- 15 Ekim 2012
- 4.626
- 1.367
- 198
Allahım ya bende Cok kötüyüm BugunEnemmmm...Gecmise bakamıyorum(İsler bitti şükür ama ben resmen okeye donuyore (Midem zaten cayır cayır bana ne oluyorsa son demlerde su koyuverecegim sanki.Birde ora varya kemigi yareppimm kırık resmen...Neyse hepimize kolay gelsin insallah...
sağolasın bitanemmgünaydın kızlaruyuyorum uyuyorum derken nazar değdirdim kendime, sabaha karşı uyandım, 1-2 saat uyuyamadım, ama gözlerimden uyku akıyo niyedir anlamadım, sora bi uyumuşum, yeni uyandım, daha kahvaltı edcem:)yaramazlıkları konuşmuşsunuz. biz eşimle öğrendiğimiz günden beri kankayız:) yazık adama, ama o da korkuyo bişe olucak diye:))huysuzmelek evlilik yıldönümüz kutlu olsun, nice mutlu yıllara inşallah, dedene de sevindim, geçmiş olsun..
sağol canım bnmhuysuzmelek geçmiş olsun tatlım aman dikkat et de dinlen kızın az daha beklesin yaramaz bu kızlar hemen çıkmak istiyorlar bizi korkutuyorlar benimkide kafayı iyice aşağıya sokmuş doktor ultrasonla kafasını ölçemedi bende rapor olursa rapor alıcam olmazsa izne ayrılıyorum bugün yarın son çalışma günlerim sonra yaşasın ev ve tembellik..
sağol tatlımmçok mutlu oldum canım deden için ve bebişin için.. vaktiyle gelsin inşallah sen mustafa ertürke gitmiyormusun artık? bence çıkın yemeğe sonrası çokta kolay olmuyor emin ol çocuk olunca.. ve maşallah birlikteliğinize allah nazrdan korusun..
canımm bnm cnm çok teşekkürlerHUYSUZMELEK =)) eşinle yavrucuklarınla nice güzel mutlu senelere canım =)
inşallah bitanem inşallah herşey yoluna giriyo çok şükürne güzel haberler bunlar... sen gönlünü ferah tut canım... bak dede iyileşmiş... bebişin kalp atışları güzel.. inşallah içeride biraz daha duracak annesi.. sen sabırlı sakin ol yeter..canım valla film gibi olmuş anlattıkların... okurken biz heyecanlandık sen ne oldun kimbilir... Allahım hakkınızda hayırlısını, güzelini nasip etsin inşallah..
sağolasın bitaneeem inşallaaaaahÇok zor bir gün geçirmişsin, neyse ki herşey yoluna girmişDualarımız seninle, bebeğini sağlıkla kucaklayacaksın inşallah:)
Kızlar ilk annemiz 33+3'te bebeğine kavuştu, ben ikinci olacağım gibi görünüyor.. Çarşamba günü kesin karar verilecek, çünkü bebiş tutulabileceği kadar tutulmaya çalışıyor doktor tarafından karnımda.. Suyum bitmek üzere, erkenci Deniz Bahar.. Bahar geldi, ben durur muyum diyor :) İşi bırakamıyorum hala, evi taşıyoruz, evi taşıdıktan sonra da ofisi eve taşıyacağız.. Bakalım hepsi bittikten sonra mı gelecek yoksa daha mı erkenci olacak? İnşallah küvöze sokmamaya çalışacağız, Cuma, Cumartesi ciğer gelişimi tamamlansın diye her ihtimale karşı iğnelerimi olmuştum zaten. Size bir sır vereyim mi? İnsan anne olunca iğneden hiç korkmuyormuşHeyecanlıyım, bebek odası için süslerimizi, şekerliklerimizi annemle hallettik, eşime de çikolatalarını aldıracağım, ben de bebek süslerine koyulacak kartları beğenmediğim için kendim tasarladım, işten çıkınca eşimle birlikte ozalitçiye gideceğiz çıktısını alacağım. Nazar boncuğuyla birlikte çengelli iğne eşliğinde süsün filelerine eklemeyi düşündüm. Du bakalım, isterseniz hallettikten sonra fotoğraflarını ekleyeyim? Ne dersiniz? :)
Hepimiz sıhhatle kucaklayalım kuzucuklarımızı inşallah :)
Nstzedeler olarak geçirmişiz kızlar son kontrolümüzü. Erzulum seninle başımıza gelen ise tamamen aynı. 3 nst + 1 serum.
