2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Kahvede mi işe yarıyormuş ben de deneyeyim bari cmt. günü.
Tatlı, pasta ne varsa yiyip öyle gidicem bu sefer.

chosy tatlım ben de 15 günden fazladır oluyor bu kramp tarzı sancı
birde bu hafta hareketleri öyle acı vermeye başladı ki anlatamam;içimden kütür kütür sesler geliyor sanki

Evet canım medipole gidiyorum, bizim doktorun ultrasonu 3 boyutlu da gösterebiliyor. Bebeğin pozisyonu uygunsa 2. bir başlıkla 3 boyutlu bakıyor ama bizim kız naapıyor ediyor saklıyor kendini.
Babamız da sana sürpriz yapacak, minyatürün olarak doğacak diye avutuyor beni

bende dışarıya çıkmaya korkuyorum bu sebeple;nerede olacağı belli değil çünkü
evde de sıcak bşy taşımamaya çalışıyorum

Benim o bölgelerim de o kadar koyulaşmış ki, koltukaltımda da renk koyuluğu var. Hormonlardan oluyormuş, ergenlikte falan da olurmuş. İlk aynayla baktığımda şok olmuştum, normalde bembeyazımdır, oralarım zenci gibi.. doktordan da utanıyorum, haftaya çatı muayenem var, poff yaa..

benimde sağ kalcamda ağrı var bu hafta sekerek yürüyorum yarın kontrolum var sorucam doktora genital bökgedeki ağrı bende zaten hamileliğimin başından beri vardı bu ara yine çok artı sanırım son aylarda bunlar normal bebekler aşağıya indi iyice ve baskı yapıyorlar

umutege fıstığım nasılsın?bebiş nasıl?bugün kızlar seni sormuş girmiyor diye merak etmişler;bir sıkıntın yok inşallah?

umutege fıstığım nasılsın?bebiş nasıl?bugün kızlar seni sormuş girmiyor diye merak etmişler;bir sıkıntın yok inşallah?

çokşükür iyiyiz biz canım girmeye fırsatım olmuyor sadece yazdım zaten kızlarada bugün.son aya bırakınca çok yoğun geçti bir ayım canım evde de çok iş vardı neyse ki dün itibariyle bitti işlerim artık fırsat buldukça gelip yazmaya çalışırım.bi durum olusa mutlaka haber veririm canım.ben gelemesem bile arkadaşıma haber veririm o yazar

ne güzelmiş canım ya hangi doktor seninki?
biz hiçbişi göremediğimizden yorum yapamıyoruz ama benim içimden de babasının kopyası çıkacakmış gibi geliyor :)

o koyulaşma bendede var, inşallah doğumdan sonra geçer.

Kahvede mi işe yarıyormuş ben de deneyeyim bari cmt. günü.
Tatlı, pasta ne varsa yiyip öyle gidicem bu sefer.

bizim doktor daha hiç nst ye sokmadı beni ya nst nası bişi onu bile bilmiyorum daha neye göre nst ye alıyoki acep? :44:

aynen ya aynen orası ayrı bi şekilde bağımsızlığını ilan etmiş gidiyo doktordan ben de çok utanıyorumm baktıktan sonra heralde daha doktorla göz göze gelemem :26:

kızlar yardım isim konusunda gelgitler yasıyorum kız bebiş ismi fikri olanlar varmı? sizler ne isimlerinize karar verebildinizmi? suanki kararım Duru yanına bir isim olsunmu yoksa baska sizin önerileriniz varmı ?

kızlar yardım isim konusunda gelgitler yasıyorum kız bebiş ismi fikri olanlar varmı? sizler ne isimlerinize karar verebildinizmi? suanki kararım Duru yanına bir isim olsunmu yoksa baska sizin önerileriniz varmı ?

duru çok güzel tek başına anlamı gibi duru olur =) bi kızım daha olursa ipek ya da inci koymak istiyorum ben de şimdiki doğacak bebişime rabbim nasip ederse zeynep koycam. babasının süsü, kıymetlisi...

