Benim 3 bebeğim diğer ikisi normal oldu ama bunda çok korkuyorum diye sezeryan istiyodum.. Doktorumda normal taraftarı 3. daha kolay olur diyo.. 35. haftaya kadar bebeğim tersti tek umudum dönmemesiydi sezeryan olmk için ama 3 gün önce döndü :)) we ağrılarım özelliklede oramın kemik ağrısı daha bi arttıı.. Şimdi kendimi normale hazırlıorum.. Epiduralle normali araştırıorum doktoruma sordum ama riskleri de war dedi.. ıkınma hissi olmassa bebeği wakumla çıkartmak zorunda kalırız buda biraz riskli dedi.. Artık hayırlısııı sayılı günlerimiz kaldı
Bir tas oluyo bir kasiliyor ki sorma.. Bence dogum yakinlasti ben Yusuf Yusuf :)))İyi qeceler kızlarr... Umarım iyisinizdir.. Benim 2-3 gündür karnımda acayip sertleşmeler oluyo yaa böyle taş kesiliyo karnım kasılıyo.. oğlum dikiliyo galiba karnımda ama çok rahatsız edici bi durum.. Ha bide aynı ağrıyı çekeniniz warmı bilmiorm ama bnm oramın kemikleri ağrıoooosizdede warmı..
Bir tas oluyo bir kasiliyor ki sorma.. Bence dogum yakinlasti ben Yusuf Yusuf :)))
Selam kizlar ben geldim.
Oglus tekmeliyor uyku tutmadi.icimde.kipir kipir.
Bende sirf erken.olcak diye sezeryan istiyorum doktorumuda soyledim bende normali beklicek sabir.kalmadi
Bizim paşa da tekmeleyip duruyor :)
Sık sık da kasılma oluyor, alttan da hafif hafif sancı, hepsi psikolojik sanırım :) iki gecedir uyuyamıyorum ben offff
ERsnil kız nerelerdesin :)Seninde.az.kaldi hemi doktor 17 si demisti sezeryan icin sen 18 i istiyordun..
Benimde tahminen 2 haftam kaldi.doktorum oyle soyledi.
Laterne nasil mergenden haber var mi telden girmekden hic hoslanmiyorum.
Yok.benim.oglus bugub durcak gibi degil oy oy.
İyi qeceler kızlarr... Umarım iyisinizdir.. Benim 2-3 gündür karnımda acayip sertleşmeler oluyo yaa böyle taş kesiliyo karnım kasılıyo.. oğlum dikiliyo galiba karnımda ama çok rahatsız edici bi durum.. Ha bide aynı ağrıyı çekeniniz warmı bilmiorm ama bnm oramın kemikleri ağrıoooosizdede warmı..
Gunaydin kizlarrrr herkese iyi pazarlar,
birazdan temizlige bayan gelcek ve dip kose gircek olaya, annem mutfak dolaplarini gardorap icini salon konsol ve vitrinini portmantoyu ve ayakkabi dolabini temizlemisti. Camlar balkonlar halilar koltuklar yerler vs kaldi, bi yandan da perde felan yikariz olmadi :). Halilariniz icin hangi deterjani kullandiniz?
Gunaydin kizlarrrr herkese iyi pazarlar,
birazdan temizlige bayan gelcek ve dip kose gircek olaya, annem mutfak dolaplarini gardorap icini salon konsol ve vitrinini portmantoyu ve ayakkabi dolabini temizlemisti. Camlar balkonlar halilar koltuklar yerler vs kaldi, bi yandan da perde felan yikariz olmadi :). Halilariniz icin hangi deterjani kullandiniz?
gunaydin kizlar
gece 4 gibi uyuyabildim hem sinirden hem de koca gobekten
dun yeni diktirdigimiz perdeler takildi hicbiri icime sinmedi. storlar kagit gibi yamuk yilik duruyo, katlamali perdeler yerden 50 cm yukarda bitiyo, onlari heri goturduler uzatilacakmis.
sizin stor perdede boyle sorununz varmi adam tavan yamuktur diyo kendi perdelerine toz kondurmuyo. off napicam bilmiyorum az para da degil
Benim de yüzüm ve karnım :S Su içiyor musun yeterince. Şu an 3 litremi tamamlamaya çalışıyorum yatmadan. Ödem ve şişlik için su için bol bol diyorlar bilmem gerçekten yarıyor mu işe?
Ben de aynı duygular içindeyim :)
allahım ne güzel olmus bizim suda düzelmiş olsa yarabbim nolur ki sanki.pazartesı gunu bızımde bebegım dogsunmu dogmasınmı onun kararı verılecek bende dıyorum kızım daha cok erken ıkı hafta daha barı bekle.benım kızım ters durdugu ıcın normal demez herhalde.bide dr su az olunca normal dogum rısklı ben o rıskı goze alamam demıstı bana.hatta hıc kalkmadan yat dogumu ne kadar gecıktırırsek o kadar ıyı dedı.bende yuruyus yapmak falan ıstıyom normal gebeler gıbı ama ya bişi olursa dıye kalkamıyomdün akşam yine yemeği fazla kaçırmışım şişkinlikten uyuyamadım. gece öle dolanıp durdum sabahta 6.30 da uyandım. 9.30 a kadar debelendim yatakta bir sağa bir sola koca göbeğimle. sola yatmamız gerekiyoya resmen solum çürüdü, uyuştu ya yatamıyorum. bi sağa bi sola dönüp duruyorum. oğlanda tekmeleyip duruyo deli gibi bana bi uyku yüzü göstermiyo çocuk daha şimdiden.
dün sezeryan tarihini 10 nisan olarak belirledik. suyumuz düzelmiş ama bu hafta pek kilo almamış 2350 olmuş eşim kızdı iyi beslenmiyosun çocuk kilo almamış diye. nts de bu sefer kasılma falan çıkmadı doktor çok iyi dedi. normal doğum için kendini hazırlamaya başla. yürüyüşleri aksatma ve nefes egzersizlerine başla dedi. ben kaldım :18: böle. eşim atıldı lafa doktor bey eşim çok stresli biz sezeryan istiyoruz dedi. tabi o stresi kaldıramayacaksan normal doğum diye inat etmenin anlamı yok dedi. zaten biçok hamile son ana kadar normal doğum diye söyleyip doğum günü gelince sezeryan olsun diyo dedi. ikisininde artıları ve eksileri var karar senin falan filan... normal doğum ve sezeryanla ilgili broşürler verdi bana bunları incele kararını ver dedi. oysaki ben hatimettim çoktansezeryanın olumsuzluklarını sordum. bazı hastalar ertesi gün normal hayatına dönüyo bazıları ise 1hafta bakıma muhtaç oluyo ve bazı kişilerde şiddetli baş ağrısı görülüyo falan dedi. amannnn hakkımda hayırlısı....
benden böyle kızlar
Kızlar bu bebişlere nasıl kilo aldıracağız?? Sizin fırlamalar kaç kilo. Ben gecen hafta gittim dr a 34.haftanın içindeydim 2350 kg. Alt sınır sanırım..Bu gidişle 3 kiloyu görürmü bilmem.. Napsak napsak... Bebişinin kilosu güzel olan annelerrrrrr bana bir el verin siz neler yiyorsunz,neler içiyorsunuz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?