hayırlısı canım inşallah dediğin gibi olur.benim kayınvalidem herşeye kulp sap bulur. alınanlara laf söyler. hele de annemler aldıysa mutlaka bişey bulur. şimdiye kadar alınanları görmedi bakalım ne diyecek. hemşire bi de kayınvalidem doğumda ben kalıcam falan da diyebilir. tabi hepsi varsayım hiçbişey de söylemeyebilir.Dertsizim ne kadar telaş etsen boş hersey olacağına varır engel olamıyorsun kibenim de hafta sonu kv geliyo Pazartesi de annem gelecek. Benim de tek korkum görümcek in gelmesi iste o an bende ne süt ne sabır ..
Pazartesi haberlerini bekliyorum :) kiz belki de bebek tüm buzları eritir.. Olur olur yani
kızlar bir süredir , nasıl tarif edeyim;bacağımın bittiği yerlerle kasığımın başladığı yere bıçak saplanması gibi,kramp girmesi gibi anlık sancı girip çıkıyor.. o sancı girdiğinde refleksle iki büklüm oluyorum adım bile atamıyorum
sizlerde de oluyor mu?dr normal dedi ama ilk hamileliğimde bu sancı sadece doğumdan 2-3 gün önce 3-4 kez olmuştu:26:
Canlar ciğerler sürekli takipteyim.. Ama mikrop tel yazmak Cok zor oluyor.. Simdiiiiiiii size flaş haberim var:)
Doktor hezimetinden bahsetmiştim basıma gelen dün kadın dogum hastanesine girtim eşimden habersiz o illa özelden yana ilgilenmezler diyor devlette.. Cok memnun kaldım doktor Cok ilgiliydi. Konuştuk falan ben dogumu devlette normal dogum yapma kararı verdim duşunun ben ve normal :))) dedi ki nöbetçi Dr kimse o gelir ama zaten normalde önemli olan ebedir .. Bende acısı sızısı neyse çekip normal doğurmaya karar verdim ..
Hergun Meryem, Yusuf ve insan sürelerini okuyorum Rabbim dayanma gücünü verecek inaniyorum
Hanipeks balım doğru duydun bana son dk cesareti geldi o pis doktora Sezeryan yaptırmaktan vazgeçtim.. Acı ceke ceke normalinden devlette doğurma kararı aldım .. Hayırlısı artık
ne güzelmiş canım ya hangi doktor seninki?
biz hiçbişi göremediğimizden yorum yapamıyoruz ama benim içimden de babasının kopyası çıkacakmış gibi geliyor :)
Hanipeks balım doğru duydun bana son dk cesareti geldi o pis doktora Sezeryan yaptırmaktan vazgeçtim.. Acı ceke ceke normalinden devlette doğurma kararı aldım .. Hayırlısı artık
bizim doktor daha hiç nst ye sokmadı beni ya nst nası bişi onu bile bilmiyorum daha neye göre nst ye alıyoki acep? :44:
aynen ya aynen orası ayrı bi şekilde bağımsızlığını ilan etmiş gidiyo doktordan ben de çok utanıyorumm baktıktan sonra heralde daha doktorla göz göze gelemem :26:
Kızlar ben geldim ,
Bugun nst de girdim hersey iyi şükür kontroller haftada bire düştü
Tansiyon ilacını bırakıyorum,
Kilosu iyi :) boyu zaten bilmiyoruz.
4d görüntüsünü aldık bir burun bir burun
Dr ödemden dolayı yüzü şişmiş dedi
Kordonunu emiyordu:))
ben geldim hastaneden bugün öğlen,şükürler olsun ki kızım iyi ama az kalsın erken doğurcaktım,lavoboyu temizlediğim akşam deterjanları filan da düzenliyordum,o esnada akıntı gibi bişey geldi bakmadım işime devam ettim iki kez daha olunca söyle bir baktım çamaşırıma ki kan olmuş bayağı kıpkırmıızı,öyle bir seslenmişim ki eşime sonradan söylüyor evi kaldırdın ayağa diye..neyse apar topar hastaneye gittik,allahtan doktorum nöbetçiymiş o gece hemen nst ye bağladı kalp atışlarına bakmak için daha bağlanırken ben durydum dedi kalp sesini sonra bizde de duyduk iyice bağlanınca..o an içimde olan duyguyu anlatamam size,mutluuluktan ve rahatlamanın verdiği o hisle bağıra bağıra ağlamak istedim,çünkü hastaneye gelirken kafamdan geçen bir sürü felaket düşüncesi vardı,eşimle hiç konuşamadık,o da bir sürü korku yaşıyormuş içinde,sonradan söyledi..daha sonra alltan baktı doktor kanama devam ediyor dedi,hemen onu kesmek için iğine ve doğm olursa diye de bebek için ciğer geliştirici yaptı..sabaha kadar sıkı takipteydim,allahtan kanamam durdu..tam rahatlamıştık ki bu sefer nst de ağrılarım olduğu ortaya çıktı,nasıl anlamadıysam ben?..doktor ağrıların için ilaca başlıyoruz ama seni bir gece daha tutucam burda dedi..işte o andan bu ana kadar sürekli takip edildim,şükürler olsun ki herşey yoluna girdi de evimie gelebildik..kızım bir kaç hafta daha dayansın diye dua ediyorum şimdi..sürekli yatmam gerekiyor,bir tek tuvalete gitmeme izin var,ağrı için haplarımı içiyorum..bir ara hastanede sürekli yatmaktan sıkıldığım için biraz koridorda yürümeye çıkayım dedim,iyi hissediyordum çünkü ve kanamam durduğu için bir daha olmaz diye düşündüm ama bir kaç adım attım kii bir kez daha damla şeklinde kahverengi akıntı geldi,onu pek önemsemediler ama sakın bir daha ayağa kalkma gerekmedikçe diye de uyardılar,şimdi yatıyorum tırs tırs,sakın sizde işlerinize gömülüp bebişlerinizi riske atmayın..dertsizin dediği gibi ben işlere çok gömülmüştüm,o akşam çok hasliz olduğum halde lavoboyu temizlemeye gittim ve bedeleini ağır ödedim,allahtan kızıma bir şey olmadı,bir daha asla yapmam böyle bir hata ..hepinze teşekkür ederim ilginiz için,kaçırdıklarım olduysa da kusura bakmasın ne olur,hızlıca baktım geçmişe kaçırdıklarım olabilir...kendinize ve bebişlerinize iyi bakın..
canım mart annelerinden doğum yapan birinin hikayesini okudum. çatısı darmış ve doktor sezeryan tavsiye etmiş. kadın kararsız kalıyor ne yapacağını şaşırıyor falan o doğum hikayesini okumanı tavsiye ediyorum. ben böyle bir durumda olsam kesinlikle riske atmam çünkü kanalda sıkışabilir, vakumla çekilebilir ne olacağı belli değil. vakumda istemediğim için sezeryan derdim.
bu akşam yeni gelen komşumuza hoşgeldine gittik.
ev sahibimiz "kızım çantanı hazırladın mı? dedi
"henüz hazırlamadım" dedim. sen hazırla bir an önce dedi
hayırdır teyze bişey mi farkettin noldu neden öyle diyorsun dedim.
yok kızım telaş yapma sen ama hazırla dedi.
ay bu kadın niye öyle dedi ki :18::18::18:
ama biz daha çok küçüğüz yaa...:18:
Günaydııınn güzel anneleerben de şişme başladı yüzümde ellerim de sabah kalktığımda çok kötü oluyo yaaa (((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?