok yorgunum çokkk

bizde bugun doktora gittik oglusum nihayet basini asagi dondurmus cok sukur, cok sevindim insallah geri donmeye kalkmaz:)) yuruyus yapmam lazim iyice yerlessin yerine:)

haftasonuda alisverisdeydik Allahim ne guzel biseymis bebek alisveriri yapmak :) arabamizi oto koltugumuzu falan aldik diger kucuk seyleride, besigi zaten siparis etmistik haftaya gelir kurariz insallah, fotograflarini paylasirim, hazirliklarim tamam gibi gec oldu ama kolay oldu:)

hayırlı olsun canım, benim hala eksiklerim var. bebek arabası almadım artık onu doğumdan sonra alırım.
göğüs pompası, ateş ölçer, dönence, pişik kremi,yağ, bebek şekerleri, süslerimiz, banyo malzemeleri.... hazırlamak için daha neyi bekliyorum bilmiyorum
çok çalışmam lazım çoooook

allah yardımcın olsun canım aramıza hoşgeldin =) sağlıkla gelsin inşallah da erken gelirse de sorun olmasın =)

ekle ekle fikir edinelim canım biz de ne güzel halletmişin herbişeyini ama taşınma inşallah seni kötüleştirmez tam da böyle beklerken. inşallah senin kuzun da sağlıkla gelir =)

DERTSİZİMMMM yazdım topiğe de ama buraya da yazıyım bana 100 tane daha ekle gene yetişmezse ben 500 e kadar alırım

bu arada akşam akşam 2 hamile arkadaşımn haberini aldım birninbebişi 2 aylıkken kalbi durmuş karnında. diğerinin beyninde kitle vardı 5 aylık hamile. sürekli suyu geliyomuş. gittikçe daha iyi anlıyorum nasıl mucizeler taşıdığımızı...allahım herkese sağlıkla bebişlerini görmek nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…