- 12 Mart 2012
- 337
- 29
- 118
neren kireçlenmiş
kireçlenmenin doğumla nasıl bir ilgisi olabilir?
Bizde kurabiye ve lOhusa şerbeti dağıtılır sadece bir de seker mı çikolata mi ne dağıtıyorsankızlar ya konusmak için daha cok erken ama bebişlerinize 40 mevlüdü yapacak mısınız? yapacak olanlara sorayım ne dağıtmayı planlıyorsunuz yiyecek anlamında?
Canim gecmisi yArım yamalak okuyabildim sistem atıyor belli sayfalardaHepinize güzel dilekleri için teşekkür ediyorum...dünden beri yatıyorum, popom iptal oldu sanırsam, çürüdü gibi usine yara yata...yaramaz kızım da eve geleli uslandı heralde haraketleri yavaşladı...onun iyi olması bana güç veriyor...
EgomEgo normal dogumu desteklerken biraz da mecburi Sezaryan olacak kisileri düşünürek yazarsan iyi olur canim
tahminim doğruysa clexane kullananlarda oluyormuş kan sulandırıcı iğne çünkü ben de dr ısrarla kullanmalısın dediğinde ufak çaplı bi araştırmıştım netten öyle bişi okudum doğumdan sonra ilk işim pıhtılaşma testi yaptırmak diye ahdettim zaten bacaklarım morardı doğumda annem yanımda olacak iğne kullandığımı bilmiyor umarım morluklar doğuma kadar geçer
Kızlar medipol mega uniVersite hastanesi bağcılar dogum yapacak olan var mı ya da cevresinde dogum yapan duyan ?
kızlar ya konusmak için daha cok erken ama bebişlerinize 40 mevlüdü yapacak mısınız? yapacak olanlara sorayım ne dağıtmayı planlıyorsunuz yiyecek anlamında?
kızlar ya konusmak için daha cok erken ama bebişlerinize 40 mevlüdü yapacak mısınız? yapacak olanlara sorayım ne dağıtmayı planlıyorsunuz yiyecek anlamında?
maşallah paşamaaa ayy çatı muayenesini ne zaman yapıyorlar ki benim yarın kontrol var yapar mı ki? ama sekreteri benim arkadasta ona sordum 39-40 haftada yapılıyor canım dedi amaa sizde bu haftalarda yaptılar diyorsunuz ne diyorsunuz hayır çatı muayenesinden korktuğumdan değil mıntıka temizliğini bekletiyordum doğuma yakın aldırmak için birden çatıya bakacağım derse çok utanırımm bugün de jilet başlığı ile temizlik yapayım bari demi ne olur ne olmaz makinaya devam yani bide kızlar sürekli ağdaya gittiğim yer ben yapmam dedi ne yapacağım çoğu yer yapmıyor hamileye ağda rahmi oynatıyormuş doğru mu zararı olur mu normal doğumu engelleyecek birsey yapmak istemem normal doğuma karar vermenede sevindim az önce şubat annelerinin lohusalıklarını okudum da sezeryan olanların hali vahim yalnız baslarına yardım almadan doğrulamıyorlarmış bile acılarını tarif edemiyorlarmış ben bir kez daha normal doğum için çok sevindimm allahım bir problem çıkmaz son an inşallah bide bi yerde okumuştum bulursam paylaşayım sezeryandan sonra lohusa depresyonu olasılığı çok yüksekmiş ki subat annelerinin hikayelerinde bunu açıkca gördüm bebeğini istemiyormuş bebeğini içinden gelerek sevemiyormuş isyankarlaşmış çok korkuyorum bebeğini sevimsiz çok çirkin buluyormuş ve bakım odasına gönderiyormuş sürekli :S allahım yardımcısı olsun
anamm babası daha komik seviyor ya sesi tizleşiyor dedim ki seni bu sesle tanıyacak haha oda ciddileşti kalın sesiyle oğlum dedi bizimkide tesadüf tekme attı bak dedim bu kalın sesini tanımıyor tekmeledi git kimsin sen diyor dedim hahaha manyaq ciddiye alıyor oğlum valla benim sesim bu ben senin babanım falan diyor bende buna gülünce benim önümde ki balkon zıplıyor sonra ikimizde nefessiz kalıyoruz gülmekten kocamın çok komiğine geliyor göbeğimin zıplaması
