2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
kızlar hayırlı geceler,
ara ara girip geçmişi okuyup çıkıyorum çok vaktim olmuyor girmeye umarım herkes iyidir,
melishhh doğurmuş, hayırlı olsun bebeğin canım,

benim cumartesi günü annemin misafirleri vardı, ondan öncede çok ayakta kaldım sanırım, kaç gündür ayaklarım davul gibi şiş basamıyorum üstüne,

gelen misafirlerde ellerin ayakların yüzün çok şişmiş falan dedi, dışarda görsek tanımayız seni falan dediler, çok aldırış etmedim ama bi sürü tavsiyeler havada uçuştu tabi

ablam fotoğrafımı çekince bi de baktım ki, ben aynadan gördüğüm ben değilmişim meğerse,
kociş de sürekli pohpohluyo, çok güzelsin diyo, meğer beni kandırıyomuş,
çok şişmişim fotoğrafta gördüm diyorum, kötü çekiyodur o makine diyo bi de bana

bikaç güne inşallah evdeki işlerim biter de sürekli girebilirim, rahat rahat dinlenmek istiyorum doğuma kadar

Kızlar hastanedeyim, kanama m oldu..dua edin bizim icin...

Canım çok geçmiş olsun... hayırlı haberlerle gel inşallah... aklımız, dualarımız seninle ve bebişinle..

Bu arada herkese günaydın... Sağlıklı, sıhhatli ve rahat bir gün olsun inşallah...

Günaydın kızlar dün akşam lavaboya gittim ihtiyacımı giderdim tam çıkarken farketmeden kalanı altıma kaçırıp suyum geldi sandım :)

mezoşum, huysuzmelek, tunanec canlarım çok çok geçmişler olsun,

tunanec hayırlı haberlerini bekliyoruz

hayırlı sabahlar güzel nisan anneleri.çok şükür izne ayrıldım artık evdeyim dinlenmek istiyorum artık:)

Dertsiz dertsiz bol huzurlu mutlu ve sağlıklı hayırlı yıllar seninle olsun tatlım tüm sevdiklerinle ve bebişinle :)

dertsiz doğum günün kutlu olsun... tuncss boşver btakma kafanı annen belki bişeyler yapar.. bebeci ewet normal doğum şart değil kafaya takma...

kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum. oğlumuzu kucağımıza almadan önceki son doğum günümüzü de kutladık. rabbimin izniyle hep beraber olucaz inşallah.

waooowwww diyorum, ağzım açık kaldı dertsiz, tü tü maşallah diym, altından bişe çıkmasın inşallahhhhh:))
bizimkine arada gelirler öyle canım...

Kızlar doğum öncesi temizliğin startını bu akşam tüllerimi yıkamaya başlayarak veriyorum yarında halılarımı toplatıp haftasonu yıkamaya vericem :) Bu arada tülleri beyazlatmak için ne kullanıyorsunuz ?

hayırlı sabahlar güzel nisan anneleri.çok şükür izne ayrıldım artık evdeyim dinlenmek istiyorum artık:)

hayırlı olsun canım...bende cuma günü ayrılıyorum kısmetse,aslında 1 haftam daha var ama çalışmicam
evde günlerimiz nasıl geçicek bakalım

günaydın anneler
kızlar,benim fırıldak kız doğum pozisyonu almıştı ama 10 gün önceki kontrolümüzde tekrar ters döndüğünü söylemişti dr...bi kaç gündür çok hareketliydi yine,hele akşam o kadar rahatsız etti ki eşim dr mı gitsek,bu kadar hareketlilik normal değil bence demeye başladı...sonra kızçem durdu,sanırım döndü çünkü aşağı tarafımda bi sertlik var ve gece kaburgamı tekmeledi cmt günü yine kontrolüm var, o zaman öğrenirim dönüp dönmediğini tabi o zamana kadar meraktan çatlamazsam

günaydın kızlarr=) birazdan gene devrilcez sanırım yatağa bizim uyku malum yeni başlıyo =) dertsizcim benim salat-tefriciye toplam 400 oldu gece okduğumla ekler misin onu ?

