2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Amanamazon o kaşıntı mantar bile olsa sirkeli suyla yıka.
Alıyor kaşıntıyı vs.
Ben her mantarda yaptım gayet iyi sonuc aldım ama 15 tatilden beri bende de 2 güne 3 güne tekrarlayan kaşıntı oluyor.
Sirkeye bağışıklık mı kazandım ne
Bu aksamda karbonatli su ile yıkayacağım oda iyi bakalım...
İğrenç bir kaşıntı ve görüntü

kızlar hafif hafif sancım var arada şiddetleniyor artık daha sık tuvalete gştmeye başladım sanırım izne çıkmakla iyi yapıyorum tansiyonumu ölçtüm 12-8 nabız 90 benim tansiyon hep 9-6 dır son bir aydır 10-7 olmuştu ama bugün 12-8 yüksek geldi aman kızım sakşn ol gelme büyü diyorum işallah dinler bu sancılar gün geçtikçe artıyor bazı geceler zor uyuyorum voltajjj kız rüyan çıkmasa bari yaa 4 hafta en azından beklesede 38. haftada gelse bu kız

doğumdan sonra sütün çabuk inmesini sağlamak için 10 gün öncesinden hurma ve incir yemeyi tavsiye ediyor tecrübeli kişiler.
ayrıca bebeğe doğduktan sonra hafif hurma suyu(hurma suda ıslatılır)veya şerbet içiirlermiş.çevremde yapan var.
sarılığa da iyi geliyormuş. önlüyormuş.unutmasam deneyeceğim ben de.

Dertsizz dogum gunun kutlu olsun :))

Selam kizlar, topigi arada takip ediyorum da nisani beklemeden dogum yapanlar yapacaklar var sanirim. Bende beklemicem bu gidisle korkmaya basladim. Bu gun doktora gittim kontrolum disinda.. İki gundur geceleri gunduzleri sancim vardi. Yalanci sancidir diyodum. Kulodumda da islaklik oluyodu. Akinti heralde diyodum ama bu sabah bacagimdan 1-2 damla suzulunca korktum aradim dr u gel dedi. Neyse ki akan sey su degilmis. Sadece nst de sanci cikti. Yalniz ne olcak bu sancilar heran tetikte mi beklicem onu anlamadim ??

Cok sory
Nice uzun sağlıklı yıllara.seninkiler bu hafta damliyorlar galiba
inanmayacaksın ama sabah ilk önce kayınbabam aradı doğumgünümü kutladı.
hadi akşama gelin burda kutlayalım diyor. yol 1,5 saat ama izin almadan gidemeyiz.
sonra kayınvalideme verdi teli hep beraber nice yaşlara inşallah falan demeler, gözlerimden öpmeler...
tabi benim bütün yelkenler fora
geliyorsunuz dimi dedim. yok gelemicez anneanneyle dede onlardaymış.
kalabalık etmeyelim dedi. ağız ucuyla onlarıda getirin dedim.
yok yok sen bu haldeyken iş çıkarmayalım dedi.
bilmiyorum artık gelirler mi gelmezler mi ne yapacakları belli olmaz yine.

hatice çok sağol canım benim

:)))) Allah iyiliğini versin.yaptin tabi cibinlikler uyku setleri durur mü kiz ben bile gelip yatmak istedim:))
Yinede en azından bir 20 -25 gunümüz vardır ya:))
Ben Perşembe kontrolde olacağım aşağı yukarı belli olur haber veririm sana:)

Evet canım hatta bugun bende yazmıştım
Ama hurma sancıyı tetikliyormuş ya hurmaya son haftalar olsa daha iyi.
Ben cocuklarımın ikisininde elimle ezdigim hurmanın bulaşığını diyeyim damaklarına sürdüm.ama hurma parçasi pürüzu olmadan!sadece bulaşığı.
Birde sarılık olmayan bebek olmaz. Sadece zamanı kısa Yada uzun olur.
Çareside Bol bol emzirmekte...

merhaba arkadaslar, girdim ara ara ama yazamadim iki gundur. Annem burda oldugu icin dun mranjio cekimine gitmedim hastane yarim saat uzaklikta git gel saat dokuzu gececekti 10 da uyuyorum zaten agrim da olmadi dun. Haftaya erteledim.

Ersnil aradi kizlar iyiymis dr sonuclari iyi cikmis korkutucu degil. Boylece erken dogum riski ortadan kalkmis oldu. Hepinize selami var.

aaumut cok guldum memislerine, benimkiler de oyleydi bir bucuk yil oldu ameliyat olali.

Huysuzmelek canim gecmis olsun. Saglikla kucagina alirsin ins bebisini uzulme buyudu iyice ne de olsa.

mutlu yillar dertsiz. Nice saglikli ve huzurlu yillara ailenle ozellikle minik bebeginle girmeni dilerim.

