2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
arkadaşlar günaydın..
bazıları gece uyuyamıyor, ben de sabah erkenden uyananlardanım... ne vardı şöyle yatakla bütünleşip geç saatlere kadar uyusam. sanırım bünyem bebeğe hazırlanıyor. az uyku çok iş

Bende varım bende gece uyanıp duruyorum yatakta dönmek ayrı bi dert
zaten Sabah'ta erkenden ayaktayım gündüzde bi daha uyuyamıyorum

günaydın annişler ve bebişler
dün bahsettiğiniz kemik ağrısı sanırım benim başıma da geliyor ayağa kalktığımda sanki belimde yirmi kilo ağırlık var gibi tabi bebek aşağı iniyor yukarı çıkacak hali yok ya:)

Gunaydn canlarim geceyi uykusuz gecirdik yine ( simdi uykulu geziniim Allahtan is yerinde bi is yapmiom oturuom ole yoksa izne cikcaktim bende
Erzulum ins saglikla kavusurusun kizinaa dualarim seninle

çok geçmiş olsun canım, yordun kendini şeker yapıcam diye yavrum benim:)kıyamam:)
tamam artık daha da bişe yapma yeter bitti:)

benim de çok uykum var, bu işe gelmek de nası zor geliyo Allah'ım Allah'ım,
dün değil evvelsi gece zaten rüyamda sürekli birilerinden 4000 lira doğum parası borç istedik, kimse vermedien son sokak röportajlarına başladık:)uyandım bi daha uyuyamadım,
dün gece de uyuyamadım, Allah'ım soluma yatmaya çalışıyorum ama e yeter gari , totomun sol yanı isyan etti, sürekli kendimle kavga halindeyim, sol yanımda kaliyim kaliyim diye ama yok, vücut artık sağda rahat ediyo, ya da hiç bi tarafta etmiyo, ne bilem, pamukların üstünde uyusak ya:)

Aynen yaaa cok zorrr uykusuz uykusuz bende sagda rahat ediom bi sol bi sag donup duruom dizler de problemli ondan arada sirtustu yatiom dizlerimi dinlendiriom e uyuyamiom donmekten :)) az kaldi artik ama o da gecmio

Günaydın canlar
Uyku kervanına bende katıldım zaten hic ayrilmamistim ki
Herkes kendi rahatsızlığından uyuyamazken
Beni kızım bir kac kez uyandırıyor donse uyanıyorum yanıma gelse vs birde wc kalkıyor
Aynı anda da denk getiremiyoruz da
Bugun sabaha kadar hastaneydi kuvozdu gezdim durdum valla yorulmuştum :))

Aynen yaaa cok zorrr uykusuz uykusuz bende sagda rahat ediom bi sol bi sag donup duruom dizler de problemli ondan arada sirtustu yatiom dizlerimi dinlendiriom e uyuyamiom donmekten :)) az kaldi artik ama o da gecmio

ay yok geçmesin, durabildikleri kadar dursunlar içimizde:)

Tuncs alıntıda gördüm kiz
Zaten hic bir yazılanı hemen göremiyorum (
Kavanozlarda minik petlerde cok güze güle güle kullan insallah:)

HAYIRLI SABAHLAR HERKESE,
Nedense bugün böyle bir limoniyim Mutsuz uyandım sanki Hâlbuki eşimin giderken uykumda beni öptüğünü de hissettim ama :) Midemde değişik bir ağrı, canım garip garip şeyler çekiyor, dışarı çıkmam lâzım almak için ama üşeniyorum, evde de bunalıyorum :S
Yapacak o kadar çok iş var ki evimi resmen b.. götürüyor Annem çalışıyor, bir hafta sonu gelip camları kapıları vs silerim dedi ama ona kıyamıyorum zaten iki haftada bir haftasonu tatili oluyor onda da hem yolculuk edip hem de temizlik mi yapacak.
Temizlik için kadını ne zaman alsam doğru olur diye düşünüyorum, doğuma kadar tekrar kirlenmesini istemiyorum ama doğum erken olursa bu defa da ev temizlenmemiş olacak leş gibi. Rezil olacağım :S
Ne yapayım kızlar yaaaa???