açç kuzum şubat annelerini oku sezeryanların halini cesaretlenirsin en basit şunu düşün efet kolay bir acı değil öyle bir acıymış kı düşün allah o anneye şehitlik makamı sunuyor o acıyı ceken anneyi yenidoğmuş bebek gibi günahsız ediyor ne dilerse o anne geri çevirmiyor ve cenneti ayaklarının altına seriyor bu acıyı efet yasayacaksın normal doğumda ama en fazla 2-3 gün kukişin acıyacak ama bi rahatsızlığın olmayacak ve bebeğinin en güzel günlerini sende sıhatlı yasayacaksın
sezeryanda ruhun bile duymayacak 9 ay boyunca karnında ki o hissettiğin yavrun senin ruhun bile duymadan oradan cıkacak onun o ilk anını görmeyeceksin kendine acılar hissederek geleceksin doğrulamayacaksın bile algılamaların tam yerinde olmayacak kısa bi süre bu senin bebeğin diye bebek gösterecekler onu kendi gücünle kucağına alamayacaksın bile aylarca yıllarca o ameliyat yerinin zorluğunu çekeceksin belki bebeğini kucağına alamayacaksın dikişlerinin acısından bunları nerden biliyorum ablam yengem kuzenim çok yakın zamanda normal doğum yaptı ilk gece hast. kaldılar diğer gün kendileri yürüyerek hastaneden çıktılar eve geldiler bir gün sonra dolasıyorlardı ve 2 kuzenimde bu yıl içerisinde hatta birisi bi kaç ay önce sezeryanla doğum yaptı 3 ay oldu sanırım birisine hala kendi basına iş yapamıyor annesi bakıyor geceleri bebeği ağlayınca kalkamıyor kocası emzirmesi için tutuyor bebeği yeri o yatırıyor diğer kuzenimde 1 yıl olacak ama oda hala ne iş yapabiliyor ne güç bebeğini yerden alıp kaldıramıyor sen seç ki normal doğum o kadar ilginç birseymiş ki annemler dahil normal doğum yapan herkesin söylediği bebek çıktığı anda kucağına veriyorlar ve o an inan tüm acılar sıfırlıyor acıların uyuşmuş gibi oluyor diyorlar sedyede baygın çıkmak mı istersin sandalyede bebeğin kucağında mı?
maşallah paşamaaa ayy çatı muayenesini ne zaman yapıyorlar ki benim yarın kontrol var yapar mı ki? ama sekreteri benim arkadasta ona sordum 39-40 haftada yapılıyor canım dedi amaa sizde bu haftalarda yaptılar diyorsunuz ne diyorsunuz hayır çatı muayenesinden korktuğumdan değil mıntıka temizliğini bekletiyordum doğuma yakın aldırmak için birden çatıya bakacağım derse çok utanırımm bugün de jilet başlığı ile temizlik yapayım bari demi ne olur ne olmaz makinaya devam yani bide kızlar sürekli ağdaya gittiğim yer ben yapmam dedi ne yapacağım çoğu yer yapmıyor hamileye ağda rahmi oynatıyormuş doğru mu zararı olur mu normal doğumu engelleyecek birsey yapmak istemem normal doğuma karar vermenede sevindim az önce şubat annelerinin lohusalıklarını okudum da sezeryan olanların hali vahim yalnız baslarına yardım almadan doğrulamıyorlarmış bile acılarını tarif edemiyorlarmış ben bir kez daha normal doğum için çok sevindimm allahım bir problem çıkmaz son an inşallah bide bi yerde okumuştum bulursam paylaşayım sezeryandan sonra lohusa depresyonu olasılığı çok yüksekmiş ki subat annelerinin hikayelerinde bunu açıkca gördüm bebeğini istemiyormuş bebeğini içinden gelerek sevemiyormuş isyankarlaşmış çok korkuyorum bebeğini sevimsiz çok çirkin buluyormuş ve bakım odasına gönderiyormuş sürekli :S allahım yardımcısı olsun
canım bende 37. haftada diye biliyordum ve hazırlıksız gittim:26::26::26:doktor nts de sancı çıkarsa bugün bakarız deyince ben dua etmeye başladım inşallah sancı çıkmaz diyeneyseki çıkmadı bende doğuma yakın yaparım diye bekliyordum haftaya gidicem artık ağdaya ondan sonrada makinayla toplarım çıkanları kendim
ben hiç doğum hikayesi okuyup kendimi etkilemek istemiyorum inşallah o kadının piskolojiside düzelir yavrusuyla ilgilenmeye başlar
allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin
canım rakim kireçlenmesi yada eskimesi diyormuş doktorlar adına.doğuma hazırlık gibi bi işaret herhaldeneren kireçlenmiş
kireçlenmenin doğumla nasıl bir ilgisi olabilir?