Selam kızlar...
Bir gün bile girmesem dolup taşıyor sayfalar.. Konudan konuya atlamışsınız..

Mergen'den hala haber Allah hayırlara çıkarsın, İnşallah bebişlerde o da iyidir.

Laterne canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim.
Artık yeni bebek heyecanından başka dert ettiğiniz birşey olmayacak İnşallah.

Erken doğum şüphesi olan arkadaşlardan anladığım kadarıyla kötü haber yok Allahın izniyle...

Genel olarak bizde iyiyiz kızımla. Artık yerine sığamıyor galiba iki yanımdan birden bastırıyor.

yattım tam, bi bahane olsa ağlasam diye düşünürken, benimki horlamaya başladı tabi, sinir oldum ağlasam haberi olmıcak

Haberi olmayınca bir anlamı yokk tabi Ben de öyle düşünüyorum. Zaten tanıştığımızdan beri onsuz ağlamadım diyebilirim

İyiymiş seninki çöpsüz üzüm işi gücü var ohh çabucak döner evine...

yaa konu kil tuyden acilmisken ben de bisey sorayim, benim gobegim cok fena oldu gitgide de artiyor gobek deligimin etrafinda almadim simdiye kadar dogumdan sonra dokulur diye ama cok utaniyorum esimden doktordan ( alsam mi sizce yine de dokulur mu yoksa benimle kalirlar mi

bide diyelim pat diye acil sezeryan oldu, kescekleri bolgeyi tras bicagila traslarlarmi hani ameliyatlarda oyle yapiyorlar ya? oyle yapcaklarsa ben alayim agdayla, jiletten iyidir :26:

Koltuk altımda koyulaşma benimde var, şöyle göğsüme doğru uzanıyor... malum yeri net seçemiyorum aynalar bile yaklaşamıyor artık..
Ne acayip olduk yaaa kendimizden geçtik resmen..

Tüylenme sorununa ben ağdacıya gitmekten başka çözüm bulamadım. Ama ağdacıya gideceğim diye gün belirleyip o günden önce aniden doğum başlarsa diye tırsıyorum. :18:

Bide eşlerle zaman zaman köşe kapmaca oynamak cabası... Ayy beni bu halimle görmesin zaten rezil oldum olacağım kadar...

doğuma girmeden önce son durum analizi için 4lü ultrasona girmeyi düşünen var mı arkadaşlar?
ben yarın dr. kontrolüne gidecem. gerekirse 4 boyutluya girebilirim de.son durumu merak ediyiyorum bende.
kilosu yerinde mi gelişimi nasıl diye.....son 3 haftam kaldı en fazla.

Kızlar ben geldim ,
Bugun nst de girdim hersey iyi şükür kontroller haftada bire düştü
Tansiyon ilacını bırakıyorum,

Kilosu iyi :) boyu zaten bilmiyoruz.
4d görüntüsünü aldık bir burun bir burun
Dr ödemden dolayı yüzü şişmiş dedi
Kordonunu emiyordu:))

merhaba bayanlar,

laternecim çok sevindim eşinin eve dönmesine ve iyi olmasına, gözün aydın.
kayınvalidezede arkadaşlar; ben benimkini hiç anlatmayayım sinirlerim zıplamasın ama emin olun halinize dua edersiniz.

ben ssvd yapmaya kesin olarak karar verdim; doktor ve hastane değiştirdim 2 hafta önce; yani artık doğum tarihimiz belirsiz. kızım ne zaman isterse o zaman gelecek Allahın izniyle. ne olur Rabbim nasip etsin de normal doğurayım; ilkinde nasip olmadı ama o kadar çok istiyorum ki o duyguyu tatmayı. bu arada meryem duası diye bir dua tavsiye ettiler onu okuyoruz ailecek; doğumu kolaylaştırması için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…