Kızlar hastanedeyim, kanama m oldu..dua edin bizim icin...
Kızlar hastanedeyim, kanama m oldu..dua edin bizim icin...
dertsizcim doğum günün kutlu olsun canım. yeni yaşında nick inin hakkını verirsin inşallah...
herkesin derdi ayrı be kızlar, bende şimdiye kadar küçüklüğünden dert yanardım. hamilelikten sonra büyüdü biraz bişeye benzedibalon gibi sönmese bari...
Dertsiz dertsiz bol huzurlu mutlu ve sağlıklı hayırlı yıllar seninle olsun tatlım tüm sevdiklerinle ve bebişinle :)
dertsiz doğum günün kutlu olsun... tuncss boşver btakma kafanı annen belki bişeyler yapar.. bebeci ewet normal doğum şart değil kafaya takma...
DERTSİZ kuzum nice hayırlı huzurlu seneler dilerim esinle ve bebeğinizle...
Kızlar benim aglamaktan iflahim kesildi kaç saattir..hareket hissetmiyorum öğleden beri..çikolata yedim su ictim uzandım yok yok yok.. Sonra arkadas telefonda son zamanlarda tehlikeli olur dedi... Kalktım hastaneye gittim doktor bir kızdı bir fırçaladi madem bu kadar saattir hissetmiyorsun ne bekledin dedi birsey olmuşsa olmuştur artık dedi benim halımı duşunun artık iki göz iki Çeşme sel oldu.. Nst ye git artık burdan birsey anlaşılmaz defi gönderdi ... Pislik adam ya sinirlerim alt üst oldu tek gittiğime pişman oldum esinle mi tartıştın falan dedi dengesiz doktor olmuş da adamlıktan nasibini almamış ... Bir arkadasımı aradım geldi beni hastaneden aldı çıkacak durumda değildim şimdi esimi bekliyorum onlarda yarın hastane ile konuşsak mi diyoruz ama adam başhekim zaten ne olur ki doguma kadar başka doktor bulamam bu sehirde.. Cok çaresiz hissettim bu memurluk ne pis birsey kaldım buralarda keske gitseydim memlekete Tuncs kuzumla dogum tarihlerimiz de aynı yan yana dogururduk
İyi akşamlar kızlar...
Bu gün oğlumu servise verdikten sonra kahvaltı yaptım,uyuyakalmışım sonra..bir uyandım apar topar okula gittim raporumu vermek için,vedalaştım herkesle...sonra eve geldim arkadaşal kahve içtik sonra oğlan geldi bir şeyler yedik,hoopp gene uyumuşum,oğluş da uyanmış benle birlikte..uykudan gözümü açamıyorum bugün..hala da uykum var..evde işler bir sürü ama bende onları yapacak hal yok..bir de lavobo tıkandı diye düzelteyim derken hortumu çıkarttım her yer su oldu,kociş düzeltti işten gelince ama temizliği yapmam gerek,enerji toplamaya çalışıyorum
tuncss; canım boşver milleti,akrabalar hep böyle gereksiz laflar söylemeyi kendilerine borç bilirler..annenle babana bak sen..üzülme hiç
dertiz doğum günü kutlu olsun,çekirdek ailenle birlikte kocaman mutluluklar senin olsun ,nice senelere..
kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum.ewe yeni geldim yine hastanedeydim çünki yaaaaaa-----sabaha karşı kahwerengi lekeler gelmeye başladı , acaba dedim fakültede aletle fln bakarlarken zedelenme fln mı oldu,ama saat 4 gibi damla halinde kan halini aldı .. ( her wc ye gittiğimde günlük pedi değiştim ki ne kadar sıklıkta we yoğunlukta olcak diye ) ------sabah 10 gibi de kayınwalide geldi kalan işleri bitirim diye gelmiş,söledim istersen ara dr.u dedi,ama ben biliodum gel dicekti,ki nitekim öle oldu ..------neyse ki yatırcam demedi,suyu iyi kilo iyi , ama niye olduğunu çözemedik bu lekelenmeleriin .. ------eğer ki ağrıların başladı ya da suyun geldi ya da kanaman çoklaştı hemen gel dedi yoksa bebeğin hareketleride iyiyse dinlen dedi..------daha doğmadan sıpa hizaya soktu hepimiizi walla ------sizde de oldumu canlarım bu lekeler ??------bi de yarından itibaren k.walideye gidiorum sabah işe giderken bırakcak kocacık,akşamda yemek yiyip gelces yatmaya,orda int.yok merak etmeyin ama ben sizi merak etcem .. akşam ewe gelince yazarım çok geç olmazsa emi bitanelerim ------dertsiz cnm doğum günün kutlu olsun herşey gönlünce olsun hep güzelliklerle karşılastırsın inşallah sizleri
bizimkine arada gelirler öyle canım...waooowwww diyorum, ağzım açık kaldı dertsiz, tü tü maşallah diym, altından bişe çıkmasın inşallahhhhh:))
hayırlı sabahlar güzel nisan anneleri.çok şükür izne ayrıldım artık evdeyim dinlenmek istiyorum artık:)
hayırlı olsun canım...bende cuma günü ayrılıyorum kısmetse,aslında 1 haftam daha var ama çalışmicam
evde günlerimiz nasıl geçicek bakalım
günaydın anneler
kızlar,benim fırıldak kız doğum pozisyonu almıştı ama 10 gün önceki kontrolümüzde tekrar ters döndüğünü söylemişti dr...bi kaç gündür çok hareketliydi yine,hele akşam o kadar rahatsız etti ki eşim dr mı gitsek,bu kadar hareketlilik normal değil bence demeye başladı...sonra kızçem durdu,sanırım döndüçünkü aşağı tarafımda bi sertlik var ve gece kaburgamı tekmeledi cmt günü yine kontrolüm var, o zaman öğrenirim dönüp dönmediğini tabi o zamana kadar meraktan çatlamazsam
boşver canım çalışma ben yoğun çalışıyodum şimdi evde dinlenmek çok güzel:)
benim duam tamam canım...okudum...allah kabul etsin inşallah...2013 nisan annelerinin kolay dogumu ve bebeklerinin sagligi için niyet ederek tefriciye okuyoruz.
Lutfen persembe gunu saat 15.00 e kadar bildirelim okuduklarimizi.
hanipeks...................204
egomego.................. 300(100*)
dertsiz......................200
amanamazon.............400*
meryem38.................200
pembe33...................400*
temmuz27.................200
Lena.........................100
vitamin87..................100
DytEda.....................100
yagmur.....................150
vilin..........................100
Limonluparfe..............100
Umutege16................200
Mezopotamya.............400(200*)
Rüveyda....................200
aaumut......................167*
gorkemre....................250
secilce.......................100
oftelyam.....................123
laterne.......................200+3 kenzül arş*
esrasm.......................100
Toplam: 4294
Kalan: 150
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?