2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
canım çok geçmiş olsun. anlattıkların bana da ders olsun, kendimi zorlayıcı işleri bırakıyorum iyice.

kaşınıyo bence bu kadın, aranıyo resmen

canım Allah yardımcın olsun, zormuş walla, düşünmek bile bunaltıyo..

sen mezoya uyuz olan bi arkadaşısın, şifresini ele geçirdin demi??
cesaretini tebrik ve takdir ediyorum, Allah bu gücü almasın inşallah, kararından vazgeçirmesin..

bizde maçı izledik, ben kahvaltı ederken izlicem yarın:))

ben ayda bir ağda yaptırıyorum, son 2 defadır göbeğimede yaptırdım.hiçte sertleşmedi. hatta daha az çıktı.

İnsallah laternem,insallah.

Tuna bununla gecmis olsun insallah...

tunanecc tatlım çok geçmiş olsun hayırlısıyla prensesin biraz daha kalsın anneciğinin karnında inşallah..
kendine dikkat et tatlım,bununla gelmiş geçmiş olsun wc'de bile çok oyalanma yat sürekli

mezommm duydum tabi duymam mı :)
kesi hakkında söylediklerim kesinlikle doğru;eskisinden bile iyi yapabiliyorlar:)
dr dikişlere başlayınca eskisi gibi olacak mı diye sor mahçup mahçup;taze anneye doğum hediyesi olarak kusursuz dikişler atmak gelsin dr'un içinden

çok geçmiş olsun. kuzun inşallah dayanır da hayırlısı ile kucağına alırsın

tunanecc canım gecmş olsun bol bol dinlen.

kızlar ben kaçar herkese iii geceler tatlı rüyalar

insallah yarın son iş günüm darısı 37. haftayı bekleyenlere

Ay tecrübe başka birsey sekerim :))) aynen de yapicam hatta fazlasını da yapicam yeter ki güzel diksin :))))

Chosy yarın ki kahvaltıda ne var?
Gelelim mı (utangac smile)

Kızlar esim isim konusunda beni caydirmaya çalışıyor
Emin misin vs diyor galiba koymak istemiyor
O zamana gelelim de bakarız dedim

Güzel anneler ve tatlı kuzuları iyi geceler...
Allah rahatlık versin...

bu akşam yeni gelen komşumuza hoşgeldine gittik.
ev sahibimiz "kızım çantanı hazırladın mı? dedi
"henüz hazırlamadım" dedim. sen hazırla bir an önce dedi
hayırdır teyze bişey mi farkettin noldu neden öyle diyorsun dedim.
yok kızım telaş yapma sen ama hazırla dedi.
ay bu kadın niye öyle dedi ki :18::18::18:
ama biz daha çok küçüğüz yaa...:18:

arkadaşlar merhaba.. bende nisan annesiyim çok az kaldı doğumuma ama karar veremiyorum normal mi sezaryan mı diye.çatım dar olduğu için çok acı çekermişim fikri olan yardım edebilir mi? aklım çok karışıyor çok korkuyorum..

gulimier canım çok teşekkür ederim.

mezocum
kararından dolayı tebrik ediyorum seni

kayınvalidemler yarın akşam kesin geliyorlar.
bakalım napıcaz.
annemin doğuma geleceğini söylicem.
tepki ne olacak çok merak ediyorum.(konuşmuyorlar çünkü)
pazartesi flaş haberler bende olacak.

canım mart annelerinden doğum yapan birinin hikayesini okudum. çatısı darmış ve doktor sezeryan tavsiye etmiş. kadın kararsız kalıyor ne yapacağını şaşırıyor falan o doğum hikayesini okumanı tavsiye ediyorum. ben böyle bir durumda olsam kesinlikle riske atmam çünkü kanalda sıkışabilir, vakumla çekilebilir ne olacağı belli değil. vakumda istemediğim için sezeryan derdim.

Dertsizim ne kadar telaş etsen boş hersey olacağına varır engel olamıyorsun ki benim de hafta sonu kv geliyo Pazartesi de annem gelecek. Benim de tek korkum görümcek in gelmesi iste o an bende ne süt ne sabır ..

Pazartesi haberlerini bekliyorum :) kiz belki de bebek tüm buzları eritir.. Olur olur yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…