2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
günaydın kızlar, bebişler uyusun:)

doğumlar yaklaştıkça kimse pc başına bile gelemez olmuş, nası gelsin tuvalete zor gidiyoz, kimin hangi saatte uyuduğu belli değil walla:))
ahhh ahh eskiden olsa geçmişi okurken akşam olurdu, nerde o günler:))

dertsizcim doğum günün kutlu olsun, benimde hamileliği geldi doğumgünüm, o gün aşırı bulantım wardı (ki ben hiç yaşamadım desem yeridir hamilelikte bulantı:) ) hiç bişe anlamamıştım doğumgününden, olsun, Allah sağlıklı ömür versin seneye bebişlerimizi koklaya koklaya kutlarız doğumgünümüzü:))

tuncss canım kendini çok üzmemeye çalış, baban o an amcana sinirlenmiştir ama ona bişe diyememiştir, sana denk gelmiş siniri, yoksa öle düşünse en başında söler, kızım bana doğru gelmiyo filan der, belli ederdi en azından, istediğin yerde doğum yapma rahatın war çok şükür, mecbur değilsin ne ankarada nede annenlerde yapmaya..

canım benim ablamda sezeryanla doğum yaptı bebek emince sütün geliyor merak etme dedi.
105 beden mi göğüsler maşallahın var. benim göğüsler pek büyümedi. hala 80 beden sanırım. seninkilerin ebatıyla kıyaslarsak benim oğlan tüy siklet olacak gibi

canımm hiç moralini bozma. etraf haset insanlarla dolu. düşman ararsan en yakınına bakacaksın. babana da üzülme kim bilir nasıl üstüne geldiler. hayırlısı ile çocuğunu kucağına al. gerisini düşünme. benim imkanım olsa ben de giderdim ama annemlerin olduğu yer istanbulla kıyaslanamaz. benim doğumda mecburen kayınvalidem olacak. insan tabiki en fazla ailesinin yanında rahat olur. sen kafana takma. bebek ve sen sağlıklı ol yeter.

bal oğlun sana süpriz yapacak annesi, biraz daha merka et bakalım
sen şimdiye kadar kaç kilo almış oldun canım

emin değilim ama 13-14 kilo aldım galiba. baloğlum da 2,650 gr idi son kontrolde.
cuma nst ye girecekmişiz

ultrason yok mu acaba
oğlumun yüzünü bir daha görseydim

biraz önce biblolu şekersiz bebk şekeri siparişi verdim
bir de kapı süsü aldım

aslınd perde almak için çıkmıştım ama ankara çok soğuk

Allah iyiliğini versin kız malak gibi okuyordum forumu kahkaha attırdın resmen

slm canım ilk doğumumda normaldi allah nasip ederse bu oğlumuda normal doğuracağım ennnn normalinden çatır çatır

maşallah Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin. benim doktor da normal doğum yanlısı ama benim tedavi sürecimin başından beri beni bildiği için mecburen sezeryan dedi.

Canım ya ne sinirleniyorum böyle insanlara... kendi daracık kafalarının içindeki düşünceleri başkalarına empoze etmeye çalışıyorlar... amcana ne onun kızına ne... artık kız seni ne kadar kıskanıyorsa hasetinden ne yapacağını şaşırmış... yüz yüze gelirsen lafı yapıştır o kıza...
baban amcana laf diyemediği için sana o ana öyle demiştir.... sen canını sıkma ne olur... duyma bazı şeyleri..
içini ferah tut... gönlün nereyi istiyorsa nerede rahat edeceksen orada ol güzelim....

Egemen güzel isim... önemli olan içinize sinmesi... Allahım adıyla sağlıklı, sıhhatli, uzun, gür, mutlu, başarılı, huzurlu ve hayırlı bir ömür nasip etsin...

günaydın canlar nasılsınız bakalım buraya deli ggibi kar yağıyo

kar deyince içim cız ediyor canım ya... dışarı çıkarsan dikkatli ol.. malum ben bu sene hamile halimle karda düşünce korkuyorum artık...

bebiş de sen de iyi ol da herşey hazırlanır canım... hiç merak etme...

