Ne güzel :) Ellerine sağlık. Ben arasam da bulamam malzeme, bulsam yapabilir miyim acaba? Aslında eğlenceli olur hem de daha kıymetli el emeği :) Fotoğraflarını paylaşırsan çok sevinirim :)
Selam kızlarrr...
Bugününüz güzel geçsin...pozitif enerjiniz sarsın her yeri...
Bugünün şarkısını yolluyorum size hadi koca göbekleri hoplatıyoruz...
dinleyin kızlar kopcaksınızz
KOBRA MURAT HERKESE MAYDONOZ TV 2000 KOBRA SHOW ROMAN SHOW - YouTube
Kızlar öğrendiğim bir bilgiyi siznle paylaşmak istedim hamilelikte sağ tarafa yatmak damara baskı yapacagında odem ve şişlikleri arttırıyomuş.sırt üstü yatmakta hemoroit yapıyormuş.en sağlıklı yatış sola yatış pozisyonu.hatta dr diyoki dönmemek için arkana yastık koy ki sırtustu yada sağına donmeyesin
Kızlar iki gün önce kanama şikayeti ile doktora gittim, doktor baktı 1 cm açılma var dedi. Nts'ye baktılar hafif kasılmalar gözüküyormuş. Sonra serum taktılar sabaha kadar. Çocuğun akciğerleri gelişsin, bebiş de biraz daha içerde dursun diye ilaç faln verdiler.
Çalışamama raporu verdi. Evde hep yatacaksın, sadece tuvalete gidebilirsin dedi. İnşallah bekler biraz daha yavrum. Şimdi şu takıldı aklıma erken doğum olursa benim sütüm gelir mi ki ya ? ya gelmezse naparım korkuyorum
Kızlar sinirden çatlicam bugün yarın benim kv gelecekti bugün aradık demesinmi hepberaber olalım eltinlerde sana gelsin yemek yiyelim yapamayacaktan ben yapıp getireyim bi kap yemekten nolcak yaparım dedim gıcık oldum ama ben 9 aylık hamileyim benden hala hizmet bekliyor!!! sonra aklıma geldi ama benim halılarım yok yıkamaya verdim gerçi onlar yabancı değil ama çocukta var üşümesin dedim ayyy bu bi coştu ben gelicem diyemi kaldırdın ben gelmiyorum bilmem ne niye kaldırdın neden yıkamaya verdin doğurmama belki bir aydan az kaldığı için dedim bende verdim telefonu eşime başladım ağlamaya bugünümü de zehir etti eşimede dedim ben doğuma girince kimseyi aramıyorsun bunlar haketmiyo hiçbirine muhtaç olmicam doktorumla da konuşucam mecbur kalmadıkta beni sezeryana alma bakacak kimsem yok diye misafir gibi gelsinler torunlarını görüp defolup gitsinler
Ya gercekten de anlayissizlik diz boyuKızlar sinirden çatlicam bugün yarın benim kv gelecekti bugün aradık demesinmi hepberaber olalım eltinlerde sana gelsin yemek yiyelim yapamayacaktan ben yapıp getireyim bi kap yemekten nolcak yaparım dedim gıcık oldum ama ben 9 aylık hamileyim benden hala hizmet bekliyor!!! sonra aklıma geldi ama benim halılarım yok yıkamaya verdim gerçi onlar yabancı değil ama çocukta var üşümesin dedim ayyy bu bi coştu ben gelicem diyemi kaldırdın ben gelmiyorum bilmem ne niye kaldırdın neden yıkamaya verdin doğurmama belki bir aydan az kaldığı için dedim bende verdim telefonu eşime başladım ağlamaya bugünümü de zehir etti eşimede dedim ben doğuma girince kimseyi aramıyorsun bunlar haketmiyo hiçbirine muhtaç olmicam doktorumla da konuşucam mecbur kalmadıkta beni sezeryana alma bakacak kimsem yok diye misafir gibi gelsinler torunlarını görüp defolup gitsinler
Kızlar öğrendiğim bir bilgiyi siznle paylaşmak istedim hamilelikte sağ tarafa yatmak damara baskı yapacagında odem ve şişlikleri arttırıyomuş.sırt üstü yatmakta hemoroit yapıyormuş.en sağlıklı yatış sola yatış pozisyonu.hatta dr diyoki dönmemek için arkana yastık koy ki sırtustu yada sağına donmeyesin
Ya ben sayfasından baktım hastanenin en küçük doktor o , yoksa bende sevdim seker cihazını onun söylemesinde aldım keske benim de doktorum deseydi ama benim doktor rahat anladım
sagol canim ya korkularımı endişelerimi aldın .valla nese Hanım'a bir randevu alacağım haftaya için kendi doktoruma randevum 20siydi ondan önce nese Hanım'a giderim memnun kalırsam senem Hanım'a hiç gitmem artık
ayın 16sinda kurs var eşinle katılabiliyorsunuz uzun bir kurs genelde normal dogum yapmak isteyenlere öneriyorlar emzirmeye kadar cok konuda bilgi verecekler , genelde hepsi normal dogumu öneriyorlar ben yapabilsem suda dogumumisterdim :)
3 sene önce de ben cok gittim geldim oraya kuzenimin ogrenci evi ordaydi:) hani merkezde bankalar var ya doğulu müzik var onun karşısında bizim ofis var gölete gidip geliyor musun ben havalar güzelleşsin oğlum gelsin günümü orada geçireceğim :))
Mezopotamya82
Giriş tarihi 11-09-2012
Şimdiki Aktivite Konu Okuyor 2013 Mart Anneleri Doğum Hikayeleri
Son Aktivite Bugün 17:40
kizlar ya siz kv ler geldi gelecek diye yakiniyorsunuz ya benimki 8 aylik hamileligimde bi kere bile arayip nasilsin demedi. 3 yillik evliyiz evime bile gelmedi daha. diyorum icimden bu kadin dogumda da ne gelmesi aramaz bile beni. aramiz kotu kavgaliyiz dicem o da degil her aksam ogluyla konusur bana da tel kapatirken selam sole der o kadar.
