Canım burdan cvp yazabildim sana çok sevimdim bebişin döndüğüne :)Benimki de döndü teyzesi .Biz daha 34. haftadayız.Çok az kaldı ya çok heyecanlıyım.Allahım sağasağlım kucağımıza almayı nasip eder inşaAllah.sana yazarken bile kıpır kıpıır eşşek sıpası :) bende ikinizi de öptüm :*Mrb arkadaşlar çalışma hayatımının son haftasına girmek üzereyim mutluyum :)
Tesekkurler cnm. Aynen bende oyleyim son ay cok farkli oluyo iyice agirlasiyo insan. Hele ben yatma pozisyonlarinda cok rahatsiz oluyorum. Hep bel agrisiyla kalkiyorum. Ilk hamisligim de boyle degildi. Benim nisan 10u 15i gibi dogum senin ne zaman
evet ben de hala içiyorum maalesef eşim ısrar ediyor diye çocuğa faydalı mı bilmeden içiyorum işte..
bez o kadar lazım olur mu ki ben dört tane koydum ertesi gün çıkarım diye ekleyim o zaman..
ben geldim hastaneden bugün öğlen,şükürler olsun ki kızım iyi ama az kalsın erken doğurcaktım,lavoboyu temizlediğim akşam deterjanları filan da düzenliyordum,o esnada akıntı gibi bişey geldi bakmadım işime devam ettim iki kez daha olunca söyle bir baktım çamaşırıma ki kan olmuş bayağı kıpkırmıızı,öyle bir seslenmişim ki eşime sonradan söylüyor evi kaldırdın ayağa diye..neyse apar topar hastaneye gittik,allahtan doktorum nöbetçiymiş o gece hemen nst ye bağladı kalp atışlarına bakmak için daha bağlanırken ben durydum dedi kalp sesini sonra bizde de duyduk iyice bağlanınca..o an içimde olan duyguyu anlatamam size,mutluuluktan ve rahatlamanın verdiği o hisle bağıra bağıra ağlamak istedim,çünkü hastaneye gelirken kafamdan geçen bir sürü felaket düşüncesi vardı,eşimle hiç konuşamadık,o da bir sürü korku yaşıyormuş içinde,sonradan söyledi..daha sonra alltan baktı doktor kanama devam ediyor dedi,hemen onu kesmek için iğine ve doğm olursa diye de bebek için ciğer geliştirici yaptı..sabaha kadar sıkı takipteydim,allahtan kanamam durdu..tam rahatlamıştık ki bu sefer nst de ağrılarım olduğu ortaya çıktı,nasıl anlamadıysam ben?..doktor ağrıların için ilaca başlıyoruz ama seni bir gece daha tutucam burda dedi..işte o andan bu ana kadar sürekli takip edildim,şükürler olsun ki herşey yoluna girdi de evimie gelebildik..kızım bir kaç hafta daha dayansın diye dua ediyorum şimdi..sürekli yatmam gerekiyor,bir tek tuvalete gitmeme izin var,ağrı için haplarımı içiyorum..bir ara hastanede sürekli yatmaktan sıkıldığım için biraz koridorda yürümeye çıkayım dedim,iyi hissediyordum çünkü ve kanamam durduğu için bir daha olmaz diye düşündüm ama bir kaç adım attım kii bir kez daha damla şeklinde kahverengi akıntı geldi,onu pek önemsemediler ama sakın bir daha ayağa kalkma gerekmedikçe diye de uyardılar,şimdi yatıyorum tırs tırs,sakın sizde işlerinize gömülüp bebişlerinizi riske atmayın..dertsizin dediği gibi ben işlere çok gömülmüştüm,o akşam çok hasliz olduğum halde lavoboyu temizlemeye gittim ve bedeleini ağır ödedim,allahtan kızıma bir şey olmadı,bir daha asla yapmam böyle bir hata ..hepinze teşekkür ederim ilginiz için,kaçırdıklarım olduysa da kusura bakmasın ne olur,hızlıca baktım geçmişe kaçırdıklarım olabilir...kendinize ve bebişlerinize iyi bakın..
Günaydın kzlar.. hala vitamin hapına devam edeniniz var mı kiloya katkısı oluyor mu acaba bu vitaminlerin ....? doktorada sormadım ne zaman gitsem soracağım şeyleri hep unutuyorum... bu arada hastane çantasına ne kadar bez koymak yeterli olur bebek için bilgi verirseniz çok sevinirim ... Ammaa soru sordum dimi:) kızlar çalışmaya alışkınızz yaa evdede hiç oturulmuyo kafayı yicem valla ya...
Kimse bsna hosgeldin demedi ama bende sizlerdenim. Tanittimda kendimi. Neyse kadinlar gunumuz kutlu olsun
Günaydın kzlar.. hala vitamin hapına devam edeniniz var mı kiloya katkısı oluyor mu acaba bu vitaminlerin ....? doktorada sormadım ne zaman gitsem soracağım şeyleri hep unutuyorum... bu arada hastane çantasına ne kadar bez koymak yeterli olur bebek için bilgi verirseniz çok sevinirim ... Ammaa soru sordum dimi:) kızlar çalışmaya alışkınızz yaa evdede hiç oturulmuyo kafayı yicem valla ya...
Gunaydin kizlar Allah hepimize bebislerini saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin. Ben de nisan annesi olcam. Nisan 15i gibi dogum tarihimiz. Ilki normal dogumdu bi aksilik cikmazsa buda normal olur in. 2. Hamişligim. 4.5 yasinda oglum var adi Burak. Bu sefer kizim olcak ismine Duru karar verdik. 27 yasindayim. Manisa ilcesinde oturuyorum.
çok geçmiş olsun canım, kızının göbüşünde beklemesine çok sevindim :)
elevit, demir hapı ve b12 içiyorum. doğuma kadar devam dedi doktor
bu aradaa kızlaaar gelin siz de yemeğeee 3 kişi gelecek ben elli kişilik yemek yaptım çokça yapım da buzluğa koyum diye
dün akşam çok kilo aldığını fark eden eşimin yorumu
-aşkım ne olmuş bana böyle, senin kadar olmuşum!!
şişko kocam kendini manken sanıyordu sanırım. çok sinirlerimi bozdu
kıızlar bebişlerinize yeni aldığınız dolapların kokusunu nasıl giderdiniz fikir verirmisiniz? kıyafetlerini yıkayıp yerleştirmek istiyorum ama koku gitmemiş olursa yıkadıklarıma yazık olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?