2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Bizimde bugün kontrolümüz vardı 36. hafta olduk kilomuz 2 kilo 950 gr sizce iyimi kızlar ? sizlerin nekadardı ? çatı muaynesi oldum anlatıldıgı gibi korkulcak bişi yok boşuna kastım kendimi günlerdir. nst ye girdk oda normal cıktı herseyimiz normal dogumumzda allah kısmet ederse normal olcak inş. çoook korkuyorum dogumdan epidural olcak ama ne biliiim.... siz normalmi sezeryanmı düşünüyosunuz ??

canım herhangi bir engelin yoksa normali dene derim. ben de normal isterdim ama yaş 36 yumurta rezervlerim az zaten tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım. doktorum sezeryan yapalım riske atmayalım deyince sezeryan düşündüm. doğumdan hiç korkma Allah hepimize yardım edecektir buna inan.

bende beylıkduzunde oturuyorum ınnovıada belkı bılıyorsundur buarada bırazdan komsu cıkarız....medılıften nefret edıyorum senehanıma gıdıyordum benı yıllarca oyaladılar bekledık cocugumuz olsun dıye meger onların bıze yaptıgı testlerde bıle bızım cocugumuz olmıycagı yazıyormus zaten gıttık tup bebek yaptık dısarda olurum yınede o hastaneye gıtmem allah dusurmesın tabıı neyse.
ben 9 cm acıklıkla mecbur sezeryana gırdım kızımın kalp atısları dustu..o kadar sancı artı sunı sancı sonrada sezeryan
ben hıc zorluk cekmedım doktorum ebe ve bırsuru hemsıre pesımden dolandı..hatta hasta bakıcı benı 2 gun boyunca her ıstedıgımde kaldırdı aynı benım akrabam ablammıs gıbı bana sarılarak dolastırdı benı bıkmadan usanmadan...ok guleryuzlu bır doktor nese hanımm suan sezeryan yerım bellı olmuyor pantalonumun lastıgı sıkmıs gıbı gorunuyor sadece dusun yanıı

Komsu olabilirmişiz canim ev baktık ordan da ama son olarak Bahçeşehir akkoza evlerine karar Verdik orada oturuyorum sizinnoralardan sık sık geciyorum hastaneye giderken falan :)
benxe senem hanımı cok övdüler normalde o hastanede ücret 25tl o ise 50 tl alıyor hiçbir esprisini de göremedim hatta bana hem kanımın iyi olduğunu söyleyip hemde kan ilacını iki defa alıyorsun demi demişti bende yok demiştim sonra almaya başla dedi başladım sonra ikinci kan testi yapıldı kanım yine cok iyi çıkınca bire düşür onu artık onu normale donmuş dedi bende zaten hep iyiydi dedim yok siz bana saglık ocağından sonuc getirdiniz düşük çıkmış onun üzerine ben ilaç verdim iyi hatırlıyorum diyor yok öyle birşey saglık ocağında hiç test yaptırmadım kimlemkaristirdiysa beni artık bana bosuna ilaç dayandı yani
hadi dedim olur böyle vakalar en son salı gunü randevumda oğlumu 4 hafta ileride ölçtü iri bebek demek ki dedi gecti
İki hafta önceki randevuda bana katı diyet yapmissin kilosu tam haftasında dedi iki hafta sonra 1 kilo almış cok almış dedi
bende medipolde gittim dün Derya Yaşar'a o da ölçtü ileride ama 1 kilo degil 700 gr almış 4 hafta degil 2 hafta ileride dedi
Benim oğlan da yan duruyor ve iri olacak belli ki normal doğum olmayacaksa senem hanımın bende bir özelliği kalmadı tam tersi o hastanede yenidogan yogun bakım yok nese Hanım'a randevu alayimderya yasar iyiydi ama cok genc doktor emin olamadım tecrubesinden ya da doçentler var onlarda mı dogum olsa diye düşünüyorum ama randevu almak zor oluyormuş onlara
hemsirelerin ilgisi benim için önemli çünkü ben refakatçi esimi istiyorum

ben de derya yasara gidiyorm 3 aydir. once suna hanima gittim hep ama sin zamanda cok yogun randevu bile alamadim. derya hndan memnunum guler yuzlu aciklayici filan. en azindan hatirliyor hastalarini. ins. icine sineni bulursun canim

canim normalde tup bebegi sezeryana aliyorlar nese hanim gerek yok dedi normal denedik ve nerdeyse baswrmistim.cokcok ilgili bur doktor.ben cok memnunum hala ona gidiyorum.bence docente felan gerek yok.kolay randevu alirsin.hatta gidersen ben tugcenin arkadasiyim de memorialden gelen premature kizi olan dersen tanir...ben memorial sisliye gidiyordum ordan sonra memnun kaldiysam dusun

