2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
hayırlısı canım inşallah dediğin gibi olur.benim kayınvalidem herşeye kulp sap bulur. alınanlara laf söyler. hele de annemler aldıysa mutlaka bişey bulur. şimdiye kadar alınanları görmedi bakalım ne diyecek. hemşire bi de kayınvalidem doğumda ben kalıcam falan da diyebilir. tabi hepsi varsayım hiçbişey de söylemeyebilir.

inşallah senin görümcek de gelmez.

bende de var canım o ağrılardan

pardon anlamadım canım

Hanipeks balım doğru duydun bana son dk cesareti geldi o pis doktora Sezeryan yaptırmaktan vazgeçtim.. Acı ceke ceke normalinden devlette doğurma kararı aldım .. Hayırlısı artık

Off offf ne olacak bu utangaç hallerimiz bizim, üni hastanelerinde öğrenciler falan da gelip bakıyorlarmış ya doğumda. Ne kabus bişey yaa

Maşallah canım küçük kuzucuğuna.
O çirkin kızın Zehrayı da pamuklara sarmalayıp, sarasım geldi.
Ne kadar küçük, ne kadar masum, tatlım benim yaa..

Çoook geçmiş olsun tunacan, korkuttun valla bizi.
Hepimiz tetikteyiz zaten, doğuran var mı vs diye.
Bol bol dinlen canım, keyif yap artık doğuma kadar

çok teşekkür ederim canım sezaryanı sadece bakıma muhtaç olacağım için istemiyorum.. acizlik çok zor. o doğum hikayesini nerden okuyabilirim link gönderme şansın var mı?

Son düzenleme:
bu arada tutanec ben o kadar takip edemiyorum ama çok üzüldüm okuyunca çok geçmiş olsun. allah yardımcısı olsun bütün hamilelerin..

Son düzenleme:
Yarin pc aciyor ve uzuun uzuuun okuyorum.. Ozledim kac gundur gelemedim..

Simdilik iyi geceler guzel anneler..

Hayırlı sabahlar canlar ve tatlı bebişler.... biz acıktığımız için kalktık... çubuk krakerimizi yiyip geri yatağa döneceğiz... hepimiz için çok güzel bir gün olur inşallah...

günaydın güzzeller....

teyze doğru dimiş 34 sün kuzum son ay artık hazır olmak lazım. keşke ne gün gelecekleri kesin kez belli olsa da o zamana kadar kafamız rahat olsa

Günaydııınn güzel anneleer ben de şişme başladı yüzümde ellerim de sabah kalktığımda çok kötü oluyo yaaa (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…