2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
secilce çok teşekkürler canım. herkesin derdi biter de dertsizin derdi bitmez. rabbim dermansız dert vermesin ne diyelim.

Amin canım, ama dermanı olan dertleri sen de takma kafana, hep aklına sahip olduğun ve olacağın:) güzellikleri getir, refahla.. Sağlık olsun etrafındaki herkeste ve sende, gerisi boş zaten.. Tekrar nice senelere, öperim:***

Son düzenleme:
dertsizcim doğum günün kutlu olsun canım. yeni yaşında nick inin hakkını verirsin inşallah...

herkesin derdi ayrı be kızlar, bende şimdiye kadar küçüklüğünden dert yanardım. hamilelikten sonra büyüdü biraz bişeye benzedi balon gibi sönmese bari...

ok canım ben sana malzeme konusunda kalıp konusunda yardımcı olayım canım şimdi malzemeyi kemeraltına gideceksin kızlarağası hanının orada hisarönü var hisarönüne gelmeden gelinlikçilerin olduğu yerde adı ENSTİTÜ PAZARI olan fermuar düğme keçe aklına dikişle işte nakışla ilgili her türlü malzemeyi satan bir dükkan var burdan alabilirsin veya bu dükkanın karşı çaprazı oluyor köşede yüncü var yüncünün olduğu sokaktan içeri gir az ileride dışarıda bir sürü keçe göreceksin ben ordan aldım en fazla renk seçeneği o mağazada var oradan bu keçelerden alabilirsin kurdele falan da var sen kaç tane yapmayı düşünüyorsun ona göre kaç metre alacaksın karar ver ben kalıp hazırladım sana burda paylaşayım yapmak isteyen arkadaşlar olursa yapsın

bir tane düz kağıt alıyoruz

ortadan ikiye katlıyoruz

katladığımız yerden içeri 5,5 cm işaretliyoruz

işaret yerinden yukarı 4cm işaretliyoruz

o 4cm üzerinden 6,5cm içeri işaret koyuyoruz

Eklentiler

• $DSC_4496.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 50
Son düzenleme:
canım peki bebeği nasıl yapacaksın? bende izmirliyim de olmadı bende yapayım pahalıya çıkmazsa bebeği dikerim diyorsan mesela emzikleri nasıl halledeceksin?

kızlarrr biz şimdi bebek görmeye gidiyoruz 1 ay sonrada bize gelirler ne az kaldı allahın izniyle.gelinceye kadar az yazın oku oku bitmiyor sonraaaaa

işaretli yerleri birleştiriyoruz

yukarıya doğru 9 cm ölçüp işaretliyoruz

işaretli yerleri birleştiriyoruz

bu şekilde çizili yerlerden kesiyoruz kundağımız hazır

yuvarlağın çapı 4,2 cm olacak

bebeğin baş kısmı be kundağı var gövde yapılmıyor başı ister tek kat yapıp kundağa yağıştırılır ister çift kat yapılır içine az miktarda elyaf konur etrafı dikilir kolay gelsin

canım peki bebeği nasıl yapacaksın? bende izmirliyim de olmadı bende yapayım pahalıya çıkmazsa bebeği dikerim diyorsan mesela emzikleri nasıl halledeceksin?

emziği küçük yuvarlak mavi keçe kesmişler üzerine minik beyaz boncuk yapıştırmışlar emzik görüntüsü vermişler canım fiyat olarak uyguna geliyor bu keçe süs için ince keçe uygun olur onun da metresi 5 tl bence dene sende yap eğlenceli oluyor hem

bazen diyorum ki bir kere de bir doktor randevumdan sonra herşey normal gidiyor diyerek çıkacak mıyım ???
bu sefer de oğlum bildiğin ayı yavrusu, 2 haftada 1 kilo almış 2 hafta önce katı diet mi yaptın zayıf kalmış diyen doktor şimdi bana neredeyse oğlumun 3 hafta gelişimi ileride diyor.kafası yukarıda olunca ölçümler büyük çıkarmış ama yine de iriymiş kafasını 37 ölçtü resmen ben daha 34 haftalıkken. şeker çıkmadığı için yapı itibariyle iri bebek olacak dedi tamam başından beri 1 hafta ileride gidiyordu ama bu sefer 3 hafta ne demek!!! hamileliğimin başından beri bir giderim düşük tehlikesi var bir giderim plesantada kanama var bir giderim ense 2,5 çıkar bir giderim şeker çıkar bir giderim böbrek kanalı genişlemiş çıkar bu sefer böbrek kanalı normal oğlum 3 hafta ileride 2750gr 49 cm doktor böyle giderse normal doğum zor olur çünkü 4 ün üzerinde doğar dedi zaten ters duruyor suyu bol ama dönmeye niyeti yok 2 hafta önce nasılsa öyle ... ya illa normal doğurcam diye birşey şartım yok da bu irilik neden

Mantara Karşı Yoğurt Sürün : Afiyetle.com

http://www.vajinal-mantar.de/vajinal/behandlung/naturheilkunde/content-179256.html

ay kızlar nette dolanırken bunu gördüm de paylaşıyım dedim.ikisi de arklı şeyler söylüyo sirkeyi falan da almış içine. travazol krem sürdüm bekliyorum bakalım geçmesini şu an...