hanipeks, mezopotamya canlarım bu saatten sonra doktor değiştirmek hiç kolay değil.doktorunu değiştir diyenlere kulak asmayın. tabiki hepimiz bebeklerimizin iyi olmasını istiyoruz. elimizde başka seçenekte yoksa rabbime sığınmaktan başka yapacak bişeyimiz yok. kontrole gittiğimde doktorum 22 haftadır takip ettiği beni tanıyamadı. başka doktorun ismini söyleyerek onun hastası mısınız dedi. ben napayım şimdi tanımadı diye doktor mu değiştireyim benim doğumumu da bu adam yaptıracak.

tunanec, huysuz melek hayırlı haberlerini bekliyoruz kızlar.

arkadaşlar temizlik yapacağız diye nolur kendinizi yormayın. tunanec kanamam oldu deyince kaç gündür temizlik yaptığı aklıma geldi. kendinizi zorlamayın artık.

boşver canım çalışma ben yoğun çalışıyodum şimdi evde dinlenmek çok güzel:)

2013 nisan annelerinin kolay dogumu ve bebeklerinin sagligi için niyet ederek tefriciye okuyoruz.

Lutfen persembe gunu saat 15.00 e kadar bildirelim okuduklarimizi.

hanipeks...................204
egomego.................. 300(100*)
dertsiz......................200
amanamazon.............400*
meryem38.................200
pembe33...................400*
temmuz27.................200
Lena.........................100
vitamin87..................100
DytEda.....................100
yagmur.....................150
vilin..........................100
Limonluparfe..............100
Umutege16................200
Mezopotamya.............400(200*)
Rüveyda....................200
aaumut......................167*
gorkemre....................250
secilce.......................100
oftelyam.....................123
laterne.......................200+3 kenzül arş*
esrasm.......................100

Toplam: 4294

Kalan: 150

boşver canım çalışma ben yoğun çalışıyodum şimdi evde dinlenmek çok güzel:)

ben yoğun çalışmıyodum canım ama yine de bu kadar yeter nasılsa evde de iş çıkar,onlarla meşgul oluruz biraz
kızlar bence de temizlik yapıcaz diye fazla yormayın kendinizi

mezopotamya ve hanipeks anlattıklarınızdan sonra doktorların ne kadar duygu yoksunu olduğunu anlamış olduk. onlar için biz birer malzemeyiz. istedikleri gibi konuşup kesip biçip alacaklar bebişlerimizi. ama kızlar şu saatten sonra doktor değiştirmek bile çok zor. sizler bilinçli insanlarsınız yarı kendi bilgilerinizle yarı doktorların söyledikleriyle doğuma kadar sabredebilirsiniz.

tunanecc sonra bidaha yazmamış merak ettim ne yaptı ki...

bende bu gece hiç uyuyamadım belim ve sırtım tutulmuş çok kötü, şimdi de hiç uykum yok. bugün oğlumun beşiği ve arabası gelecek inşallah onun heyecanı var birazda.
dün akşam yemeğe misafirim vardı, mahvoldum ya meğer ne kadar zorlaşmış hareket etmek. neyse ki anlayışlı insanlardı. bi ara baktım açık büfe gibi aman yenge sen kalkma diye diye herkes ne yemek istiyosa doldurmuş tabağına :) içimden güldüm baya. ama bitti artık doğuma kadar misafir falan yok.

benim duam tamam canım...okudum...allah kabul etsin inşallah...

merhaba, sızden bır rıcam olucak. uzun bir tedavi sürecinden sonra tekrar tüp bebek deniyorum. inşallah yarın transferin olucak. 41 hamıle arkadastan 1'er adet ayetel kürsi okumasını rica ediyorum. okuyan arkadaşlar beğene basarsa sevinirim. okuyanlardan simdiden allah razı olsun. allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…