2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Enemmmm...Gecmise bakamıyorum(
İsler bitti şükür ama ben resmen okeye donuyore(
Midem zaten cayır cayır bana ne oluyorsa son demlerde su koyuverecegim sanki.Birde ora varya kemigi yareppimm kırık resmen...
Neyse hepimize kolay gelsin insallah...

Allahım ya bende Cok kötüyüm Bugun ( esimi açık eczane bulmaya yolladım gaviskon alması için.. Alevler çıkıyor ağzımdan hersey Cok zor artık. Senin dogum ve hamilelik hakkında söylediğin hersey çıktı bitsin artık bu hamilelik

sağolasın bitanemm sağol canım bnm kızlar erkeklere göre 10 gün erken gelirmiş büyükler öle diyo sağol tatlımm artık gitmiorum tekrar hastane değişmiş bu da hoşuma gitmedi niyeyse :26: sewgiye gidiorum artık cnm
HUYSUZMELEK =)) eşinle yavrucuklarınla nice güzel mutlu senelere canım =)
canımm bnm cnm çok teşekkürler inşallah bitanem inşallah herşey yoluna giriyo çok şükür heyecanlı günler bekliyor hepimizi hayırlısıyla inşallah
Çok zor bir gün geçirmişsin, neyse ki herşey yoluna girmiş Dualarımız seninle, bebeğini sağlıkla kucaklayacaksın inşallah:)
sağolasın bitaneeem inşallaaaaah çok şükür ewimizdeyiz bakalım neler olcak bu haftaaa aceleci sıpaaaam bnm

ohh çok güzel hersey bıtmıs masallah bizimde suyummuz bıtmek uzere pazartesı bellı olcek dogum tarıhımız ama malesef bız hıc bısı hazırlayamadık sürekli yatıyoruz kızımın suyu daha cok dayansın dıye.süslere bayıldım bu arada

walla bende anlamadım gıttı bide ben 3 gunde bır nstye gırıyorum sırf kızım hareket etsın dıye yemedıgım tatlı kalmadı bugun.işin ilginci nst de kızım 4-5 sefer hareket ettı.ama sonrasında masallah saatlewrce durmadı.bı sonrakı nstde kahveyı denıcem bakalım o zaman hareketler nasıl olacak

uyandık mı gene midemizde ateş topuyla babamız da hasta olmuş mu boğazlarından ah ahhh....bi yandan da kaşınuıo mu malum yerler ve şişmiş mi off offfff.....

günaydın herkeseeee

ay inşallah canım ya moralim yerine geldi sabahtan... şundan olabilir mi? adetliyken o kasılmaları o kadar şiddetli yaşadık ki bünye alışmıştır belki

günaydın nisan anneleri..bnde arada topiği takip ediyorum ama yazmaya fırsat bulamadım.bnm şuan için herşey normal.o yüzden normal doğum olacak.bnm gibi normal doğum yapacak anneler varmı...

günaydın bacılar...
bugün oğlumun adını kesinleştirip bebek şekerlerini ısmarlayacağım artık. bide size danışayım 'egemen' nasıl sizce?? başka da bi alternatif gelmiyor zaten aklımıza 5aylık hamileydim bu ismi bulduğumuzda, yapıştı kaldı minnoşuma başka bişey düşünemiyoruz tıkandık resmen

günaydın canlar nasılsınız bakalım buraya deli ggibi kar yağıyo
nee hala kar mı yağıyo mart ayına girdik ama...

günaydın herkese,
bu gece de hiç uyuyamadım.hem midem yandı durdu sürekli. gaviskon gece dostum oldu.gözüm kapalı onu arıyorum sürekli.
22 kilo da alınca her yerim fena şiş.siz tahmin edin.sağa dönsem olmuyor,sola dönsem olmuyor.
yaşım da 40 ı bulunca......
geri sayıma devam......

Günaydın canlar,
Huzurlu sağlıklı sikayetsiz rahat bir gün dikiyorum herkese...
Bugun mergenimden haberde bekliyorum insallah .
Dertsiz rüyamda seni gördüm sana geldim bebekler doğmuş falan adını Osman koyman gerek demişler sana
Kahve yaptın cok yağmur yağıyordu fal bakayım diye nasil ısrar ediyorsun,
Bende sana efendimiz sav fala bakana baktirana da lanet ediyor lütfen bakma diyorum hatta bakma diye içmeden bekliyorum
Tulunun ustunde bir elbise takılı siyah bir tuvalet.anisi var falan diyorsun...
Cok uzundu he birde duvarda geyikli bir pike takılı :))) Allah hayra çıkarsın...

uyandık mı gene midemizde ateş topuyla babamız da hasta olmuş mu boğazlarından ah ahhh....bi yandan da kaşınuıo mu malum yerler ve şişmiş mi off offfff.....

Selamlar kızlar hayırlı günler ben de 2 gün üstüste kola içince midemde şenlik ateşleri yanmaya başlamıştı duramıyordum mide yanmasından ama dün karnıbahar haşladım salata gibi hiç ama hiç sevmememe rağmen birazcık yedim sonuç harika
Tavsiye ederim

geçmiyor günler yar yar.
Hele su son 10 gün varya o zaman gözün portluyor artık ,
Ağrımadık kemik sızlamadık yer kalmıyor sabaha kadar gözün acik
Mideni aldırmak istiyorsun
İste Rabbim öyle bir ayarlamış ki,tam o zaman dogum oluyor ve kus misali...
Ama hemen unutuyorsun o ağrı yanma ve uykusuzluğu :))
Gerçi benim unutmama pek fırsat olmadı o ayrı...

benim doğum sezeryen olacağı için ya süt gelmezse diye endişeleniyorum doğumdan sonrada çalışacağım için sütte depolamam lazım. bakalım mecburen bir şekilde ayarlıycaz.
ben internetten dr. browns un yeni doğan için cam biberonunu sipariş vermiştim. yanlış ürün geldi iade etmek zorunda kaldım oda eksikler arasında.
en çok dr. browns u tavsiye ettiler, gaz yapmıyormuş.

ev yoğurdundan yapılmış soğuk ayranda buldum çareyi.özellikle gece yatmadan ve tuvalete kalktığımda içiyorum.hem rahat uyuyorum hemde midem rahatlıyor.

günaydın bayanlar
Allah ım ağrısız sızısız ütopik bir gün nasip etsin cümlemize gününüz çok güzel geçsin

Bizim kız o kadar nazlı ki, yüzünü en son aylar önce lütfetti de bir kere gösterdi sadece.
Her seferinde bir merakla gidiyorum ama nafile

canım sen de medipole gidiyordun değil mi. bana orda hiç renkli ult. bakmadılar. hep siyah-beyaz, zaten büyüdükçe anlaşılmaz oldu kafası filan.
sen nasıl gördün yüzünü ?
biz daha hiç göremedik, detaylıya girdiğimde de göstermedi sıpa yan dönmüştü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…