Allahım ne tip doktorlar bunlar..ikinizin de doktoruna sinir oldum şimdi..
mezo, inşallah bebişin iyidir, sen de sakinlemiş rahatlamışsındır. ama doktor değiştirme konusunda iyi düşün, sık sık değiştirme taraftarı değilim ama böyle odunla da doğum yapmak nasıl olur bilemedim şimdi. insan zaten hassas oluyor.
hanipeks senin doktor da neden öyle dedi, hiç anlamadım doğrusu. iri bebek doğuran milyon kadın var...sen üzülme.
ya açıkcası bi bilgimde yok epidural nasıl oluyo? sanırım normal doğumda ağrıyı azaltan bi yöntem varmış o mu..
dediğin gibi 2 haftada ne oldu da birden bu kadar irileşti??? dietimi tam uygulamadım evet ama çikolata şeker pasta yemedim bunları
zaten doktor sende şeker yok dedi başından beri açlık şekerim normaldi bilemedim ben başka bir doktora mı görünsem diyorum bende
sağolasın bitanem inşallah hepimizde sağlıkla güle oynaya alırız kuzucuklarımızı kucağımızamerhaba arkadaslar, girdim ara ara ama yazamadim iki gundur. Annem burda oldugu icin dun mranjio cekimine gitmedim hastane yarim saat uzaklikta git gel saat dokuzu gececekti 10 da uyuyorum zatenagrim da olmadi dun. Haftaya erteledim. Ersnil aradi kizlar iyiymis dr sonuclari iyi cikmis korkutucu degil. Boylece erken dogum riski ortadan kalkmis oldu. Hepinize selami var.aaumut cok guldum memislerine, benimkiler de oyleydi bir bucuk yil oldu ameliyat olali. Huysuzmelek canim gecmis olsun. Saglikla kucagina alirsin ins bebisini uzulme buyudu iyice ne de olsa.
iyi akşamlar herkese.
bazı anne adayları da benim gibi sıkıntılı galiba.
2 gün önce banyoda kayıp düştüm, hafif bi bel ağrım oldu. aynı gün cenazemiz vardı, dedemi kaybettik. yani doktora gidemedim.
(24. haftaya kadar özel hastaneye gidiyodum. sonra devlette bir doktor önerdiler ona gitmeye başlamıştım. devlet hastanesinin doğumhanesini falan gördüm bu arada. hiç de temiz değildi. )
bugün tekrar özele eski doktoruma gideyim dedim. düştüğümü falan söyledim. bebeğin suyu az, sınırda dedi, ayrıntılı ultrasona gönderdi. ordaki doktor da gelişimi 10 gün geri dedi. üstüne bi de bu gece yatış yapalım, bebek hareketlerini gözlemleyelim. olumsuz olursa yarın seni ameliyata alıcam demesin mi. başımızdan kaynar sular döküldü resmen. fazla kazanmak için mi yapıyo diye kafamız allak bullak oldu. tam yatış için evrakları hazırlatırken vazgeçtik. saat 17.00 bu arada. apar topar devletteki doktoru aradık,ona gittik. beni baya bi azarladıktan sonra ultrasonla baktı, her şey normal dedi. nts çekildi, ona da normal dedi. düşmemi hiç umursamadı. eve geldik ama hala benim kafam allak bullak. bebeğin kilosunu bile farklı söylediler. özeldeki 2274 dedi, devletteki 2500. ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.:18:
inanmayacaksın ama sabah ilk önce kayınbabam aradı doğumgünümü kutladı.
hadi akşama gelin burda kutlayalım diyor. yol 1,5 saat ama izin almadan gidemeyiz.
sonra kayınvalideme verdi teli hep beraber nice yaşlara inşallah falan demeler, gözlerimden öpmeler...
tabi benim bütün yelkenler fora
geliyorsunuz dimi dedim. yok gelemicez anneanneyle dede onlardaymış.
kalabalık etmeyelim dedi. ağız ucuyla onlarıda getirin dedim.
yok yok sen bu haldeyken iş çıkarmayalım dedi.
bilmiyorum artık gelirler mi gelmezler mi ne yapacakları belli olmaz yine.
hatice çok sağol canım benim
Hehe chosy 1 Nisan'a cek esas saka gibi ossun
Benimki 4.4 te tam 39 bacı eli mahkum
Bak önceki Msj da dedim ya 3 gün kala yavrum donmuştu.
Benim kızım su an donmuş coktan :))
Kiz ne sünneti ben oğlumu bile bu yaz sünnet yaptım:)
kızlar!!
bende dr a gittim bugün
bizim oğlan dönmemiş hala, kafa yukarda:)
15 gün sora yine gidicem, hala dönmediyse 2 nisana gün verdi
dedim voltaj 4.4 istiyo, benimki daha erken olsun
şaka şaka kendisi yazmış 2 nisan die, sabah 8:30
4.4 olmazmı dedim, eğer dönmezse bekleme boşuna, ağrın,sancın olur,suyun gelir vs dedi:)
o günün çok kalabalık olacağını düşünerek banada uygun geldi 2.4
bu arada bizim kafamızda biraz büyük, dr normal dedi, (benimde babasınında büyük zira:))böbreğin biride biraz büyük, doğunca kontrol edilicek, acaba diyorum sünnet yaptırsakmı??
Kızlar hastanedeyim, kanama m oldu..dua edin bizim icin...
Kızlar hastanedeyim, kanama m oldu..dua edin bizim icin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?