canım bende de bir sabahları oluyor boşver yumuk yumuk gezeriz artık
Gunaydin arkadaslarim ve busbuyuk bebikleri
Bilin bakalim ben nerdeyim? Evdeyim. Dun sinirlendim resti cektim gelmiyorum ptesiye kadar dedim.
valla bende düşünüp duruyorum hangisi olsa diye doğuma kadar bu böyle gidecek galiba, kararsızlık zor iş.arkadaşlar merhaba.. bende nisan annesiyim çok az kaldı doğumuma ama karar veremiyorum normal mi sezaryan mı diye.çatım dar olduğu için çok acı çekermişim fikri olan yardım edebilir mi? aklım çok karışıyor çok korkuyorum..
kızzz bende hazırlamadım daha sözde bu haftayı oğlumun eşyalarını hazırlamakla geçirecektim. yine hiç bişey yapamadım. çok kaygısız oldum benteyze doğru dimiş34 sün kuzum son ay artık hazır olmak lazım. keşke ne gün gelecekleri kesin kez belli olsa da o zamana kadar kafamız rahat olsa
bende de oluyo şişme sabahları ve zaman zaman gün içinde o yüzden artık alyansımı takmasam mı diye düşünüyorum. zorla çıkarıyorum bazen, Allah muhafaza kalır parmağımda öyle.Günaydııınn güzel anneleerben de şişme başladı yüzümde ellerim de sabah kalktığımda çok kötü oluyo yaaa (((
yürü be hanipeks kim tutar seniGunaydin arkadaslarim ve busbuyuk bebikleri
Bilin bakalim ben nerdeyim? Evdeyim. Dun sinirlendim resti cektim gelmiyorum ptesiye kadar dedim.
helaaaaaallllll
son zamanlarda bizde de var arıza ama onlarında anlayışlı olması lazım...günaydınnnnn =))) kalktık bugün kahvaltımızı yaptıkk
dün gece cinnet geçirdim ben resmeneşimle gidip alışveriş yaptık akşam eve geldik yerleştirirken birden eşim bana çarptı karnıma istemeden ama birden korktu ve bağırdı ben zaten hazırım ağlamaya ve hayatta en nefret ettiğim şeylerden birisi bana yüksek sesle konuşulması bağrılması...neyse o acıdı mı falan filan derken ben birden dolabı açınca yumurtanın teki yere düştü kırıldı akşam sildiğim yere eşim dikkat et azcık dedi halbuki o yamuk yumuk koymuş oraya o sinirle elimdeki leğeni fırlattım kırıldı sen git sonra nane kavanozunu da kır al sana iş ağlaya ağlaya o sinirle oraları temizledim uyumuşum sonra da..gene tatlıya bağladık tabi ama çok mu kırıyorum ben bu adamı napıyorum?? bi doğuraydım artık sağ salimm
günaydın kızlar ve onların bal kutusu mis kokulu minnak bebikleri.
ben sabah müdürün odasına gidip bugün son artık gelmeyecem dedim. normalde planım ayın 15 ni kadar çalışmaktı. zorlanıyorum artık. falan diye söylendim. arabayla işe gidip geliyom ben. artık araba da süremiyorum. tehlikeli olmaya başladı benim için dedim. adam beni ikna için 2 saat dil döktü. iyi o zaman pazartesi salıda geleyim dedim. eşime söyledim kızıyor. ya sen ne safsın diyor. hanipeks gibi resti çekeyim dedim ama yemedi.
son zamanlarda bizde de var arıza ama onlarında anlayışlı olması lazım...
geçen gün eşim fırında bişeyler pişiriyo bende senin hesap market alışverişini yerleştiriyorum. bebek bezi felan almıştık. ben de alalade babası oğlumun altını değiştirecek bu bezlerle diyerek takıldım. yüksek sesle hep ben mi değiştireceğim bu çocuğun altını dedi. cevap vermedim. bir hışımla yerleştirdim eşyaları aceleyle gittim yatak odasına bi ağladım, çok kötü hissettim kendimi nasıl bağırdı bana. ağladım ağladım mutfaktan seslendi yemek hazır diye, bi güzel sildim gözlerimi burnumu gittim. hiç yüzüne bakmadan başladım yemeye, nasıl olmuş diye sorunca güzel dedim ama anladı sesimden, hemen yanıma geldi ben başladım yine hıçkıra hıçkıra ağlamaya, nasıl ağlıyorum ama tutamıyorum kendimi. bunun yaptığından haberi bile yok ne oldu neyin var diye soruyo ben ağlamaktan konuşamıyorum. o akşam ayrılmadım yanımdan yere oturup dizlerime yatıyo ama çok alındım.
dün akşamda girdik yatağa, ben yatakta günün muhasebesini yapmayı çok severim illaki hergün uyku öncesi muhabbetimizi yaparız. benimki dün gece girdik yatağa bi kerede hiç konuşmadan uyusak normal insanlar gibi demez mi şakayla karışık, gülerek söylüyo bide, benim gözler doldu hemen tuttu beni aşkım hayır şaka yaptım lütfen falan başladı ağlama diye yalvarmaya. ben yine çok kötüyüm hıçkıra hıçkıra ağlayasım var. neyseki daha başlamadan şaklabanlık yaparak affettirdi kendini. 1 ayım kaldı Allahım yardım et bana diye sesli dua ediyo, günya onda hiç kabahat yok ben alınganım sadece.
hamileliğin bütün yükünü biz çekiyoruz birazda onlar konuşmalarına dikkat edebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?