2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
arkadaşlar egomego kötü niyetle yazmadı hani sanmıyorum onun korkutma amaçlı yazdığını adım gibi eminim buna da.sadece kendi korkularıyla örtüşen bi durumu paylaşmış bizle tabiki her durumda da zorlanan var ama o sadece bi durumu paylaştı bizle lütfen bu kadar sert olmayalım ve zaten hepimiz biliyoruz her durumda her tülü olası sıkıntı olabileceğini egomego böle yazdı diye direk herkes böyle olacak değil canlar allahım hepimizin yardımcısı olsun

benim orda olacak canım. baştan beri kontrole de oraya gidiyorum.

Doktorun kim canim?? Ben normalde medilife Beylikdüzü'ne gidiyordum sırf doktor için
norma dogum hikayelerini okumuştum ama artık normal dogum olmayacaksa iyi bir hastanede olmak istiyorum
ve yenidogan yogun bakım ünitesi olan bir hastane olarak orayı düşündüm
pir gece esimi acile götürdüğümde berbatlardi
lama dünden önce mesai saatleri icinde gittim memnun kaldım Derya Yaşar'a göründüm ben cok genc geldi
doktor icime sinerse bende orada doğuracağım

canım hepimzi seni tanıyoruz ve seviyoruz. sende oğlunuda kendinide üzme. yok öyle ağlamak falan
sende öyle hikayeleri okuyop kendi moralinide bozma. fark etmedende olsa etkilenirsin.

off çok yoruldum temizlik beni bitirdi
çorba,sulu yemek, pilav salata yaptım
bi de çayın yanına pasta valla başka da bişey yapamıcam.
belim koptu resmen.

biraz önce kayınvalidem aradı komşular ona toplanmış.
yola çıkacak kadının evinde ne arıyorlar dimi?
bilin bakalım niden niden ordalar?
neyse ben söylim kayınvalidem aldıklarını ve yaptıklarını gösteriyordur da o yüzden
bugün getirirse komşular bidaha göremicek.
dört gözle gelmelerini bekliyorum.
özledim mi ne yaaaaa.....
belim ağrımasa camda beklicem valla.
ben nasıl bir insanım ya özledim sanırım.

biz bebek mevlütünde bebeğe kurban keseriz. o eti pilav ayran ve baklava ile servis ederiz. bi de havlu, yazma gibi bişey dağıtırız.

yazdığın son cümleden emin misin?
Allah bozmasın canım, inşallah kayınvaldende şu yaptıklarına yazdıklarına layık olur. ağız tadı ile geçinirsiniz.
hiç birimiz evlenirken böyle ayrı gayrılık olsun demiyoruz, hepimiz iyi olalım istiyoruz ama maalesef çok az gelin kaynana iyi geçinebiliyor. inşallah sizde bundan sonrasında çok iyi anlaşırsınız. oğluşunun kısmeti olur oda

Hayir ,ssvd var.istersen yaparsın ben herkese gek gek geyirdim ne olursa çıkaracağım diye.sancisini yasadım .4.400 gr al çıkar dedi Dr ,cort.kiz daha küçüktü 3.5 ama tersti. Bunu yalvarsalar normal doğurmam.normal dogumu son an çevirdik.sanciyi merak etme tatlım aynı sancı biri önce biri sonra çekiliyor.sonrasinda cekemeyebilirsinde.mesela kızımda dipcik gibiydim.
Sorma Bacim artık kirt kirt kemiklerim kitirdiyor.iyice iteliyor çıkacak sanki.bana da aşağıda dedi ama bakalım.
Sen ağlama kelebekimmm,sakın ...
Senin bahsettiklerin keyfi olan !hazırlıksız olan depresyonda olan.
Benim bu gebeliğim de istenen gebelik değil ee ne etcem,pittisini yirim kuzumun,
Dogum olayı bünye isi.

kendi gelmezse bana da sezeryen dedi ama ben ikisinden de korkuyom ama nasıl hazırlıcam kendimi şurda ne kaldı yaa(

