2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Gunaydin arkadaslarim ve busbuyuk bebikleri

Bilin bakalim ben nerdeyim? Evdeyim. Dun sinirlendim resti cektim gelmiyorum ptesiye kadar dedim.

valla bende düşünüp duruyorum hangisi olsa diye doğuma kadar bu böyle gidecek galiba, kararsızlık zor iş.
teyze doğru dimiş 34 sün kuzum son ay artık hazır olmak lazım. keşke ne gün gelecekleri kesin kez belli olsa da o zamana kadar kafamız rahat olsa
kızzz bende hazırlamadım daha sözde bu haftayı oğlumun eşyalarını hazırlamakla geçirecektim. yine hiç bişey yapamadım. çok kaygısız oldum ben
Günaydııınn güzel anneleer ben de şişme başladı yüzümde ellerim de sabah kalktığımda çok kötü oluyo yaaa (((
bende de oluyo şişme sabahları ve zaman zaman gün içinde o yüzden artık alyansımı takmasam mı diye düşünüyorum. zorla çıkarıyorum bazen, Allah muhafaza kalır parmağımda öyle.
Gunaydin arkadaslarim ve busbuyuk bebikleri

Bilin bakalim ben nerdeyim? Evdeyim. Dun sinirlendim resti cektim gelmiyorum ptesiye kadar dedim.
yürü be hanipeks kim tutar seni

Günaydın canlar...

Fıstık hatunlar,

Kadinlar gunümüzü tebrik ediyorum,insallah kavgasiz,kansiz,anlayisli,sakin,izinlerin mujdelenecegi birgun olur.

günaydınnnnn =))) kalktık bugün kahvaltımızı yaptıkk
dün gece cinnet geçirdim ben resmen eşimle gidip alışveriş yaptık akşam eve geldik yerleştirirken birden eşim bana çarptı karnıma istemeden ama birden korktu ve bağırdı ben zaten hazırım ağlamaya ve hayatta en nefret ettiğim şeylerden birisi bana yüksek sesle konuşulması bağrılması...neyse o acıdı mı falan filan derken ben birden dolabı açınca yumurtanın teki yere düştü kırıldı akşam sildiğim yere eşim dikkat et azcık dedi halbuki o yamuk yumuk koymuş oraya o sinirle elimdeki leğeni fırlattım kırıldı sen git sonra nane kavanozunu da kır al sana iş ağlaya ağlaya o sinirle oraları temizledim uyumuşum sonra da..gene tatlıya bağladık tabi ama çok mu kırıyorum ben bu adamı napıyorum?? bi doğuraydım artık sağ salimm

günaydın kızlar ve onların bal kutusu mis kokulu minnak bebikleri.

ben sabah müdürün odasına gidip bugün son artık gelmeyecem dedim. normalde planım ayın 15 ni kadar çalışmaktı. zorlanıyorum artık. falan diye söylendim. arabayla işe gidip geliyom ben. artık araba da süremiyorum. tehlikeli olmaya başladı benim için dedim. adam beni ikna için 2 saat dil döktü. iyi o zaman pazartesi salıda geleyim dedim. eşime söyledim kızıyor. ya sen ne safsın diyor. hanipeks gibi resti çekeyim dedim ama yemedi.

Amanamazon,
Gecmis olsun canım.biraz kotu olmuş
Bende sinirlenince birşeyi firlatan insanlara hatta cocuklara tahammulsuzum.
Esine nazın geçtiği için yukleniyorsun ama son demler oda farkindadir artık sabirsizlastigini ve sıkıldığının.
Rabbim artık bittim dediğinde kuluna yettim der.az kaldı.Sıkma canını.
Ama sana tavsiyem nacizane,
Hamileyken cok yüklendim diye dogum yaptıktan sonra nazlama.
Gecmis geçmiştir

son zamanlarda bizde de var arıza ama onlarında anlayışlı olması lazım...
geçen gün eşim fırında bişeyler pişiriyo bende senin hesap market alışverişini yerleştiriyorum. bebek bezi felan almıştık. ben de alalade babası oğlumun altını değiştirecek bu bezlerle diyerek takıldım. yüksek sesle hep ben mi değiştireceğim bu çocuğun altını dedi. cevap vermedim. bir hışımla yerleştirdim eşyaları aceleyle gittim yatak odasına bi ağladım, çok kötü hissettim kendimi nasıl bağırdı bana. ağladım ağladım mutfaktan seslendi yemek hazır diye, bi güzel sildim gözlerimi burnumu gittim. hiç yüzüne bakmadan başladım yemeye, nasıl olmuş diye sorunca güzel dedim ama anladı sesimden, hemen yanıma geldi ben başladım yine hıçkıra hıçkıra ağlamaya, nasıl ağlıyorum ama tutamıyorum kendimi. bunun yaptığından haberi bile yok ne oldu neyin var diye soruyo ben ağlamaktan konuşamıyorum. o akşam ayrılmadım yanımdan yere oturup dizlerime yatıyo ama çok alındım.
dün akşamda girdik yatağa, ben yatakta günün muhasebesini yapmayı çok severim illaki hergün uyku öncesi muhabbetimizi yaparız. benimki dün gece girdik yatağa bi kerede hiç konuşmadan uyusak normal insanlar gibi demez mi şakayla karışık, gülerek söylüyo bide, benim gözler doldu hemen tuttu beni aşkım hayır şaka yaptım lütfen falan başladı ağlama diye yalvarmaya. ben yine çok kötüyüm hıçkıra hıçkıra ağlayasım var. neyseki daha başlamadan şaklabanlık yaparak affettirdi kendini. 1 ayım kaldı Allahım yardım et bana diye sesli dua ediyo, günya onda hiç kabahat yok ben alınganım sadece.
hamileliğin bütün yükünü biz çekiyoruz birazda onlar konuşmalarına dikkat edebilir.

canım 37. haftadasın ve araba kullanman gerçekten çok sakıncalı...

Kizlar Mart annelerinden bir tanesi nicki unuttum
Park yatağa örtü diktirmis.cok güzel olmuş.rengi mat hemde solukken simdi pırıl pırıl bir beşik olmuş.
Denk gelirseniz bakın derim...

sorma alıngan oluyoruz herşeye...gönül alıyolar ama biz şiş gözlerle kalıyoruz işte...

Zapzup bende tam seni soracaktım
Dun seni yine rüyamda gordum(uyaninca dedim taktım plak gibi)
Ama yuzyuze senin dra gittik dedi sana 2 gün dısını sık .
Ne için dedi diyorum is için mı dogum mu esın mı ?Demedin birsey.
Bir panik oluyorsun,bir panik.dr la ben konuşuyorum ya tut çeneni kızın haline bak uzme kaynanasi kotu zaten gelinde gicik birde sen girme diyorum.bende yan yengesi gibi

ben yine duramadım gittim mart annelerinin doğum hikayelerini okudum ağlaya ağlaya

Günaydın gebe arkadaşlarım.bugün dr. randevüm var çok heycanlıyım öğleden sonrası için izin aldım.duşumu alıp soluğu doktorda alıcaz inş. bügün ntsye koyarmı alttan muayene edermi acaba daha erkenmi yoksa?bebişimi çok özlemişim yüzünü göstermiyor kaç aylardır dr. ultrasonu 3boyutlu olsaydı keşke çok merak ediyorum kızçemin yüzünü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…