- 15 Ekim 2012
- 4.625
- 1.360
- 198
egomego canım hepimiz hata yaparız... sen şimdi kendini daha fazla üzme...
bizler de normal doğum yapmayı isterdik ama kuzuların sağlığı için sezeryana mecburuz...
Allahım hepimizin kuzularını sağlıkla ve hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
YüksekVoltaj canım senin dediğin şu Bingo neyiydi??? eşim alacak da tam adını vermeliyim...
MAlesef cok Sıkıcı birşey , kalp atışını yarım saat dinliyorsun senin karnını sıkı bir sekilde iki bantla bağlayıp icine yuvarlak iki cihaz koyuyorlar sen de mal gb yatıyorsunnst ye giren arkadaşlar, 13 ünde bende giricem ama kontrolün ondan sonraki hafta.çok merak ediyorum bebişim kaç kilo olmuş. nst ye bağlandığımızda kilosunu öğrenebiliyor muyuz?
Bacı Bingo seni keşfetmeliBingo mutlu yuvam canım beyaz ustunde pembe patikler var.
Onu bulamazsa altin sarisi(Gold demedim inadına) kutuda olan var star geçidi mı yıldız geçidi mi birsey yazıyor yine bingo yine cok güzel.
walla en sinir olduğum şey o mevlüt minnacık bebemı kucak kucak gezdircekler ya düşününce bile sinir oluyom ama malesef memlekete gidince şansım yok annemle kaynanam sımdıden basladı mevlut hazılıklarına.bebek şekerini mevlütte dagıtıcaklar.loğusa serbeti yapılmaz herhalde cok kalabalık olur malum.muhtemelende çorba pılav ayran bizim oranın tatlı hosmerım
Ben cok severim kiz bingoyuBacı Bingo seni keşfetmeli
Bende mevlütlerde tavuk pilav ve ayran severim çok güzel lezzetli gelir senin memleket neresi canım balikesir mi hosmerim oranın tatlısidir bende cok severim
Kızlar benim kaşlarım dökülmüş bugün tuvalete girdigimde bir baktım kaşlarım dökülmüş seyrelmis anneme gosterdim hamilelikte olurmuş kirpikler dökülürmüş sizlerde böyle durum varmı
Bingo mutlu yuvam canım beyaz ustunde pembe patikler var.
Onu bulamazsa altin sarisi(Gold demedim inadına) kutuda olan var star geçidi mı yıldız geçidi mi birsey yazıyor yine bingo yine cok güzel.
yazdığın son cümleden emin misin?
Allah bozmasın canım, inşallah kayınvaldende şu yaptıklarına yazdıklarına layık olur. ağız tadı ile geçinirsiniz.
hiç birimiz evlenirken böyle ayrı gayrılık olsun demiyoruz, hepimiz iyi olalım istiyoruz ama maalesef çok az gelin kaynana iyi geçinebiliyor. inşallah sizde bundan sonrasında çok iyi anlaşırsınız. oğluşunun kısmeti olur oda
Bingo mutlu yuvam canım beyaz ustunde pembe patikler var.
biz bebek mevlütünde bebeğe kurban keseriz. o eti pilav ayran ve baklava ile servis ederiz. bi de havlu, yazma gibi bişey dağıtırız.
Bende mevlütlerde tavuk pilav ve ayran severim çok güzel lezzetli gelir senin memleket neresi canım balikesir mi hosmerim oranın tatlısidir bende cok severim
Kızlar benim kaşlarım dökülmüş bugün tuvalete girdigimde bir baktım kaşlarım dökülmüş seyrelmis anneme gosterdim hamilelikte olurmuş kirpikler dökülürmüş sizlerde böyle durum varmı
Kurbani bizde kesecegiz nasipse iki tane ama 7. Gun kesilmesi daha iyidir diye birsey okumustuk esimle, gerci bizimki erkek oldugu icin iki tane kesilcek ama ben mevlutte telas yaptirir adama bir de ev et kokar diye dusunuyorum kayinvalidemde yapsak daha guzel olur ama ben yeni gelin olup hamilelikten dolayi gelin mevlutumu okutmadim evimi goremeyen cok gelen kisi hem bebegi hem evi aradan cikarcak yani o yuzden et isini ayri yapariz kayinvalidemde verilircanım inşallah bizde akika kurbanı keseceğiz öyle yaparız bizde büyük ihtimal.hem herkes nasiplenmiş olur kızımın kurbanından değil mi
Gorkemcim onden onden gidiyor oglus ellerinden oper teyzesiii :)
Kurbani bizde kesecegiz nasipse iki tane ama 7. Gun kesilmesi daha iyidir diye birsey okumustuk esimle, gerci bizimki erkek oldugu icin iki tane kesilcek ama ben mevlutte telas yaptirir adama bir de ev et kokar diye dusunuyorum kayinvalidemde yapsak daha guzel olur ama ben yeni gelin olup hamilelikten dolayi gelin mevlutumu okutmadim evimi goremeyen cok gelen kisi hem bebegi hem evi aradan cikarcak yani o yuzden et isini ayri yapariz kayinvalidemde verilir
merhabalar ben medıpolde dogum yaptım kızım bugun 7 ayına gırdı sıddetle tavsıye ederım sorularınız olursa seve seve cevaplarım..
hayırlı dogumlar
hayırlı geceler kızlar
doğum konuları konuşuluyor. öncelikle Allah hepimize sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip etsin.
bebişlerimiz sağlıklı olsunlar gerisi önemli değil.
bazı normal doğumlar son anda sezeryana dönebiliyor. normal planlayanlar her iki doğumunda olabileceğini
hesaba katsınlar derim.
bu arada 8 aydır işsiz olan eşim inşallah pazartesi iş başı yapacak. dua edenlere ayrıca teşekkür ederim.
kayınpeder geldi ve bebişin karyolası ile şifonyerinin siparişini verdik. teslimat 1 ay ile 1.5 ay arası
inşallah kuzum gelmeden gelir karyolası.
rüveydacımm çok sevindimmm hayırlı olsun allahım hayırlı güzel bereketli kazançlar versinn bak bebişin doğmadan ilk kısmeti geldi =) siparişiniz de olmuş o dagelir tez zamanda iinşallah =)) allahım bereket versin yuvanıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?