2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Bingo mutlu yuvam canım beyaz ustunde pembe patikler var.
Onu bulamazsa altin sarisi(Gold demedim inadına) kutuda olan var star geçidi mı yıldız geçidi mi birsey yazıyor yine bingo yine cok güzel.

nst ye giren arkadaşlar, 13 ünde bende giricem ama kontrolün ondan sonraki hafta.çok merak ediyorum bebişim kaç kilo olmuş. nst ye bağlandığımızda kilosunu öğrenebiliyor muyuz?
MAlesef cok Sıkıcı birşey , kalp atışını yarım saat dinliyorsun senin karnını sıkı bir sekilde iki bantla bağlayıp icine yuvarlak iki cihaz koyuyorlar sen de mal gb yatıyorsun Görüntü yok ses var

Bende mevlütlerde tavuk pilav ve ayran severim çok güzel lezzetli gelir senin memleket neresi canım balikesir mi hosmerim oranın tatlısidir bende cok severim

Kızlar benim kaşlarım dökülmüş bugün tuvalete girdigimde bir baktım kaşlarım dökülmüş seyrelmis anneme gosterdim hamilelikte olurmuş kirpikler dökülürmüş sizlerde böyle durum varmı

Bacı Bingo seni keşfetmeli
Ben cok severim kiz bingoyu sanırsın ki bizim

Ah ah ben ben.benim Kasım gözüm yerindedir söylemesi şey
Bir gor ayy seyreldi.dogum sonrası eski hal ama.gecici,nadasa bırakıyoruz bu yıl

Bingo mutlu yuvam canım beyaz ustunde pembe patikler var.
Onu bulamazsa altin sarisi(Gold demedim inadına) kutuda olan var star geçidi mı yıldız geçidi mi birsey yazıyor yine bingo yine cok güzel.

Voltajım bende aldım bende pembişinden üstünde patik resmi olan bu sabah bi güzel viledayla eve boca ettim yetmedi açtım kendi kapımın önünüde sildim komşularda sebeplensin çatlasınlar dedim :)

Benimkide bu hafta sonu geliyor bırak camda beklemeyi bulsam evden kaçıcam :)

arkadaşlar oturduğum yerde doğrulurken karnımı kasıyorum
ve normalde de farkında olmadan karnımı kastığımı görüyorum
bi bırakıyorum 3 cm falan aşağı iniyor karnım
çok moralim bozuluyor bebeğime zarar mı veriyorum acaba
size de böyle oluyormu

Canlarim okuyorum ama yazamiyorum pazartesiden beri yatiyorum evdr baya agir grip oldum ne guzel hasta olmadan gecio diodum ( ama yakalandim neyse biraz toparladim
Oncekikle kadinlar gunumuz kutlu olsun
Erken dogum riski olanlara Allah yardim etsin bebisler biraz daha beklerler inss
Mergendrn haber var midir ins o ve bebisler iidir
Yeni bebis haberleri var Allah anaki babali buyutsun uzn omurlu olsunlar
Bebecim masallah pasamizaaa onden onden gidioo ))) sagkikla dogsun inss yer onu teyzesiiii
Dertsizcim gec oldu kusura bakma dogum gunun kutlu olsunnnn nice yaslaraaa ailenle
Tuna cok uzuldum stres yasatmis yaramaz ins sagkikla zamanunda dogar
Bazi kelimeler sapitio telden mazur gorun beni(((
Hanipekscim yeni topic cok guzelnolmus eline saglik rest cekmekle ii yapmisin dinlen biraz
Voltajcim masallah ranaya
Secilce aldiklarin cok guzel kemeraltinda dikkatimi cekmemis benim artik da gitmek zor gelio o tarafa
Zapzupcum cok beceriklisin amasallah sekerler cok cici olcak emegine saglik
Egomego ay sen niye uzdun kendini oyle uzme sakinnn

Atladigim bisi var mi bilmiyorum ay yazcam die yarim sattir ugrasiom :)))
Benim de kontril 19 martta aay daha cok var
Hepinizi opuyorummmm ve seviyorum

