2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
bana is mi yok mu uleyn soyle ha soyle :)

(ins kovulmam :26:)

canım bişi olmaz seni çıkartamazlar işten.32 haftadan ıtıbaren sen calısmayabılırsın salla gıtsın:)hem dınlenmeyede ıhtıyacın var otur evınde bebişini bekle artık onun için hazırlık yap daha mutlu olursun hem

Günaydın kzlar.. hala vitamin hapına devam edeniniz var mı kiloya katkısı oluyor mu acaba bu vitaminlerin ....? doktorada sormadım ne zaman gitsem soracağım şeyleri hep unutuyorum... bu arada hastane çantasına ne kadar bez koymak yeterli olur bebek için bilgi verirseniz çok sevinirim ... Ammaa soru sordum dimi :) kızlar çalışmaya alışkınızz yaa evdede hiç oturulmuyo kafayı yicem valla ya...

Gunaydin kizlar Allah hepimize bebislerini saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin. Ben de nisan annesi olcam. Nisan 15i gibi dogum tarihimiz. Ilki normal dogumdu bi aksilik cikmazsa buda normal olur in. 2. Hamişligim. 4.5 yasinda oglum var adi Burak. Bu sefer kizim olcak ismine Duru karar verdik. 27 yasindayim. Manisa ilcesinde oturuyorum.

Bisey yapmazlar da suratlar asilir. Bide ogretmenlerim cok eziyet cekiyor ben yokken hic istemiyorlar gideyim kurucu canlarini cikartiyor.

canım ya ben 1 paket bez koydum ne olur ne olmaz diye farkındayım abarttım ama olsun vitaminler aldırıyor canım ben hiç kullanmadım gebelik boyunca.gebelik öncesi elevit kullanmıstım dr gebelikte sadece folik asit verdi.her dr baska başka tabi

günaydın kuızlar kadınlar gününüz kutlu olsun ne zamandır giremiorum misafirlerim vardı boya badana temizlik artık hazırım bekliorum geçmişi okuyamadım varmı hayırlı haberler

Hastane cantasina 10-15 tane koysaniz yeterli oluyo ya. Bi durum olmazsa sonucta bigun sonra cikiliyo hastaneden. Cok cok lazim olursada hemen heryerde var alinir :)

Kimse bsna hosgeldin demedi ama bende sizlerdenim. Tanittimda kendimi. Neyse kadinlar gunumuz kutlu olsun

ben su salak eleviti birakmadim daha ama hergun icmiyorum. Gun asiri iciyorum. 20 tane koydum ben bez 2 sini hastane cikislarinin arasina koyup ayri ayri battaniyeye sardim

nasılll sabah tekrarı var mı ki? netten mi izlicen ?

netten izlicem kız, şimdi başlıcam bakalım:))

Chosy yarın ki kahvaltıda ne var?
Gelelim mı (utangac smile)

Kızlar esim isim konusunda beni caydirmaya çalışıyor
Emin misin vs diyor galiba koymak istemiyor
O zamana gelelim de bakarız dedim

gelin hadi çabuk ne olduğunu gelince görürsünüz, sölemem burda

nası bi teyze bilmiyom da bazı teyzeler öle çok bilmişlik yapar korkma canım, erken doğum riski hepimizde war, ki artık erken doğumu da geçtik inşallah..

hey maşallah ne hareketli bi gece, sizin bebişde öle hareketli olucek bence

hosgeldin canim biz misafirperveriz ama son zamanlarda mecalimiz kalmadi :)

Tesekkurler cnm. Aynen bende oyleyim son ay cok farkli oluyo iyice agirlasiyo insan. Hele ben yatma pozisyonlarinda cok rahatsiz oluyorum. Hep bel agrisiyla kalkiyorum. Ilk hamisligim de boyle degildi. Benim nisan 10u 15i gibi dogum senin ne zaman

ben su salak eleviti birakmadim daha ama hergun icmiyorum. Gun asiri iciyorum. 20 tane koydum ben bez 2 sini hastane cikislarinin arasina koyup ayri ayri battaniyeye sardim

evet ben de hala içiyorum maalesef eşim ısrar ediyor diye çocuğa faydalı mı bilmeden içiyorum işte..
bez o kadar lazım olur mu ki ben dört tane koydum ertesi gün çıkarım diye ekleyim o zaman..

elevit vermişti doktor ben kafama göre 2 günde bir içiyorum.. bebek bezini de prima aldım yenidoğanın içinde 50 adet var yarısını çıkarttım 25 adetini çantaya koydum

Euzûbillâhimineşşeytanirracîm Bismillahirrahmanirrahim.

Ya Rabbî...

Evvel Hz.muhammed(sav) bu kutlu Meclis'imizden haberdar eyle.O'na sonuz ve selam olsun.
Ya Rab ! Okumuş olduğumuz Salat-ı Tefriciyelerimizi ve diğer dualarımızı kabul eyle.

Ya Rabbi ! Bizleri cemi hata ve kusurlardan salim eyle.

Ya Rab ! El actık sana geldik,bu kutlu vazifeyi bizlere nasib eyledin elhamdulillah.Yüzümüzün akıyla çıkmamızı nasib eyle.

Ya Rab ! Burda bulunan annelerimizin,doğmuş ve doğacak evlatlarını ; hayırlı,akıllı,azimli,ahlakli,vefali,saygılı Senin ve efendimiz yolunda faydalı olmalarını nasib eyle...

Ya Rab ! doğum anında ;"Ya Rab bana yardım eden yok mu ?" diyen gebelerimize bir solukta hayırlı ve kolay bir doğum nasip eyle.

Ya Rab ! Sen çaresizlere çaresin,biz aciziz;Sen veren,affedensin affet bizi Allahım...

Ya Rab ! Sahipsizlerin sahibisin,doğumlarımızda bizlere sahip cık.Doğumlarimizi kolay eyle,evlatlarımızı sağlikla sıhhatle kucaklarımıza almamızı nasip eyle.

Ya Rab ! Tüm annelerimizin çektikleri zorlukların mukafatını ver Allahım...

Âmin ...

Vel hamdulillahi rabbil alemin el-fatiha...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…