2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
çok güzel olmuş ellerine sağlık maşallah maşallah

egemen güzel isim ben beğendim

Aaumut,
Süt geliyor canım ya.bir kez emdimi zaten...
İlk bir sıvı geliyor süt zannetmiştim ilk doğumumda sonra hemen koyü kivamli sapsari ve yağlı sütun oluyor.
Hurma incir hosaf coşturuyor .imkanin olursa yaptir hosaf getirsinler hastaneye.
Sezaryen doğumdan çıkınca 4-5 potibor ve meyve suyu fix menü:)doymuyorsun ama gaz ısı bitene kadar idare...
Bol bol hosaf ...

bayılırım petibör ve meyve suyuna, şuanda sütle birlikte götürüyorum bisküviyi :)
105 bedene sığmayan koca memelerimden süt gelmezse zaten yazıklar olsun onlara. hoşaf yaptırırım annemlere okadar kolay olur inşallah.

Gunaydin anneler ve artik hicte minnak olmayan bebekleri :)))

Boyle guldugume bakmayin.. Hiiiic keyfim yok.. Dun amcama dert olmus benim annemde dogum yapmam.. Babami arayip el ne der yakisik alir mi diye adamin canini sıkmis.. Babam.tansiyon hastasi yukseldi dun gece.. Ben agla agla sistim.. Cok moralim bozuk cooookkkk.. Ama ne diyecegimi bileemez hale geldim. Babama giderim ben baba huzurunuz bozulmasin dedim o da donup gelmen hata demez mi!!! El icin mi yasiyoruz ben ankarada olmak istemiyorum bu surecte dedim.. Esim razi ailesi dunden razi burda olmama.. Ama ne hikmetse amcama ve onun kizina dert oldu.. kizi surekli heryerde beni konusuyor.. Ne isim varmis annemin evinde!!! Sana ne yaa sana neee.. Alan razi satan razi.. Sana neee!!!
Bi uyandim heryerim sismis. Balon gibiyim.. Gozlerim acilmiyor oyle sismis ki..

hayır olsun voltajım. sen ne kadar iyi kalplisin rabbim sana rüyanda bile gösteriyor. bugün benim doğum günüm ve çok canım sıkkın. topiğe giriyorum ama günlerdir içim içimi yiyor. nüfus müdürü oğlumun nüfus cüzdanına eşimin memleketini yazıcak ya osman koyacaksınız diyor zaten. rabbim hayra çıkarsın inşallah.

günaydın kızlar
ben kendimi çok yorgun hissediyorum elim kolum kalmıyor sanki sizde öyle misiniz ay çok yorgunluk var dinlenemiyorum sanırım o yüzden böyleyim ahh uyku seni çok özledim yüz üstü yatıp yatak keyif yapmak istiyorum

anne ve babanın git demeyeceği kesin.elin sözü çok ağır geliyor insana.annenin gelme ihtimali yokmuydu?el için yaşıyoruz zaten insan başına herşey gelebilir muhtaç olmayan bir ALLAH tır.benimde annemler burda kayınvalidemler yakın bir köyde yaşıyor bebeğin ne zaman olacağı belli olmaz sancım tutarsa kayınvalidemi mi bekliyeceğim doğurmak için.ama halam kayınvalideye yakışır doğum dedi çokta umrumda anne gibisi varmı herşeyimi kayınvalidemin görmesini istemem şahsen.annem olsunda kayınvalidemde isterse gelir.sen annene sor annen ne derse onu yap.

bende ya bende çok istiyorum yatak keyfi yapmayı sağa sola dönmek bile merasim yani. neyse az kaldı diyeceğim de bu sefer de dışarı çıkıp uyutmayacak bizi bebişlerimiz. zaten kimi görsem bol bol uyu dinlen diyo... nasıl bişey çok merak ettim

üff ya kargoyu aradım bugün gelecek mi diye araçları bozulmuş, yarın geleceklermiş (inşallah) hevesim kursağımda kaldı.
yemekli bi misafir almam gerekiyodu bugün alayım bari, hazırlıkla uğraşırken sinirim geçer belki

Canımm doğum günün kutlu olsunn nice sağlıklı hayırlı yaşlara

Şimdi ben anlamadım nüfus müdürü mü oğlunun adını Osman koymak istiyor? ona neymiş yaa:44:

:119:doğum günün kutlu olsun canım :119:

canım amcanın kızı doğum yaptığında görürsün onları.
babanın söylediğinede bakma oda üzülmüş belli amcanın gazı ile öyle söylemiştir. annen bugün konuşup halleder mutlaka. sen kendini nerede rahat hissedeceksen orada yap doğumu. nasılsa doğum sürecinde eşinde yanında olacak.
şimdi dönüp ankaraya gidersende kayınvaldenler laf edecek.

doğum günün kutlu olsun canım, nice seneler :119::119::119::119:

çok güzel egemen ismi ismiyle yaşasın paşa.gecen yıl mayıs sonundada yagdı kar.hatta biz tatıle gidiyoduk:)

dertsiz
canım doğum günün kutlu olsun en güzel şeyler senin olsun dileklerin gerçekleşsin işallah

ama nüfus memuruna kızdım yani ne demek onun adını koymak o mu bakacak onun çocuğumu ki adı konulsun doğurtsun karısını koydursun kendi adını deli mi ne bu insanlar aman eşin uymaz ona boşver sen

doğum günün kutlu olsun dertsiz:)mutlu yıllar

ya ben mi anlamamadım nufus mudurune ne senın oglundan manyakmı bu adam....

yahu bu insanlara ne anlamıyorum sen annenın evınde dogum yapmıcanda nerde yapcan kendını nerde rahat hıssedıyosan orda yap canım bakma mıllete.benım annnemle kayınvalıdem aynı memmlekette.kaynananmda orda dogum yapmamı ıstedıgı ıcın ben gıtmedım memelekete sımdı anneme ıskence 1500 km yol gelıcek garıbım burda aylarca kalıcak zavallaı babam ziyan olacak sırf bu ınsanların kaprıslerı yuzunden biz rahatımızdan oluyoruz allahım gorsun

kız hiçmi normal doğum yapcak olan yok aranızda kimse cevap yazmamış.ALLAH sizi davul etmesin emii

BEN BEN BEN VARIM işallah bir engel falan çıkmaz da normal doğum olur ama epidural mi spinal mi ıvır zıvır ayrıntılar var ona nasıl karar vericem bilmiyorum senin nasıl olacak

günaydın nisan anneleri..bnde arada topiği takip ediyorum ama yazmaya fırsat bulamadım.bnm şuan için herşey normal.o yüzden normal doğum olacak.bnm gibi normal doğum yapacak anneler varmı...

allahtan bi engel olmaz ise bende normal doğum yapacağım inşallah.epiduralle normal doğum olacak inş.senin nasıl olacak?

Hemsom ben o amca kızını yolarım ha !! Demiştim sana kiskananlar çatlasın de geç de ortasından çatlasın pis cadı
Zapzupppppp gözlerim uykusuzluktan yanarken şunları okumak icimi cizzzz ettirdi (
kız hiçmi normal doğum yapcak olan yok aranızda kimse cevap yazmamış.ALLAH sizi davul etmesin emii

Valla hic sizin kadar cesur değilim o sebeple kestirip aldircam. Normal dogumla ilgili Cok endişelerim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…