BEBECİMMMM sıkma canını geride olmasındansa ilerde olsun canım ama 3 hafta birden ileri gitmesi de ilginç olmuş ilk kez duydum böyle bişi...zaten böyle giderse doğup gelcek deseymiş ya doktor..sezeryan ya da normal sağlıklı olsun tatlım diğer sıkıntılar geçmiş ya çok şükür

Son düzenleme:

dediğin gibi 2 haftada ne oldu da birden bu kadar irileşti??? dietimi tam uygulamadım evet ama çikolata şeker pasta yemedim bunları
zaten doktor sende şeker yok dedi başından beri açlık şekerim normaldi bilemedim ben başka bir doktora mı görünsem diyorum bende

görün bence de başka bi doktora aklın kalmasın canım benim için rahatlar en azından

BEN BEN BEN VARIM işallah bir engel falan çıkmaz da normal doğum olur ama epidural mi spinal mi ıvır zıvır ayrıntılar var ona nasıl karar vericem bilmiyorum senin nasıl olacak

heh çok şükür...ilk doğummu peki seninde bn gibi..bnde bilmiyorum daha şimdilik normal gözüküyo ama epi.. yoksa spi... daha bişey konuşmadık dr la..hangisi iyi acaba?

slm canım ilk doğumumda normaldi allah nasip ederse bu oğlumuda normal doğuracağım ennnn normalinden çatır çatır

cnm ya bn başından beri diretiyorum normal diye.geçen büyük halam dedi aa şimdiki gençler rahat kestirin gitsin diye..çok tedirgin oldum bide ilk olcak bnm..bilgi verirmisin cnm ya lütfen.

canım çok sağol vallahi çok yordum seni hakkını helal et birde sen keçeyle uğraştığın için bişi sorcam gözleri kalemlemi ipliklemi işlemek daha sağlıklı tekrar çokkkkk teşekkür ederim haftaya alayım malzemeleride yapınca paylaşırım 50 tane yapıcam burda çevrem az yeterde artar bile....

cnm ya bn başından beri diretiyorum normal diye.geçen büyük halam dedi aa şimdiki gençler rahat kestirin gitsin diye..çok tedirgin oldum bide ilk olcak bnm..bilgi verirmisin cnm ya lütfen.
cnm benim ilk doğumum suyumun gelmesiyle başladı sancıların 5 dk bir e düştü hast. gittik ege doğum evinde(ssk da) oldu içeri girdiğimde saat gece 2 fln açılmada 4 cm di beni sancı odasına aldılar orada sancım gitti açılma yavaşladı nts ye bağlı sabah 8-9 a kadar bekledim sancılar o kadarda canımı yakmadı uyuodum bu aradada o kadar tatlı geliodu o 5 dklık uyku anlatamam sonra 9.30 gibi suni sancı verdiler 10.30 da doğumhaneye aldılar 10.45de oğlum kucağımdaydı ve başkada hiçbirşey hissetmedim onun o bakışı beni başka bir aleme götürdü ...şimdi valla yine yaşadım o anı burnumun direği sızladı... allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin gerçekten korkulacak birşey yok dışardan gelen lafları duymayın kendinizi üzmekten başka bir işe yaramaz öpüldünüz fıstıklar.....

Son düzenleme:
Dertsiz dertsiz bol huzurlu mutlu ve sağlıklı hayırlı yıllar seninle olsun tatlım tüm sevdiklerinle ve bebişinle :)

çok teşekkr ederim..insan yinede tedirgin oluyo işte..kısmet bklm bizim nasıl olcak..ALLAH yrdımcımız olsun..

bebeci, seni okuyunca ben kendim geldim aklıma.
bir kere gidince de herşey yolunda desin doktorum demiştim.
bir 3lü test kötü çıktı, bir böbrek kanalı geniş denildi, sonra amniotik bant var denildi.
amniossentezim iyi çıktı, böbrek kanalı da düzeldi, umarım amniotik bantın bebeğime zararı olmaz.
içini ferah tut, herşey düzelecek.
ama şunu anladım ki hamilelik kapalı kutu, süpriz. ama bunu 2. hamileliğimde anlıyorum. umarım hep güleriz:))

Selam kızlar dün gece doktora gittik 34+5 günlüküz 2800gr olmuşuz 48 cm sezeryan gününe kadar doğuramazsam Nisan'ın ilk günleri oğluma kavuşacağım inşaallah :) sizin bebişler nasıl? 39+1 gibi olacak doğum kaç kg oluruz ozamana acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…