2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

benim memişler ebatlarının hakkını verirse senin oğlanında süt anası olurum :)

Allah iyiliğini versin kız malak gibi okuyordum forumu kahkaha attırdın resmen

sorma canım ya bizde halalarımın memişleri kocamandır, teyzeleriminde kalçaları.
ben memişi haladan, kalçayı teyzeden almışım. tersi olaydı dal gibi olurdum

kız hiçmi normal doğum yapcak olan yok aranızda kimse cevap yazmamış.ALLAH sizi davul etmesin emii

açılınnn ben varımmm =))))) allahım izin verirse tabi =)

millete bak yaaa kim oluyo yaaa kendi kızı olsa aynı durumda eminim laf söyletmezbile salla boşverrr milleti hiç bi zaman memnun edemeyiz baban da gerilmiştir allah bilir nası doldurdurlar...

yüzüstü yatma hayalim var benim de böyle döne döne ordan oraya yuvarlanmak istiyorum az kaldı az kaldııı....

ay kızlarrr demin sölemiştim yanlışlıkla dua topiğine yazmışım diye buraya tekrar bi yazayım...utanark yazıyorum çok afedersiniz de bugün orama aynayla bi bakayım dedim böyle kararmış şişmiş iç kısmı var ya bi de orası sanki böyle sarkmış gibi olmuş ya çok acayip göründü((((( doktora açmaya da utanırım şimdi doğuma kadar da onu düşünür dururum bi de geçmezse ( niye böyle oldu ki??? acabakaşıntım falan var mantar falan oluşmuş olabilir mi ki? ((

evet ya benim bal oğlanda öyle. bir yerlerde otururken insanlar göbeğime bakmaktan alamıyorlar öyle bir dalgalanıyor ki

sen iş yerinde bir bayanla mahkemelik olmamış mıydın; adam mıydı o neyse hatırlatmayayım şimdi. pozitif olmak gerek gerçekten

işlerimi bitirmeye çalışıyorum; 10 iş günü kaldı geriye; izne çıkınca kulaklarım çınlamasın değil mi

doğum günün kutlu olsun

canım eşinle bebişinle ailenle nice mutlu ve sağlıklı yıllara
sağolun kızlar öpüyorum hepinizi

ben doktora süt kesiği ve akşam yoğunlaşan kaşıntı dedim; birinci ve ikinci söylediğimde durabiliyorsan hamilelikte kaşıntı olur normal dedi. üçüncü kez söyleyince zalain mantar kremi verdi 2 hafta kullandım; 3 günde tamamen kaşıntıyı kesti. bence muayene olmayacaksan bile şikayetlerini belirt. çünkü o kaşıntı mide yanmasınından iki kat daha kötü; çekilir dert değil
renk koyulaşması tüm vücudumda var bu arada

çatır çatır demesek :122: hani ilk doğumu olanlar için filan...

tmm tmm sustum ama allahım herkesi hayırlısıyla bir avazda kurtarsınnnn inşallah...

ZAPZUP becerikli arkadaşım ben bişi sorcam ...nette keçeden kundaklı bebek şekeri modeli görmüştüm çok hoşuma gitti dün kemeraltına gittim yakından uzaktan benzer bişiler görmedim keçe satıcılarıyla konuştum böle bişi talabiyle gelen olmamış hiçççç yardımcı olmadılar sen ne demek istediğimi anlamışsan bana bir el atıversende kendim yapsam içimde kalacak valla....

Canim benim nice mutlu senelerE
Tüm sevdiklerinle...
Kac oldun kiz tifil seni
Yazdığım yazı görünmüyor yanlış yazmıyorum insallah.
O adamın adı Osman miydi
Hatırladım adamı atarli Osman hıh
Boşver takma sen bunları bak ömür geçiyor...
Hallolacak insallah üzülme sen...

dertsizim doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu huzurlu yaşlara inşallah

canım benim ilk gebelik.allah nasip ederse epiduralle normal doğum olacak.benim doktor 2 cm ve üzeri acıklık mevcut olduğunda epidurali taktırıyor.sürekli yürüdüğün için bi sıkıntı olmuyormuş. kısa süre önce çok samimi bi arkadaşım aynı doktora gidiyordu o da epiduralle doğum yaptı cok memnundu onun sayesinde bende hevese geldim açıkçası.birde fiyat sorduk 1375 tl dedi.ama heryerde fiyat çok çok değişken.

