- 29 Eylül 2012
- 406
- 107
- 103
walla bende anlamadım gıttı bide ben 3 gunde bır nstye gırıyorum sırf kızım hareket etsın dıye yemedıgım tatlı kalmadı bugun.işin ilginci nst de kızım 4-5 sefer hareket ettı.ama sonrasında masallah saatlewrce durmadı.bı sonrakı nstde kahveyı denıcem bakalım o zaman hareketler nasıl olacak
canım sen de medipole gidiyordun değil mi. bana orda hiç renkli ult. bakmadılar. hep siyah-beyaz, zaten büyüdükçe anlaşılmaz oldu kafası filan.
sen nasıl gördün yüzünü ?
biz daha hiç göremedik, detaylıya girdiğimde de göstermedi sıpa yan dönmüştü.
Laternecim benim de tam bahsettiğin o bölgede feci ağrım oluyor. Evin içinde bile yürüyemiyorum, sağ bacağımın üzerine basamıyorum. Seke seke hareket ediyorum. Bebek baskı yaptığı için oluyor herhalde, güya yürüyüşlere çıkıcaktım normal doğum kolay olsun diye, bu halde wc ye zor gidiyorum.
açılınnn ben varımmm =))))) allahım izin verirse tabi =)
millete bak yaaa kim oluyo yaaa kendi kızı olsa aynı durumda eminim laf söyletmezbile salla boşverrr milleti hiç bi zaman memnun edemeyiz baban da gerilmiştir allah bilir nası doldurdurlar...
yüzüstü yatma hayalim var benim de böyle döne döne ordan oraya yuvarlanmak istiyorum az kaldı az kaldııı....
ay kızlarrr demin sölemiştim yanlışlıkla dua topiğine yazmışım diye buraya tekrar bi yazayım...utanark yazıyorum çok afedersiniz de bugün orama aynayla bi bakayım dedim böyle kararmış şişmiş iç kısmı var ya bi de orası sanki böyle sarkmış gibi olmuş ya çok acayip göründü((((( doktora açmaya da utanırım şimdi doğuma kadar da onu düşünür dururum bi de geçmezse ( niye böyle oldu ki??? acabakaşıntım falan var mantar falan oluşmuş olabilir mi ki? ((
umutege fıstığım nasılsın?bebiş nasıl?bugün kızlar seni sormuş girmiyor diye merak etmişler;bir sıkıntın yok inşallah?
Evet canım medipole gidiyorum, bizim doktorun ultrasonu 3 boyutlu da gösterebiliyor. Bebeğin pozisyonu uygunsa 2. bir başlıkla 3 boyutlu bakıyor ama bizim kız naapıyor ediyor saklıyor kendini.
Babamız da sana sürpriz yapacak, minyatürün olarak doğacak diye avutuyor beni
Benim o bölgelerim de o kadar koyulaşmış ki, koltukaltımda da renk koyuluğu var. Hormonlardan oluyormuş, ergenlikte falan da olurmuş. İlk aynayla baktığımda şok olmuştum, normalde bembeyazımdır, oralarım zenci gibi..doktordan da utanıyorum, haftaya çatı muayenem var, poff yaa..
Kahvede mi işe yarıyormuş ben de deneyeyim bari cmt. günü.
Tatlı, pasta ne varsa yiyip öyle gidicem bu sefer.
Benim o bölgelerim de o kadar koyulaşmış ki, koltukaltımda da renk koyuluğu var. Hormonlardan oluyormuş, ergenlikte falan da olurmuş. İlk aynayla baktığımda şok olmuştum, normalde bembeyazımdır, oralarım zenci gibi..doktordan da utanıyorum, haftaya çatı muayenem var, poff yaa..
kızlar yardımisim konusunda gelgitler yasıyorum kız bebiş ismi fikri olanlar varmı? sizler ne isimlerinize karar verebildinizmi? suanki kararım Duru yanına bir isim olsunmu yoksa baska sizin önerileriniz varmı ?
yattım tam, bi bahane olsa ağlasam diye düşünürken, benimki horlamaya başladı tabi, sinir oldum ağlasam haberi olmıcak
benimkide bize zırt pırt gelip bizi bunaltan bi kayınvalide değil.ama yinede nedendir bilmem gelecekleri zaman geriliyorum.bizimki öyle kalacak durumda değil evde kendi kayınvalidesine bakıyor okula giden görümce ve kaynım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?