​Dilem ptesi beni ne bekliyor bilemem ama :)
bana is mi yok mu uleyn soyle ha soyle :)
(ins kovulmam :26:)
Kizlar Mart annelerinden bir tanesi nicki unuttum
Park yatağa örtü diktirmis.cok güzel olmuş.rengi mat hemde solukken simdi pırıl pırıl bir beşik olmuş.
Denk gelirseniz bakın derim...
arıyorum arıorum bulamıyorummm(
Günaydın kzlar.. hala vitamin hapına devam edeniniz var mı kiloya katkısı oluyor mu acaba bu vitaminlerin ....? doktorada sormadım ne zaman gitsem soracağım şeyleri hep unutuyorum... bu arada hastane çantasına ne kadar bez koymak yeterli olur bebek için bilgi verirseniz çok sevinirim ... Ammaa soru sordum dimi:) kızlar çalışmaya alışkınızz yaa evdede hiç oturulmuyo kafayı yicem valla ya...
canım ya ben 1 paket bez koydum ne olur ne olmaz diye farkındayım abarttım ama olsunvitaminler aldırıyor canım ben hiç kullanmadım gebelik boyunca.gebelik öncesi elevit kullanmıstım dr gebelikte sadece folik asit verdi.her dr baska başka tabi
Günaydın kzlar.. hala vitamin hapına devam edeniniz var mı kiloya katkısı oluyor mu acaba bu vitaminlerin ....? doktorada sormadım ne zaman gitsem soracağım şeyleri hep unutuyorum... bu arada hastane çantasına ne kadar bez koymak yeterli olur bebek için bilgi verirseniz çok sevinirim ... Ammaa soru sordum dimi:) kızlar çalışmaya alışkınızz yaa evdede hiç oturulmuyo kafayı yicem valla ya...
Kimse bsna hosgeldin demedi ama bende sizlerdenim. Tanittimda kendimi. Neyse kadinlar gunumuz kutlu olsun
nasılll sabah tekrarı var mı ki? netten mi izlicen ?
Chosy yarın ki kahvaltıda ne var?
Gelelim mı (utangac smile)
Kızlar esim isim konusunda beni caydirmaya çalışıyor
Emin misin vs diyor galiba koymak istemiyor
O zamana gelelim de bakarız dedim
bu akşam yeni gelen komşumuza hoşgeldine gittik.
ev sahibimiz "kızım çantanı hazırladın mı? dedi
"henüz hazırlamadım" dedim. sen hazırla bir an önce dedi
hayırdır teyze bişey mi farkettin noldu neden öyle diyorsun dedim.
yok kızım telaş yapma sen ama hazırla dedi.
ay bu kadın niye öyle dedi ki :18::18::18:
ama biz daha çok küçüğüz yaa...:18:
günaydınnnnn =))) kalktık bugün kahvaltımızı yaptıkk
dün gece cinnet geçirdim ben resmeneşimle gidip alışveriş yaptık akşam eve geldik yerleştirirken birden eşim bana çarptı karnıma istemeden ama birden korktu ve bağırdı ben zaten hazırım ağlamaya ve hayatta en nefret ettiğim şeylerden birisi bana yüksek sesle konuşulması bağrılması...neyse o acıdı mı falan filan derken ben birden dolabı açınca yumurtanın teki yere düştü kırıldı akşam sildiğim yere eşim dikkat et azcık dedi halbuki o yamuk yumuk koymuş oraya o sinirle elimdeki leğeni fırlattım kırıldı sen git sonra nane kavanozunu da kır al sana iş ağlaya ağlaya o sinirle oraları temizledim uyumuşum sonra da..gene tatlıya bağladık tabi ama çok mu kırıyorum ben bu adamı napıyorum?? bi doğuraydım artık sağ salimm
hosgeldin canim biz misafirperveriz ama son zamanlarda mecalimiz kalmadi :)
ben su salak eleviti birakmadim daha ama hergun icmiyorum. Gun asiri iciyorum. 20 tane koydum ben bez 2 sini hastane cikislarinin arasina koyup ayri ayri battaniyeye sardim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?