2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

bende gebelik sekeri cikti canim sinirin biraz ustunde. O yuzden hipoglisemi olur aniden olur bebek diyor.

ya açıkcası bi bilgimde yok epidural nasıl oluyo? sanırım normal doğumda ağrıyı azaltan bi yöntem varmış o mu..

evet canım ağrısız doğum prenses dogum diyede gecer nette bakarsan.spinal olmuyor normal doğumda.sadece ya agrılı normal yada epiduralle.keske suda dogum yaygın olsada buralarda en sağlıklı sekilde dünyaya getirebilsek meleklerimizi

dün gece eşim sırtıma yanlışlıkla dirsek indirmiş ben de inlemişim ama farkında değilim nası derin uyuduysam o kadar uykusuzluktan sonra o da korkmuş bayağı bugün yatakları ayırıyoruz artık.geçenlerde de belime diz vurunca ayırcaktık ama şimdi garanti ayırdık

canım bende de açlık şekeri yok. ölçüyorum hep 79 90 arası çıkıyor. ama pirinç yediğim de şekerim 186 çıktı. pasta yedim 126 çıktı. yani yediklerin şekerini yükseltirse bebeişte şişebilir. şekeri yükselten şeyler yemedeiğimde ise açlık şekeri gibi çıkıyor şekerim. benim bebişte şekerimi ölçünceye kadar gelişimi 1 hafta ileride idi. diyete başladıktan sonra boy kafa hafta ile uyumlu kilo ise 10 gün geriden geldi. sen yine de şekerini ayda bir ölçtürmen gerekirdi.

iyi akşamlar bayanlar aranıza yeni katıldım:) sizlere bir sorum olacak gebelikte diyabet çıkınca normal doğum olmaz mı acaba doktorum hiçbirşey demiyor ağzından kerpenle laf alıyorum. 35 haftalık olacam ama doğum nasıl olacak belli değil insulin de kullanıyorum sıkıntıdan
stresten şekerim de yüksek çıkıyor yardımcı olursanız sevinirim((

ewe yeni geldim yine hastanedeydim çünki yaaaaaa -----sabaha karşı kahwerengi lekeler gelmeye başladı , acaba dedim fakültede aletle fln bakarlarken zedelenme fln mı oldu,ama saat 4 gibi damla halinde kan halini aldı .. ( her wc ye gittiğimde günlük pedi değiştim ki ne kadar sıklıkta we yoğunlukta olcak diye ) ------sabah 10 gibi de kayınwalide geldi kalan işleri bitirim diye gelmiş,söledim istersen ara dr.u dedi,ama ben biliodum gel dicekti,ki nitekim öle oldu ..------neyse ki yatırcam demedi,suyu iyi kilo iyi , ama niye olduğunu çözemedik bu lekelenmeleriin .. ------eğer ki ağrıların başladı ya da suyun geldi ya da kanaman çoklaştı hemen gel dedi yoksa bebeğin hareketleride iyiyse dinlen dedi..------daha doğmadan sıpa hizaya soktu hepimiizi walla ------sizde de oldumu canlarım bu lekeler ??------bi de yarından itibaren k.walideye gidiorum sabah işe giderken bırakcak kocacık,akşamda yemek yiyip gelces yatmaya,orda int.yok merak etmeyin ama ben sizi merak etcem .. akşam ewe gelince yazarım çok geç olmazsa emi bitanelerim ------dertsiz cnm doğum günün kutlu olsun herşey gönlünce olsun hep güzelliklerle karşılastırsın inşallah sizleri

sağolasın bitanem inşallah hepimizde sağlıkla güle oynaya alırız kuzucuklarımızı kucağımıza

Enemm ne oldu boyle?
Eskisi kadar sık takip edemiyorum sanırsam

Mezosum cok üzüldüm ne denircok şükür iyisiniz.dr her zaman en kötüden başlıyor niyeyse
Cok gecmis olsun,sıkma canını .artik yeri daraldı hamfendunun rahat hareket edemiyor.