Canım valla al benden de o kadar... Dün akşamı çok kötü geçirdim... önce safra kesem yine atak yaptı... neredeyse hastaneye gidiyorduk direkten döndük... ardından yalancı doğum sancıları, gaz sancıları derken bacak arası ağrısı sabahı sabah ettim...

hala ev işi yapanlarınıza da hayranım... ben tırt çıktım... hiçbir işe yaramıyorum....

Kizlar iste sekerliklerimiz.

Nasil olmus

canım hayırlı uğurlu olsun... çok güzel olmuşlar... ellerine sağlık... Allahım zamanında, sağlıklı, hayırlı doğum nasip etsin inşallah...

canım bence de içinde kalmasın... istediğin geceliği giy... hem ped kullanacaksın... hem de leke olursa atarsın makineye çıkar lekeler...
beşiğinizi de güle güle kullanın.. ne güzel ütü işi de bitmiş...

günaydın nisan anneleri..bnde arada topiği takip ediyorum ama yazmaya fırsat bulamadım.bnm şuan için herşey normal.o yüzden normal doğum olacak.bnm gibi normal doğum yapacak anneler varmı...

neclasu canım normal doğum en güzeli ama ben zorunlu nedenlerden sezeryan olacağım... Allahım hepimizin bebeğini sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah...

Kızlar ben de normal doğum düşünüyorum kısmetse. Doktorum henüz konuşmak için erken demişti en son sorduğumda. Normal epidural yapmış olan var mı aranızda? Ya da düşünen? Konu hakkında ne biliyorsunuz, paylaşır mısınız? Ücreti de farklıymış sanırım.

amca kimdir yaa tövbeler olsun... insanlar ne meraklı, millet doğum muhtarı oldu resmen... bana da taaa şubat başı haber gelmişti doğurmuşsun çok sevindim diye... şimdi erken doğum riskim var.. zorla adamın asabını bozuyorlar bebişlerimiz de kötü etkileniyor boşver kuzum baban gaza gelmiş onu boşver de bir aile meclisinde o amca kızına lafı sok bence "doğuran benim sancısı elalemi tuttu" diye...

Canımm doğum günün kutlu olsunn nice sağlıklı hayırlı yaşlara

Şimdi ben anlamadım nüfus müdürü mü oğlunun adını Osman koymak istiyor? ona neymiş yaa:44:

:119:doğum günün kutlu olsun canım :119:

doğum günün kutlu olsun dertsiz:)mutlu yıllar

ya ben mi anlamamadım nufus mudurune ne senın oglundan manyakmı bu adam....

Dertsizim DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUUUN

doğum günün kutlu olsun canım. sevdiklerinle nice yıllara
kızlar herkese çok ama çok teşekkür ediyorum iyi ki varsınız. Rabbim hiçbirimizi sevdiklerimizden ayırmasın, sağlık, sıhhat, huzur, mutluluk versin, bir sonraki doğum günlerimizi eşlerimiz ve bebeklerimizle kutlayalım inşallah.

nüfus müdürü, nüfus cüzdanına başka bir il yazacağı için naz yapıyor. normalde illerde böyle birşey olmuyor ama ilçede olduğumuz için bazen buna müsade ediliyormuş. eşim nüfus müdürüne söyleyince o da benim adımı yani osman koyarsan demiş. eşim arada bir osman diyor zaten oğluma. eşim kalkıp osman koymaz. nüfus müdürü beni tanısa böyle bişeyi teklif bile edemez de... neyse

yok artık ; insanların hiç bir derdi tasası yok; hayatta hiçbir meşgalesi yok; sırf birilerini üzmek adına baba evinde doğum yapmayı mı sorun ediyorlar. anam de ki onlara: güneyde adettir kız nerde olursa olsun gider anasının evinde doğum yapar bir iki hafta kendini toplayıncaya kadar kalır sonra kendi evine döner. boşu boşuna aileni falan üzmesinler.

doğum günün kutlu olsun

Dertsiz Canım,
Doğum günün kutlu olsun...

