2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Herkes nerede yaaaaaa Uyuyor musunuz??? Bir tek uyuyamayan ben miyim cumartesi sabahı? Ha anladım eşlerinizle kahvaltı keyfindesiniz Benimki işe gitti, patlayacağım sıkıntıdan. Neyse ki ben de bugün çıkacağım gecelik ve bebek şekerimize bakacağız. Bir de babamız bize yemek yedirecek

ben de derya yasara gidiyorm 3 aydir. once suna hanima gittim hep ama sin zamanda cok yogun randevu bile alamadim. derya hndan memnunum guler yuzlu aciklayici filan. en azindan hatirliyor hastalarini. ins. icine sineni bulursun canim
Ya ben sayfasından baktım hastanenin en küçük doktor o , yoksa bende sevdim seker cihazını onun söylemesinde aldım keske benim de doktorum deseydi ama benim doktor rahat anladım
sagol canim ya korkularımı endişelerimi aldın .valla nese Hanım'a bir randevu alacağım haftaya için kendi doktoruma randevum 20siydi ondan önce nese Hanım'a giderim memnun kalırsam senem Hanım'a hiç gitmem artık
ben normal dusunuyorum canim o yuzden ebeler onemli nasillardi? yani ilgileri yardimci oldularmi? cok kalabalik bi hastane gunde kac dogum oluyodur kimbilir, herkese ayni ilgiyi gosteriyolarmi acaba
ayın 16sinda kurs var eşinle katılabiliyorsunuz uzun bir kurs genelde normal dogum yapmak isteyenlere öneriyorlar emzirmeye kadar cok konuda bilgi verecekler , genelde hepsi normal dogumu öneriyorlar ben yapabilsem suda dogumumisterdim :)
aa biz de bahcesehirde oturuyorz. ispartakulde
3 sene önce de ben cok gittim geldim oraya kuzenimin ogrenci evi ordaydi:) hani merkezde bankalar var ya doğulu müzik var onun karşısında bizim ofis var gölete gidip geliyor musun ben havalar güzelleşsin oğlum gelsin günümü orada geçireceğim :))

Ben burdayim Kocamı yeni gönderdim , bebek şekerine bende bakıyorum netten ama beğendiklerim hep 5tl 100 tane alsam 500 onunla oğluma elektrikli salıncak alırım diyorum bu sefer :) sonra ucuzlara bakıyorum beğenmiyorum diyorum ilk bebis ilk heves git pahalı olanlara bak yine pahalı olanlara bakıyorum yine diyorum cok yazık böyle kısır döngü halindeyiz :)

Aynı aynı ben de ikilemdeyim. Çok güzel şeyler var ama pahalı, ucuzları da bir şeye benzemiyor. Sadece yakın akrabaya yani saklayacak olanlara magnet şeklinde olanlardan yaptırayım, diğerlerine de normal çikolata tutarım diye düşünüyorum. Nasıl olur?

ben kendim yapıyorum canım bir model yaptım 40 küsür, şimdi başka bir model beğendim ondan da bir 30 tane yapacağım gelene geçene veririz artık toplam maliyeti bana 20 küsür civarına patladı

ben kendim yapıyorum canım bir model yaptım 40 küsür, şimdi başka bir model beğendim ondan da bir 30 tane yapacağım gelene geçene veririz artık toplam maliyeti bana 20 küsür civarına patladı

Ne güzel :) Ellerine sağlık. Ben arasam da bulamam malzeme, bulsam yapabilir miyim acaba? Aslında eğlenceli olur hem de daha kıymetli el emeği :) Fotoğraflarını paylaşırsan çok sevinirim :)

Günaydın kızlar.
Ben mevlut sekerlerini aldım eminonun den hem.buzdolabi süsü hemde anahtarlık olarak kullanilabiliyo.tanesi 1 tl.

Günaydın kızlar.
Ben mevlut sekerlerini aldım eminonun den hem.buzdolabi süsü hemde anahtarlık olarak kullanilabiliyo.tanesi 1 tl.

Ahh ahh Eminönü'nü biz nerden bulacağız Güya ara tatilde uçağa atlayıp gidecektik hem de alışveriş yapacaktık. Ama erken doğum tehlikesi var diye eylülden beri yolculuk yapmıyoruz, tıkandık kaldık Olsun Ediz'imiz sağlıklı sıhhatli doğsun da inşaallah. Biz de buradakilerle yetiniriz teyzeleri :) Biraz kazıklanacağız ama olsun

Bu arada bir kişiden başka kimse LANSİNOH ikili göğüs pompası ile ilgili yorum yapmadı. Hepsiburada da en çok satılan bunu almayı düşünüyorum. Var mı pompa alan, kullanan ?

evet ben de hala içiyorum maalesef eşim ısrar ediyor diye çocuğa faydalı mı bilmeden içiyorum işte..
bez o kadar lazım olur mu ki ben dört tane koydum ertesi gün çıkarım diye ekleyim o zaman..

arkdşm ocakta doğum yaptı.doğduğu ilk günler günde 7 tane bez değiştiriyoruz demişti.2 gün dursak 14 bez.gerçi bazı özel hastanelerde bez getirmeyin buradan biz bağlıyoruz diyolarmış..ne olur ne olmaz bn koydum 15 tane fln..

