2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
kızlarrrrr günaydın herkese

saat 10 15 te kontrolümüz var bakalım neler dicek dr teyzemiz:26: dualarınızı bekliyoruz.

tunanecc canım gecmiş olsun inş önemli bişey değildir

kızlarrrrr günaydın herkese

saat 10 15 te kontrolümüz var bakalım neler dicek dr teyzemiz:26: dualarınızı bekliyoruz.

tunanecc canım gecmiş olsun inş önemli bişey değildir

inşallah güzel haberlerle gelirsiniz canım
dr teyzemize biz de gidicektik ama kabul etmedi,anaklinikte başka bi dra gitmeye başladık bizde

Günaydın nisan anneleri ve nisan bebikleri;

eşim akşamları eve gelince "oğlum ben geldiiiiiiiiiiim"; sabahları da "günaydın oğlum" diyor.ben de bunu artık nasıl kanıksamışsam hoşgeldin canım; sana da günaydın canım deyip devam ediyorum.

bugün acayip +++++++++++++++++++++++++(pozitif) bir insanım
her şey güzel olacak

kosla tül toz olanı kullandım; 6 yıllık tüllerim etkilenmedi hiç, hala gri-krem görünümündeler.sanırım eskimişler. ama taşınmadan sonra yeni salona zaten uymadılar; yeni perde yaptırmam gerek

benim ki göbek deliğimi farketti geçen hafta. aaa bu ne dedi. göbek deliğin niye dışarı çıkmış ki, doktora gidelim mi dedi. kaç aydır o delik dışarda duruyor beyefendi yeni farketti; acaba hamile olduğumun farkında mı

günaydınlar arkadşlar ve bebeleri
gününüz çok güzel olsun inşallah
tunanec dualarımız seninle inşallah ciddi bişi değildir Allah yardımcın olsun

benim göbek daha pırtlamadı ama eminim eşim de aynı tepkiyi verirdi,dr'a gidelim mi
tunanecc çok geçmiş olsun canım,inşallah önemli bi şey değildir :26:

günaydın arkadaşlar
miğde bulantınız oluyormuu benim 2 gündür ilk günler gb bulanıyor miğdem normalmi acaba ??

Günaydın canlar.
Tuna gecmis olsun insallah bir sıkıntı çıkmaz.iyi haberlerini bekliyoruz,duayla...

günaydın arkadaşlar
miğde bulantınız oluyormuu benim 2 gündür ilk günler gb bulanıyor miğdem normalmi acaba ??

Bende oluyor bu ara,cok abartılı değil bunda zaten öyle ahim sahim bulantım olmamıştı.
Doguma yakın oluyor canım,özellikle sabah kalkınca.Kontrolünde yinede sor istersen.

kızlar hpinize gunaydın.umarım rahatszı arkadaşlar hemen şifa bulur.sağlıklla sıhatle bebşlerine kavuşur

miğde bulantısını sormussunuz.ben 2 gun once kustum.ama hata bende tatlı çok yedım

kızlar buarada kansızlık sorunu yaşıyan varmı hiç kan hağı kullanan.ayrıca ishal sorunu olan.

buarada nstye giren oldumu hiç.

benım kaçıncı ayda olduğum çıkmıyo artık neden bilmiyorum.33. haftaayım

sevgıler herkeze

Egomego Nörüyon,Madımak güzeli seni

ama kurban olayım göndereyim hemen seversen ben çok severimyedin mi hiç madımak çoğu kişi bilmez madımağı sen ne biliyorsun demicem voltaj bu bilir =)çok mutluyum gece oğlum uyutmadı ama felaket hareketliydi uzun zamandır bu kadar hissetmiyordum onu uykusuzluk umrumda değil o hareket etti ya canavar gibi =)sen niydiyonnn

daha uzunda yazardım da sen okumaktan sıkılırdn =) asıl sen iyi ki varsın kuzumm cidden oluyor yani arada bir şimarıklık yapıyorlar kuzucuklar ben cidden bunların hepsini rabbim özellikle veriyor diye düşünüyorum hani kaybetmeden kıymeti anlasılmaz diyorlar ya allahım bize kaybetme korkusunu yasatıyor ki onları daha bi bizim hissedelim diye anneliği tamamen hissedelim doğmadan diye arada bi korkutuyor ki bizi ona doğduğunda iyi bakalım diye şimdi hersey güllük gülistanlık olsa o kadar kıymet bilmeyeceğiz belki kolay elde edilmiş olacak bunun da zorluğu olacak ki kıymeti çok olsun ve biz öyle zorluklar yasıyoruz ki ömrümüzün en kıymetlisi oluyorlar =)

hayy o doktorun bağıramadın mı aptala dengesiz adi o nasıl iş arkadas sen sıkma canını ben günlerce hissetmediğim oldu gitmedim artık daha fazla bildiğimiz için daha fazla zorluk çekiyoruz eskilerin hangisi kosup gitmiş hissetmediğin de moralleri de bozulmamış pozitif olunca da bebek etkilenmemiş biz fazla sey öğrendikçe daha fazlasını istiyoruz tatminsizlesiyoruz ve herseyden korkar oluyoruz sürekli panik sen sıkma kuzum canını kuzum belki seninle saklanbaç oynuyordu saklandığı yerde de uyuyakaldı belki =)

