2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Canlar ciğerler sürekli takipteyim.. Ama mikrop tel yazmak Cok zor oluyor.. Simdiiiiiiii size flaş haberim var:)

Doktor hezimetinden bahsetmiştim basıma gelen dün kadın dogum hastanesine girtim eşimden habersiz o illa özelden yana ilgilenmezler diyor devlette.. Cok memnun kaldım doktor Cok ilgiliydi. Konuştuk falan ben dogumu devlette normal dogum yapma kararı verdim duşunun ben ve normal :))) dedi ki nöbetçi Dr kimse o gelir ama zaten normalde önemli olan ebedir .. Bende acısı sızısı neyse çekip normal doğurmaya karar verdim ..

Hergun Meryem, Yusuf ve insan sürelerini okuyorum Rabbim dayanma gücünü verecek inaniyorum

canım ya kıyamam ben ona... Allahım evlatların hayırlı olmasını nasip etsin.. şimdiden Zehra öyle güzel bir evlat olacak belli annesi...

kızlar yardım isim konusunda gelgitler yasıyorum kız bebiş ismi fikri olanlar varmı? sizler ne isimlerinize karar verebildinizmi? suanki kararım Duru yanına bir isim olsunmu yoksa baska sizin önerileriniz varmı ?

Duru çok güzel bir isim... zeynep, alara...

sen ve normal dogum sok sok sok hayirli olsun kararin, insallah hersey gonlunce olur, normal doguma sans vermene sevindim :)

mezoooo ne yaptı bu doktor sana...
hani gidecektik kestirip aldıracaktık bebişleri

Ahaha ,Kendi ağzıyla diyor duydunuz
Hicte sürpriz olmadı kiiiiii
Ben dedim ben dedimmm sen normal doğuracaksın ve en kolay sen doğuracaksın
"Yohhh yohhh "şiştin illa.o pitir sabun gibi kayıp çıkacak Gor bak bunuda dedim inanmadın git sen cirkinsin dedin
Su pelvik hareketleri yap balım.cis tutuyor gibi sık bırak.
Tempooo

kızlar hayırlı akşamlar,

artık rutine bağladım ben, sabah uyanır uyanmaz, kahvaltıdan sonra, kuruyanları ütülemeye başlıyorum,
bikaç makine yıkanıyo onları seriyorum, minük minük bi makineyi asmak yarım saatimi alıyo, yemek bulaşık, derken ayaklarım davul oluyo,

alıntı yapmadım, baya okudum geçmişi ama bitmedi henüz, kağıda not yazdım ordan kopya çekicem şimdi

dertsizcim, doğum günün kutlu olsun canım, hayırlı bir ömrün olsun inşallah, seneye bebişinle kutlamayı nasip etsin Rabbim, nüfus memuru tam dayaklıkmış, herkestede ne merak illla kendi idtedikleri isim olacak diye, herkes kendi çocuğunun adını kendi koysuın bıraksınlar ayyyy

annecilik, bebe şekerleriniz çok güzel olmuş, ellerine sağlık

tuncss, senin nerde doğum yapacağından kime ne Allah aşkına, ama milletin ağzı boş durmuyo, benim ablam da ist, da memurluk kazandı, evi ankaradaydı, eniştem orda hala ablam geldi yazdan beri burda annemde kalıyo, şimdi memlekette dedikodu çıkmış ki, kocasıyla boşanıyomuş kızını alıp anne evine gelmiş diye

neclasu, bende kısmetse normal doğum yapmak istiyorum, ayın 20 sinde çatı muayenemiz var

bebeci, maşallah senin bebiş içerde 1 aylık yol alıp gelmiş olacak, gitti çöpe bütün yenidoğan kıyafetleri

huysuzmelek, geçmiş olsun canım, inşallah bebeğin biraz daha sabreder içerde, anneyi üzmez

esrasm, canım, doğar doğmaz yahudiler sünnet etttiriyo, onlara benzememk için ilk hafta geçtikten sonra yaptırsan iyi olur,

tutanec, kanaman olmuş, geçmiş olsun canım, sonra girip bişey yazmamışsın inşallah hayırlı haberlerle gel canım

seçilce, isimlik çok güzel olmuş, elleriniz dert görmesin,

Sok sok sok flas flas fls pess yani ama biliyodum ben bunun bole olucagini Allah yardim eder ins hepimize bir avazda dogururuz

mezoooo ne yaptı bu doktor sana...hani gidecektik kestirip aldıracaktık bebişleri
Kuzum her serde bir Hayir var özelde adam bana artistlik yapıyor paramla rezillik biliyorsun bu bölgeyi alışmışlar insanları iteleyip cekelemeyi rekabet olmadıgı için kafalarına göre takılıyorlar güvenimi sarstı doktor onun bıçağı altına yatmak istemiyorum canım He canım benim hemen başlıyorum tut birakk tut bırak :)Hurma ananas ve yürüyüşün dibine vurcam artık

voltajım tatlım Rana'nın güzel haberlerine çok sevindim;Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Zehranın o halleri gözümün önüne geldi içim bir tuhaf oldu elbette zor olacak ama su yolunu bulur tatlım çok üzme kendini

evet canım bahsetmiştin doktordan ziyade odundu kendisi. cesaret gelmiş sana darısı başıma ne diyim :)

mezoooom tatlım kararın hayırlı olsun inşallah bir avazda kolayca doğurursun arkadaşım
doğumu beklemek gerçekten çok heyecanlı;hele ki işaretin geldiği anda ki heyecan anlatılmaz yaşanır