Seni seviyorum

forum hızlı ilerliyo ya tatlım yakalayamdım sanırım ama evet görüntü dehşetttt kesip atasım geldi yaaaa ben de acaba çamaşırımı çok mu beklettim falan diye düşündüm ama yok çamaşır sepeti benim donlarla doldu

ayy ben sirkeli suyla yıkıyorum her wc sonrası ama yok kar etmiyo artık heralde ben de bağışıklık kazandım karbonatlı suyu deneyim bi de ay bunun şekli şemali değişcek iyice (((

ANAAAAAM çok sevimli bunlar; üfff sipariş verdiğim biblolardan nefret ettim şimdi

Dertsiz yazdıklarını doğru mü okudum diye 2 defa okudum .
Seninkilerde bir haller var,hayir olsun insallah .cok şaşırdı m.
Acaba esinle falan gizli bir pazarliktalar mı ki?isim için vs.

voltajım hayatında kolay olan hiçbir işin yok mu senin;iki doğumun da zor şartlar altında gerçekleşmiş
rana'yı sorun yaşamadan; huzurlu huzurlu doğurursun inşallah

canım benim ya uzun uzun yazmışsın iyi ki varsın:)çok ama çok saol, zaten dün sizin yazdıklarınız o kadar iyi geldi ki, toparladım kendimi biraz, şimdi yediklerime dikkat ediyorum ve elimden geldiğince iyi olmaya ve iyi tutmaya çalışıyorum kendimi çok saol canım ya nolur beklesin bebeklerimiz biraz daha normal doğum istiyodum bide ben, vaktinde gelsin de normal normal doğuriyim yavrumu, gerçi benim ve onun için hayırlısı hangisiyse o olsun ama benim gönlümden geçen buydu bakaalım kısmet tabi

canımmmmmm,

doğum günün kutlu olsun , seneye bebişinle öpüşüp koklaştığın bi doğum günü geçirir inş.

DERTSİZ CANIMMM

yeni yaşın kutlu olsun, çok değişik duygular tadacaksın bu yaşında, düşünmesi bile heyecan verici
Çok mutlu ol, hep sevdiklerinle ol, yüzün hep gülsün...
Daha nice güzel yaşlarına

Bu arada canım sıkkın yaşmışsın, hayırdır önemli bişi yok di mi

Hanipeks iyi olmana çok sevindim ama haftaya yine de git randevuna, olur mu?

Ersnil'in haberine de çok sevindim

Zapzup bence izne çıkmakla iyi yapıyorsun, ben de bugün itibariyle izne ayrılıyorum. Dinlenmemiz gerekliyse dinlenelim, hem ben inanıyorum 16 haftalık izin hakkını kılpayı da olsa yakalayacağız:)) Bi de yazıcam yazıcam unutuyorum Mercan ismini ben çok severim, hatta bir ara biz de düşünmüştük ama sonra bir arkadaşımın Mercan Su koyduğunu öğrendim, aynı olacak diye vazgeçtim.Bence kızlara çok yakışır, mercan rengi de şahane renktir bu arada..

İzmir'deki arkadaşlar bu arada cuma günü kemeraltına ben de gittim. Kızlarağasına giderken bir mağaza var Busimo ismi. Çok zevkli şeyler var hem de kdvsiz satıyorlar. Biz isimlik aldık 20 liraya, eşim de keçeden ismi kesti, bence çok güzel oldu. Eve gidince eklerim size. Ayrıca çubuklu süsler var. Keçeden arılar, kuzular, kumaştan papatyalar yapıştırmışlar üstlerine. Bebek şekeri olarak verilebilir diye düşündüm. Aldığım örnekleri de fotoğraflayım ekleyeyim. Fiyatları 75 kr 1.5 tl arası değişiyor.

Herkese çok sevgiler...

bende kızımı emzirdikten sonra estetik istiyorum. normal insan boyutlarına gelsin
sırt ağrısı yapıyor, kamburluk yapıyor, yüz üstü yatarken ayrı sıkıntı hele yazın giyinecek kıyafet bulmak ap ayrı bir dert

Secilce canim tesekkur ederim. İhmal etmicem cok kotu olmustum cunku. Simdi annem yalniz kalsin istemedim zaten sabahin sekizinde cikip aksam en erken yedide eve giriyorum.

mutlu yillar dertsiz. Nice saglikli ve huzurlu yillara ailenle ozellikle minik bebeginle girmeni dilerim.

Seni seviyorum
inşallah canım. ben de seni seviyorum tatlım.

canımmmmmm,

doğum günün kutlu olsun , seneye bebişinle öpüşüp koklaştığın bi doğum günü geçirir inş.
inşallah bitanem ya. hep beraber inş.

Dertsiz yazdıklarını doğru mü okudum diye 2 defa okudum .
Seninkilerde bir haller var,hayir olsun insallah .cok şaşırdı m.
Acaba esinle falan gizli bir pazarliktalar mı ki?isim için vs.
doğru doğru canım.
inan ben hiç şaşırmıyorum. doğum yaklaştı akrabaları falanda bebek görmeye gelirler buraya.
moralim bozuksa hemen belli ederim. suratım düşer, konuşmam, ondan korkuyorlar bence.
şimdiden arayı düzeltmeye çalışıyorlar gibi.
eşim sadece kayınbabamın ismini koymaz. çünkü etraf bu ne der.
ilk isim kesin bence... ama ikinci isim egemen sanırım.

secilce çok teşekkürler canım. herkesin derdi biter de dertsizin derdi bitmez. rabbim dermansız dert vermesin ne diyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…