Bebeci 3 hafta ileri dedin de,
Benim oğlum öyleydi hep 3 hafta ılerde 2 defa şekere bakılmıştı.
Bebek iri yani ne seker ne birsey.4.400 gram son hafta boynunda 2 kez dolali kordon açıldı ve tersti,3 gün kala dogum pozisyonuna dondü.yinede normal doğmadı.zaten çıkması imkansız neredeyse.

36. haftadasın dua et canım.ben 24,haftadayken suyum azaldı sınırda dedıler bende düşmüştüm birden azaldı suyum ama hangı dra dedıysem dusmeyle alakası yok dedıler.devlettekı dr hıc sallamadı bıle nolmus azsa dedi.30. haftaya kadar ozele gıttım 30,haftamda ozeldekı dr ben burda sana dogum yaptıramam heran bebegın alınması gerekebılır deyı univ.profa gonderdı.ozelde bebegım 2kgydu gelısımınede 1 hafta gerı demıstı.prof 1700gr dedı 10 gün gerı dedı.devlettekiler yalap şalap iş yapıyolar.bende sağlıkçıyım.bunu gozlerımle cogu kez gordum.sen bebeğinin hareketlerını kontrol et.ben 2 gunde bır nstye gırıyorum haftada bırde usgde suya bakıyolar bakalım pzts bellı olcak ınsallah bızde 36 haftayı gorebılıırz.sen gonlunu ferah tut nst normal beybın hareketlıyse sıkıntı yok

ya arkadaşlar doğuma azıcık bişi kaldı ama benim oğlumun hala ismi yokk..sizler karar verdinizmi?varmı arannızda farklı isim önerileri?

waooowwww diyorum, ağzım açık kaldı dertsiz, tü tü maşallah diym, altından bişe çıkmasın inşallahhhhh:))

kızlar!!
bende dr a gittim bugün
bizim oğlan dönmemiş hala, kafa yukarda:)
15 gün sora yine gidicem, hala dönmediyse 2 nisana gün verdi
dedim voltaj 4.4 istiyo, benimki daha erken olsun

şaka şaka kendisi yazmış 2 nisan die, sabah 8:30
4.4 olmazmı dedim, eğer dönmezse bekleme boşuna, ağrın,sancın olur,suyun gelir vs dedi:)
o günün çok kalabalık olacağını düşünerek banada uygun geldi 2.4

bu arada bizim kafamızda biraz büyük, dr normal dedi, (benimde babasınında büyük zira:))böbreğin biride biraz büyük, doğunca kontrol edilicek, acaba diyorum sünnet yaptırsakmı??

Hehe chosy 1 Nisan'a cek esas saka gibi ossun
Benimki 4.4 te tam 39 bacı eli mahkum
Bak önceki Msj da dedim ya 3 gün kala yavrum donmuştu.
Benim kızım su an donmuş coktan :))
Kiz ne sünneti ben oğlumu bile bu yaz sünnet yaptım:)

dönmez benim oğlum, babasına çekmiş, sölemeden hayatta akıl etmez

biliyo anası tırsıyo
kıs ne biliym, bebekken daha rahat oluyo diyo kimisi

yarın ilk defa kadın geliyo evime temizliğe, çok heyecanlıyım, 8:30da gelicekmiş, yatayım artık ben,
bi cee dedim kaçıyom
ii geceler:))

dur bakalim doner belki benimkide anca dondu, aman hemen de gun vermis sabirsiz doktor

ben ettircem insallah sunnet en kolay yenidogdugunda oluyormus aci falan hissetmiyorlar bi haftada iyilesirmis insallah, kiyamiyorum da bi yandan ama anlamadan olsun bitsin psikolojisi bozulmasin istiyorum :))

size bisey diyim burda kadin dogum doktorlari yapiyor sunneti

evet iyice öğrendim biz gece oturup sabahları uyucaz öğlene kadar kızımla...kaşıntı kremi iyi geldi bakalım azcık sakinleştirdi. sabah ola hayrola...bu arada kenzül arş duası ve inşirah suresini okuyun kızlar bol bol rahatlamak için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…