Kız ben hAstane derdine düştüm bu yazdığını görmedim bile , ne olmuş egomegoya diyorum
bende sadece güzelde uyardım kuzum fark ettim senin cesaret vermek için yazdığını , yazarken de korkuttugunun farkında olmadıgını:)
bacim da beni bilir benim de onu bildigimi bilir Ben bilinçsizce yazdığını fark ettigim için uyardım sadece hassas böceğim benim
diger arkadaslar da sen nasıl normali cesaret vermek için yazdıysa onlar da sezeryanda korkulacak birşey olmadıgının altını çizdiler
hem yüksek Voltaj 3.yü yaptığına göre bu sezeryanda korkulacak birşey yok Bell ki

kendi gelmezse bana da sezeryen dedi ama ben ikisinden de korkuyom ama nasıl hazırlıcam kendimi şurda ne kaldı yaa(

canım korkunun hiç birşeye faydası yok, bebişlerimiz bir şekilde doğacak.
onları kucağımıza alıncada çektiğimiz ağrıların hepsini unutacağız.
yüksek voltajın dediği gibi o ağrılar unutulmasa kimse ikinci çocuğu yapamaz

Kiz bebeci korkman olur mu?
Korku heyecan oluyor kontrolde bile heyecan yaparken.
Ama su var meraktasin ya onları bastırıyor.nasil iyi mı sağlıklı mı.
Mesela ben saglıgı dusunuyorum.onun dısında yuzunude gördüm ya ikisi birbirine benziyordu kızım biraz bana ama Buda ikisinin aynı.bizde olan malzemeden bu tür çıkıyor tombis yanaklar pit burun iri göz .
Neyse ,
Birde medipole bende gitmek istiyorum ama esim olmadan gitmem zor.
Otobüs varmi oraya bilmem daha hic otobusede binmedim
Dogum için cok methini duydum ama civara bakilinca o drlari usandiracak tip cok.
Parfe de orda devam ediyor.

egomego canım hepimiz hata yaparız... sen şimdi kendini daha fazla üzme...
bizler de normal doğum yapmayı isterdik ama kuzuların sağlığı için sezeryana mecburuz...
Allahım hepimizin kuzularını sağlıkla ve hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

YüksekVoltaj canım senin dediğin şu Bingo neyiydi??? eşim alacak da tam adını vermeliyim...

merhabalar hamişlerrrrr burayı biraz geç fark ettim ama genede doğmadan yettimm haftam zaten altımdabebişim erkek şu an 2200 gr 2 aydır diyet yapıyorum gebelik şekeri çıktı hamdolsun diyetle kontrol altında ama genede inanılmaz tırsıyorum zaten stres hat safada hazır kay.validelerde konuşuyosunuz benimkiler tam bi anlayışsızlar hamilemiiym değilmiyim hiççç göyada riiskliyim erken doğum riskim var bugün bile babanemiz mırmır söleniyodu nası sinirlerim bozuldu inşallahh hep babasına çeker inşallah hep torunuma çekerrr bağıra bağıra ağladım

Ben yüzünü en son detaylida gordum kibar bir surati vardi dolgun dudak minik burun gozden birsey anlamadim değişmiştir zaten kaç hafta oldu
iki kontrolde de ellerini yüzüne siper ediyor tombis tombis iki el görüyorum hep Kuzucum benim dediğin gibi sağlıklı mı nasıl birşey merakı daha ağır basıyor sağlıkla gelsinler inşallah

Dedigin gibi civarda o tipler cok ücret zaten 10tl olunca herkes orada bir de bir daha gelmem diye bağıran çağıran da gördüm ortopedi katında , biz kayınvalideme gittik cok memnun kaldık ama acilini de biliyorum berbatti eleman yoktu 4 saat sürdü çıkmamız
sen bana gel beraber gidelim el ele esim bırakır bizi

nst ye giren arkadaşlar, 13 ünde bende giricem ama kontrolün ondan sonraki hafta.çok merak ediyorum bebişim kaç kilo olmuş. nst ye bağlandığımızda kilosunu öğrenebiliyor muyuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…