çok güzel olmuş ellerine sağlık maşallah maşallahEvet kizlar ben susleri hazirlamaya basladim, bu ilk susumuz.
Dedigim gibi karti photoshopta tasarladim, ozalitciden gittim selafonlu kismi disi mat kismi ici olacak sekilde cikti aldim kestim kartlari icinde hosgeldin yazisi ile dogum tarihi olsun dedim, abartmayayim :) sonra bebek sekeri susunun icine badem koyacagimiz filesine nazar boncuklu ve pembe kurdaleli cengelli igneyle ilistirmeyi dusundum, bence gayet yaratici ve kizimiza has oldu :)
Dedigim gibi, cesit cesit sus aldim ilk bununla basladim
Nasil olmus?
egemen güzel isim ben beğendimgünaydın bacılar...
bugün oğlumun adını kesinleştirip bebek şekerlerini ısmarlayacağım artık. bide size danışayım 'egemen' nasıl sizce?? başka da bi alternatif gelmiyor zaten aklımıza 5aylık hamileydim bu ismi bulduğumuzda, yapıştı kaldı minnoşuma başka bişey düşünemiyoruz tıkandık resmen
neehala kar mı yağıyo mart ayına girdik ama...
Aaumut,
Süt geliyor canım ya.bir kez emdimi zaten...
İlk bir sıvı geliyor süt zannetmiştim ilk doğumumda sonra hemen koyü kivamli sapsari ve yağlı sütun oluyor.
Hurma incir hosaf coşturuyor .imkanin olursa yaptir hosaf getirsinler hastaneye.
Sezaryen doğumdan çıkınca 4-5 potibor ve meyve suyu fix menü:)doymuyorsun ama gaz ısı bitene kadar idare...
Bol bol hosaf ...
hayır olsun voltajım. sen ne kadar iyi kalplisin rabbim sana rüyanda bile gösteriyor. bugün benim doğum günüm ve çok canım sıkkın. topiğe giriyorum ama günlerdir içim içimi yiyor. nüfus müdürü oğlumun nüfus cüzdanına eşimin memleketini yazıcak ya osman koyacaksınız diyor zaten. rabbim hayra çıkarsın inşallah.Günaydın canlar,
Huzurlu sağlıklı sikayetsiz rahat bir gün dikiyorum herkese...
Bugun mergenimden haberde bekliyorum insallah .
Dertsiz rüyamda seni gördümsana geldim bebekler doğmuş falan adını Osman koyman gerek demişler sana
Kahve yaptın cok yağmur yağıyordu fal bakayım diye nasil ısrar ediyorsun,
Bende sana efendimiz sav fala bakana baktirana da lanet ediyor lütfen bakma diyorum hatta bakma diye içmeden bekliyorum
Tulunun ustunde bir elbise takılı siyah bir tuvalet.anisi var falan diyorsun...
Cok uzunduhe birde duvarda geyikli bir pike takılı :))) Allah hayra çıkarsın...
Gunaydin anneler ve artik hicte minnak olmayan bebekleri :)))
Boyle guldugume bakmayin.. Hiiiic keyfim yok.. Dun amcama dert olmus benim annemde dogum yapmam.. Babami arayip el ne der yakisik alir mi diye adamin canini sıkmis.. Babam.tansiyon hastasi yukseldi dun gece.. Ben agla agla sistim.. Cok moralim bozuk cooookkkk.. Ama ne diyecegimi bileemez hale geldim. Babama giderim ben baba huzurunuz bozulmasin dedim o da donup gelmen hata demez mi!!! El icin mi yasiyoruz ben ankarada olmak istemiyorum bu surecte dedim.. Esim razi ailesi dunden razi burda olmama.. Ama ne hikmetse amcama ve onun kizina dert oldu.. kizi surekli heryerde beni konusuyor.. Ne isim varmis annemin evinde!!! Sana ne yaa sana neee.. Alan razi satan razi.. Sana neee!!!
