arkadaşlar günaydın..
bazıları gece uyuyamıyor, ben de sabah erkenden uyananlardanım... ne vardı şöyle yatakla bütünleşip geç saatlere kadar uyusam. sanırım bünyem bebeğe hazırlanıyor. az uyku çok iş
Geldim canim burdayım sorma ya bu bebek şekerleri çok oyalıyor beni onları bitirmeye çalışıyorum neyse annem bizde bugün sağolsun bitirdi çok güzel oldu şekerler ama daha şekerleri tüle konulup yaptirilacak neyse 1günlük iş kaldı
Elimde uyuşma vardı parmaklarımda doktora gittim EMG çekildi sinir sıkışması varmış elini yorma dedi ama yapılacak işler var mecbur yapmam lazım ondan gelemiyorum arada uğrarım öpüyorum sizi
atladığım konular var isallah herkes iyidir hastane çantasını hazirlayanlar var biraz fazla olmuş sanki çok gibi geldi bana
Voltajim muska konusu kötü olmuş Allah ıslah etsin o insanları
hadi hayirlisi damadın gelmesine az kaldı sağlıkla sihhatle dogsun isallah bizde görelim yakışıklı oğlunu:)
benim de çok uykum var, bu işe gelmek de nası zor geliyo Allah'ım Allah'ım,
dün değil evvelsi gece zaten rüyamda sürekli birilerinden 4000 lira doğum parası borç istedik, kimse vermedien son sokak röportajlarına başladık:)uyandım bi daha uyuyamadım,
dün gece de uyuyamadım, Allah'ım soluma yatmaya çalışıyorum ama e yeter gari , totomun sol yanı isyan etti, sürekli kendimle kavga halindeyim, sol yanımda kaliyim kaliyim diye ama yok, vücut artık sağda rahat ediyo, ya da hiç bi tarafta etmiyo, ne bilem, pamukların üstünde uyusak ya:)
Aynen yaaa cok zorrr uykusuz uykusuz bende sagda rahat ediom bi sol bi sag donup duruom dizler de problemli ondan arada sirtustu yatiom dizlerimi dinlendiriom e uyuyamiom donmekten :)) az kaldi artik ama o da gecmio
ay yok geçmesin, durabildikleri kadar dursunlar içimizde:)
Tuncs alıntıda gördüm kiz
Zaten hic bir yazılanı hemen göremiyorum(
Kavanozlarda minik petlerde cok güze güle güle kullan insallah:)
HAYIRLI SABAHLAR HERKESE,
Nedense bugün böyle bir limoniyimMutsuz uyandım sanki Hâlbuki eşimin giderken uykumda beni öptüğünü de hissettim ama :) Midemde değişik bir ağrı, canım garip garip şeyler çekiyor, dışarı çıkmam lâzım almak için ama üşeniyorum, evde de bunalıyorum :S
Yapacak o kadar çok iş var ki evimi resmen b.. götürüyorAnnem çalışıyor, bir hafta sonu gelip camları kapıları vs silerim dedi ama ona kıyamıyorum zaten iki haftada bir haftasonu tatili oluyor onda da hem yolculuk edip hem de temizlik mi yapacak.
Temizlik için kadını ne zaman alsam doğru olur diye düşünüyorum, doğuma kadar tekrar kirlenmesini istemiyorum ama doğum erken olursa bu defa da ev temizlenmemiş olacak leş gibi. Rezil olacağım :S
Ne yapayım kızlar yaaaa???
DERTSİZ,
Beni dertlere koydun da gittin :) Kaç gündür kaneviçe şablonları arasında boğuldum kaldım. Hepsini bilgisayara kaydettim de şimdi seçemiyorum aralarından :S
Bir tanesine kara verir gibiyim. Bakalım sizler ne dersiniz? Bunlardan hangisi sizce????
Eki Görüntüle 655174 Eki Görüntüle 655172 Eki Görüntüle 655175
İkisi şablonu diğeri de pikenin bitmiş hâli.
Bir de bu şablon var. YEDİ CÜCELER :)
Eki Görüntüle 655179
Bir de şu harflerle oğluşumun adını yazsam mı pikenin orta yerine rengarenk tabii. EDİZ :) Ne dersiniz?
Eki Görüntüle 655181
Hadi kızlar yardımcı olun bana da gidip iplerimi alayım da başlayayım doğuma ancak biter
​Aslında ayıcıkları da çok sevdim de :) Diğer harflerin de var mı modeli?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?