Sagol canım ablası pek anlamadı birazda korkuyor aletlerden vs
Beni nst bağladıklarında ayak ucumda basını yatağın demirine dayadi bekliyor
Seslendim niye bakmıyorsun diye baktım ki sessizce ağlıyor .aldiklarimi elinde tutmuş
Ellerine falan bakınca cok icim acıdı ya,hemen koynuma aldım konuştum çıkınca oje falan alalım diye hayal kurduk vs
"Kolay olmayacak elbet üzüleceğiz mutlaka bir iz biracak"
kızlar yardımisim konusunda gelgitler yasıyorum kız bebiş ismi fikri olanlar varmı? sizler ne isimlerinize karar verebildinizmi? suanki kararım Duru yanına bir isim olsunmu yoksa baska sizin önerileriniz varmı ?
Canlar ciğerler sürekli takipteyim.. Ama mikrop tel yazmak Cok zor oluyor.. Simdiiiiiiii size flaş haberim var:)
Doktor hezimetinden bahsetmiştim basıma gelen dün kadın dogum hastanesine girtim eşimden habersiz o illa özelden yana ilgilenmezler diyor devlette.. Cok memnun kaldım doktor Cok ilgiliydi. Konuştuk falan ben dogumu devlette normal dogum yapma kararı verdim duşunun ben ve normal :))) dedi ki nöbetçi Dr kimse o gelir ama zaten normalde önemli olan ebedir .. Bende acısı sızısı neyse çekip normal doğurmaya karar verdim ..
Hergun Meryem, Yusuf ve insan sürelerini okuyorum Rabbim dayanma gücünü verecek inaniyorum
Canlar ciğerler sürekli takipteyim.. Ama mikrop tel yazmak Cok zor oluyor.. Simdiiiiiiii size flaş haberim var:)
Doktor hezimetinden bahsetmiştim basıma gelen dün kadın dogum hastanesine girtim eşimden habersiz o illa özelden yana ilgilenmezler diyor devlette.. Cok memnun kaldım doktor Cok ilgiliydi. Konuştuk falan ben dogumu devlette normal dogum yapma kararı verdim duşunun ben ve normal :))) dedi ki nöbetçi Dr kimse o gelir ama zaten normalde önemli olan ebedir .. Bende acısı sızısı neyse çekip normal doğurmaya karar verdim ..
Hergun Meryem, Yusuf ve insan sürelerini okuyorum Rabbim dayanma gücünü verecek inaniyorum
sen ve normal dogum sok sok sokhayirli olsun kararin, insallah hersey gonlunce olur, normal doguma sans vermene sevindim :)
Esrammmm evet evet herseyi göze aldım artık sancı bekleyeceğim
Kuzum her serde bir Hayir var özelde adam bana artistlik yapıyor paramla rezillik biliyorsun bu bölgeyi alışmışlar insanları iteleyip cekelemeyimezoooo ne yaptı bu doktor sana...hani gidecektik kestirip aldıracaktık bebişleri
He canım benim hemen başlıyorum tut birakk tut bırak :)Hurma ananas ve yürüyüşün dibine vurcam artıkAhaha ,Kendi ağzıyla diyor duydunuzHicte sürpriz olmadı kiiiiii Ben dedim ben dedimmm sen normal doğuracaksın ve en kolay sen doğuracaksın "Yohhh yohhh "şiştin illa.o pitir sabun gibi kayıp çıkacak Gor bak bunuda dedim inanmadın git sen cirkinsin dedin Su pelvik hareketleri yap balım.cis tutuyor gibi sık bırak.Tempooo
Kuzum her serde bir Hayir var özelde adam bana artistlik yapıyor paramla rezillik biliyorsun bu bölgeyi alışmışlar insanları iteleyip cekelemeyirekabet olmadıgı için kafalarına göre takılıyorlar güvenimi sarstı doktor onun bıçağı altına yatmak istemiyorum canım
Âmin canım :))))) hadi hepbirlikte aaaasaaaaagggggghhh :)))Sok sok sok flas flas fls pess yani ama biliyodum ben bunun bole olucagini Allah yardim eder ins hepimize bir avazda dogururuz
Kiz dondü canım kordon da önemli değil dedi Dr . İns yolunda gider herseysenin kiz dondurdumuydu basini asagi?