Kızlar biz çıkıyoruz bebişimle, hava alacağız :) Herkes için güzel bir gün olur inşaallah :)

Hepimiz için iyi bir gün olsun inşallah... biz doktorumuza gidiyoruz... Allahım hayırlı haberler almayı nasip eder inşallah...

ben geldiiiimmm..

off günlerdir gelemiyorum..

en son amca krizi vardı.. çok şükür babam ses etmedi bir daha.. bende edenlere tıkadım kulaklarımı.. umrumda değiller.. artık son günlerim sıkıntı stres istemiyorum hayatımda diyordum kiiiii dün eşim geldi.. çarşambaya kadar burda.. ama bi gıcık.. adamı cin görüyorum!! her dakka o bana ben ona çemkiriyoruz.. ben gerginim kabul ediyorum.. ama o benden gergin.. anlayış hiç yok.. naz yaptığımı düşünüyor.. ama artık gerçekten yürümek, nefes almak, konuşmak işkence gibi.. hele yatmak kalkmaktan bahsetmiyorum bile.. gece sabaha kadar dön o yana dön bu yana yoruldum.. uykusuzluk diz boyu.. ama adam sen bana naz ediyorsun deyip duruyor.. bilmiyor ki o yokken sabaha kadar ablamı uyandırıyordum..! kendine mahsus zannediyor saftirik.. bu durumda da ben delleniyorum işte..
neyse atlatıcaz bu günleri de..

dr en son 28 mart uygundur sezeryan için dedi.. bende o günü baz alıyorum ama sanki o kadar beklemeyecek gibi.. sancılarım çok oluyor pazardan bu yana.. inatla doktora da gitmiyorum.. 18inde kontrolüm.. o gün gideriz deyip geçiştiriyorum.. inşallah süpriz bir durum olmaz..

hastane şekerlerimiz, sularımız hazır.. fotoğraflarını eklerim az sonra çekip de.. valizimin eksiklerini de sancılar olunca bi hışımla tamamladım.. pek korkuyorum ama çaktırmamaya çalışıyorum şimdi ufak tefek eksikler var hala.. ama sanırım o eksikler de hiç bitmeyecek

işteee uzun uzun bizden haberler.. şimdi geçmişe bakıp bakmamak arasında bir durum yaşıyorum.. peeek çok sayfa var.. gücüm yeter mi bilmiyorum.. telefondan zaten geçmişe bakmaya pek üşeniyorum.. hazır pcde iken de araştırmam gereken şeyler var..

doğuran filan var mı en çok bunu merak ediyorum..

slm güzel nisan anneleri benim bugün kolumu kaldıracak halim yok her tarafım şiş doğum yaklaştıkça korkularımda artıyor....

bu arada şafak 26 olmuş.. eskişehir babamın memleketi.. hala bir ayağımız orada.. pek severim peeekkk..

ama benim 28 marta göre hesaplarsak 19 günüm vaaaarrr:18: hatta bugünü saymazsak 18 :18::18::18::18:

Voltajim kader arkadaşım demek senin de döküldü kaşlar isallah gür çıkarlar benim zaten seyrekti şimdi iki tel kaldı BU gece gördün mü beni dogurdum mü kız sen benim kızı rüyanda da görürsün :)

Tuncs hosgeldin dünürüm izne çıktık ayrı düştük valla .... Bu sinirlilik bazen bende de oluyor eşime saldirasimgeliyor neden böyle oluyor bilmiyorum ama bazede adamı sevgiden içime sokasim geliyor ama içime sokmayı yanlış yere çekmeyin lütfen :) gecer bu gelir hallerimiz de geçer ben şimdi kzimin diğer nevresim takımını dikmeye başlıyorum arada gelirim aranıza bebeklere iyi bakın :))

selamlar kızlarrrr =) dün akşam misafirlerim vardı geldiler gittiler derken gece oldu sonra ben uyuyamadım zaten sabaha karşı 4 te uyumuşumm sabah 7 de ayaktaydım her yanım tutulmuş tv karşısında. hava çook güzel birazdan da anacımla sergi gezmeye gidicez yürüyerek gelince görürşüzzz hepinize güzel mutlu günlerr

benim mide yada bogazımda yanma olmuyor coğunuz oluyor diye yazmışsınız yaa acaba benim kız kel mi doğacak :)

kızz vitaminnn ben hamile kaldığım andan beri yanıyo midem allahım allahımmm düşünmek istemiyorum kocaman bonus olarak doğacağınıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…