canım benim ablamda sezeryanla doğum yaptı bebek emince sütün geliyor merak etme dedi.
105 beden mi göğüslermaşallahın var. benim göğüsler pek büyümedi. hala 80 beden sanırım. seninkilerin ebatıyla kıyaslarsak benim oğlan tüy siklet olacak gibi
canımm hiç moralini bozma. etraf haset insanlarla dolu. düşman ararsan en yakınına bakacaksın. babana da üzülme kim bilir nasıl üstüne geldiler. hayırlısı ile çocuğunu kucağına al. gerisini düşünme. benim imkanım olsa ben de giderdim ama annemlerin olduğu yer istanbulla kıyaslanamaz. benim doğumda mecburen kayınvalidem olacak. insan tabiki en fazla ailesinin yanında rahat olur. sen kafana takma. bebek ve sen sağlıklı ol yeter.
Allah iyiliğini versin kız malak gibi okuyordum forumu kahkaha attırdın resmen
kız hiçmi normal doğum yapcak olan yok aranızda kimse cevap yazmamış.ALLAH sizi davul etmesin emii
Gunaydin anneler ve artik hicte minnak olmayan bebekleri :)))
Boyle guldugume bakmayin.. Hiiiic keyfim yok.. Dun amcama dert olmus benim annemde dogum yapmam.. Babami arayip el ne der yakisik alir mi diye adamin canini sıkmis.. Babam.tansiyon hastasi yukseldi dun gece.. Ben agla agla sistim.. Cok moralim bozuk cooookkkk.. Ama ne diyecegimi bileemez hale geldim. Babama giderim ben baba huzurunuz bozulmasin dedim o da donup gelmen hata demez mi!!! El icin mi yasiyoruz ben ankarada olmak istemiyorum bu surecte dedim.. Esim razi ailesi dunden razi burda olmama.. Ama ne hikmetse amcama ve onun kizina dert oldu.. kizi surekli heryerde beni konusuyor.. Ne isim varmis annemin evinde!!! Sana ne yaa sana neee.. Alan razi satan razi.. Sana neee!!!
Bi uyandim heryerim sismis. Balon gibiyim.. Gozlerim acilmiyor oyle sismis ki..
günaydın kızlar
ben kendimi çok yorgun hissediyorum elim kolum kalmıyor sanki sizde öyle misiniz ay çok yorgunluk var dinlenemiyorum sanırım o yüzden böyleyim ahh uyku seni çok özledim yüz üstü yatıp yatak keyif yapmak istiyorum
AYNEN ŞEYE BENZETİYORUM ZATEN YUMURTA PATATES FALAN HAŞLARKEN SUYU ÇOK OLURSA DAHA İYİ HAŞLANIYOR DİYE DİYORUM Kİ NEYSE AYAZ OĞLANIN Bİ YERLERİ KURU KALMAZ FALAN BU DURUMU TAMAMEN POZİTİF YAPIORUM KENDİME ÇÜNKÜ BİŞİ OLSA ORTAYA CIKARR EĞER İHTİMALSE KESİN DEĞİLSE YOK BENİM İÇİN ÖYLE BİRSEY İHTİMALLERLE HAYATIMI ZEHİR EDEMEM
Kuzum hayır aksine çok düşüktü 57lerde falandı şekerim dedi ki stres anında biranda yükseliyordur tansiyon gibi bu durumda bi anda suyun gelir korkma bişi olsa çıkardı dedi tatlı kesinlikle yasak şekerin yükselmemesi için bide stres yasak kuzum normalde suyun çok olmasa da tatlı yemek yükseltiyormuş bana suyumdan dolayı ayrıntılı istemedi kuzum ayrıntılı yı üni de çektirmemi söyledi bende çektirdim randevuya gittik usg de baktı suyun çok şekerine bakalım dedi ayrıntılı yı gösterdim çok güzel birsey yok dedi tatlı yasak stres yasak dedi ben şeker testi verdikten sonra çok güzel şekerinde yok dedi sadece tek sorun erken dogum olabilir bebeğinde erken dahi dogsa yasam mücadelesini kazanacak dönemde dedi kilosu normal dedi tatlım herseyin bası stres benim is yerini az çok biliyorsunuz daha sabah adamın birisi nasıl ağlattı beni sonra derin bir nefes aldım allahım sana havale ediyorum dedim bi besmele çektim bi su içtim ayaz oğlan için ben pozitif olmalıyım ki oda pozitif olsun suyun çok olması kesin bi anomali değil hatta aramızda kalsın benim kuzenler ebe problem yoksa suyun çok olduğunda dogumun daha rahat oluyor dedi =)) emin ol kuzumun hiç birseyi yok=) bunu kendine sorun yaparsan bebeğine zarar vereceğini unutma onunla sohbet et tekken istediğin kadar saçmala ilginç sesler çıkart göbeğini ıssırmaya çalış tepki verecektir sanaa çünkü sesini tanıyor artık o sana tepki verdiğinde kendini yeniden doğmuş gibi hissedeceksin inan onunla igilendiğini onunla konustuğunu hissedince tepki veriyor=) ayaz oğlan ben biraz oynayınca böyle bi itiyor kendini solum sivriliyor böyle sırtı ve poposu o biliyorum seviyorum sarıyorum harika bir his yorulunca geri kacıyor ama =)
doğum günün kutlu olsun
Dertsiz Canım,
Doğum günün kutlu olsun...
