secilce çok teşekkürler canım. herkesin derdi biter de dertsizin derdi bitmez. rabbim dermansız dert vermesin ne diyelim.
bende kızımı emzirdikten sonra estetik istiyorum. normal insan boyutlarına gelsin
sırt ağrısı yapıyor, kamburluk yapıyor, yüz üstü yatarken ayrı sıkıntı hele yazın giyinecek kıyafet bulmak ap ayrı bir dert
bunu işte bunu yapmak istiyorum yok anam anlatamadım derdimi kimseye dün öldüm gezinmekten haftaya gidebilirim ancak malzame ve yapılış şekli hakkındada bilgim yok bulabile ceğim bi site fln varmı canm senin çokkk vaktini almayayım... ha bide önereceğin malzameci varsa tabi pek izmir bilgim yok kemeraltına gdebiliom bitek tek başıma kaybolurum die korkuom
canım peki bebeği nasıl yapacaksın? bende izmirliyim de olmadı bende yapayım pahalıya çıkmazsa bebeği dikerim diyorsan mesela emzikleri nasıl halledeceksin?
Mantara Karşı Yoğurt Sürün : Afiyetle.com
ay kızlar nette dolanırken bunu gördüm de paylaşıyım dedim.
BEBECİMMMM sıkma canını geride olmasındansa ilerde olsun canım ama 3 hafta birden ileri gitmesi de ilginç olmuş ilk kez duydum böyle bişi...zaten böyle giderse doğup gelcek deseymiş ya doktor..sezeryan ya da normal sağlıklı olsun tatlım diğer sıkıntılar geçmiş ya çok şükür
dediğin gibi 2 haftada ne oldu da birden bu kadar irileşti??? dietimi tam uygulamadım evet ama çikolata şeker pasta yemedim bunları
zaten doktor sende şeker yok dedi başından beri açlık şekerim normaldi bilemedim ben başka bir doktora mı görünsem diyorum bende
BEN BEN BEN VARIM işallah bir engel falan çıkmaz da normal doğum olur ama epidural mi spinal mi ıvır zıvır ayrıntılar var ona nasıl karar vericem bilmiyorum senin nasıl olacak
allahtan bi engel olmaz ise bende normal doğum yapacağım inşallah.epiduralle normal doğum olacak inş.senin nasıl olacak?
slm canım ilk doğumumda normaldi allah nasip ederse bu oğlumuda normal doğuracağım ennnn normalinden çatır çatır
emziği küçük yuvarlak mavi keçe kesmişler üzerine minik beyaz boncuk yapıştırmışlar emzik görüntüsü vermişler canım fiyat olarak uyguna geliyor bu keçe süs için ince keçe uygun olur onun da metresi 5 tl bence dene sende yap eğlenceli oluyor hem
cnm benim ilk doğumum suyumun gelmesiyle başladı sancıların 5 dk bir e düştü hast. gittik ege doğum evinde(ssk da) oldu içeri girdiğimde saat gece 2 fln açılmada 4 cm di beni sancı odasına aldılar orada sancım gitti açılma yavaşladı nts ye bağlı sabah 8-9 a kadar bekledim sancılar o kadarda canımı yakmadı uyuodum bu aradada o kadar tatlı geliodu o 5 dklık uyku anlatamam sonra 9.30 gibi suni sancı verdiler 10.30 da doğumhaneye aldılar 10.45de oğlum kucağımdaydı ve başkada hiçbirşey hissetmedim onun o bakışı beni başka bir aleme götürdü ...şimdi valla yine yaşadım o anı burnumun direği sızladı... allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin gerçekten korkulacak birşey yok dışardan gelen lafları duymayın kendinizi üzmekten başka bir işe yaramaz öpüldünüz fıstıklar.....cnm ya bn başından beri diretiyorum normal diye.geçen büyük halam dedi aa şimdiki gençler rahat kestirin gitsin diye..çok tedirgin oldum bide ilk olcak bnm..bilgi verirmisin cnm ya lütfen.
canım çok sağol vallahi çok yordum seni hakkını helal et birde sen keçeyle uğraştığın için bişi sorcam gözleri kalemlemi ipliklemi işlemek daha sağlıklı tekrar çokkkkk teşekkür ederim haftaya alayım malzemeleride yapınca paylaşırım 50 tane yapıcam burda çevrem az yeterde artar bile....
cnm benim ilk doğumum suyumun gelmesiyle başladı sancıların 5 dk bir e düştü hast. gittik ege doğum evinde(ssk da) oldu içeri girdiğimde saat 2 fln açılmada 4 cm di beni sancı odasına aldılar orada sancım gitti açılma yavaşladı nts ye bağlı sabah 8-9 a kadar bekledim sancılar o kadarda canımı yakmadı uyuodum bu aradada o kadar tatlı geliodu o 5 dklık uyku anlatamam sonra 9.30 gibi suni sancı verdiler 10.30 da doğumhaneye aldılar 10.45de oğlum kucağımdaydı ve başkada hiçbirşey hissetmedim onun o bakışı beni başka bir aleme götürdü ...şimdi valla yine yaşadım o anı burnumun direği sızladı... allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin gerçekten korkulacak birşey yok dışardan gelen lafları duymayın kendinizi üzmekten başka bir işe yaramaz öpüldünüz fıstıklar.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?