2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
hayırlısı olsun canım, inşallah 36. haftayı tamamlarsınız.
bebişin gelişimi kilosu nasıl bu arada böyle riskli bir durum varken ev taşıma işlerini biraz daha bekletmen daha doğru olmaz mı?
Maalesef cnm, cunku zaten bebek icin tasiniyoruz. Evimiz kombili degildi, beni yormuyorlar Allah'tan :)

Evet kizlar ben susleri hazirlamaya basladim, bu ilk susumuz.

Dedigim gibi karti photoshopta tasarladim, ozalitciden gittim selafonlu kismi disi mat kismi ici olacak sekilde cikti aldim kestim kartlari icinde hosgeldin yazisi ile dogum tarihi olsun dedim, abartmayayim :) sonra bebek sekeri susunun icine badem koyacagimiz filesine nazar boncuklu ve pembe kurdaleli cengelli igneyle ilistirmeyi dusundum, bence gayet yaratici ve kizimiza has oldu :)

Dedigim gibi, cesit cesit sus aldim ilk bununla basladim

Nasil olmus?

halledersin onlari kucuk seyler
gogus pompasi almadim bende daha hatta biberonda almadim karar veremedim cunku avent mi dr. browns mu:) calismiyorum ben zaten, sutum gelirse de gerek olmaz pompaya ins gerek olursa duruma gore alirim diye dusundum

cok bi guzel bitane donence buldum fisherprice'n klasik muzik doga sesleri ve kalp atisi caliyor, projeksiyonuda var tavana falan goruntuler yansitiyor bayildik esimle:) besigi kurduktan sonra netten alicam onuda, besige uymazsa geri vericem ama ins uyar

Oldukca sirin bir kapi susumuz var zaten, annem de oradaa alirken aklima soktu gel harf alalim bebisin ismi yazsin kapida dedi baktim hem harf eksikti hem de cok kocamandi ben de soyle bir tasarim yapip yine nazar boncuklu bir kurdelayla kapiya susun tulune ilistiririm diye dusundum ve sunu yaptirdim

aklım sizdeeeee annem yeni gitti bnde yemek hazırlicam daha sonra biyerlere çıkcakmışız hazırlanmam lazım yoksa aklım burda eğer erken gelirde bişe çıkmazsa burdayım kocişi uyutur da gelirim tepeme dikilmesin öpüyorum herbirinizi ayrı ayrıı canlarım hadi kaçtım ben

canım sıkma canını gün ola hayrola.dualarımız sizinle..

canım benim çoook geçmiş olsun ama içini ferah tutmaya çalış, bebişlerimiz hemen etkileniyor. hiç bir problem çıkmayacak, herşey güzel olacak:))ben de özele gitmeyi bıraktım ve yeni ilk defa gittiğim bu doktoruma güvenmek istiyorum. Allah sana da güvendiğin doktorla doğum yapmayı nasip etsin.

yaşasın yaşaasın, taşınan bir tek ben değilmişim. kendimi çok kötü hissediyordum, sevindim:)) inşallah vaktinde, sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız bebişlerimizi.

Geçmiş olsun canım, dediğin gibi bütün önlemleri almışsınız çok şükür. Dinlen sürekli sadece wcye kalk.
İnşallah 37. haftaya kadar dayanacak kuzun.

Allah hepimizinkini nazarlardan korusun tatlım.

Ben 55cm. - 3500gr. doğmuşum. Annem korkma seninki de o civarda doğar diyor ama gidişat öyle gözükmüyor :18:
Adet sancısını şiddetli çekenin doğumu kolay olur diye bir efsane duymuştum gerçektir belki

Bizim kız o kadar nazlı ki, yüzünü en son aylar önce lütfetti de bir kere gösterdi sadece.
Her seferinde bir merakla gidiyorum ama nafile

eğer bu efsane doğruysa benim bi solukta doğurmam gerek adet sancısından ağlayan bayılan bi insan olarak =)))

kaybettiğin bir şey yok canım,1 hafta fazladan çalşışmış görünüyorsun o da doğum sonrasına aktarılır..

kızlar,burası imkb (borsa)gibi oldu.an ve an takip ediyoruz. heran kur farklaRI gibi değişiklikler olabilir diye. heyecan var yani.
allah hepimize kolaylık versin kızlar.
nisan annelerin doğum hikayeleri topiği yakında bir bir hareketlenir diye düşünüyorum.
bu son günlerinde evinde iş yapabilen eşine yemek yapabilen hatta ev bile taşıyabilen var. helal olsun valla.
ben gerek iş yerinde olsun gerek se evde oliym. ayaklarımı uatıp oturuyorum. kıvrana kıvrana yürüyorum ,iki büklüm oluyom resmen.
evin işlerini eşim üstlendi artık.
bir de büyük oğlum var 8 yaşında.

Kuzucukların cicilerini çook beğendimm :) ne güzel kendiniz uğraşabiliyorsunuz..bende malesef pek enerji yok :S
Nasıl yapıldığını çözebilirsem eğer ben de kızımın cicilerini buraya ekleyeceğimm :))

Bu arada benim gün içinde kasılmalarım oluyor.. bugün ilk defa karnımın sağ tarafına saplanan ağrılar hissettim ve tırstım:18:.. sizde de kasılma ve sancı oluyor mu acaba merak ettim?

benim sağ kasığımda oluyor bazen ve göbeğimin üstü de çürümüş gibi ağrıyor..normal dedi doktorum,az yer kaldığı için ve bebek büyüdüğü için dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…