Çok zor çıkıyor canım o koku. 5-6 hafta sürekli havalandırdık. Sonra 2 kere bebek deterjanlı su ile sildik ama yine geçmedi, bir sefer de sirkeli su ile sildik. En sonra kıyafetleri yerleştirirken yine bebek detarjanı ile sildik. Annem örtü dikti, iyi de oldu kıyafetleri direkt mobilyaya değmiyor böylelikle. Artık koku gelmiyor ama nihayet bitti.
​Dilem ptesi beni ne bekliyor bilemem ama :)
Gunaydin kizlar Allah hepimize bebislerini saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin. Ben de nisan annesi olcam. Nisan 15i gibi dogum tarihimiz. Ilki normal dogumdu bi aksilik cikmazsa buda normal olur in. 2. Hamişligim. 4.5 yasinda oglum var adi Burak. Bu sefer kizim olcak ismine Duru karar verdik. 27 yasindayim. Manisa ilcesinde oturuyorum.
çok sağol cnım ya ben de dünden beri havalandırıyorum sirkeli su ve karbonatlı suyu deniycem ağzı açık deterjan da koydum koksun die bakalım inşş geçer...
kadınlığını annelikle kutsallaştırmış canım kardeşlerim kadınlar gününüz kutlu olsun =)) darısı annişler gününe =))
kovarlarsa da deki ne münasebet siz beni kovmuyorsunuz ben kendim istifa ediyorum de =) bunu da yapmadım demezsin ki yok hayatım seni kovamazlar kesinlikle hamişsin herseyi geçtim cezasını ve ödeyecekleri tazminatı göze alamazlar
hoşgeldinn aramıza duru da sende hoşgeldiniz sende tecrübelilerdensin haa=)
yafrılarrr benim böbreğim ağrıyor felaket böyle sanki oğluşum böbreğimi tekmeliyor gibi ama teee sırtıma tekme atamaz gibi geliyor bana bide oğlum kaburgamı itiyorr sürekli sıkışıyor mu acaba niye sürekli itiyor dün burda dedim ki heralde kırdı yani o kadar canım acıdı ki :S tekmeden ziyade gerilme yapıyor benim ayaz oğlan normal mi sol tarafım öne dogru fırlıyor sevince biraz kaçıyor bi kaç kez tekme atıyor sadece gün içinde sonra hep böyle itiş kakışla geçiyoruz normal miiiiii
slm kızlar
bugün kontrolumuz vardı maşallah paşam çok iyiymiş
nts de sancım çıkmadı haftaya çatı kontrolumuz var :26::26::26:
doktor erken doğabilir dedi
ve bir süpriz karar da benden sanırım bende normal doğuma karar verdim.:18::18::18:
daha doğrusu tam olarak haftaya çatı kontrolunden sonra belli olacak ama doktorum erken doğabilir deyince birde gece bile olsa sancım kendi doktorum gelecekmiş doğumahayırlısı artık beklemekten başka çarem yok zaten benim doktorum sezeryanda olsa normal süreyi doldurmasını bekliyoruz dedi.her şekilde ben biraz sancı gelmesini beklicem galiba bu durumda ilk etapta normali beklemek daha doğru gibi
mezopotamya ve umutegeden sonra bi ben kaldım cesaretsiz
Zapzup bende tam seni soracaktım
Dun seni yine rüyamda gordum(uyaninca dedim taktım plak gibi)
Ama yuzyuze senin dra gittik dedi sana 2 gün dısını sık .
Ne için dedi diyorum is için mı dogum mu esın mı ?Demedin birsey.
Bir panik oluyorsun,bir panik.dr la ben konuşuyorum ya tut çeneni kızın haline bak uzme kaynanasi kotu zaten gelinde gicik birde sen girme diyorum.bende yan yengesi gibi
allah hayra çıkarsın rüyani ama sen beni rüyanda göre göre dogurtcan kız korktum evde duruyom işe gidemiyorum ama evde olmak güzelhayirlisı isallah zamanında gelir bebeklerimiz bugünlerde çok altta benim kız sende durum nasıl
hoş geldin umutege
çok sevindim kararına, inşallah sende çok kolay bir doğum yaparsın.
bugün kızlarımız aslan kesildi maşallah, hepsinde bir cesaret
Vayyy be mEzos ve Umutegeye bak ben böyle bir atak bekliyordum valla
ben basından beri normal istiyordum ama beni. Oğlan hem tosun hem de yan durunca suya düştü o hayaller
hayatta bana verilmiş bu şansı maalesef yaşayamayacagim hep merak edeceğim nasıl bir histi diye
slm kızlar
bugün kontrolumuz vardı maşallah paşam çok iyiymiş
nts de sancım çıkmadı haftaya çatı kontrolumuz var :26::26::26:
doktor erken doğabilir dedi
ve bir süpriz karar da benden sanırım bende normal doğuma karar verdim.:18::18::18:
daha doğrusu tam olarak haftaya çatı kontrolunden sonra belli olacak ama doktorum erken doğabilir deyince birde gece bile olsa sancım kendi doktorum gelecekmiş doğumahayırlısı artık beklemekten başka çarem yok zaten benim doktorum sezeryanda olsa normal süreyi doldurmasını bekliyoruz dedi.her şekilde ben biraz sancı gelmesini beklicem galiba bu durumda ilk etapta normali beklemek daha doğru gibi
erkek adam öyle sarılıp koklamalara gelmiyor annesi :)
babasıyla top oynayacak o
mezopotamya ve umutegeden sonra bi ben kaldım cesaretsiz
sağolun kızlar bianda geldi bu cesaret inşallah da gitmez
doktor erken olabilir deyince belkide ben sezeryan için beklerken normal doğum sancım gelebilir diye düşündüm
kontrolde doktor eşinde kireçlenme olmuş dedi yani erken doğum doğum oluyormuş böyle olunca 36.haftadan sonra olunca pek sıkıntı olmuyormuş ama daha erken haftalarda olunca bebekte gelişim yavaşladığı için sezeryanla alınıyormuş.haftaya tam olarak belli olacak herşey
sağolun kızlar bianda geldi bu cesaret inşallah da gitmez
doktor erken olabilir deyince belkide ben sezeryan için beklerken normal doğum sancım gelebilir diye düşündüm
kontrolde doktor eşinde kireçlenme olmuş dedi yani erken doğum doğum oluyormuş böyle olunca 36.haftadan sonra olunca pek sıkıntı olmuyormuş ama daha erken haftalarda olunca bebekte gelişim yavaşladığı için sezeryanla alınıyormuş.haftaya tam olarak belli olacak herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?