canım o ne ben kullanmıyorum öyle birşeycanım sen clexane kullanıyor muydun?
Kızlar medipol mega uniVersite hastanesi bağcılar dogum yapacak olan var mı ya da cevresinde dogum yapan duyan ?
Yüksek Voltaj in söylediği bir yatak var ya park yatak ne güzel diktirmis ya
ben park yatağı tipinden dolayı istememiştim sırf görsel diye 6 ay kullanabileceği beşiği aldım
cok pişmanım cok güzel olmuş o yatak
Vayyy be mEzos ve Umutegeye bak ben böyle bir atak bekliyordum valla
ben basından beri normal istiyordum ama beni. Oğlan hem tosun hem de yan durunca suya düştü o hayaller
hayatta bana verilmiş bu şansı maalesef yaşayamayacagim hep merak edeceğim nasıl bir histi diye
Eki Görüntüle 651611 Eki Görüntüle 651612
Kızlar,
Biz de bugün doktora gittik. 2 kilo 283 gram Ediz'im ve 45,5 cm. Ama plesentada yaşlanma var dedi doktor. Dopler çektirdi. Kan akışı normal çıktı çok şükür. Erken doğum mu olacak diye tedirginimHayırlısı inşaallah. Ben doğum ve sonrası için bu pijama ve geceliği aldım lcwaikiki.com'dan. Nasıl sizce? Yeterli mi hastane için???
mezopotamya ve umutegeden sonra bi ben kaldım cesaretsiz
anamm babası daha komik seviyor ya sesi tizleşiyor dedim ki seni bu sesle tanıyacak haha oda ciddileşti kalın sesiyle oğlum dedi bizimkide tesadüf tekme attı bak dedim bu kalın sesini tanımıyor tekmeledi git kimsin sen diyor dedim hahaha manyaq ciddiye alıyor oğlum valla benim sesim bu ben senin babanım falan diyor bende buna gülünce benim önümde ki balkon zıplıyor sonra ikimizde nefessiz kalıyoruz gülmekten kocamın çok komiğine geliyor göbeğimin zıplaması
açç kuzum şubat annelerini oku sezeryanların halini cesaretlenirsin en basit şunu düşün efet kolay bir acı değil öyle bir acıymış kı düşün allah o anneye şehitlik makamı sunuyor o acıyı ceken anneyi yenidoğmuş bebek gibi günahsız ediyor ne dilerse o anne geri çevirmiyor ve cenneti ayaklarının altına seriyor bu acıyı efet yasayacaksın normal doğumda ama en fazla 2-3 gün kukişin acıyacak ama bi rahatsızlığın olmayacak ve bebeğinin en güzel günlerini sende sıhatlı yasayacaksın
sezeryanda ruhun bile duymayacak 9 ay boyunca karnında ki o hissettiğin yavrun senin ruhun bile duymadan oradan cıkacak onun o ilk anını görmeyeceksin kendine acılar hissederek geleceksin doğrulamayacaksın bile algılamaların tam yerinde olmayacak kısa bi süre bu senin bebeğin diye bebek gösterecekler onu kendi gücünle kucağına alamayacaksın bile aylarca yıllarca o ameliyat yerinin zorluğunu çekeceksin belki bebeğini kucağına alamayacaksın dikişlerinin acısından bunları nerden biliyorum ablam yengem kuzenim çok yakın zamanda normal doğum yaptı ilk gece hast. kaldılar diğer gün kendileri yürüyerek hastaneden çıktılar eve geldiler bir gün sonra dolasıyorlardı ve 2 kuzenimde bu yıl içerisinde hatta birisi bi kaç ay önce sezeryanla doğum yaptı 3 ay oldu sanırım birisine hala kendi basına iş yapamıyor annesi bakıyor geceleri bebeği ağlayınca kalkamıyor kocası emzirmesi için tutuyor bebeği yeri o yatırıyor diğer kuzenimde 1 yıl olacak ama oda hala ne iş yapabiliyor ne güç bebeğini yerden alıp kaldıramıyor sen seç ki normal doğum o kadar ilginç birseymiş ki annemler dahil normal doğum yapan herkesin söylediği bebek çıktığı anda kucağına veriyorlar ve o an inan tüm acılar sıfırlıyor acıların uyuşmuş gibi oluyor diyorlar sedyede baygın çıkmak mı istersin sandalyede bebeğin kucağında mı?
