kız hiçmi normal doğum yapcak olan yok aranızda kimse cevap yazmamış.ALLAH sizi davul etmesin emii
bayılırım petibör ve meyve suyuna, şuanda sütle birlikte götürüyorum bisküviyi :)
105 bedene sığmayan koca memelerimden süt gelmezse zaten yazıklar olsun onlara. hoşaf yaptırırım annemlere okadar kolay olur inşallah.
Gunaydin anneler ve artik hicte minnak olmayan bebekleri :)))
Boyle guldugume bakmayin.. Hiiiic keyfim yok.. Dun amcama dert olmus benim annemde dogum yapmam.. Babami arayip el ne der yakisik alir mi diye adamin canini sıkmis.. Babam.tansiyon hastasi yukseldi dun gece.. Ben agla agla sistim.. Cok moralim bozuk cooookkkk.. Ama ne diyecegimi bileemez hale geldim. Babama giderim ben baba huzurunuz bozulmasin dedim o da donup gelmen hata demez mi!!! El icin mi yasiyoruz ben ankarada olmak istemiyorum bu surecte dedim.. Esim razi ailesi dunden razi burda olmama.. Ama ne hikmetse amcama ve onun kizina dert oldu.. kizi surekli heryerde beni konusuyor.. Ne isim varmis annemin evinde!!! Sana ne yaa sana neee.. Alan razi satan razi.. Sana neee!!!
Bi uyandim heryerim sismis. Balon gibiyim.. Gozlerim acilmiyor oyle sismis ki..
bal oğlun sana süpriz yapacak annesi, biraz daha merka et bakalım
sen şimdiye kadar kaç kilo almış oldun canım
bayılırım petibör ve meyve suyuna, şuanda sütle birlikte götürüyorum bisküviyi :)
105 bedene sığmayan koca memelerimden süt gelmezse zaten yazıklar olsun onlara. hoşaf yaptırırım annemlere okadar kolay olur inşallah.
slm canım ilk doğumumda normaldi allah nasip ederse bu oğlumuda normal doğuracağım ennnn normalinden çatır çatır
Boyle guldugume bakmayin.. Hiiiic keyfim yok.. Dun amcama dert olmus benim annemde dogum yapmam.. Babami arayip el ne der yakisik alir mi diye adamin canini sıkmis.. Babam.tansiyon hastasi yukseldi dun gece.. Ben agla agla sistim.. Cok moralim bozuk cooookkkk.. Ama ne diyecegimi bileemez hale geldim. Babama giderim ben baba huzurunuz bozulmasin dedim o da donup gelmen hata demez mi!!! El icin mi yasiyoruz ben ankarada olmak istemiyorum bu surecte dedim.. Esim razi ailesi dunden razi burda olmama.. Ama ne hikmetse amcama ve onun kizina dert oldu.. kizi surekli heryerde beni konusuyor.. Ne isim varmis annemin evinde!!! Sana ne yaa sana neee.. Alan razi satan razi.. Sana neee!!!
günaydın bacılar...
bugün oğlumun adını kesinleştirip bebek şekerlerini ısmarlayacağım artık. bide size danışayım 'egemen' nasıl sizce?? başka da bi alternatif gelmiyor zaten aklımıza 5aylık hamileydim bu ismi bulduğumuzda, yapıştı kaldı minnoşuma başka bişey düşünemiyoruz tıkandık resmen
...
günaydın canlar nasılsınız bakalım buraya deli ggibi kar yağıyo
ohh çok güzel hersey bıtmıs masallah bizimde suyummuz bıtmek uzere pazartesı bellı olcek dogum tarıhımız ama malesef bız hıc bısı hazırlayamadık sürekli yatıyoruz kızımın suyu daha cok dayansın dıye.süslere bayıldım bu arada
Enemmmm...Gecmise bakamıyorum(
İsler bitti şükür ama ben resmen okeye donuyore(
Midem zaten cayır cayır bana ne oluyorsa son demlerde su koyuverecegim sanki.Birde ora varya kemigi yareppimm kırık resmen...
Neyse hepimize kolay gelsin insallah...
Selam millet,
ben bugün ütü ısını bitirdim , dünde beşiğimizin siparişini verdik 1 hafta sonra gelecek baby tech sarayli aldık
nevresim takımı almıştım mavi puantiyeli bugün karar verdim sadece yastık kılıflarını götüreceğim çarşafım kötü olmasın
Doğumdan çıktıktan sonra krem rengi danteli Aqua gecelik takımını giymek istiyorum ama ya kan olursa diye korkmuyor değilim
cok seviyorum çünkü onu
Yuksek Voltaj en son ne zaman yazdı nedense aklımda sürekli o var bugün ???
günaydın nisan anneleri..bnde arada topiği takip ediyorum ama yazmaya fırsat bulamadım.bnm şuan için herşey normal.o yüzden normal doğum olacak.bnm gibi normal doğum yapacak anneler varmı...