esime bi iki defa soylendim niye annenler boyle yapiyorlar insan hamileligimde bi hayirli olsun bari der diye. sen uzulme nolur diyo o kadar. ustune gitmek de istemiyorum onun sucu degil sonucta ama cok zoruma gidiyo. diger gelini yaninda cicuguna bakiyo benimki uvey evlat cocugu sanki
kizlar ya siz kv ler geldi gelecek diye yakiniyorsunuz ya benimki 8 aylik hamileligimde bi kere bile arayip nasilsin demedi. 3 yillik evliyiz evime bile gelmedi daha. diyorum icimden bu kadin dogumda da ne gelmesi aramaz bile beni. aramiz kotu kavgaliyiz dicem o da degil her aksam ogluyla konusur bana da tel kapatirken selam sole der o kadar.
esime bi iki defa soylendim niye annenler boyle yapiyorlar insan hamileligimde bi hayirli olsun bari der diye. sen uzulme nolur diyo o kadar. ustune gitmek de istemiyorum onun sucu degil sonucta ama cok zoruma gidiyo. diger gelini yaninda cicuguna bakiyo benimki uvey evlat cocugu sanki
Ofpufya ,
Yorumsuz diyebilsem keske ama dilim şişer,
Doguma yakın hamileye gitme sevdası moda zaar.hali yokta ne zaman verdin ne zaman geliyor ?geldigi gün gelelim eşeğin bası değiliz ya eltiyle yerleştirelim demez.ellerinde birer fincan kahve ayaklarında 1 numara küçük terlik zip zip gezerler.
Ne isi gücü.dogumun dilediğin gibi olsun insallah.normal olup ertesi gün kalkacağım diye sartlama kendini.ne yaşayacaksın Allah bilir.sezaryendede kalkamam bakıma muhtaç olurum diye düşünme ben ertesi gün yatağımda bagdas kurup emziriyordum:)
Refakatçim yoktu iyikide yoktu oglusumla bol bol sohbet ettim:)
Arada bir başka gebelerin refakatçisi acıdı geldiyetim sanmışlar :))Hic ihtiyac duymadım.
Onlarlada ilgilenmedim,sadece oğlum ben esim(nokta)
Ya gercekten de anlayissizlik diz boyubu ne böyle .. Hem milleti topla hem grip at .. Sabret canım ya zor bir durum ama bebeği duşun .. Benimde kayınvalide annemden önce geldi yerleşti ama hakkını yiyemem bana pek is bırakmıyor .. Buna rağmen battığı anlar oluyor
Kız erzulum bizim aylardır sola yatmaktan solumuz çürüdü :) ben gece sırt üstüne döndüğüm gibi gözlerimi acıyorum
Hayırlı akşamlar tatlı bebişlerin anneleri,
Biz çıktık ama hiçbir şey beğenemeden geldik, dışarıda babamızın yedirdiği yemek yanımıza kâr kaldı :)
Neredeyse hepimizde aynı sıkıntılar var. Birçoğumuz kayınvalideden yana muzdaribiz. Oğlu olacak olanlar biz nasıl olacağız acaba merak ediyorum, inşaallah kayınvalidelerimize benzemeyiz. Benimki yıllarca yatalak olan kayınvalidesini eltisine baktırmış, kayınpederimin de onların evine yaptığı alışverişleri bile çok görerek anlatıyor. Eltisini de bir kötüler, bir kötüler halbuki herkes çok seviyor yengemi ben de tabii. Yanında ısrarla savunuyorum onu :) Şimdi rahmetli oldu kayınvalidesi ya artık rahat rahat konuşuyor rahmetli diye. Kendi bir kere "Anne" dememiştir belki de kayınvalidesine benden "Anneciğim" dememi bekliyor. Eşim kaynana diye bahsedince kendinden ne kaynanası "Anneciğim, anneciğim" diye vurguluyor bir de. Bunu isteyen insan anne gibi hissettirmeli önce değil mi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?