ben ağladım zaten bu ara ota b*ka gözümden yaslar akıyor =) dün tüm gece seninle uğrastım oğlan uyutmadı zaten hareketten azıcık dalıyorum seni görüyorum rüyamda sen böyle paniklemişsin korkmuşssun ağlıyorum artık seni sakinleştirmek için nasıl sonra elini alıp karnına koyuyorum bak iyi o diyorum tekme atıyor sanırım o arada ayağını görüyoruz diyorum dur ayağını tut geri çekmesin fotoğrafını çekeyim ama sen duymuyosun bile beni o kadar güzel içten gülüyorsun ki karnına bakıp falan o arada benim ayaz oğlan kıpır kıpır bide gece sağıma yatmışım bizimki rahatsız oldu tabi hiç sevmiyoruz sağa yatmayı bu çoştu nasıl uyku semesi diyorum ki ne yapayım daha ne soluma yatıyorum işte o arada sesli söylemişim sanırım kociş askım orası sağın dedi sus sen demişim onu hatırlamıyorum geri soluma yattım ama allahım hayra yorsun kuzum o gülümsemen hala gözümün önünde

voltajj formunu kaybetme sakın sensiz bi nisan topiği olmaz =) sen takip etcen hepimizi bilgilendireceksin tecrübelerinle

efet mezoss canını sıkma canuuuu yirim seni gardaassss (eytt sivaslıyık saka saka nefret ediom burdan)
bebejimmm bak dediğim tecrübelerden birisi voltaj abılam da yasamıs aynısını dualarımız seninle merak etme allahım duyar sesimizi açtığımız ellerimizi boş çevirmez sadece bu olanların kuzucuklar doğduktan sonra sizin biraz işiniz var gibiye işaret sanki nazlı olacaklar benceee tek açıklaması bu =))

madımak mı bayılırım, çıktı mı ki kuzum madımak? anneme diyim de alsın bizim buranında madımak oyunu meşhurdur

Canım, aynısı ben de olmuştu. En son 1 hafta önce gece 12'de tuvalete girdiğimde damla damla kan gelmeye başladı, ben de korkudan çığlığı bastım. Eşim geldi hemen, o da korktu hemen doktorumuzu aradı. O da bir doğum hastanesine yönlendirdi. Çünkü henüz 32 haftalıktı bebişimiz, hastaneimizin alt yapısı yeterli değilmiş erken doğum oluyorsa şayet. Gittik nst çektiler, ultrasondan baktılar, doktor alttatn muayene etmem lazım erken doğum olup olmadığını anlamak için dedi. Rezil oldum böyle bir şey beklemiyorsum çünkü. Açılma yok dedi. İlaç yazdı progestan, iki hafta sonra tekrar ultrasona girin dedi. tekrar kanama olursa gelebilirsiniz dedi. Eve geldik tekrar lavaboya gittim saat 2'de aynı manzara, sabah 5'te aynı manzara, 8'de yine aynı. 8.30'a randevu almıştık kendi doktoruma gittim, bebişimin her şeyi normal çıktı. Ama gece tansiyonumun 15'e 8 çıktığını söyleyince ve sabahki kanlı peçeteyi gösterince doktor gözlem altına almamız lazım dedi ve 4 gün yatırdı beni. Serumlar, bebişin ciğerlerini geliştirmek için 24 saat arayla iki iğne yaptılar kalçadan erken doğum ihtimaline karşı. Sürekli ilaç yüklemesi yapıp, tansiyon ölçtüler, nst ye bağladılar günde 3 defa. Çok bunaldım hastanede. Kanamanın sebebini biz de öğrenemedik ve hala merak ediyoruz Ama çok şükür bebişimiz gayet iyi ve bugün 34+0 yani 35. haftaya adım atıyoruz. 36'dan sonra kendi doktotumla kendi hastanemizde doğum yapabileceğiz ondan sonra korkmam Allah'ın izniyle. Sen de takma, yat dinlen, ben evde hiçbir iş yapamıyorum, uzanıyorum, oturuyorum, yemek yiyorum o kadar...

Egomego,İyiyim datlum cok merci
Cok kibarimdir
Daha gecen hafta yidim
Söylemesi şey olmasın:)) hatta icine kokulu birsey varya heh ondan koyup yufkaylan
Neyse neyse
Ben uzun yıllar Yozgat'ta yasadım sen Sivas'ı op kokla bas bağrına

inşallah güzel haberlerle gelirsiniz canım
dr teyzemize biz de gidicektik ama kabul etmedi,anaklinikte başka bi dra gitmeye başladık bizde

biz geldikkkkkkk suyumuz plesentamız gayet iyiymiş baş geliş.bundan sonra doğum olsada prematüre saymıyoruz normal kabul ediliyor dedi.2900 gr cıktı.ama yanılma payı var sonuçta.ortalama 3 kg bi bebek doğacak diyor inş tombul yanak bizim kızayın 20 si catı muayenesine çagırdı ve o zmana kadar evde iş yap bol bol temizlik yap oturma gez dolaş bebek iyice yerleşsin dedi.bizden haberler böyle kızlarr.çok yoğun çok hastası var sanırım o yüzden olmuştur vilincim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…