- 2 Mart 2013
- 223
- 10
- 26
Ya ben sayfasından baktım hastanenin en küçük doktor o , yoksa bende sevdim seker cihazını onun söylemesinde aldım keske benim de doktorum deseydi ama benim doktor rahat anladımben de derya yasara gidiyorm 3 aydir. once suna hanima gittim hep ama sin zamanda cok yogun randevu bile alamadim. derya hndan memnunum guler yuzlu aciklayici filan. en azindan hatirliyor hastalarini. ins. icine sineni bulursun canim
sagol canim ya korkularımı endişelerimi aldın .valla nese Hanım'a bir randevu alacağım haftaya için kendi doktoruma randevum 20siydi ondan önce nese Hanım'a giderim memnun kalırsam senem Hanım'a hiç gitmem artıkcanim normalde tup bebegi sezeryana aliyorlar nese hanim gerek yok dedi normal denedik ve nerdeyse baswrmistim.cokcok ilgili bur doktor.ben cok memnunum hala ona gidiyorum.bence docente felan gerek yok.kolay randevu alirsin.hatta gidersen ben tugcenin arkadasiyim de memorialden gelen premature kizi olan dersen tanir...ben memorial sisliye gidiyordum ordan sonra memnun kaldiysam dusun
ayın 16sinda kurs var eşinle katılabiliyorsunuz uzun bir kurs genelde normal dogum yapmak isteyenlere öneriyorlar emzirmeye kadar cok konuda bilgi verecekler , genelde hepsi normal dogumu öneriyorlar ben yapabilsem suda dogumumisterdim :)ben normal dusunuyorum canim o yuzden ebeler onemli nasillardi? yani ilgileri yardimci oldularmi? cok kalabalik bi hastane gunde kac dogum oluyodur kimbilir, herkese ayni ilgiyi gosteriyolarmi acaba
3 sene önce de ben cok gittim geldim oraya kuzenimin ogrenci evi ordaydi:) hani merkezde bankalar var ya doğulu müzik var onun karşısında bizim ofis var gölete gidip geliyor musun ben havalar güzelleşsin oğlum gelsin günümü orada geçireceğim :))aa biz de bahcesehirde oturuyorz. ispartakulde
Ben burdayimHerkes nerede yaaaaaaUyuyor musunuz??? Bir tek uyuyamayan ben miyim cumartesi sabahı? Ha anladım eşlerinizle kahvaltı keyfindesiniz Benimki işe gitti, patlayacağım sıkıntıdan. Neyse ki ben de bugün çıkacağım gecelik ve bebek şekerimize bakacağız. Bir de babamız bize yemek yedirecek
Ben burdayimKocamı yeni gönderdim , bebek şekerine bende bakıyorum netten ama beğendiklerim hep 5tl 100 tane alsam 500 onunla oğluma elektrikli salıncak alırım diyorum bu sefer :) sonra ucuzlara bakıyorum beğenmiyorum diyorum ilk bebis ilk heves git pahalı olanlara bak yine pahalı olanlara bakıyorum yine diyorum cok yazık böyle kısır döngü halindeyiz :)
Aynı aynı ben de ikilemdeyim. Çok güzel şeyler var ama pahalı, ucuzları da bir şeye benzemiyor. Sadece yakın akrabaya yani saklayacak olanlara magnet şeklinde olanlardan yaptırayım, diğerlerine de normal çikolata tutarım diye düşünüyorum. Nasıl olur?
ben kendim yapıyorum canım bir model yaptım 40 küsür, şimdi başka bir model beğendim ondan da bir 30 tane yapacağım gelene geçene veririz artık toplam maliyeti bana 20 küsür civarına patladı
Günaydın kızlar.
Ben mevlut sekerlerini aldım eminonun den hem.buzdolabi süsü hemde anahtarlık olarak kullanilabiliyo.tanesi 1 tl.
evet ben de hala içiyorum maalesef eşim ısrar ediyor diye çocuğa faydalı mı bilmeden içiyorum işte..
bez o kadar lazım olur mu ki ben dört tane koydum ertesi gün çıkarım diye ekleyim o zaman..
benim mide yada bogazımda yanma olmuyor coğunuz oluyor diye yazmışsınız yaa acaba benim kız kel mi doğacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?