kızlarrrrr günaydın herkese
saat 10 15 te kontrolümüz var bakalım neler dicek dr teyzemiz:26: dualarınızı bekliyoruz.
tunanecc canım gecmiş olsun inş önemli bişey değildir
Kızlar hastanedeyim, kanama m oldu..dua edin bizim icin...
Kızlar doğum öncesi temizliğin startını bu akşam tüllerimi yıkamaya başlayarak veriyorum yarında halılarımı toplatıp haftasonu yıkamaya vericem :) Bu arada tülleri beyazlatmak için ne kullanıyorsunuz ?
kızlar hayırlı geceler,
ara ara girip geçmişi okuyup çıkıyorum çok vaktim olmuyor girmeye umarım herkes iyidir,
melishhh doğurmuş, hayırlı olsun bebeğin canım,
.....ki, ben aynadan gördüğüm ben değilmişim meğerse,
kociş de sürekli pohpohluyo, çok güzelsin diyo, meğer beni kandırıyomuş,
çok şişmişim fotoğrafta gördüm diyorum, kötü çekiyodur o makine diyo bi de bana
bikaç güne inşallah evdeki işlerim biter de sürekli girebilirim, rahat rahat dinlenmek istiyorum doğuma kadar
benim ki göbek deliğimi farketti geçen hafta. aaa bu ne dedi. göbek deliğin niye dışarı çıkmış ki, doktora gidelim mi dedi. kaç aydır o delik dışarda duruyor beyefendi yeni farketti; acaba hamile olduğumun farkında mı
günaydın arkadaşlar
miğde bulantınız oluyormuu benim 2 gündür ilk günler gb bulanıyor miğdem normalmi acaba ??
günaydın arkadaşlar
miğde bulantınız oluyormuu benim 2 gündür ilk günler gb bulanıyor miğdem normalmi acaba ??
Egomego Nörüyon,Madımak güzeli seni
canım benim ya uzun uzun yazmışsın iyi ki varsın:)çok ama çok saol, zaten dün sizin yazdıklarınız o kadar iyi geldi ki, toparladım kendimi biraz, şimdi yediklerime dikkat ediyorum ve elimden geldiğince iyi olmaya ve iyi tutmaya çalışıyorum kendimi çok saol canım ya nolur beklesin bebeklerimiz biraz daha normal doğum istiyodum bide ben, vaktinde gelsin de normal normal doğuriyim yavrumu, gerçi benim ve onun için hayırlısı hangisiyse o olsun ama benim gönlümden geçen buydu bakaalım kısmet tabi
DERTSİZ kuzum nice hayırlı huzurlu seneler dilerim esinle ve bebeğinizle...
Kızlar benim aglamaktan iflahim kesildi kaç saattir..hareket hissetmiyorum öğleden beri..çikolata yedim su ictim uzandım yok yok yok.. Sonra arkadas telefonda son zamanlarda tehlikeli olur dedi... Kalktım hastaneye gittim doktor bir kızdı bir fırçaladi madem bu kadar saattir hissetmiyorsun ne bekledin dedi birsey olmuşsa olmuştur artık dedi benim halımı duşunun artık iki göz iki Çeşme sel oldu.. Nst ye git artık burdan birsey anlaşılmaz defi gönderdi ... Pislik adam ya sinirlerim alt üst oldu tek gittiğime pişman oldum esinle mi tartıştın falan dedi dengesiz doktor olmuş da adamlıktan nasibini almamış ... Bir arkadasımı aradım geldi beni hastaneden aldı çıkacak durumda değildim şimdi esimi bekliyorum onlarda yarın hastane ile konuşsak mi diyoruz ama adam başhekim zaten ne olur ki doguma kadar başka doktor bulamam bu sehirde.. Cok çaresiz hissettim bu memurluk ne pis birsey kaldım buralarda keske gitseydim memlekete Tuncs kuzumla dogum tarihlerimiz de aynı yan yana dogururduk
offf son olarak senin yazdıklarını okudum, artık ağlayacağım inan bunların ultrason aletlerine de yaptıkları ölçümlere de !!!!
ne bu ya kime güveneceğiz ?? bende yarın medipol bağcılara gideceğim bakalım oradaki doktor ne ölçer ne der ...
benim doktorum da 36dan sonra dönmez dedi ama bir arkadaşım son hafta döndüğünü söyledi ve normal doğum yaptı doktorlar mı tecrübesiz bizi mi tecrübesiz görüp sallıyorlar anlamıyorum
Enemm ne oldu boyle?
Eskisi kadar sık takip edemiyorum sanırsam
Mezosum cok üzüldüm ne denircok şükür iyisiniz.dr her zaman en kötüden başlıyor niyeyse
Cok gecmis olsun,sıkma canını .artik yeri daraldı hamfendunun rahat hareket edemiyor.
Bebeci 3 hafta ileri dedin de,
Benim oğlum öyleydi hep 3 hafta ılerde 2 defa şekere bakılmıştı.
Bebek iri yani ne seker ne birsey.4.400 gram son hafta boynunda 2 kez dolali kordon açıldı ve tersti,3 gün kala dogum pozisyonuna dondü.yinede normal doğmadı.zaten çıkması imkansız neredeyse.
madımak mıama kurban olayım göndereyim hemen seversen ben çok severimyedin mi hiç madımak çoğu kişi bilmez madımağı sen ne biliyorsun demicem voltaj bu bilir =)çok mutluyum gece oğlum uyutmadı ama felaket hareketliydi uzun zamandır bu kadar hissetmiyordum onu uykusuzluk umrumda değil o hareket etti ya canavar gibi =)sen niydiyonnn
ewe yeni geldim yine hastanedeydim çünki yaaaaaa-----sabaha karşı kahwerengi lekeler gelmeye başladı , acaba dedim fakültede aletle fln bakarlarken zedelenme fln mı oldu,ama saat 4 gibi damla halinde kan halini aldı .. ( her wc ye gittiğimde günlük pedi değiştim ki ne kadar sıklıkta we yoğunlukta olcak diye ) ------sabah 10 gibi de kayınwalide geldi kalan işleri bitirim diye gelmiş,söledim istersen ara dr.u dedi,ama ben biliodum gel dicekti,ki nitekim öle oldu ..------neyse ki yatırcam demedi,suyu iyi kilo iyi , ama niye olduğunu çözemedik bu lekelenmeleriin .. ------eğer ki ağrıların başladı ya da suyun geldi ya da kanaman çoklaştı hemen gel dedi yoksa bebeğin hareketleride iyiyse dinlen dedi..------daha doğmadan sıpa hizaya soktu hepimiizi walla ------sizde de oldumu canlarım bu lekeler ??------bi de yarından itibaren k.walideye gidiorum sabah işe giderken bırakcak kocacık,akşamda yemek yiyip gelces yatmaya,orda int.yok merak etmeyin ama ben sizi merak etcem .. akşam ewe gelince yazarım çok geç olmazsa emi bitanelerim ------dertsiz cnm doğum günün kutlu olsun herşey gönlünce olsun hep güzelliklerle karşılastırsın inşallah sizleri
inşallah güzel haberlerle gelirsiniz canım
dr teyzemize biz de gidicektik ama kabul etmedi,anaklinikte başka bi dra gitmeye başladık bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?