Bi uyandim heryerim sismis. Balon gibiyim.. Gozlerim acilmiyor oyle sismis ki..
günaydın kızlar
ben kendimi çok yorgun hissediyorum elim kolum kalmıyor sanki sizde öyle misiniz ay çok yorgunluk var dinlenemiyorum sanırım o yüzden böyleyim ahh uyku seni çok özledim yüz üstü yatıp yatak keyif yapmak istiyorum
hayır olsun voltajım. sen ne kadar iyi kalplisin rabbim sana rüyanda bile gösteriyor. bugün benim doğum günüm ve çok canım sıkkın. topiğe giriyorum ama günlerdir içim içimi yiyor. nüfus müdürü oğlumun nüfus cüzdanına eşimin memleketini yazıcak ya osman koyacaksınız diyor zaten. rabbim hayra çıkarsın inşallah.
hayır olsun voltajım. sen ne kadar iyi kalplisin rabbim sana rüyanda bile gösteriyor. bugün benim doğum günüm ve çok canım sıkkın. topiğe giriyorum ama günlerdir içim içimi yiyor. nüfus müdürü oğlumun nüfus cüzdanına eşimin memleketini yazıcak ya osman koyacaksınız diyor zaten. rabbim hayra çıkarsın inşallah.
Boyle guldugume bakmayin.. Hiiiic keyfim yok.. Dun amcama dert olmus benim annemde dogum yapmam.. Babami arayip el ne der yakisik alir mi diye adamin canini sıkmis.. Babam.tansiyon hastasi yukseldi dun gece.. Ben agla agla sistim.. Cok moralim bozuk cooookkkk.. Ama ne diyecegimi bileemez hale geldim. Babama giderim ben baba huzurunuz bozulmasin dedim o da donup gelmen hata demez mi!!! El icin mi yasiyoruz ben ankarada olmak istemiyorum bu surecte dedim.. Esim razi ailesi dunden razi burda olmama.. Ama ne hikmetse amcama ve onun kizina dert oldu.. kizi surekli heryerde beni konusuyor.. Ne isim varmis annemin evinde!!! Sana ne yaa sana neee.. Alan razi satan razi.. Sana neee!!!
günaydın bacılar...
bugün oğlumun adını kesinleştirip bebek şekerlerini ısmarlayacağım artık. bide size danışayım 'egemen' nasıl sizce?? başka da bi alternatif gelmiyor zaten aklımıza 5aylık hamileydim bu ismi bulduğumuzda, yapıştı kaldı minnoşuma başka bişey düşünemiyoruz tıkandık resmen
neehala kar mı yağıyo mart ayına girdik ama...
kız hiçmi normal doğum yapcak olan yok aranızda kimse cevap yazmamış.ALLAH sizi davul etmesin emii
günaydın nisan anneleri..bnde arada topiği takip ediyorum ama yazmaya fırsat bulamadım.bnm şuan için herşey normal.o yüzden normal doğum olacak.bnm gibi normal doğum yapacak anneler varmı...
Hemsom ben o amca kızını yolarım ha !! Demiştim sana kiskananlar çatlasın de geç de ortasından çatlasın pis cadıGunaydin anneler ve artik hicte minnak olmayan bebekleri :)))
Boyle guldugume bakmayin.. Hiiiic keyfim yok.. Dun amcama dert olmus benim annemde dogum yapmam.. Babami arayip el ne der yakisik alir mi diye adamin canini sıkmis.. Babam.tansiyon hastasi yukseldi dun gece.. Ben agla agla sistim.. Cok moralim bozuk cooookkkk..!! Sana ne yaa sana neee.. Alan razi satan razi.. Sana neee!!!
Zapzupppppp gözlerim uykusuzluktan yanarken şunları okumak icimi cizzzz ettirdigünaydın kızlar
ben kendimi çok yorgun hissediyorum elim kolum kalmıyor sanki sizde öyle misiniz ay çok yorgunluk var dinlenemiyorum sanırım o yüzden böyleyim ahh uyku seni çok özledim yüz üstü yatıp yatak keyif yapmak istiyorum
kız hiçmi normal doğum yapcak olan yok aranızda kimse cevap yazmamış.ALLAH sizi davul etmesin emii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?