Haftaya cumartesi yine aynı şeyleri yaşayacağım muhtemelen.
Anlamadığım şey şu, doktorun dediğine göre nst hareketleri değil, kalp atış ritmini ölçüyor.
Ama sonuncu nstde de bebek hareket edince ancak o çizgiler hareketlenmeye başladı yani o zmn nst hareketleri ölçen bişey.
E bebek sürekli hareket edecek diye birşey yok diye doktorlar kendileri söylüyorlar ama o 20dk. boyunca kıpır kıpır olmasını bekliyorlar :s Çelişki var..
Allah hepimizinkini nazarlardan korusun tatlım.
Ben 55cm. - 3500gr. doğmuşum. Annem korkma seninki de o civarda doğar diyor ama gidişat öyle gözükmüyor :18:
Adet sancısını şiddetli çekenin doğumu kolay olur diye bir efsane duymuştumgerçektir belki
neegünaydın canlar nasılsınız bakalım buraya deli ggibi kar yağıyo
Enemmmm...Gecmise bakamıyorum(
İsler bitti şükür ama ben resmen okeye donuyore(
Midem zaten cayır cayır bana ne oluyorsa son demlerde su koyuverecegim sanki.Birde ora varya kemigi yareppimm kırık resmen...
Neyse hepimize kolay gelsin insallah...
Allahım ya bende Cok kötüyüm Bugun( esimi açık eczane bulmaya yolladım gaviskon alması için.. Alevler çıkıyor ağzımdan hersey Cok zor artık. Senin dogum ve hamilelik hakkında söylediğin hersey çıktı bitsin artık bu hamilelik
uyandık mı gene midemizde ateş topuylababamız da hasta olmuş mu boğazlarından ah ahhh....bi yandan da kaşınuıo mu malum yerler ve şişmiş mi off offfff.....
günaydın herkese,
bu gece de hiç uyuyamadım.hem midem yandı durdu sürekli. gaviskon gece dostum oldu.gözüm kapalı onu arıyorum sürekli.
22 kilo da alınca her yerim fena şiş.siz tahmin edin.sağa dönsem olmuyor,sola dönsem olmuyor.
yaşım da 40 ı bulunca......
geri sayıma devam......
Allahım ya bende Cok kötüyüm Bugun( esimi açık eczane bulmaya yolladım gaviskon alması için.. Alevler çıkıyor ağzımdan hersey Cok zor artık. Senin dogum ve hamilelik hakkında söylediğin hersey çıktı bitsin artık bu hamilelik
halledersin onlari kucuk seyler
gogus pompasi almadim bende daha hatta biberonda almadim karar veremedim cunku avent mi dr. browns mu:) calismiyorum ben zaten, sutum gelirse de gerek olmaz pompaya ins gerek olursa duruma gore alirim diye dusundum
cok bi guzel bitane donence buldum fisherprice'n klasik muzik doga sesleri ve kalp atisi caliyor, projeksiyonuda var tavana falan goruntuler yansitiyor bayildik esimle:) besigi kurduktan sonra netten alicam onuda, besige uymazsa geri vericem ama ins uyar
günaydın herkese,
bu gece de hiç uyuyamadım.hem midem yandı durdu sürekli. gaviskon gece dostum oldu.gözüm kapalı onu arıyorum sürekli.
22 kilo da alınca her yerim fena şiş.siz tahmin edin.sağa dönsem olmuyor,sola dönsem olmuyor.
yaşım da 40 ı bulunca......
geri sayıma devam......
Bizim kız o kadar nazlı ki, yüzünü en son aylar önce lütfetti de bir kere gösterdi sadece.
Her seferinde bir merakla gidiyorum ama nafile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?