- 15 Ekim 2012
- 4.626
- 1.367
- 198
inanmayacaksın ama sabah ilk önce kayınbabam aradı doğumgünümü kutladı.
Cok sory
Nice uzun sağlıklı yıllara.seninkiler bu hafta damliyorlar galiba
:)))) Allah iyiliğini versin.yaptin tabi cibinlikler uyku setleri durur mü kiz ben bile gelip yatmak istedim:))kızlar hafif hafif sancım var arada şiddetleniyor artık daha sık tuvalete gştmeye başladım sanırım izne çıkmakla iyi yapıyorum tansiyonumu ölçtüm 12-8 nabız 90 benim tansiyon hep 9-6 dır son bir aydır 10-7 olmuştu ama bugün 12-8 yüksek geldi aman kızım sakşn ol gelme büyü diyorum işallah dinler bu sancılar gün geçtikçe artıyor bazı geceler zor uyuyorum voltajjj kız rüyan çıkmasa bari yaa 4 hafta en azından beklesede 38. haftada gelse bu kız
doğumdan sonra sütün çabuk inmesini sağlamak için 10 gün öncesinden hurma ve incir yemeyi tavsiye ediyor tecrübeli kişiler.
ayrıca bebeğe doğduktan sonra hafif hurma suyu(hurma suda ıslatılır)veya şerbet içiirlermiş.çevremde yapan var.
sarılığa da iyi geliyormuş. önlüyormuş.unutmasam deneyeceğim ben de.
canım okuyamadın sanırsam aynı şeyi pazar günü yaşadım dr umu aradım cumartesi günü alttan muayenem vardı çünkü... doğum yaklaşırken vajinada kan toplanırmış ondan böyle tuhaf damar damar olurmuş ama kaşıntını bilemem bak bende o yok... görüntü şok edici evetbende ağdacıda mikrop kaptım heralde dedim ama çok şükür normalmiş
Amanamazon o kaşıntı mantar bile olsa sirkeli suyla yıka.
Alıyor kaşıntıyı vs.
Ben her mantarda yaptım gayet iyi sonuc aldım ama 15 tatilden beri bende de 2 güne 3 güne tekrarlayan kaşıntı oluyor.
Sirkeye bağışıklık mı kazandım ne
Bu aksamda karbonatli su ile yıkayacağım oda iyi bakalım...
İğrenç bir kaşıntı ve görüntü
ok canım yardımcı olayım ben sana satıcılar değil bebek şekeri yapan kadınlar bile bilmiyor ben keçeyi alırken kadınlar gördü ne yapacaksın dediler anlattım elimdeki kağıdı gösterdim aaa ilk defa gördük dediler sende kendin yapabilirsin canım ama hangi kundaklıyı istiyorsun bak bakalım ben sana kalıp konusunda yardımcı olayım canım bende kesmeye başladım akşam yorgundum yapıp ekleyemedim 1-2 gün içinde foto eklerim
Eki Görüntüle 648438 Eki Görüntüle 648439 Eki Görüntüle 648440 Eki Görüntüle 648441 Eki Görüntüle 648442 Eki Görüntüle 648443 Eki Görüntüle 648446
Tuncss,
Üzüldüm cok.gecmis geldi aklıma.soylemistim onceden de Dr bana yola çıkma doğumun cok yakın demişti ve ziyarete gittigim baba evinde mecburiyetten durdum ve dogum için tam bir ay bekledim.
Herkes konuştu bende cok küçüğüm yas 20 ve tecrübe sıfır.
Babam kulağım duya duya derdi kiz ne zaman gidecek vs.
Oğlum tam Ramazan Bayramı'na bir hafta kala doğdu.tabi kontrol için son bir hafta kalmam lazım.lohusa yatağı vs zaten yok.
Temizlik yapıyordu annem odadan odaya pusetle taşıdım durdum...Yanına uzandiysam çekindim zaten.
En cokta icime koyan o yaz günleri hamileliğimi bodysini lavaboda sabunla yikayip kuruturdum ,niye rezil olmuşum ki?
Yolda doğurmak daha iyi bir secenekti.
Neyse demem o ki,
Eğer rahat degilsen geç evine...kimseye kulak asma ama anne babana kulak ver.yoksa cok üzülürsün...