Canımm doğum günün kutlu olsunn nice sağlıklı hayırlı yaşlara
Şimdi ben anlamadım nüfus müdürü mü oğlunun adını Osman koymak istiyor? ona neymiş yaa:44:
:119:doğum günün kutlu olsun canım:119:
canım amcanın kızı doğum yaptığında görürsün onları.
babanın söylediğinede bakma oda üzülmüş belli amcanın gazı ile öyle söylemiştir. annen bugün konuşup halleder mutlaka. sen kendini nerede rahat hissedeceksen orada yap doğumu. nasılsa doğum sürecinde eşinde yanında olacak.
şimdi dönüp ankaraya gidersende kayınvaldenler laf edecek.
doğum günün kutlu olsun canım, nice seneler :119::119::119::119:
dertsiz
canım doğum günün kutlu olsun en güzel şeyler senin olsun dileklerin gerçekleşsin işallah
ama nüfus memuruna kızdım yani ne demek onun adını koymak o mu bakacak onun çocuğumu ki adı konulsun doğurtsun karısını koydursun kendi adını deli mi ne bu insanlar aman eşin uymaz ona boşver sen
doğum günün kutlu olsun dertsiz:)mutlu yıllar
ya ben mi anlamamadım nufus mudurune ne senın oglundan manyakmı bu adam....
günaydın kızlar, bebişler uyusun:)
doğumlar yaklaştıkça kimse pc başına bile gelemez olmuş, nası gelsin tuvalete zor gidiyoz, kimin hangi saatte uyuduğu belli değil walla:))
ahhh ahh eskiden olsa geçmişi okurken akşam olurdu, nerde o günler:))
dertsizcim doğum günün kutlu olsun, benimde hamileliği geldi doğumgünüm, o gün aşırı bulantım wardı (ki ben hiç yaşamadım desem yeridir hamilelikte bulantı:) ) hiç bişe anlamamıştım doğumgününden, olsun, Allah sağlıklı ömür versin seneye bebişlerimizi koklaya koklaya kutlarız doğumgünümüzü:))
tuncss canım kendini çok üzmemeye çalış, baban o an amcana sinirlenmiştir ama ona bişe diyememiştir, sana denk gelmiş siniri, yoksa öle düşünse en başında söler, kızım bana doğru gelmiyo filan der, belli ederdi en azından, istediğin yerde doğum yapma rahatın war çok şükür, mecbur değilsin ne ankarada nede annenlerde yapmaya..
Dertsizim DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUUUN
kızlar herkese çok ama çok teşekkür ediyorum iyi ki varsınız.doğum günün kutlu olsun canım. sevdiklerinle nice yıllara
hayır olsun voltajım. sen ne kadar iyi kalplisin rabbim sana rüyanda bile gösteriyor. bugün benim doğum günüm ve çok canım sıkkın. topiğe giriyorum ama günlerdir içim içimi yiyor. nüfus müdürü oğlumun nüfus cüzdanına eşimin memleketini yazıcak ya osman koyacaksınız diyor zaten. rabbim hayra çıkarsın inşallah.
kız hiçmi normal doğum yapcak olan yok aranızda kimse cevap yazmamış.ALLAH sizi davul etmesin emii
işte tam olarak bu sözler hem duymak hem söylemek istediğim sözlerdi.
suyu çoksa ne olmuş ya; daha kuvvetli tekmeler atıyor bebikler sadece
herşey güzel olacak
kızlar hepiniz çok ama çok saolun ,inanın elimden geleni yapmaya çalışıyorum o etkilenmesin diye, ama dün gece dön sağa dön sola uyuyamadım , bu prof.la doğum yapamam zaten, kendi doktoruma da ne diyip sölesem bu durumu bilemedim , çünkü adam herşeye normal normal dedi, ben de kaşındım gittim işte , şimdi ne desem adama bilemedim,
egomego
sende şeker çıkmışmıydı ki şeker testinde?bi de su fazlası var diye mi ayrıntılı usg çekildi, yoksa önceden çekilen mi?bi de seninkinin kilosu normal sınırlardamıydı canım?
hiç tatlı yemiycem umarım düzelir,
slm canım ilk doğumumda normaldi allah nasip ederse bu oğlumuda normal doğuracağım ennnn normalinden çatır çatır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?