Tugceee bana da cvp verrr :))) Ne kadar odeme yapip ciktin hastaneden. Neler verildi dogumda. Biraz detayli anlat lutfen lutfen :))

ben normal dusunuyorum canim o yuzden ebeler onemli nasillardi? yani ilgileri yardimci oldularmi? cok kalabalik bi hastane gunde kac dogum oluyodur kimbilir, herkese ayni ilgiyi gosteriyolarmi acaba

aa biz de bahcesehirde oturuyorz. ispartakulde

İyi geceler canlar,
Yatamiyorum rüyamda yine zapzupu dogurtmayim diye
Saka bir yana midemden ağzıma kadar alev topu var bu kiz bir sacsiz doğsun enemmm sorarım o zaman ne demeye yaktın beni güzeller güzelim deyü.

Hayırlı geceler,
Biz de uyuyamadık hâlâ. Az öncesine kadar doğum hikâyeleri okuyup ağlıyordum. Rüyama girecek bir şeyler kesin. Rabb'im hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi.

Sagol canım benim.laternem 19 gün diyor sana
Amaaaa bak simdi burnum sızlayacak 'yüz 15-20' yazardin
Biz o vakitler 100-30 falandik

geçmez dediğimiz günler geçti gitti göz açıp kapayıncaya kadar :)
bakalım son haftalar nasıl geçecek
karnım ağrıyor bu gece yorgunum ama uyku tutmadı
mart annelerinin doğum hikayelerini okurken kaptırdım kendimi wc'ye giderken nişan beklediğimi farkettim :)
aslında gününde gelsin istiyorum,eşim de iyileşmiş olur iyice...
ama kilolu olursa diye de bir korku düştü içime;sanki ilk kez doğuracağım:26:

hepimiz aynı durumdayız ki ben hatta hepten yalnız olmak istiyorum bir süre... yoruldum herşeyden... kv nin laf sokmasından, annemin evde temizlik müfettişi gibi gezip yaptığım yapamadığım herşeyi eleştirip sürekli akıl vermesinden, eşimin aldığı şeyi asla yerine koymamasından, her sancıda ya da hareketsizlikte bebeğime bir şey mi oldu die endişelenmekten, yatakta sağdan sola bile dönemiyor olmaktan çooooooooooooook ama çooooooooook sıkıldım. ark.larım da hep uzakta şimdi... Allah ım hiçbirinin eksikliğini göstermesin hepsini çok seviyorum ama çığlık atasım geliyor. hele doğumdan sonra evime doluşup "yardımcı olmaya çalışan!!!!" akrabaları hiç göresim yok. hiçbir işe yaramayıp "kızıııııııım" diye bi rahat bırakmayacaklar.... off mor gökyüzü deştin kanattın valla yaramı

İyi geceler canlar,
Yatamiyorum rüyamda yine zapzupu dogurtmayim diye
Saka bir yana midemden ağzıma kadar alev topu var bu kiz bir sacsiz doğsun enemmm sorarım o zaman ne demeye yaktın beni güzeller güzelim deyü.

benim mide yada bogazımda yanma olmuyor coğunuz oluyor diye yazmışsınız yaa acaba benim kız kel mi doğacak :)

Günaydın sipsezan,
Gece uyuyamadım, sabah da uyuyamadım. Kalkar kalkmaz da hooop buraya :) Benim yaralarımı da dün burada okuduklarım deşti Eşime kimseyi istemiyorum sen de şu zaman gelirsiniz bu zaman gelirsiniz diye daha aylar öncesinden millete davetiye çıkardın fikrimi sormadan dedim. İnsanlara gelmeyin diyemeyiz ya diyor. Tamam öyle diyemeyiz ama şu an biz halledebiliyoruz siz daha sonra gelin diyebiliriz en azından. Sonuçta 10 gün babalık izni var zaten eşim yanımda olacak ekstra durmadan konuşan birilerine ihtiyacım yok ki benim. Sinirlerimin bozulmasından bebeğimin istemediğim şekillere sokulmasından herkesin kafasına göre bir şeyler uygulamasından korkuyorum ki böyle olacağını da biliyorum. Şöyle yap böyle yapma diye akıl verecekler analarının karnında öğrenmişler gibi. BIRAKIN DA BİZ İSTEDİĞİMİZ GİBİ BAKALIM BEBİKLERİMİZE, değil mi ama allah bize kolaylık versin. Umarım düşündüğümüz kadar kötü olmaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…