Kızlar bu bebişlere nasıl kilo aldıracağız?? Sizin fırlamalar kaç kilo. Ben gecen hafta gittim dr a 34.haftanın içindeydim 2350 kg. Alt sınır sanırım..Bu gidişle 3 kiloyu görürmü bilmem.. Napsak napsak... Bebişinin kilosu güzel olan annelerrrrrr bana bir el verin siz neler yiyorsunz,neler içiyorsunuz :)
Kizlar inanmazsiniz beslenme seklime,hersey dogal tuketiyorum.Yumurtayi bile markette degil yakindaki tavuk besleyen kadindan satin aliyorum dogal yumurta.Muzu asiri tuketiyorum zaten hamileligin basindan beri.Yogurdumu evde mayaliyorum sutcuden sut alip :)kefir iciyorum.Sadece sizma zeytinyagi ve koy tereyagi kullaniyorum.Balik yagi demir hapi aliyorum. :))) Baya baya detaya iniyorum yani..Ama hamileligim sikintilar ustune geldi genelde hep stresli bir ortamdayim,bu yuzdenmi yedigim yaramiyor acaba..((
allahım ne güzel olmus bizim suda düzelmiş olsa yarabbim nolur ki sanki.pazartesı gunu bızımde bebegım dogsunmu dogmasınmı onun kararı verılecek bende dıyorum kızım daha cok erken ıkı hafta daha barı bekle.benım kızım ters durdugu ıcın normal demez herhalde.bide dr su az olunca normal dogum rısklı ben o rıskı goze alamam demıstı bana.hatta hıc kalkmadan yat dogumu ne kadar gecıktırırsek o kadar ıyı dedı.bende yuruyus yapmak falan ıstıyom normal gebeler gıbı ama ya bişi olursa dıye kalkamıyom
ben ınternetten bakmıstım epıduralle spınal arasındakı farka ama unuttum sımdı hatta baktıgım stede ssansınız varsa epıdurallı normal yapın dıyodu
Canım gerçekten çok güzel besleniyorsun üzme kendini sen elinden geleni yapıyorsun ama bebeğinin kilosu çokta düşük değil bence doğuma kadar en az 3 kg olur her hafta aynı kilo almıyor belki bu hafta daha çok kilo alır benim 34 ten 35. hafta arası sadece 50 gr almıştı 35-36 arası 8 günde yarım kg almış bende senin gibi tedirgindim ama dediğim gibi birden kiloda akabilir sen yine beslenmene devam et alıcaktır üzme kendini annesi streste etkiler
Saglikli sihhatli olsun da baska bisy istemiyorum.Babamiz da hala yeterli bulmuyor ye ye diyor artik midem de almiyor :)) Baya baski altindayim yani. Biran once kucagimiza alsak artik.
Kızlar isteğe bağlı sezeryan yapan yada yapacak olan varmı aranızda?
Ben sezeryanla doğum yapmak istiyorum ama dr umu razı edemiyorum.
Kendimi normal doğuma hazırlamaya çalışıyorum ama dönüp dolşıp yine aklım sezeryana gidiyor.
İsteğe bağlı sezeryan ücretleri çok yüksek dr umla anlaşabilsem beni mecburi sezeryan gibi göstersin istiyorum ama kabul etmiyor.
Acaba başka hastanelere gitsem razı edebileceğim dr bulabilirmiyim
Bunun oluru varmı acaba başka hastanelerde şansımı denemelimiyim sizce?
yoksa artık bütün dr ların bu konuda katı kurallarımı var.
canım benım eskı evde tavan gercekten yamuktu nerdeyse sag tarafla sol taraf arasında 10 cm oynuyodu ama perdecı oyle bı ıscılık yaptıkı sankı su terazısıne konmus gıbı hiç farkedılmıyodu.
Kendimi normal doğuma hazırlamaya çalışıyorum ama dönüp dolşıp yine aklım sezeryana gidiyor.
İsteğe bağlı sezeryan ücretleri çok yüksek dr umla anlaşabilsem beni mecburi sezeryan gibi göstersin istiyorum ama kabul etmiyor.
