2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
cumanız hayırlı olsun güzeller.

Hepinizin kadınlar gününü kutluyorum ve kocaman öpüyorum
Darısı anneler gününün başına inşallah

Mrb arkadaşlar çalışma hayatımının son haftasına girmek üzereyim mutluyum :)
Canım burdan cvp yazabildim sana çok sevimdim bebişin döndüğüne :)Benimki de döndü teyzesi .Biz daha 34. haftadayız.Çok az kaldı ya çok heyecanlıyım.Allahım sağasağlım kucağımıza almayı nasip eder inşaAllah.sana yazarken bile kıpır kıpıır eşşek sıpası :) bende ikinizi de öptüm :*

Tesekkurler cnm. Aynen bende oyleyim son ay cok farkli oluyo iyice agirlasiyo insan. Hele ben yatma pozisyonlarinda cok rahatsiz oluyorum. Hep bel agrisiyla kalkiyorum. Ilk hamisligim de boyle degildi. Benim nisan 10u 15i gibi dogum senin ne zaman

Ben de oyle canim , 25 nisan gorunuyor. 1 hafta erken gelse hic de fena olmaz ama :)

evet ben de hala içiyorum maalesef eşim ısrar ediyor diye çocuğa faydalı mı bilmeden içiyorum işte..
bez o kadar lazım olur mu ki ben dört tane koydum ertesi gün çıkarım diye ekleyim o zaman..

dort cok az canim kesinlikle yetmez her emisten sonra pirt kakis yapiveriyorlar :))

slm arkadaşlar meltem adında bi arkadaşımız için 41 hamileden ayetel kürsi topluyoruz.yardımcı olurmusunuz?okuyan arkadaşlar beğene basmaları yeterli şimdiden teşekkürediyorum.

kızlar buarada rabbim sağ salim doğum yapmanızı nasip etsin inş.bende 2012 nisan annesiyim.bende geçen yıl buzamanlar aynı heycanları yaşadım...ve zaman okadar hızla akıp gitmişki oğlum 1 yaşına girecek nisandaa..ve bende okadar hızlıyım ki 2 aylık hamileyimğlum şuan anne anne diye bağırıyor evin içinde..rabbim hepinize bu güzel sesi duymayı nasip etsin inşallah

kıızlar bebişlerinize yeni aldığınız dolapların kokusunu nasıl giderdiniz fikir verirmisiniz? kıyafetlerini yıkayıp yerleştirmek istiyorum ama koku gitmemiş olursa yıkadıklarıma yazık olacak?

Kızlar,
Biz de bugün doktora gittik. 2 kilo 283 gram Ediz'im ve 45,5 cm. Ama plesentada yaşlanma var dedi doktor. Dopler çektirdi. Kan akışı normal çıktı çok şükür. Erken doğum mu olacak diye tedirginim Hayırlısı inşaallah. Ben doğum ve sonrası için bu pijama ve geceliği aldım lcwaikiki.com'dan. Nasıl sizce? Yeterli mi hastane için???

Bir de bunlara ve evdeki pijamalarıma uysun diye gri renkte bir sabahlık aldım. Başka gecelik alsam mı diye kararsızım. Bir de bu ara bebek şekeri beğenmeye çalışıyorum. Çok tatlı duygular :)

çok geçmiş olsun canım, kızının göbüşünde beklemesine çok sevindim :)

elevit, demir hapı ve b12 içiyorum. doğuma kadar devam dedi doktor

Son düzenleme:

ben de içiyorum gün aşırı ama bana kilo aldırmadı aksine içimi bulandırıyo ay ben de çantaya tüm paketi koymuştum bazı arkadaşları yarısını falan demiş de olsun ben koydum dursun öyle aynen aynen çalışmaya alışınca evde ne yapcağını şaşırıyo insan misaifirm gelecek akşama yemekleri yaptım oturdum şimdi en azından vakit geçer onlarla akşam

hoşgeldin aramıza bacımmm llah bağışlasın oğlunu arkadaşım ayni şekilde rabbim sana da hayırlı güzel kolay doğumlar nasip etsin.. duru ismine bayılıyorumm =)

bu aradaa kızlaaar gelin siz de yemeğeee 3 kişi gelecek ben elli kişilik yemek yaptım çokça yapım da buzluğa koyum diye

bu aradaa kızlaaar gelin siz de yemeğeee 3 kişi gelecek ben elli kişilik yemek yaptım çokça yapım da buzluğa koyum diye

hıh harikasın amanamazon.... ben de evde can sıkıntısından buzluğa ne yemek yapıp atsam bozulmaz diye nete bakıyordum :13: özelden mesaj neyin atsana bana ne koyuyorsun buzluğa börek çörek dışında???:26:

BİR KADINA TEKME ATMAK SADECE KARNINDAKİ BEBEĞİN HAKKIDIR..!!!
8 mart dünya kadınlar günümüz kutlu olsun...!!!

dün akşam çok kilo aldığını fark eden eşimin yorumu
-aşkım ne olmuş bana böyle, senin kadar olmuşum!!

şişko kocam kendini manken sanıyordu sanırım. çok sinirlerimi bozdu

dün akşam çok kilo aldığını fark eden eşimin yorumu
-aşkım ne olmuş bana böyle, senin kadar olmuşum!!

şişko kocam kendini manken sanıyordu sanırım. çok sinirlerimi bozdu

geçen de dr eşime beraber gidiyorsunuz herhalde dediydi? biz aldıkça onlar da peşimizden geliyor işte

kıızlar bebişlerinize yeni aldığınız dolapların kokusunu nasıl giderdiniz fikir verirmisiniz? kıyafetlerini yıkayıp yerleştirmek istiyorum ama koku gitmemiş olursa yıkadıklarıma yazık olacak?

Çok zor çıkıyor canım o koku. 5-6 hafta sürekli havalandırdık. Sonra 2 kere bebek deterjanlı su ile sildik ama yine geçmedi, bir sefer de sirkeli su ile sildik. En sonra kıyafetleri yerleştirirken yine bebek detarjanı ile sildik. Annem örtü dikti, iyi de oldu kıyafetleri direkt mobilyaya değmiyor böylelikle. Artık koku gelmiyor ama nihayet bitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…