yaa konu kil tuyden acilmisken ben de bisey sorayim, benim gobegim cok fena oldu gitgide de artiyor gobek deligimin etrafindaalmadim simdiye kadar dogumdan sonra dokulur diye ama cok utaniyorum esimden doktordan ( alsam mi sizce yine de dokulur mu yoksa benimle kalirlar mi
bide diyelim pat diye acil sezeryan oldu, kescekleri bolgeyi tras bicagila traslarlarmi hani ameliyatlarda oyle yapiyorlar ya? oyle yapcaklarsa ben alayim agdayla, jiletten iyidir :26:
Kızlar ben geldim ,
Bugun nst de girdim hersey iyi şükür kontroller haftada bire düştü
Tansiyon ilacını bırakıyorum,
Kilosu iyi :) boyu zaten bilmiyoruz.
4d görüntüsünü aldık bir burun bir burun
Dr ödemden dolayı yüzü şişmiş dedi
Kordonunu emiyordu:))
canım hamilelikte çıkan tüylerin daha sonra döküldüğünü söylüyorlar. çok fazla değilse alıp güçlendirme bence
maşallah ranaya, ablası beğendi mi kardeşinin resmini?
Sagol canım ablası pek anlamadı birazda korkuyor aletlerden vs
Beni nst bağladıklarında ayak ucumda basını yatağın demirine dayadi bekliyor
Seslendim niye bakmıyorsun diye baktım ki sessizce ağlıyor .aldiklarimi elinde tutmuş
Ellerine falan bakınca cok icim acıdı ya,hemen koynuma aldım konuştum çıkınca oje falan alalım diye hayal kurduk vs
"Kolay olmayacak elbet üzüleceğiz mutlaka bir iz biracak"
Oyy daglar oyy, bogazim dugumlendi gozlerim doldu aglayacagim kurban olrum ben onu verene , prensesimiz bizimSagol canım ablası pek anlamadı birazda korkuyor aletlerden vs
Beni nst bağladıklarında ayak ucumda basını yatağın demirine dayadi bekliyor
Seslendim niye bakmıyorsun diye baktım ki sessizce ağlıyor .aldiklarimi elinde tutmuş
Ellerine falan bakınca cok icim acıdı ya,hemen koynuma aldım konuştum çıkınca oje falan alalım diye hayal kurduk vs
"Kolay olmayacak elbet üzüleceğiz mutlaka bir iz biracak"
Oğlum daha büyüktü pek anlamadı kiz dogarken,ama kızımın en düşkün zamanı.yavrum benim ya, kıyamam ona. beni ağlattı, sen kimbilir neler hissetmişsindir.
işin çoookkkk zor
Oğlum daha büyüktü pek anlamadı kiz dogarken,ama kızımın en düşkün zamanı.
Onlar için en cok üzüldüğüm şey 2 yıldır hep hastane köşelerinde sagımda solumda birseyler bağlı izlediler öyle.
Büyüdüklerinde insallah hep boyle hatırlamazlar beni.
Kim bilir dunyasında neler yaşıyor .
Hep ağladım zaten.doğumda bensiz ben onsuz ne yapacagiz diye .ona baksam kucukle ilgilenemem mı?ikisine baksam en büyük kenarda mı kalacak?Okulu vs ne olacak?
Ne bileyim ya amaannn...
bende önceki hamileliğin gibi bebişin geliş sinyalimi acaba dedim ama değilmiş heralde, sen çok yoruldun eşinin yanındayken, yolda filan ondandır belki..chosy tatlım ben de 15 günden fazladır oluyor bu kramp tarzı sancı
birde bu hafta hareketleri öyle acı vermeye başladı ki anlatamam;içimden kütür kütür sesler geliyor sanki
Kızlar ben geldim ,
Bugun nst de girdim hersey iyi şükür kontroller haftada bire düştü
Tansiyon ilacını bırakıyorum,
Kilosu iyi :) boyu zaten bilmiyoruz.
4d görüntüsünü aldık bir burun bir burun
Dr ödemden dolayı yüzü şişmiş dedi
Kordonunu emiyordu:))
merhaba bayanlar,
laternecim çok sevindim eşinin eve dönmesine ve iyi olmasına, gözün aydın.
kayınvalidezede arkadaşlar; ben benimkini hiç anlatmayayım sinirlerim zıplamasın ama emin olun halinize dua edersiniz.
ben ssvd yapmaya kesin olarak karar verdim; doktor ve hastane değiştirdim 2 hafta önce; yani artık doğum tarihimiz belirsiz. kızım ne zaman isterse o zaman gelecek Allahın izniyle. ne olur Rabbim nasip etsin de normal doğurayım; ilkinde nasip olmadı ama o kadar çok istiyorum ki o duyguyu tatmayı. bu arada meryem duası diye bir dua tavsiye ettiler onu okuyoruz ailecek; doğumu kolaylaştırması için.
sanırım birçoğumuzda aynı sıkıntı var. Kayınvalidemler 1 hafta 10 gün önce gelmeyi planlıyor. doğum öncesi değilde sonrasında gelmelerini tercih ederdim. en azından ameliyatlı olacağımdan yardımcı olması açısından. offf şimdiden gerildim. doğumdan önce bu kadar erken gelirlerse ne zaman dönerler kim bilir. annem ameliyat günümde gelecek. olan annelerimize oluyor. geri çekilmek zorunda kalıyorlar. halbuki kayınvalideler kendilerini bizim yerimize koysalar. onlarda yaşamışlardır mutlaka. annemin yanında olduğum kadar rahat olamam mümkün değil.
Kızlar dün doktora gittik, suyum periyodik olarak azaldığı için yüksek ihtimal bu cumartesine gün vermesini bekliyorduk doktorun, neyse ki kızım sözümü dinledi, hafta sonu taşınma olacağı için onu beklemeye karar verdi sanırım çünkü suyum aynı seviyede kalmış. Normal doğumda sınırda olan suyum git gide azaldığından Allah korusun bebişin kalp atışlarını yavaşlatıp, sıkıntı vereceği ve suyun tamamen ne zaman biteceği belli olmadığı için sezaryene karar verdik. Tutabildiğimiz kadar tutmaya çalışıyoruz bizim sabırsızı :) Umarım küvöze girmeyecek, üç kilo olmayı başarsak içimiz rahat edecek. Ben eşimle doktorumla görüştüm, epidural sezaryene karar verdik, sizler ne düşünüyorsunuz? Epidural sezaryen düşünen var mı başka?
Aaumut,
Allah yardım etsin hergun görmek kolay değildir.
Millet gelin oğlana bağlansın der bu ayrı birsey.bence hic birsey deme .
Birsey ikram edersen o vakitler de 'buyusuz bunlar'
kendisi meraklı olduğu için böyle şeylere herkesi aaynı sanıyor.
bende sinirlenince dilimi tutamıyorum.
inşallah eve gidene kadar geçer sinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?