DERTSİZ,
Beni dertlere koydun da gittin :) Kaç gündür kaneviçe şablonları arasında boğuldum kaldım. Hepsini bilgisayara kaydettim de şimdi seçemiyorum aralarından :S

Bir tanesine kara verir gibiyim. Bakalım sizler ne dersiniz? Bunlardan hangisi sizce????

İkisi şablonu diğeri de pikenin bitmiş hâli.

Bir de bu şablon var. YEDİ CÜCELER :)

Bir de şu harflerle oğluşumun adını yazsam mı pikenin orta yerine rengarenk tabii. EDİZ :) Ne dersiniz?

Hadi kızlar yardımcı olun bana da gidip iplerimi alayım da başlayayım doğuma ancak biter

Epeydir giremedim, eskilere göz attım.

erzulum canım hayırlısı ne ise o olsun, üzülme hiç, hayırlısı ile sağlıkla gelsin bebişin.

tuncss canım çok güzel olmuş cicileriniz. Ben de ben de ben de istiyorummmm.

dertsiz, atınız çok güzel, eşinin yüklediği anlam da çok güzel, dilerim minik osman'ınız
(şaka şaka:) Minik bebeğiniz tüm muradlarına erer.

huysuz melek her şeyin yolunda gitmesine sevindim.

umutege ve bebeci listenizi ben de çalıyorum müsadenizle...

rüveyda eşin adına çok sevindim. Allah utandırmasın.

Ben de geçen hafta kara kara düşündüm bu temizlik işini ve pazar günü kadın aldım. Dip köşe camlar felan temizlettim, salonun kapısını örttüm, nisanda tekrar alıcam bu sefer salonun tozunu alır sadece diğer odaları temizlemek zaten kolay, annem de dolap içlerini yaptı - garddolap, ayakkabılık, vitrin, mutfak dolabu vs.- Doğuma bir silinip süpürülür, ben bir de 2-3 parça baharlık ve yazlık kıyafet çıkardım Adananın havası belli olmaz çünkü ...

Ben ilk resimleri beğendim uyuyan figürleri.... Ay çok severim ben de kaneviçe işlemeyi, ben de mi başlasammmm..

​Aslında ayıcıkları da çok sevdim de :) Diğer harflerin de var mı modeli?

Sağ ol canım :) Baktığım yerde sadece bu harfler vardı. O kadar sayfa baktım ama başka rastlamadım. Eksik olanları da kendim çıkarmaya çalışacağım. İki harfimiz orada var zaten ikisini de ben bir şekilde uydururum diye düşünüyorum

günaydın kızlar,

ben yarım saat sonra iş görüşmesine gidicem.
ama korkularım var oğluma kayınvalidem bakıcam derse kafayı yerim ben.
eşim referansım olan kişiyle takrar görüştü yüzde 99 olacak diyor (hiç inanmıyorum)
o konuşmadan sonra eşime "benim bakıcım hazır iş olursa .......... ablaya söylicem" haberin olsun dedim.
görüşmeden düşünmek istemiyorum ama elimde değil.

erzulum canım rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah. dualarımız sizinle... eksikler için üzülme hepsi olur gider.

zapzup geçmiş olsun tatlım. uyku seti,nevresim, bebek şekeri derken çok yordun kendini.

tuncss canım kavanozları ve şişeleri çok beğendim. eline sağlık tatlım.

mezo, hanipeks canlarım çerçevenin siparişini verdim. birde tüllü puantiyeli sepet siparişi verdim.
cuma ya da cumartesi elimde olacak inşallah. kadın etiket için isim istiyor eşim osman diyor ya...
isim belli değil dedim etiketin şablonunu istedim bakalım gönderecekler mi?

tunanecc canım az kaldı biraz daha dayan tatlım. kızın seni çok telaşlandırdı.

voltaj, görkemre ve oftelyam ben size uyku göndereyim mi? bıraksanız akşama kadar uyurum.

Gunaydin kızlar herkese kolay gelsin .ev işleri hepimizin genel sorunu.Allah yardımcımız olsun.ben ufaktan ufaktan yapmaya çalışıyorum hala :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…