2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
neren kireçlenmiş
kireçlenmenin doğumla nasıl bir ilgisi olabilir?

tahminim doğruysa clexane kullananlarda oluyormuş kan sulandırıcı iğne çünkü ben de dr ısrarla kullanmalısın dediğinde ufak çaplı bi araştırmıştım netten öyle bişi okudum doğumdan sonra ilk işim pıhtılaşma testi yaptırmak diye ahdettim zaten bacaklarım morardı doğumda annem yanımda olacak iğne kullandığımı bilmiyor umarım morluklar doğuma kadar geçer

EgomEgo normal dogumu desteklerken biraz da mecburi Sezaryan olacak kisileri düşünürek yazarsan iyi olur canim

kızlar ya konusmak için daha cok erken ama bebişlerinize 40 mevlüdü yapacak mısınız? yapacak olanlara sorayım ne dağıtmayı planlıyorsunuz yiyecek anlamında?
Bizde kurabiye ve lOhusa şerbeti dağıtılır sadece bir de seker mı çikolata mi ne dağıtıyorsan
bir de size de tavsiyem Mevlüt'de kabak gb bebeği gezdirmezler bizde üstüne beyaz ince tülbent örtülür
mikrop ve nazara karsı

Canim gecmisi yArım yamalak okuyabildim sistem atıyor belli sayfalarda
biraz okuyabildim cok gecmis olsun bende dün temizlik yaptım sondu artık esim başlasın yine süpürgeye
insallah hayirli zamanda gelir bebisin

iğnelere doğumun olacağı güne kadar devam edecek misin, yoksa biraz daha erken mi bitecek.
inşallah erken bıraktırırlarda iz kalmaz, annende anlamaz üzülmemiş olur.
ama görürse bile an azından iğneler bitmiş olacak ozaman

kızlar ya konusmak için daha cok erken ama bebişlerinize 40 mevlüdü yapacak mısınız? yapacak olanlara sorayım ne dağıtmayı planlıyorsunuz yiyecek anlamında?

walla en sinir olduğum şey o mevlüt minnacık bebemı kucak kucak gezdircekler ya düşününce bile sinir oluyom ama malesef memlekete gidince şansım yok annemle kaynanam sımdıden basladı mevlut hazılıklarına.bebek şekerini mevlütte dagıtıcaklar.loğusa serbeti yapılmaz herhalde cok kalabalık olur malum.muhtemelende çorba pılav ayran bizim oranın tatlı hosmerım

ben de yapıcam allahım nasip ederse kayınvalidemler annemler falan olacak. onda da normal gün gibi pasta börek hazırlıcam bolca. tatlı olarak da baklava falan yaptırrım. bolca börek makarna salatası poğaça tatlı kurabiye turşu falan yaparım bi de sarma ya da dolma eklerim. aklımda böyle var. yani bizde genelde böyle oluyo. kendimiz okuyoruz mevlüdünü de.

egomego canım sezeryan doğumu yerin dibine batırmışsın. tabiki en sağlıklı olanı normal doğum. bende inşallah normal doğum yaparım fakat senin verdiğin örnekler çok iç karartıcı. son bir yılda iki kız kardeşim doğum yaptı. ikiside sezeryan. ikiside sezeryandan güle oynaya çıktı. hep beraber bütün aile neşe içindeydik. bebeklerini hemen emzirdiler. sütleri hemen geldi. 3 saat sonra her ikisede yürüdü. biri 3 saat sonra daha büyük odaya geçmek için oda bile değiştirdi. yürüyerek gitti. ertesi gün taburcu oldular. evde de 3 gün sonra her işlerini kendileri yapabiliyorlardı. 20 gün sonra ise en ufak bir acı sızı kalmadı sezeryanla ilgili diye konuşurlar hala. kız kardeşlerimde göbek falanda kalmadı. 40 ları çıkarken eski kilolarındaydılar. birinin planlı oldu. diğeri 8 saat sancıdan sonra açılma olmayınca sezeryan oldu. keşke o acılarıda çekmeyip direkt sezeryan olsaydım diyo. ikiside tüm hamile olanlara tavsiye ediyorlar. oh misler gibi acı falan çekmeden gidin sezeryan olun diye. dediğim gibi ben onların ah dediğini bile duymadım. ameliyattan çıktıktan sonra tabi serumla ağrı kesici verdiler sürekli. onun etkisiyle sanırım hiç ağrıları sancıları olmadı doğumdan sonra. öğle işte. allah herkese istediği şekilde kolay doğum nasip etsin

Son düzenleme:
Kızlar medipol mega uniVersite hastanesi bağcılar dogum yapacak olan var mı ya da cevresinde dogum yapan duyan ?