Allahım eşinle ve çocuklarınla nice sağlıklı, mutlu, huzurlu, başarılı, bol kazançlı, hayırlı yaşlar versin....
Torunlarını okşayasın inşallah...:118::118:
ay ben ne safım yaaa gitmişim dua topiğine orda paylaşıyorum yazdıklarımı ve yeni farkettim bunu tövbe yarabbim nerde bu millet niye kimse yokki dioyorum bi de =)
DERTSİZZZ doğum günün kutlu olsun canım nickin gibi inşallah dertsiz güzel sağlıklı ve sevdiklerinle nice güzel hayırlı yaşlara =)
♥ Bir yıl daha bitti, ama sakın üzülme zaman çabuk geçiyor diye... Unutma ki herkes aynı şeyi yaşıyor. Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım "harika bir yıldı" dersin.. Dileğim bugün dilediğin tüm dileklerinin gerçek olması. Geleceğini oluşturacak her yeni gün, bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olsun! Belki yanında değilim kardesim ama bil ki kalbimin en derin yerinde bugünü seninle kutluyorum. Nice yaşlara...♥
Eki Görüntüle 648388
sağolun kızlar öpüyorum hepinizicanım eşinle bebişinle ailenle nice mutlu ve sağlıklı yıllara
açılınnn ben varımmm =))))) allahım izin verirse tabi =)
...ay kızlarrr demin sölemiştim yanlışlıkla dua topiğine yazmışım diye buraya tekrar bi yazayım...utanark yazıyorum çok afedersiniz de bugün orama aynayla bi bakayım dedim böyle kararmış şişmiş iç kısmı var ya bi de orası sanki böyle sarkmış gibi olmuş ya çok acayip göründü((((( doktora açmaya da utanırım şimdi doğuma kadar da onu düşünür dururum bi de geçmezse ( niye böyle oldu ki??? acabakaşıntım falan var mantar falan oluşmuş olabilir mi ki? ((
çatır çatır demesek :122: hani ilk doğumu olanlar için filan...
Kızlar ben de normal doğum düşünüyorum kısmetse. Doktorum henüz konuşmak için erken demişti en son sorduğumda. Normal epidural yapmış olan var mı aranızda? Ya da düşünen? Konu hakkında ne biliyorsunuz, paylaşır mısınız? Ücreti de farklıymış sanırım.
tmm tmm sustum ama allahım herkesi hayırlısıyla bir avazda kurtarsınnnn inşallah...
ZAPZUP becerikli arkadaşım ben bişi sorcam ...nette keçeden kundaklı bebek şekeri modeli görmüştüm çok hoşuma gitti dün kemeraltına gittim yakından uzaktan benzer bişiler görmedim keçe satıcılarıyla konuştum böle bişi talabiyle gelen olmamış hiçççç yardımcı olmadılar sen ne demek istediğimi anlamışsan bana bir el atıversende kendim yapsam içimde kalacak valla....
Canim benim nice mutlu senelerE
Tüm sevdiklerinle...
Kac oldun kiz tifil seni
Yazdığım yazı görünmüyor yanlış yazmıyorum insallah.
O adamın adı Osman miydi
Hatırladım adamı atarli Osman hıh
Boşver takma sen bunları bak ömür geçiyor...
Hallolacak insallah üzülme sen...
dertsizim doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu huzurlu yaşlara inşallah
Dertsizzz dogum gunun kutlu olsun cnm , rumuzun gibi dertsiz nice senelerin olsyn insallahhh muckkks
kız hiçmi normal doğum yapcak olan yok aranızda kimse cevap yazmamış.ALLAH sizi davul etmesin emii
ay kızlarrr demin sölemiştim yanlışlıkla dua topiğine yazmışım diye buraya tekrar bi yazayım...utanark yazıyorum çok afedersiniz de bugün orama aynayla bi bakayım dedim böyle kararmış şişmiş iç kısmı var ya bi de orası sanki böyle sarkmış gibi olmuş ya çok acayip göründü((((( doktora açmaya da utanırım şimdi doğuma kadar da onu düşünür dururum bi de geçmezse ( niye böyle oldu ki??? acabakaşıntım falan var mantar falan oluşmuş olabilir mi ki? ((
teşekkür ederim arkadaşlar.
voltaj kız herkesin içinde yaş mı sorulur?
aman kimse duymasın 32 olduk.
osmanı falan taktığım yok keşke tek sorun osman olsa
bunu işte bunu yapmak istiyorum yok anam anlatamadım derdimi kimseye dün öldüm gezinmekten haftaya gidebilirim ancak malzame ve yapılış şekli hakkındada bilgim yok bulabile ceğim bi site fln varmı canm senin çokkk vaktini almayayım... ha bide önereceğin malzameci varsa tabi pek izmir bilgim yok kemeraltına gdebiliom bitek tek başıma kaybolurum die korkuomok canım yardımcı olayım ben sana satıcılar değil bebek şekeri yapan kadınlar bile bilmiyor ben keçeyi alırken kadınlar gördü ne yapacaksın dediler anlattım elimdeki kağıdı gösterdim aaa ilk defa gördük dediler sende kendin yapabilirsin canım ama hangi kundaklıyı istiyorsun bak bakalım ben sana kalıp konusunda yardımcı olayım canım bende kesmeye başladım akşam yorgundum yapıp ekleyemedim 1-2 gün içinde foto eklerim
Eki Görüntüle 648446
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?