2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Bu arada dışarıda bir şey beğenemeyince kocişimle evde netten baktık bir şeyler bakalım siz beğenecek misiniz?
Bu şekerimiz olacak gibi ama içine lavanta koyduracağız magnetli.

Bunlar sepetler tavşanlı 20 TL diğeri 40 TL krem düşünüyorum sonra farklı cinsiyet için kullanılabilsin diye :) Sizce hangisi???

Bunlar da anı defteri ile takı yastığı :)

NE DERSİNİZ? Fikirleriniz bana yol gösterecek.

Gidicem canim.kursa insallah bir aksilik cikmazsa :)
Bende 8 aydir burdayim zaten bir goleti biliyorum bir de ofisin orayi ispartakuleyi de kuzenim sayesinde biliyordum baska yer bilmem bende zamanla ogrenirim diyordum ama hamile kalinca pek kesfetme imkanim olmadi, memleketten istanbulda ogrencilik yapmis dostum geldi onunla cesaret alip otobusle bakirkoye gittim bakirkoye direk giden otobus baya bir dolasti bahcesehiri ,guzel yerler var gölette bulusuruz o zaman seninle :)
Mezopotamya82
Giriş tarihi 11-09-2012
Şimdiki Aktivite Konu Okuyor 2013 Mart Anneleri Doğum Hikayeleri
Son Aktivite Bugün 17:40

Ne fenasin sen ya hemde cok alem cok komik cok tatliiiii

Ben simdi arabadayim kizlar uniden cok yakin arkadasimin annesi pazartesi beyin ameliyati gecircekmis dun ogrendim simdi esimle gecmis olsuna gidiyoruz etilerde oturuyorlar yol baya uzak bize , zaten bugun birqz limoniydim uyusuk keyifsiz gozlerim agirlasiyordu surekli simdi yine aynen oyleyim yarin da edirdeye esimin kuzenine gecmis olsuna gidicez hasta ziyaretleri bol bu aralar Allah herkese acil sifa versin

Ofpufya ben senin yerinde olsam eve halilari getirtmezdim bir de kaynanami arar off bu halici da getirmedi gitti halimi ya diye taciz ederdim :)

Bebeci,
Canım ayrıca çikolata tutacağımız için lavanta diye düşündük. Bir de magnet ya insanlar saklayacak içinde badem şekeri durmasındansa güzel kokulu bir şeyin durması daha iyi olur diye.

Yok canım zaten gelse bile sermeye niyetim yok ki zaten o gittikten sonra gelecek yemekleride yapıcam eğer somurtup bana gelmezse eşimin abisini arayıp çağırıcam tencereleri verip göndericem afiyetle yesinler yemeklerini :)

Bebeci,
Canım ayrıca çikolata tutacağımız için lavanta diye düşündük. Bir de magnet ya insanlar saklayacak içinde badem şekeri durmasındansa güzel kokulu bir şeyin durması daha iyi olur diye.
O zaman oldu :) cok iyi dusunmussun cnm

Sen isini biliyorsun diyim ben sana :)

kızlar benim eller ayaklar yüz aşırı şişti offff

kızım içerde kıpraş kıpraş hiç durmuyo, doğunca nasıl olacak bilmiyorum,

hem hemen doğsun istiyorum hemde vaktinde gelsin istiyorum,

ne istediğimi sanırım bende bilmiyorum

Benim de yüzüm ve karnım :S Su içiyor musun yeterince. Şu an 3 litremi tamamlamaya çalışıyorum yatmadan. Ödem ve şişlik için su için bol bol diyorlar bilmem gerçekten yarıyor mu işe?
Ben de aynı duygular içindeyim :)

su bende 3 lt yi geçiyordur canım,

1 aydan fazladır evde yemekleri tuzsuz yapıyorum zaten, ama illlaki haftaiçi bir iki gün annemde yada misafirlikte olunca normal tuzlu yemeklerin dibine vuruyorum

bide başlangıç kilomda fazla olduğu için artık bacaklarımda taşımıyor galiba, 1 saat ayakta kalsam çok fena şişiyo ayaklarım,

doktorum ortopedik olarak sıkıntılar olur normal dedi, tansiyonum yada kilo artışım çok yoktu şimdiye kadar ama 2 haftadır iştahım açıldı galibaaa

İyi qeceler kızlarr... Umarım iyisinizdir.. Benim 2-3 gündür karnımda acayip sertleşmeler oluyo yaa böyle taş kesiliyo karnım kasılıyo.. oğlum dikiliyo galiba karnımda ama çok rahatsız edici bi durum.. Ha bide aynı ağrıyı çekeniniz warmı bilmiorm ama bnm oramın kemikleri ağrıoooo sizdede warmı..

ben dr uma sordum o karnındaki sertleşme gerilme sancıymış. bendede çok oluyor.kalıp gibi oluyor böyle yamuk yumuk görünüyor.hatları farkediliyor sanki.bacaklarımın iç kısmındaki kemiklerim ağrıyo, açılıyor genişliyor olabilir mi?

Ben normalde bayağı tuzlu yiyen ve seven biriyim artık yemekler ot gibi geliyor ama alışmak zorundayız :S Doktor gebelik zehirlenmesine kadar varabilir deyince tuzu, hamur işini çıkardık hayatımızdan. Umarım sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir yavrularımız.

Benim 4 aylıktan beri ağrıyodu ama bu 1 haftadır felakettt ağrıyo kemiklerim. Bencede ya artık iyice açılıyo yada bebek baskı yaptığı için ağrı oluyo.. Senin normal doğummu cnm?

Kızlar herkese merhaba.

Ben bir ocak annesiyim. Yazdıklarınızı okudum da ne heyecan, ne heyecan. :)

Biz geçtik o dönemleri, şimdi bebeklerimizi büyütüyoruz.

Size tavsiyem bol bol uyuyun dinlenin. Çünkü uzun bir süre uykusuz geceler sizi bekliyor olucak. Annelik herşeye rağmen çok güzel. O koku cennet kokusu. :)

Allahım hiçbir evi bebeksiz bırakmasın.

şimdilik normal gibi görünüyor ama belli değil tabiki.37. haftada kesin söylermiş. ben sezeryan istiyorum, yani normal olamıcakmış gibi hissediyorum. hayırlısı tabi, korkuda var:18:
Benim 4 aylıktan beri ağrıyodu ama bu 1 haftadır felakettt ağrıyo kemiklerim. Bencede ya artık iyice açılıyo yada bebek baskı yaptığı için ağrı oluyo.. Senin normal doğummu cnm?

şimdilik normal gibi görünüyor ama belli değil tabiki.37. haftada kesin söylermiş. ben sezeryan istiyorum, yani normal olamıcakmış gibi hissediyorum. hayırlısı tabi, korkuda var:18:

Benim 3 bebeğim diğer ikisi normal oldu ama bunda çok korkuyorum diye sezeryan istiyodum.. Doktorumda normal taraftarı 3. daha kolay olur diyo.. 35. haftaya kadar bebeğim tersti tek umudum dönmemesiydi sezeryan olmk için ama 3 gün önce döndü :)) we ağrılarım özelliklede oramın kemik ağrısı daha bi arttıı.. Şimdi kendimi normale hazırlıorum.. Epiduralle normali araştırıorum doktoruma sordum ama riskleri de war dedi.. ıkınma hissi olmassa bebeği wakumla çıkartmak zorunda kalırız buda biraz riskli dedi.. Artık hayırlısııı sayılı günlerimiz kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…