Allahım eşinle ve çocuklarınla nice sağlıklı, mutlu, huzurlu, başarılı, bol kazançlı, hayırlı yaşlar versin....

Torunlarını okşayasın inşallah...
:118::118:

işte tam olarak bu sözler hem duymak hem söylemek istediğim sözlerdi.

suyu çoksa ne olmuş ya; daha kuvvetli tekmeler atıyor bebikler sadece

herşey güzel olacak

AYNEN ŞEYE BENZETİYORUM ZATEN YUMURTA PATATES FALAN HAŞLARKEN SUYU ÇOK OLURSA DAHA İYİ HAŞLANIYOR DİYE DİYORUM Kİ NEYSE AYAZ OĞLANIN Bİ YERLERİ KURU KALMAZ FALAN BU DURUMU TAMAMEN POZİTİF YAPIORUM KENDİME ÇÜNKÜ BİŞİ OLSA ORTAYA CIKARR EĞER İHTİMALSE KESİN DEĞİLSE YOK BENİM İÇİN ÖYLE BİRSEY İHTİMALLERLE HAYATIMI ZEHİR EDEMEM

Kuzum hayır aksine çok düşüktü 57lerde falandı şekerim dedi ki stres anında biranda yükseliyordur tansiyon gibi bu durumda bi anda suyun gelir korkma bişi olsa çıkardı dedi tatlı kesinlikle yasak şekerin yükselmemesi için bide stres yasak kuzum normalde suyun çok olmasa da tatlı yemek yükseltiyormuş bana suyumdan dolayı ayrıntılı istemedi kuzum ayrıntılı yı üni de çektirmemi söyledi bende çektirdim randevuya gittik usg de baktı suyun çok şekerine bakalım dedi ayrıntılı yı gösterdim çok güzel birsey yok dedi tatlı yasak stres yasak dedi ben şeker testi verdikten sonra çok güzel şekerinde yok dedi sadece tek sorun erken dogum olabilir bebeğinde erken dahi dogsa yasam mücadelesini kazanacak dönemde dedi kilosu normal dedi tatlım herseyin bası stres benim is yerini az çok biliyorsunuz daha sabah adamın birisi nasıl ağlattı beni sonra derin bir nefes aldım allahım sana havale ediyorum dedim bi besmele çektim bi su içtim ayaz oğlan için ben pozitif olmalıyım ki oda pozitif olsun suyun çok olması kesin bi anomali değil hatta aramızda kalsın benim kuzenler ebe problem yoksa suyun çok olduğunda dogumun daha rahat oluyor dedi =)) emin ol kuzumun hiç birseyi yok=) bunu kendine sorun yaparsan bebeğine zarar vereceğini unutma onunla sohbet et tekken istediğin kadar saçmala ilginç sesler çıkart göbeğini ıssırmaya çalış tepki verecektir sanaa çünkü sesini tanıyor artık o sana tepki verdiğinde kendini yeniden doğmuş gibi hissedeceksin inan onunla igilendiğini onunla konustuğunu hissedince tepki veriyor=) ayaz oğlan ben biraz oynayınca böyle bi itiyor kendini solum sivriliyor böyle sırtı ve poposu o biliyorum seviyorum sarıyorum harika bir his yorulunca geri kacıyor ama =)

ay ben ne safım yaaa gitmişim dua topiğine orda paylaşıyorum yazdıklarımı ve yeni farkettim bunu tövbe yarabbim nerde bu millet niye kimse yokki dioyorum bi de =)

DERTSİZZZ doğum günün kutlu olsun canım nickin gibi inşallah dertsiz güzel sağlıklı ve sevdiklerinle nice güzel hayırlı yaşlara =)

♥ Bir yıl daha bitti, ama sakın üzülme zaman çabuk geçiyor diye... Unutma ki herkes aynı şeyi yaşıyor. Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım "harika bir yıldı" dersin.. Dileğim bugün dilediğin tüm dileklerinin gerçek olması. Geleceğini oluşturacak her yeni gün, bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olsun! Belki yanında değilim kardesim ama bil ki kalbimin en derin yerinde bugünü seninle kutluyorum. Nice yaşlara...♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…