2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

canım hamilelikte çıkan tüylerin daha sonra döküldüğünü söylüyorlar. çok fazla değilse alıp güçlendirme bence

maşallah ranaya, ablası beğendi mi kardeşinin resmini?

canım hamilelikte çıkan tüylerin daha sonra döküldüğünü söylüyorlar. çok fazla değilse alıp güçlendirme bence

maşallah ranaya, ablası beğendi mi kardeşinin resmini?

Sagol canım ablası pek anlamadı birazda korkuyor aletlerden vs
Beni nst bağladıklarında ayak ucumda basını yatağın demirine dayadi bekliyor
Seslendim niye bakmıyorsun diye baktım ki sessizce ağlıyor .aldiklarimi elinde tutmuş
Ellerine falan bakınca cok icim acıdı ya,hemen koynuma aldım konuştum çıkınca oje falan alalım diye hayal kurduk vs
"Kolay olmayacak elbet üzüleceğiz mutlaka bir iz biracak"

yavrum benim ya, kıyamam ona. beni ağlattı, sen kimbilir neler hissetmişsindir.
işin çoookkkk zor

Oyy daglar oyy, bogazim dugumlendi gozlerim doldu aglayacagim kurban olrum ben onu verene , prensesimiz bizim

yavrum benim ya, kıyamam ona. beni ağlattı, sen kimbilir neler hissetmişsindir.
işin çoookkkk zor
Oğlum daha büyüktü pek anlamadı kiz dogarken,ama kızımın en düşkün zamanı.
Onlar için en cok üzüldüğüm şey 2 yıldır hep hastane köşelerinde sagımda solumda birseyler bağlı izlediler öyle.
Büyüdüklerinde insallah hep boyle hatırlamazlar beni.
Kim bilir dunyasında neler yaşıyor .
Hep ağladım zaten.doğumda bensiz ben onsuz ne yapacagiz diye .ona baksam kucukle ilgilenemem mı?ikisine baksam en büyük kenarda mı kalacak?Okulu vs ne olacak?
Ne bileyim ya amaannn...

Allah yardımcın olsun canım, 3 kıymetlin var. İşin gerçekten çok zor.
Mecburen Zehrayıda sabahtan hastaneye getirip uyuyacağı zaman eve götürmeleri lazım.
Kendini dışarda hissetmesin, kardeşini suçlamasın sonra

chosy tatlım ben de 15 günden fazladır oluyor bu kramp tarzı sancı
birde bu hafta hareketleri öyle acı vermeye başladı ki anlatamam;içimden kütür kütür sesler geliyor sanki
bende önceki hamileliğin gibi bebişin geliş sinyalimi acaba dedim ama değilmiş heralde, sen çok yoruldun eşinin yanındayken, yolda filan ondandır belki..

maşallah canım, sevindim çok
kıs o zehrayı yirim
maşallah ona da
ama sen merak etme, senin sayende onlar birbirine bağlı 3 kardeş olucak, hatta dicekler ki "annecik iyiki ranayı yapmışsın":)

gönlüne göre olur inşallah herşey canım..

sinirlerim çok bozuk, hatırlarsınız, anlatmıştım kaynanamla uzun süredir konuşmuyorduk. karşılıklı dairelerde de oturuyoruz. bu sabah ben işe gelirken kapıyı açtı bir boynuma sarıldı. ne olduğunu nereden çıktığını anlamadım. kız ben seni üzdüm ama sende yanlış anladım falan dedi ağladı gözünün yaşı ile. bende mecbur kalıp elini öpmek zorunda kaldım yani mecburen barıştık.
az öncede anneme gitmiş, onada beni yanlış anladı falan demiş. buraya kadar güzel hatasını anlamış demek amaaa
yine yapacağınıda yapmış.
oğlum aaumutu çok seviyor, bu aaumut ne yapıyor ben anlamıyorum büyümü yaptı acaba oğluma demiş

akşama görürsem eşek büyüsü yaptım, sana yapmam lazım diyeceğim. yada yaptığım herşeyi detaylı mı anlatsam
kadına bak ya