tahminim doğruysa clexane kullananlarda oluyormuş kan sulandırıcı iğne çünkü ben de dr ısrarla kullanmalısın dediğinde ufak çaplı bi araştırmıştım netten öyle bişi okudum doğumdan sonra ilk işim pıhtılaşma testi yaptırmak diye ahdettim zaten bacaklarım morardı doğumda annem yanımda olacak iğne kullandığımı bilmiyor umarım morluklar doğuma kadar geçer
EgomEgo normal dogumu desteklerken biraz da mecburi Sezaryan olacak kisileri düşünürek yazarsan iyi olur canim
katılıyorum sana canım bize normal doğum bize seçenek olarak bile sunulmuyor.
maşallah bebişine canım, gecelik ve pijamada çok şekermiş, bende bakıcam şimdi bunlara:)
bende warım canım merak etme:)
canım öle bi anlatmışsın ki, mecburi sezeryan olacaklar war aramızda, zaten korktuğumuz bi süreç, iyice korkuttun he:))
bide şey dicem bence senin aklında kötü hikayeler kalmış hep, yada sen onlara dikkat etmişin
benim 2 ablam, bütün arkadaşlarım sezeryan oldu, hiç biri senin anlattıkların gibi değil,
elbette ameliyat sonuçta, zorluğu war ama öle 1 sene iş yapamıcak birini hiç görmedim ben
bence tamamen insanın bünyesi ile ilgili bişe
kimi sezeryandan sora hoop diye kalkıyo, kimi normal doğumdan sora 15-20 gün oturamıyo
hepimiz yaşayıp görücez bence
egomego canım sezeryan doğumu yerin dibine batırmışsın. tabiki en sağlıklı olanı normal doğum. bende inşallah normal doğum yaparım fakat senin verdiğin örnekler çok iç karartıcı. son bir yılda iki kız kardeşim doğum yaptı. ikiside sezeryan. ikiside sezeryandan güle oynaya çıktı. hep beraber bütün aile neşe içindeydik. bebeklerini hemen emzirdiler. sütleri hemen geldi. 3 saat sonra her ikisede yürüdü. biri 3 saat sonra daha büyük odaya geçmek için oda bile değiştirdi. yürüyerek gitti. ertesi gün taburcu oldular. evde de 3 gün sonra her işlerini kendileri yapabiliyorlardı. 20 gün sonra ise en ufak bir acı sızı kalmadı sezeryanla ilgili diye konuşurlar hala. kız kardeşlerimde göbek falanda kalmadı. 40 ları çıkarken eski kilolarındaydılar. birinin planlı oldu. diğeri 8 saat sancıdan sonra açılma olmayınca sezeryan oldu. keşke o acılarıda çekmeyip direkt sezeryan olsaydım diyo. ikiside tüm hamile olanlara tavsiye ediyorlar. oh misler gibi acı falan çekmeden gidin sezeryan olun diye. dediğim gibi ben onların ah dediğini bile duymadım. ameliyattan çıktıktan sonra tabi serumla ağrı kesici verdiler sürekli. onun etkisiyle sanırım hiç ağrıları sancıları olmadı doğumdan sonra. öğle işte. allah herkese istediği şekilde kolay doğum nasip etsin
merhabalar ben medıpolde dogum yaptım kızım bugun 7 ayına gırdı sıddetle tavsıye ederım sorularınız olursa seve seve cevaplarım..
hayırlı dogumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?