sinirlerim çok bozuk, hatırlarsınız, anlatmıştım kaynanamla uzun süredir konuşmuyorduk. karşılıklı dairelerde de oturuyoruz. bu sabah ben işe gelirken kapıyı açtı bir boynuma sarıldı. ne olduğunu nereden çıktığını anlamadım. kız ben seni üzdüm ama sende yanlış anladım falan dedi ağladı gözünün yaşı ile. bende mecbur kalıp elini öpmek zorunda kaldım yani mecburen barıştık.
az öncede anneme gitmiş, onada beni yanlış anladı falan demiş. buraya kadar güzel hatasını anlamış demek amaaa
yine yapacağınıda yapmış.
oğlum aaumutu çok seviyor, bu aaumut ne yapıyor ben anlamıyorum büyümü yaptı acaba oğluma demiş
akşama görürsem eşek büyüsü yaptım, sana yapmam lazım diyeceğim. yada yaptığım herşeyi detaylı mı anlatsam
kadına bak ya
kızlar halinize şükredin valla sizin kayınvalideler yeni geliyo yada daha gelmedi gelecek benimki yılbaşından beridir yanımda kayınvlde ve kypdr yılbaşını bahane edip geldiler yerleştiler dahada gitmezler doğumdan sonrada ne zman gidecekler bilmiyorum az sinir edip ağlatmadılar benionların yüzünden eşimle bile bazen takışıyoruz artık çok umursamayaya çalışıyorum ama nereye kadar bazen taşıyorum geriliyorum geçen bebeğimde benle strese girmiş 2 gün hiç hareket etmedi ama ben doğuma annemi istiyorum oda gelcek inşlh bakalım artık takmamaya çalışıyorum bebeğim için o nedenle hepiniz halinize şükredin ve bide şöle bi durum var o kadar zamandır yanımdalar daha torunlarıyla ilgili hiç bişey konuşmuyolar hiç bişey almadılar torun olunca şöyle yaparım böle yaparım yok şunu alırım bunu alırım hiçç lafı olmuyo oyyyy oyyyyy hangi yaptıklarını anlatayım bilmem en iysi hiç birini anlatmıyımda iyce sinirlenmiyim anlattıkça daralıyorum boşverdim artık ne haller varsa görsünler napıyo yapsınlar salıverdim......
Canlar ciğerler sürekli takipteyim.. Ama mikrop tel yazmak Cok zor oluyor.. Simdiiiiiiii size flaş haberim var:)
Doktor hezimetinden bahsetmiştim basıma gelen dün kadın dogum hastanesine girtim eşimden habersiz o illa özelden yana ilgilenmezler diyor devlette.. Cok memnun kaldım doktor Cok ilgiliydi. Konuştuk falan ben dogumu devlette normal dogum yapma kararı verdim duşunun ben ve normal :))) dedi ki nöbetçi Dr kimse o gelir ama zaten normalde önemli olan ebedir .. Bende acısı sızısı neyse çekip normal doğurmaya karar verdim ..
Hergun Meryem, Yusuf ve insan sürelerini okuyorum Rabbim dayanma gücünü verecek inaniyorum
yarın akşama misafirim var yemeğe temizliği yaptım şimdi bitti yarın da yemekleri tatlı falan hallederim artık. yaaaa şu an tv de benim dizim var intikam ama eşim fb maçı izliyooben temizliği bi heves oturup keyif yaparak izlemek için yapmıştım ama kaçırdıkk
yaa konu kil tuyden acilmisken ben de bisey sorayim, benim gobegim cok fena oldu gitgide de artiyor gobek deligimin etrafindaalmadim simdiye kadar dogumdan sonra dokulur diye ama cok utaniyorum esimden doktordan ( alsam mi sizce yine de dokulur mu yoksa benimle kalirlar mi
bide diyelim pat diye acil sezeryan oldu, kescekleri bolgeyi tras bicagila traslarlarmi hani ameliyatlarda oyle yapiyorlar ya? oyle yapcaklarsa ben alayim agdayla, jiletten iyidir :26:
Hayir Chosy hanım taam mi :) ben bizzat benim :)
mezommm duydum tabi duymam mı :)
kesi hakkında söylediklerim kesinlikle doğru;eskisinden bile iyi yapabiliyorlar:)
dr dikişlere başlayınca eskisi gibi olacak mı diye sor mahçup mahçup;taze anneye doğum hediyesi olarak kusursuz dikişler atmak gelsin dr'un içinden
bizde maçı izledik, ben kahvaltı ederken izlicem yarın:))
canım mart annelerinden doğum yapan birinin hikayesini okudum. çatısı darmış ve doktor sezeryan tavsiye etmiş. kadın kararsız kalıyor ne yapacağını şaşırıyor falan o doğum hikayesini okumanı tavsiye ediyorum. ben böyle bir durumda olsam kesinlikle riske atmam çünkü kanalda sıkışabilir, vakumla çekilebilir ne olacağı belli değil. vakumda istemediğim için sezeryan derdim.arkadaşlar merhaba.. bende nisan annesiyim çok az kaldı doğumuma ama karar veremiyorum normal mi sezaryan mı diye.çatım dar olduğu için çok acı çekermişim fikri olan yardım edebilir mi? aklım çok karışıyor çok korkuyorum..
gulimier canım çok teşekkür ederim.
mezocum kararından dolayı tebrik ediyorum seni
kayınvalidemler yarın akşam kesin geliyorlar.
bakalım napıcaz.
annemin doğuma geleceğini söylicem.
tepki ne olacak çok merak ediyorum.(konuşmuyorlar çünkü)
pazartesi flaş haberler bende olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?