Kizlar inanmazsiniz beslenme seklime,hersey dogal tuketiyorum.Yumurtayi bile markette degil yakindaki tavuk besleyen kadindan satin aliyorum dogal yumurta.Muzu asiri tuketiyorum zaten hamileligin basindan beri.Yogurdumu evde mayaliyorum sutcuden sut alip :)kefir iciyorum.Sadece sizma zeytinyagi ve koy tereyagi kullaniyorum.Balik yagi demir hapi aliyorum. :))) Baya baya detaya iniyorum yani..Ama hamileligim sikintilar ustune geldi genelde hep stresli bir ortamdayim,bu yuzdenmi yedigim yaramiyor acaba..((
beslenmen gayet iyi canim hic canimi sıkma herkesin ayni gelismiyor maaselef belki sizin genetik bunyeniz oyledir. ben acikcasi kilosuna cok takmiyorum doktor her seferinde normal diyor ama internetten baktigimda dusuk kaliyor kilosu.
esim de nedden duymussa muzun kilo aldirgini her aksam yatmadan muz yediriyor zorla. bakalim bu hafta kontrolde kac kilo gelecek
Kızlar sinirden çatlicam bugün yarın benim kv gelecekti bugün aradık demesinmi hepberaber olalım eltinlerde sana gelsin yemek yiyelim yapamayacaktan ben yapıp getireyim bi kap yemekten nolcak yaparım dedim gıcık oldum ama ben 9 aylık hamileyim benden hala hizmet bekliyor!!! sonra aklıma geldi ama benim halılarım yok yıkamaya verdim gerçi onlar yabancı değil ama çocukta var üşümesin dedim ayyy bu bi coştu ben gelicem diyemi kaldırdın ben gelmiyorum bilmem ne niye kaldırdın neden yıkamaya verdin doğurmama belki bir aydan az kaldığı için dedim bende verdim telefonu eşime başladım ağlamaya bugünümü de zehir etti eşimede dedim ben doğuma girince kimseyi aramıyorsun bunlar haketmiyo hiçbirine muhtaç olmicam doktorumla da konuşucam mecbur kalmadıkta beni sezeryana alma bakacak kimsem yok diye misafir gibi gelsinler torunlarını görüp defolup gitsinler
Ersnilim sen yokken bana bı haller oldu normal doğumda karar kıldım canım artık sancı bekliyoruz.. O ani cok merak ediyorum :)) ayyyy suyum geldi yetişin dostlarrrrrrrr :))) ben evlere şenlik olurum kesin. Kv diyor ki bende panik olurum artık sakın olmak anneme düşüyor :)Seninde.az.kaldi hemi doktor 17 si demisti sezeryan icin sen 18 i istiyordun..
Benimde tahminen 2 haftam kaldi.doktorum oyle soyledi.
Laterne nasil mergenden haber var mi telden girmekden hic hoslanmiyorum.
Yok.benim.oglus bugub durcak gibi degil oy oy.
Canım doktor bana dedi ki spinalde omurga icine bir kez iğne yapılıyor. Epiduralde ise omurga cevresine belden girilen kataterle az az veriliyor ilaç sancıya göre..bu arada kızlar epidural ile spinal farklı şeyler mi?
ben Suna inandım artık tamamen şans. Kuzenin eşiyle hemen hemen aynı sayılırız gebelikte. O 24 kilo aldı ve inanılmaz dengeli beslendi bebek doğdu 2050 gr ben 13 kilo aldım cok sağlıksız ve de dengesiz beslendim bebek su an 3400 gr. Bunun beslenme ile cok ilgisi yok demek ki. Ben nerdeyse hic yumurta yemedim cok kusma ve bulantı yasadım. Cok şükür bebek iyi durumdaymış. Hala ferrum iciyorum bu arada..?...Sadece sizma zeytinyagi ve koy tereyagi ....:))) Baya baya detaya iniyorum yani..Ama hamileligim sikintilar ustune geldi genelde hep stresli bir ortamdayim,bu yuzdenmi yedigim yaramiyor acaba..((
Kızlar benim kv halılar yok diye gelmekten vazgeçti bugün eşimle huzurlu huzurlu oturuyoruz doğumda gelecekmiş :) tabi ondada bi bahane bulmazsa çokta tınnn ....
Kızlar benim kv halılar yok diye gelmekten vazgeçti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?