kızlar halinize şükredin valla sizin kayınvalideler yeni geliyo yada daha gelmedi gelecek benimki yılbaşından beridir yanımda kayınvlde ve kypdr yılbaşını bahane edip geldiler yerleştiler dahada gitmezler doğumdan sonrada ne zman gidecekler bilmiyorum az sinir edip ağlatmadılar beni onların yüzünden eşimle bile bazen takışıyoruz artık çok umursamayaya çalışıyorum ama nereye kadar bazen taşıyorum geriliyorum geçen bebeğimde benle strese girmiş 2 gün hiç hareket etmedi ama ben doğuma annemi istiyorum oda gelcek inşlh bakalım artık takmamaya çalışıyorum bebeğim için o nedenle hepiniz halinize şükredin ve bide şöle bi durum var o kadar zamandır yanımdalar daha torunlarıyla ilgili hiç bişey konuşmuyolar hiç bişey almadılar torun olunca şöyle yaparım böle yaparım yok şunu alırım bunu alırım hiçç lafı olmuyo oyyyy oyyyyy hangi yaptıklarını anlatayım bilmem en iysi hiç birini anlatmıyımda iyce sinirlenmiyim anlattıkça daralıyorum boşverdim artık ne haller varsa görsünler napıyo yapsınlar salıverdim......

canım, bir yakınım epidural sezeryan oldu.. ama sonrasında baş ağrısından duramadı.. ( yan etkilerini iyice araştırmak lazım

Sagolun canlar insallah hersey iyi gecer...

Laterne bahsettigin ağrı iç kısımdan mı?yani bacaklarinin icinden (apisarasi mi ne zikim)kasığına bazen kalçana bazen alt karnına doğruysa bana da oluyor:)
Disarda bir defa oldu da otura otura taksiye zor attım kendimi.
Bacim unutmussun sancıyı :)) unutulmasa insan bir daha dogurmazmis zaten Allah'tan unutuluyor.

Esra ve diğer kıl tüy derdi olan canlar,
Esracim hamilelikte tüy azalır hatta cansizlasir.
Gobegindekileri sezaryense tam kesı yapılacak yeri kazıyorlar arkadasım maalesef öyle yakalandı.
Ama aldırın desem mı?cunku sezaryen olunca su geçirmeyen bant takiliyor4-5 güne Dr acıyor banti.jiletle olursa coktan çıkmış olacak.
Kendimi elektriğe verip kıl köklerimi çürütmek istiyom

Bizim hastane sadece spinal sezaryen yapıyormuş.
Ben iyice araştırdım epiduralin tutmama olasılığı cok
Epidural omurilikzari cevresine spinal direkt zar icine yapılıyormuş
Hem iğnesi daha inceymis ve epidural gibi katater takılı kalmıyormuş
Bunlar ogrenebildiklerim,öğrendiğimi sandıklarım.
Ama geneli sorun size feristahini anlatayım

kızlar payıma dülen tefriciyleri okudum ama bugün nete girme fırsatım olmadığı için haber veremedim. hakkınızı helal edin

kızlar payıma düşen tefriciyleri okudum ama bugün nete girme fırsatım olmadığı için haber veremedim. hakkınızı helal edin

Aaumut,
Allah yardım etsin hergun görmek kolay değildir.
Millet gelin oğlana bağlansın der bu ayrı birsey.bence hic birsey deme .
Birsey ikram edersen o vakitler de 'buyusuz bunlar'

Voltajcim masallah Rana hanima, Allah hayirlisiyla vaktinde dogmasini nasip etsin, tombislesmis icerde anlasilan :))

yaaa kollarim bacaklarim vs. inceliyor ama gobektekiler virus gibi yayiliyor anlamadim ki nasil is :26: onceden de vardi boyle bi derdim evlenmeden gobek icin lasere gitmistim de bitmisti ozaman, nerdeyse simdi iki kati cikti, bide dokulmezse yedim nanayi

off jiletliyorsa ben alayim en iyisi ya :18:

Aaumut,
Allah yardım etsin hergun görmek kolay değildir.
Millet gelin oğlana bağlansın der bu ayrı birsey.bence hic birsey deme .
Birsey ikram edersen o vakitler de 'buyusuz bunlar'

kendisi meraklı olduğu için böyle şeylere herkesi aaynı sanıyor.
bende sinirlenince dilimi tutamıyorum.
inşallah eve gidene kadar geçer sinirim

kendisi meraklı olduğu için böyle şeylere herkesi aaynı sanıyor.
bende sinirlenince dilimi tutamıyorum.
inşallah eve gidene kadar geçer sinirim

Geçmezse git söyle canım ,
Ama bu tür tipler mahalle kavgası gibi uzatır da uzatır ve ardı kesilmez.

Evine gec Sarki söyle güzel güzel
"Hoş gor sen affet gitsin aldırma büyüklük bende kalsın sonunda..."

Kizlar nisan annelerindendi arkadasimiz
MRL_26 29 18.02.2013
33+6 İkinci
(1.Kız +) Kız +Kız Derin& Duygu 2065 & 2165 Spinal
Anestezi İstanbul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…