Offfffff....
Doğuracak olan biziz ama herkes bizden önce plan yapıyor ya çıldırmamak elde değil Biri doğumdan 20 gün önce gelme planı yapar, belki de doğumdan sonra yaz tatiline kadar gitmemeyi planlıyordur ki o zaman ben kesin lohusalık depresyonuna girerim. İnsanların ilk torunu anlayış göster diyor arkadaşlarım ama BENİM DE beşinci bebeğim değil ya İLK BEBEĞİM ve rahat olabileceğim birilerini istiyorum yanımda gerileceğim değil. Annem çalışıyor ne yazık ki Kuzenlerimden yardım isteyeceğim, umarım gelirler. Onlara rahatça her şeyi söyleyebilirim. Şimdiden geriliyorum, bebeğim üstüne planlar yapılmasın artık ne olur!!! Biri de benim ne istediğimi sorsun karar vermeden önce Ben bebeğimle yalnız kalmak istiyorum aslında tabii eşimle de. Ne olur dua edin, sinirden erken doğuracağım yavvfff

iyi akşamlar,kadınlar günününz kutlu olsun.
bende bugün dr. a gittim.nst ye girdim. normal dedi dr. gerçi bir kaç kere hafif kasılma yaşamışım. bebek artık doğum pozisyonunu almış.sancı giderici hap verdi.
bebeğin kilosu 2450gr dedi.

biz bebek mevlütünde bebeğe kurban keseriz. o eti pilav ayran ve baklava ile servis ederiz. bi de havlu, yazma gibi bişey dağıtırız.

canım inşallah bizde akika kurbanı keseceğiz öyle yaparız bizde büyük ihtimal.hem herkes nasiplenmiş olur kızımın kurbanından değil mi

evet canım balıkesirliyim.ne kadar orda yaşayamasamda.walla benım kıllarımda dokulmenın d si yok hatta gobekimi acıncakıllarım şaha kalkıyo

Gorkemcim onden onden gidiyor oglus ellerinden oper teyzesiii :)
canım inşallah bizde akika kurbanı keseceğiz öyle yaparız bizde büyük ihtimal.hem herkes nasiplenmiş olur kızımın kurbanından değil mi
Kurbani bizde kesecegiz nasipse iki tane ama 7. Gun kesilmesi daha iyidir diye birsey okumustuk esimle, gerci bizimki erkek oldugu icin iki tane kesilcek ama ben mevlutte telas yaptirir adama bir de ev et kokar diye dusunuyorum kayinvalidemde yapsak daha guzel olur ama ben yeni gelin olup hamilelikten dolayi gelin mevlutumu okutmadim evimi goremeyen cok gelen kisi hem bebegi hem evi aradan cikarcak yani o yuzden et isini ayri yapariz kayinvalidemde verilir

mevlüt günü kesilip pişirilmesi zaman alır bizde önceden kestirip hazırlayacagız.inşallah o günlere bir gelelim fikrimiz değişmez ise böyle yapmayı planlıyorum inş.

merhabalar ben medıpolde dogum yaptım kızım bugun 7 ayına gırdı sıddetle tavsıye ederım sorularınız olursa seve seve cevaplarım..
hayırlı dogumlar

Canim seni Allah gonderdi :) Once hayirli ugurlu olsun bebisinle uzun mutlu bir hayat dilerim sana :))
Dogumla ilgili herseyi merak ediyoruz Ben de oraya devam ediyorm,sezeryan oldum sanirim. Spinal mi oldu. kac gun yattin. hastane neler verdi yanimizda ne goturmeyelim? Toplam ne kadar odeme yaptiniz vs. merakla dinliyoruzzzz :)

hayırlı geceler kızlar
doğum konuları konuşuluyor. öncelikle Allah hepimize sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip etsin.
bebişlerimiz sağlıklı olsunlar gerisi önemli değil.
bazı normal doğumlar son anda sezeryana dönebiliyor. normal planlayanlar her iki doğumunda olabileceğini
hesaba katsınlar derim.

bu arada 8 aydır işsiz olan eşim inşallah pazartesi iş başı yapacak. dua edenlere ayrıca teşekkür ederim.
kayınpeder geldi ve bebişin karyolası ile şifonyerinin siparişini verdik. teslimat 1 ay ile 1.5 ay arası
inşallah kuzum gelmeden gelir karyolası.

rüveydacımm çok sevindimmm hayırlı olsun allahım hayırlı güzel bereketli kazançlar versinn bak bebişin doğmadan ilk kısmeti geldi =) siparişiniz de olmuş o dagelir tez zamanda iinşallah =)) allahım bereket versin yuvanıza

Allah razı olsun canım. Allah kimseyi darda sıkıntıda koymasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…