Allahim insallah kolay gene normal yoldan pirtlativeririz bebeleri
voltajım tatlım Rana'nın güzel haberlerine çok sevindim;Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Zehranın o halleri gözümün önüne geldi içim bir tuhaf olduelbette zor olacak ama su yolunu bulur tatlım çok üzme kendini
yarın akşama misafirim var yemeğe temizliği yaptım şimdi bitti yarın da yemekleri tatlı falan hallederim artık. yaaaa şu an tv de benim dizim var intikam ama eşim fb maçı izliyooben temizliği bi heves oturup keyif yaparak izlemek için yapmıştım ama kaçırdıkk
[sıze=3]çok geçmiş olsun canım iyi haberlerini bekliyoruz[/sıze]
canımm allah yardımcın olsunn durumu haber ver mutlaka
insallah onemli birsey yoktur canim, haber ver bizede...
hayırlı geceler kizlar . Tunaec hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah.
tunanecc iyi haberlerini bekliyoruz canim.
canım çok geçmiş olsun... Hayırlı haberlerle gel inşallah... Aklımız, dualarımız seninle ve bebişinle..
Bu arada herkese günaydın... Sağlıklı, sıhhatli ve rahat bir gün olsun inşallah...
mezoşum, huysuzmelek, tunanec canlarım çok çok geçmişler olsun,
tunanec hayırlı haberlerini bekliyoruz
allah yardımcın olsun canım iyi haberlerini bekliyoruz
ne olur biraz daha tutun bebikleri ben hazır değilim daha
tunanecc çok geçmiş olsun canım,inşallah önemli bi şey değildir :26:
günaydın canlar.
Tuna gecmis olsun insallah bir sıkıntı çıkmaz.iyi haberlerini bekliyoruz,duayla...
arkadaşlar öncelikle hastanede olan ve kanaması olanlara herkese çoook geçmiş olsun..huysuzmelek, tunanec güzel haberlerinizi bekliyoruz bir an evvel inşaallah
ben geldim hastaneden bugün öğlen,şükürler olsun ki kızım iyi ama az kalsın erken doğurcaktım,lavoboyu temizlediğim akşam deterjanları filan da düzenliyordum,o esnada akıntı gibi bişey geldi bakmadım işime devam ettim iki kez daha olunca söyle bir baktım çamaşırıma ki kan olmuş bayağı kıpkırmıızı,öyle bir seslenmişim ki eşime sonradan söylüyor evi kaldırdın ayağa diye..neyse apar topar hastaneye gittik,allahtan doktorum nöbetçiymiş o gece hemen nst ye bağladı kalp atışlarına bakmak için daha bağlanırken ben durydum dedi kalp sesini sonra bizde de duyduk iyice bağlanınca..o an içimde olan duyguyu anlatamam size,mutluuluktan ve rahatlamanın verdiği o hisle bağıra bağıra ağlamak istedim,çünkü hastaneye gelirken kafamdan geçen bir sürü felaket düşüncesi vardı,eşimle hiç konuşamadık,o da bir sürü korku yaşıyormuş içinde,sonradan söyledi..daha sonra alltan baktı doktor kanama devam ediyor dedi,hemen onu kesmek için iğine ve doğm olursa diye de bebek için ciğer geliştirici yaptı..sabaha kadar sıkı takipteydim,allahtan kanamam durdu..tam rahatlamıştık ki bu sefer nst de ağrılarım olduğu ortaya çıktı,nasıl anlamadıysam ben?..doktor ağrıların için ilaca başlıyoruz ama seni bir gece daha tutucam burda dedi..işte o andan bu ana kadar sürekli takip edildim,şükürler olsun ki herşey yoluna girdi de evimie gelebildik..kızım bir kaç hafta daha dayansın diye dua ediyorum şimdi..sürekli yatmam gerekiyor,bir tek tuvalete gitmeme izin var,ağrı için haplarımı içiyorum..bir ara hastanede sürekli yatmaktan sıkıldığım için biraz koridorda yürümeye çıkayım dedim,iyi hissediyordum çünkü ve kanamam durduğu için bir daha olmaz diye düşündüm ama bir kaç adım attım kii bir kez daha damla şeklinde kahverengi akıntı geldi,onu pek önemsemediler ama sakın bir daha ayağa kalkma gerekmedikçe diye de uyardılar,şimdi yatıyorum tırs tırs,sakın sizde işlerinize gömülüp bebişlerinizi riske atmayın..dertsizin dediği gibi ben işlere çok gömülmüştüm,o akşam çok hasliz olduğum halde lavoboyu temizlemeye gittim ve bedeleini ağır ödedim,allahtan kızıma bir şey olmadı,bir daha asla yapmam böyle bir hata ..hepinze teşekkür ederim ilginiz için,kaçırdıklarım olduysa da kusura bakmasın ne olur,hızlıca baktım geçmişe kaçırdıklarım olabilir...kendinize ve bebişlerinize iyi bakın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?