- 18 Ocak 2012
- 8.282
- 3.937
- 448
benim aklımda bir sürü soru var aslında özelden yazsam olur mu canım?
benim orda olacak canım. baştan beri kontrole de oraya gidiyorum.
kızlar hepinizden çok özür dilerim kaş yapayım derken göz çıkarttım sanırım düşünmeden ve iş yerindeyim hızlı bir şekilde yazdım birinize cesaret vereyim derken bazılarınızı kırdım sanırım çok özür dilerim beni az çok tanıyorsunuz bilinçli olarak sizi kırmak istemem düşüncesizce yazdım kendimce cesaret vermek amacıyla yazdım ama sizleri düşünmedim affedin olur mu şuan ağladım gerçekten çok kötü oldum kesinlikle kötü niyetle yada sezeryanları yerin dibine vurmak gibi bir amaçla yazmadım çok özür dilerimm samimiyetime inanın neyse daha fazla batırmadan çıkayım çok özür dilerim şuan inanın çok kötü oldum sizi çok seviyorum
Hangi doktor hangi doktor :)merhabalar ben medıpolde dogum yaptım kızım bugun 7 ayına gırdı sıddetle tavsıye ederım sorularınız olursa seve seve cevaplarım..
hayırlı dogumlar
off çok yoruldum temizlik beni bitirdi
çorba,sulu yemek, pilav salata yaptım
bi de çayın yanına pasta valla başka da bişey yapamıcam.
belim koptu resmen.
biraz önce kayınvalidem aradı komşular ona toplanmış.
yola çıkacak kadının evinde ne arıyorlar dimi?
bilin bakalım niden niden ordalar?
neyse ben söylim kayınvalidem aldıklarını ve yaptıklarını gösteriyordur da o yüzden
bugün getirirse komşular bidaha göremicek.
dört gözle gelmelerini bekliyorum.
özledim mi ne yaaaaa.....
belim ağrımasa camda beklicem valla.
ben nasıl bir insanım ya özledim sanırım.
Hayir ,ssvd var.istersen yaparsınVayyy be mEzos ve Umutegeye bak ben böyle bir atak bekliyordum valla
ben basından beri normal istiyordum ama beni. Oğlan hem tosun hem de yan durunca suya düştü o hayaller
hayatta bana verilmiş bu şansı maalesef yaşayamayacagim hep merak edeceğim nasıl bir histi diye
Sorma Bacim artık kirt kirt kemiklerim kitirdiyor.iyice iteliyor çıkacak sanki.bana da aşağıda dedi ama bakalım.allah hayra çıkarsın rüyani ama sen beni rüyanda göre göre dogurtcan kız korktum evde duruyom işe gidemiyorum ama evde olmak güzelhayirlisı isallah zamanında gelir bebeklerimiz bugünlerde çok altta benim kız sende durum nasıl
Sen ağlama kelebekimmm,sakın ...kızlar hepinizden çok özür dilerim kaş yapayım derken göz çıkarttım sanırım düşünmeden ve iş yerindeyim hızlı bir şekilde yazdım birinize cesaret vereyim derken bazılarınızı kırdım sanırım çok özür dilerim beni az çok tanıyorsunuz bilinçli olarak sizi kırmak istemem düşüncesizce yazdım kendimce cesaret vermek amacıyla yazdım ama sizleri düşünmedim affedin olur mu şuan ağladım gerçekten çok kötü oldum kesinlikle kötü niyetle yada sezeryanları yerin dibine vurmak gibi bir amaçla yazmadım çok özür dilerimm samimiyetime inanın neyse daha fazla batırmadan çıkayım çok özür dilerim şuan inanın çok kötü oldum sizi çok seviyorum
kızlar hepinizden çok özür dilerim kaş yapayım derken göz çıkarttım sanırım düşünmeden ve iş yerindeyim hızlı bir şekilde yazdım birinize cesaret vereyim derken bazılarınızı kırdım sanırım çok özür dilerim beni az çok tanıyorsunuz bilinçli olarak sizi kırmak istemem düşüncesizce yazdım kendimce cesaret vermek amacıyla yazdım ama sizleri düşünmedim affedin olur mu şuan ağladım gerçekten çok kötü oldum kesinlikle kötü niyetle yada sezeryanları yerin dibine vurmak gibi bir amaçla yazmadım çok özür dilerimm samimiyetime inanın neyse daha fazla batırmadan çıkayım çok özür dilerim şuan inanın çok kötü oldum sizi çok seviyorum
Bnese hayırlıoglu canımmm
sen?
kendi gelmezse bana da sezeryen dedi ama ben ikisinden de korkuyom ama nasıl hazırlıcam kendimi şurda ne kaldı yaa(
Ben yüzünü en son detaylida gordum kibar bir surati vardi dolgun dudak minik burun gozden birsey anlamadimKiz bebeci korkman olur mu?
Korku heyecan oluyor kontrolde bile heyecan yaparken.
Ama su var meraktasin ya onları bastırıyor.nasil iyi mı sağlıklı mı.
Mesela ben saglıgı dusunuyorum.onun dısında yuzunude gördüm ya ikisi birbirine benziyordu kızım biraz bana ama Buda ikisinin aynı.bizde olan malzemeden bu tür çıkıyortombis yanaklar pit burun iri göz .
Neyse ,
Birde medipole bende gitmek istiyorum ama esim olmadan gitmem zor.
Otobüs varmi oraya bilmem daha hic otobusede binmedim
Dogum için cok methini duydum ama civara bakilinca o drlari usandiracak tip cok.
Parfe de orda devam ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?