Sabahtan beri yok aclik sekeri icin kan ver git kahvalti yap 2 saat sonra tekrar git ver simdi de hastanedeyim nstye giricem doktor bugun randevularla cok oynadi bir yarina aldi sonra tekrar bugune aldi simdi de bekletiyor oglus harwketliyken nstye alsalar bari ya onun icij yemek yiyip geldim
Aclik ve tokluk sekerim normal sinirlar icinde doktor insallah diet ise yaramis der de bende yapmadim ki derim :)

Tuncss,
Üzüldüm cok.gecmis geldi aklıma.soylemistim onceden de Dr bana yola çıkma doğumun cok yakın demişti ve ziyarete gittigim baba evinde mecburiyetten durdum ve dogum için tam bir ay bekledim.
Herkes konuştu bende cok küçüğüm yas 20 ve tecrübe sıfır.
Babam kulağım duya duya derdi kiz ne zaman gidecek vs.
Oğlum tam Ramazan Bayramı'na bir hafta kala doğdu.tabi kontrol için son bir hafta kalmam lazım.lohusa yatağı vs zaten yok.
Temizlik yapıyordu annem odadan odaya pusetle taşıdım durdum...Yanına uzandiysam çekindim zaten.
En cokta icime koyan o yaz günleri hamileliğimi bodysini lavaboda sabunla yikayip kuruturdum ,niye rezil olmuşum ki?
Yolda doğurmak daha iyi bir secenekti.
Neyse demem o ki,
Eğer rahat degilsen geç evine...kimseye kulak asma ama anne babana kulak ver.yoksa cok üzülürsün...

ok canım yardımcı olayım ben sana satıcılar değil bebek şekeri yapan kadınlar bile bilmiyor ben keçeyi alırken kadınlar gördü ne yapacaksın dediler anlattım elimdeki kağıdı gösterdim aaa ilk defa gördük dediler sende kendin yapabilirsin canım ama hangi kundaklıyı istiyorsun bak bakalım ben sana kalıp konusunda yardımcı olayım canım bende kesmeye başladım akşam yorgundum yapıp ekleyemedim 1-2 gün içinde foto eklerim

dertsizim doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu huzurlu yaşlara inşallah

Dertsizzz dogum gunun kutlu olsun cnm , rumuzun gibi dertsiz nice senelerin olsyn insallahhh muckkks

teşekkür ederim arkadaşlar.

voltaj kız herkesin içinde yaş mı sorulur?
aman kimse duymasın 32 olduk.
osmanı falan taktığım yok keşke tek sorun osman olsa

canım okuyamadın sanırsam aynı şeyi pazar günü yaşadım dr umu aradım cumartesi günü alttan muayenem vardı çünkü... doğum yaklaşırken vajinada kan toplanırmış ondan böyle tuhaf damar damar olurmuş ama kaşıntını bilemem bak bende o yok... görüntü şok edici evet bende ağdacıda mikrop kaptım heralde dedim ama çok şükür normalmiş

teşekkür ederim arkadaşlar.

voltaj kız herkesin içinde yaş mı sorulur?
aman kimse duymasın 32 olduk.
osmanı falan taktığım yok keşke tek sorun osman olsa

Cok sory
Nice uzun sağlıklı yıllara.seninkiler bu hafta damliyorlar galiba

bunu işte bunu yapmak istiyorum yok anam anlatamadım derdimi kimseye dün öldüm gezinmekten haftaya gidebilirim ancak malzame ve yapılış şekli hakkındada bilgim yok bulabile ceğim bi site fln varmı canm senin çokkk vaktini almayayım... ha bide önereceğin malzameci varsa tabi pek izmir bilgim yok kemeraltına gdebiliom bitek tek başıma kaybolurum die korkuom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…