Sok sok sok flas flas fls pess yani ama biliyodum ben bunun bole olucagini Allah yardim eder ins hepimize bir avazda dogururuz
Âmin canım :))))) hadi hepbirlikte aaaasaaaaagggggghhh :)))
senin kiz dondurdumuydu basini asagi?
Allahim insallah kolay gene normal yoldan pirtlativeririz bebeleri
Kiz dondü canım kordon da önemli değil dedi Dr . İns yolunda gider hersey

Kiz Laterne duydun mu kizzzzz

Hani birsey demiştin kesı ve dikisle ilgili eskisinden iyi olmazsa seni arayacağım bak :)))

yarın akşama misafirim var yemeğe temizliği yaptım şimdi bitti yarın da yemekleri tatlı falan hallederim artık. yaaaa şu an tv de benim dizim var intikam ama eşim fb maçı izliyoo ben temizliği bi heves oturup keyif yaparak izlemek için yapmıştım ama kaçırdıkk

aman canım dikkat et kendine. bundan sonrası için değil yemekli misafir, sadece çaya gelen misafir bile zor bize. salı bende de yemekli misafir vardı mahvoldum. dikket et sende kimse senden ve bebeğinden önemli değil.

[sıze=3]çok geçmiş olsun canım iyi haberlerini bekliyoruz[/sıze]

canımm allah yardımcın olsunn durumu haber ver mutlaka

insallah onemli birsey yoktur canim, haber ver bizede...

hayırlı geceler kizlar . Tunaec hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah.

tunanecc iyi haberlerini bekliyoruz canim.

mezoşum, huysuzmelek, tunanec canlarım çok çok geçmişler olsun,

tunanec hayırlı haberlerini bekliyoruz

allah yardımcın olsun canım iyi haberlerini bekliyoruz

ne olur biraz daha tutun bebikleri ben hazır değilim daha

tunanecc çok geçmiş olsun canım,inşallah önemli bi şey değildir :26:

günaydın canlar.
Tuna gecmis olsun insallah bir sıkıntı çıkmaz.iyi haberlerini bekliyoruz,duayla...

arkadaşlar öncelikle hastanede olan ve kanaması olanlara herkese çoook geçmiş olsun..huysuzmelek, tunanec güzel haberlerinizi bekliyoruz bir an evvel inşaallah

ben geldim hastaneden bugün öğlen,şükürler olsun ki kızım iyi ama az kalsın erken doğurcaktım,lavoboyu temizlediğim akşam deterjanları filan da düzenliyordum,o esnada akıntı gibi bişey geldi bakmadım işime devam ettim iki kez daha olunca söyle bir baktım çamaşırıma ki kan olmuş bayağı kıpkırmıızı,öyle bir seslenmişim ki eşime sonradan söylüyor evi kaldırdın ayağa diye..neyse apar topar hastaneye gittik,allahtan doktorum nöbetçiymiş o gece hemen nst ye bağladı kalp atışlarına bakmak için daha bağlanırken ben durydum dedi kalp sesini sonra bizde de duyduk iyice bağlanınca..o an içimde olan duyguyu anlatamam size,mutluuluktan ve rahatlamanın verdiği o hisle bağıra bağıra ağlamak istedim,çünkü hastaneye gelirken kafamdan geçen bir sürü felaket düşüncesi vardı,eşimle hiç konuşamadık,o da bir sürü korku yaşıyormuş içinde,sonradan söyledi..daha sonra alltan baktı doktor kanama devam ediyor dedi,hemen onu kesmek için iğine ve doğm olursa diye de bebek için ciğer geliştirici yaptı..sabaha kadar sıkı takipteydim,allahtan kanamam durdu..tam rahatlamıştık ki bu sefer nst de ağrılarım olduğu ortaya çıktı,nasıl anlamadıysam ben?..doktor ağrıların için ilaca başlıyoruz ama seni bir gece daha tutucam burda dedi..işte o andan bu ana kadar sürekli takip edildim,şükürler olsun ki herşey yoluna girdi de evimie gelebildik..kızım bir kaç hafta daha dayansın diye dua ediyorum şimdi..sürekli yatmam gerekiyor,bir tek tuvalete gitmeme izin var,ağrı için haplarımı içiyorum..bir ara hastanede sürekli yatmaktan sıkıldığım için biraz koridorda yürümeye çıkayım dedim,iyi hissediyordum çünkü ve kanamam durduğu için bir daha olmaz diye düşündüm ama bir kaç adım attım kii bir kez daha damla şeklinde kahverengi akıntı geldi,onu pek önemsemediler ama sakın bir daha ayağa kalkma gerekmedikçe diye de uyardılar,şimdi yatıyorum tırs tırs,sakın sizde işlerinize gömülüp bebişlerinizi riske atmayın..dertsizin dediği gibi ben işlere çok gömülmüştüm,o akşam çok hasliz olduğum halde lavoboyu temizlemeye gittim ve bedeleini ağır ödedim,allahtan kızıma bir şey olmadı,bir daha asla yapmam böyle bir hata ..hepinze teşekkür ederim ilginiz için,kaçırdıklarım olduysa da kusura bakmasın ne olur,hızlıca baktım geçmişe kaçırdıklarım olabilir...kendinize ve bebişlerinize iyi bakın..

canım çok çok geçmiş olsun... senden haber alamayınca hepimiz seni çok merak ettik... dualarımız sizinleydi...
Allah hayırla ve sağlıkla prensesini kucağına almayı nasip etsin... çok şükür iyisiniz şimdi aman sakın bir daha işlere gömülme... yat keyfine bak ne olur...

tunanecc cok gecmis olsun canim ya cok sukur ki iyisiniz

bende kileri topluyodum tam kaldirdim indirdim zorlandim, az oturayim dedim neyime lazimsa, aman temizligi misafiri bosverip yan gelip yatmak lazim ya, valla son bi ay artik Allahim korusun,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…