arastırayım bebeğimmm halamlar falan bağcılar tarafında o nerede yaptı bilmiyorum sorayım

senin ki de çok güzell kuzum hatta mükemmel hiç pişman olma 6 aydan sonra olmazsa sadece oyun parkı özelliklilerden alırsın

hayatımm canım bacım senin ki istisna durum sen sağlık durumundan dolayı mecbursun sen keyfi sezeryan istemiyorsun ki hiç canını sıkma sen kıyamam ben sana keyfi sezeryan istemiyorsun ya sen paşamı normal doğurmak istedin o anları yasamak ama rabbim böyle uygun gördü sana eminim sende normal doğum sevabı alırsın allahım böyle istedi cünkü sen değil canım bacım benim hiç sıkma sen canını genel anestezi olmazsın bacım o anı görürsün keşke elimde olsa o an yanında olabilsemmm sen ve senin gibi mevburi sezeryanları ben normal doğum diyorum burda da bi arkadasım var bebişinin kordonu dolasmıs son anda sezeryana sokmuşlar oda sezeryan diyince kızıyorum rabbim böyle uygun görmüş sen keyfi istemedin normal doğumsun diyorum sende normal doğumsun paşamm tombişş seninle alakalı deil ki =))

Efet kuzum yapmayı düşünüyorum şu tasarımını yaptığımız su şişelerini ben mevlütte vermeyi düşünüyorum mevlüt şekeri lokum falan heralde bilmiyorum ki bizde bu işlerin bakanı annişko o yüzden tam bilmiyorum annişe sorayım daha ayrıntılı yazayım kuzum

maşallah bebişine canım, gecelik ve pijamada çok şekermiş, bende bakıcam şimdi bunlara:)

mezopotamya ve umutegeden sonra bi ben kaldım cesaretsiz

bende warım canım merak etme:)

canım öle bi anlatmışsın ki, mecburi sezeryan olacaklar war aramızda, zaten korktuğumuz bi süreç, iyice korkuttun he:))

bide şey dicem bence senin aklında kötü hikayeler kalmış hep, yada sen onlara dikkat etmişin
benim 2 ablam, bütün arkadaşlarım sezeryan oldu, hiç biri senin anlattıkların gibi değil,
elbette ameliyat sonuçta, zorluğu war ama öle 1 sene iş yapamıcak birini hiç görmedim ben

bence tamamen insanın bünyesi ile ilgili bişe
kimi sezeryandan sora hoop diye kalkıyo, kimi normal doğumdan sora 15-20 gün oturamıyo
hepimiz yaşayıp görücez bence

ben kullanıyorum clexan 0,4 pıhtılaşmadan dolayı

EgomEgo normal dogumu desteklerken biraz da mecburi Sezaryan olacak kisileri düşünürek yazarsan iyi olur canim

canım benim daha önceki ameliyatımda bire bir sezeryandı, yumurtalıktan kist alınmıştı.
sadece ilk gün, ilk ayağa kalktığımda biraz ağrım olmuştu ondan sonrası rahattı. doğumda birde emzirmek için can atacağımız ebbeklerimiz olunca eminim daha çabuk toparlanırız.
egomegonun bahsettiğide sezeryanla değil depresyonla ilgili bir durummuş, çok istisna birşeydir bu. bizi üzecek birşey söylemez benim hemşerim belkide istenmeyen gebeliktir o kadıncağazın hikayesi
biz hepimiz bebeklerimizi şimdiden çok seviyoruz ve çok istiyoruz. onlar için herşeyi yaparız
bunları düşünüp canını sıkma hiç.
'' o bebekler girdiği gibi çıkacak''

Enemmmmm bu ne kadar kalabalık
Hayretler içindeyim
Bugun yemeğim yok kızlar sok sok flaş neyim.
Sallama birseyler yapcem.
Bugun isleri yaparkene hissediyorum artık kitirdiyor alt tarafım yerleşti iyice kızım.az daha iteklerse gozgoze geleciz.

merhabalar ben medıpolde dogum yaptım kızım bugun 7 ayına gırdı sıddetle tavsıye ederım sorularınız olursa seve seve cevaplarım..
hayırlı dogumlar

katılıyorum sana canım bize normal doğum bize seçenek olarak bile sunulmuyor.

kızlar hepinizden çok özür dilerim kaş yapayım derken göz çıkarttım sanırım düşünmeden ve iş yerindeyim hızlı bir şekilde yazdım birinize cesaret vereyim derken bazılarınızı kırdım sanırım çok özür dilerim beni az çok tanıyorsunuz bilinçli olarak sizi kırmak istemem düşüncesizce yazdım kendimce cesaret vermek amacıyla yazdım ama sizleri düşünmedim affedin olur mu şuan ağladım gerçekten çok kötü oldum kesinlikle kötü niyetle yada sezeryanları yerin dibine vurmak gibi bir amaçla yazmadım çok özür dilerimm samimiyetime inanın neyse daha fazla batırmadan çıkayım çok özür dilerim şuan inanın çok kötü oldum sizi çok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…