AYNEN ŞEYE BENZETİYORUM ZATEN YUMURTA PATATES FALAN HAŞLARKEN SUYU ÇOK OLURSA DAHA İYİ HAŞLANIYOR DİYE DİYORUM Kİ NEYSE AYAZ OĞLANIN Bİ YERLERİ KURU KALMAZ FALAN BU DURUMU TAMAMEN POZİTİF YAPIORUM KENDİME ÇÜNKÜ BİŞİ OLSA ORTAYA CIKARR EĞER İHTİMALSE KESİN DEĞİLSE YOK BENİM İÇİN ÖYLE BİRSEY İHTİMALLERLE HAYATIMI ZEHİR EDEMEM
Kuzum hayır aksine çok düşüktü 57lerde falandı şekerim dedi ki stres anında biranda yükseliyordur tansiyon gibi bu durumda bi anda suyun gelir korkma bişi olsa çıkardı dedi tatlı kesinlikle yasak şekerin yükselmemesi için bide stres yasak kuzum normalde suyun çok olmasa da tatlı yemek yükseltiyormuş bana suyumdan dolayı ayrıntılı istemedi kuzum ayrıntılı yı üni de çektirmemi söyledi bende çektirdim randevuya gittik usg de baktı suyun çok şekerine bakalım dedi ayrıntılı yı gösterdim çok güzel birsey yok dedi tatlı yasak stres yasak dedi ben şeker testi verdikten sonra çok güzel şekerinde yok dedi sadece tek sorun erken dogum olabilir bebeğinde erken dahi dogsa yasam mücadelesini kazanacak dönemde dedi kilosu normal dedi tatlım herseyin bası stres benim is yerini az çok biliyorsunuz daha sabah adamın birisi nasıl ağlattı beni sonra derin bir nefes aldım allahım sana havale ediyorum dedim bi besmele çektim bi su içtim ayaz oğlan için ben pozitif olmalıyım ki oda pozitif olsun suyun çok olması kesin bi anomali değil hatta aramızda kalsın benim kuzenler ebe problem yoksa suyun çok olduğunda dogumun daha rahat oluyor dedi =)) emin ol kuzumun hiç birseyi yok=) bunu kendine sorun yaparsan bebeğine zarar vereceğini unutma onunla sohbet et tekken istediğin kadar saçmala ilginç sesler çıkart göbeğini ıssırmaya çalış tepki verecektir sanaa çünkü sesini tanıyor artık o sana tepki verdiğinde kendini yeniden doğmuş gibi hissedeceksin inan onunla igilendiğini onunla konustuğunu hissedince tepki veriyor=) ayaz oğlan ben biraz oynayınca böyle bi itiyor kendini solum sivriliyor böyle sırtı ve poposu o biliyorum seviyorum sarıyorum harika bir his yorulunca geri kacıyor ama =)
merhaba arkadaslar, girdim ara ara ama yazamadim iki gundur. Annem burda oldugu icin dun mranjio cekimine gitmedim hastane yarim saat uzaklikta git gel saat dokuzu gececekti 10 da uyuyorum zatenagrim da olmadi dun. Haftaya erteledim.
Ersnil aradi kizlar iyiymis dr sonuclari iyi cikmis korkutucu degil. Boylece erken dogum riski ortadan kalkmis oldu. Hepinize selami var.
aaumut cok guldum memislerine, benimkiler de oyleydi bir bucuk yil oldu ameliyat olali.
Huysuzmelek canim gecmis olsun. Saglikla kucagina alirsin ins bebisini uzulme buyudu iyice ne de olsa.
inşallah canım. ben de seni seviyorum tatlım.mutlu yillar dertsiz. Nice saglikli ve huzurlu yillara ailenle ozellikle minik bebeginle girmeni dilerim.
Seni seviyorum
inşallah bitanem ya. hep beraber inş.canımmmmmm,
doğum günün kutlu olsun , seneye bebişinle öpüşüp koklaştığın bi doğum günü geçirir inş.
doğru doğru canım.Dertsiz yazdıklarını doğru mü okudum diye 2 defa okudum .
Seninkilerde bir haller var,hayir olsun insallah .cok şaşırdı m.
Acaba esinle falan gizli bir pazarliktalar mı ki?isim için vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?