- 2 Mart 2013
- 223
- 10
- 26
lütfen walt disneyler olsun; hatta mickey mouse olsun lütfen lütfen lütfen
temizlik için ben de doğru zamanı düşünüyorum;izne çıkabilse idim karar vermek kolay olacaktı; zaten yeni taşınınca ev yeni temizlendi sayılır üstünkörü bir temizlik yeter de. bence 36 günün var görünüyor 25. gün falan iyidir. o tarihten sonra eve gelen akraba, arkadaşa üstünkörü ev toplatılabilir
ama mickey mouse olsun
lütfen
günaydınn cancanlarrrr ve conconlarrıııı =))))
gece gene feneri söndürdük tv karşısında erkenden de uyandık sağlık ocağına gittik zeynebimle ben hemşire acayip diye gitmiodum bu sefer allahım beni alıp pışpışlamadığı kaldı niyeyse. kilo vermişim heralde kilo değil de su içmekten ödem mödem gidiyo benden. geldik kahvaltımızı yaptık yavrucumla bugun saat 4.30 da da doktor kontrolümüz var bakalım birden karar verdim bugün gitmek istedim aradım randevu aldım öğlen banyo yapmam gerekiyo gitmeden evvel çatı matı olursa diyeenormalde cumaya gidicektik ama ben dayanamadım gidip bi göreyim ayağını falan görsem de olurr tabi daha eşimin haberi yok randevudan çalıştığı yerde tel de çekmeyince gelir gelmez hoop hadi gidiyoruz dicem garibim de hasta gitmiş boğazları falan
MORGÖKYÜZÜÜÜÜÜ canım o bunalım bende de oluyo evde kalınca çıkınca da eve giresim gelmiyo eşim gene dedi bugün sadece sağlık ocağına git gel diye yoksa yakınımzdaki bi alışveriş merkezine gidip saatlerce geziyorum o reyon senin bu reyon benim bugün hava güzel belki bi giderim azcıkyada balkonda otururum hava güzel ama ne istedğimi bilmemeye başladım
dertsiz arkadaşımmm iş görüşmen için hakkında hayırlısı olur inşallah olmayacak diye düşünme sonrası için de şimdiden kendini strese sokma aklında yapacakların belli olunca kimse bişi diyemez allah işini gücünü rast getirsin güzel haberlerle gel inşallah
kızlarrrr sizde de var mı böyle aşırı kalp hızlanması nefes kesilmesi birdenbire hani böyle çok heycanlanmış gibi??? dün gece saatlerce sakinleşmeye çalıştım ama zar zor sakinleştim ve şimdi gene başlıyo kalbim ağzıma gelecek gibi
oooo ben o totoyu kaldırıp töbe allah zıplayamam ben olsam olsam yengeç gibi yürürüüm sol yanıam yatmaktan o tarafım köreldi sağ tarafım gelişir gider
Hehe sen beni güldürdün Allahta seni kolay doğurtsun inşallah :) yingecim benimde sol çürüdü ama yapacak bişey yok artık sırt üstü de sağada dönüyorum sonra bi bebiş tepişiyo bi de vicdanım tepişiyo kızıma temiz kan gitmiyo diye hoooop yine sola dönüyorum :)
Bu sabah kocişkomu geçiremedim çok uykum vardı (gece uyuyamadığım için tabiki), kendi kendine gitti garibim.
Uyanıp mutfağa girdim, baktım bir bardak portakal suyu sıkmış bırakmış bana :)
Dün kurabiye yapmıştım, çok seviyor sabahları fln yesin diye.
Kalan son hamur parçasından da kalp yapıp, öyle pişirmiştim.
Kalp kurabiyenin yarısını yemiş, yarısını da en üstte bana bırakmış.
Kalbimin yarısısın diyor yanimutluyum bugün hemde çoooook :)
HAYIRLI SABAHLAR HERKESE,
Nedense bugün böyle bir limoniyimMutsuz uyandım sanki Hâlbuki eşimin giderken uykumda beni öptüğünü de hissettim ama :) Midemde değişik bir ağrı, canım garip garip şeyler çekiyor, dışarı çıkmam lâzım almak için ama üşeniyorum, evde de bunalıyorum :S
Yapacak o kadar çok iş var ki evimi resmen b.. götürüyorAnnem çalışıyor, bir hafta sonu gelip camları kapıları vs silerim dedi ama ona kıyamıyorum zaten iki haftada bir haftasonu tatili oluyor onda da hem yolculuk edip hem de temizlik mi yapacak.
Temizlik için kadını ne zaman alsam doğru olur diye düşünüyorum, doğuma kadar tekrar kirlenmesini istemiyorum ama doğum erken olursa bu defa da ev temizlenmemiş olacak leş gibi. Rezil olacağım :S
Ne yapayım kızlar yaaaa???
DERTSİZ,
Beni dertlere koydun da gittin :) Kaç gündür kaneviçe şablonları arasında boğuldum kaldım. Hepsini bilgisayara kaydettim de şimdi seçemiyorum aralarından :S
Bir tanesine kara verir gibiyim. Bakalım sizler ne dersiniz? Bunlardan hangisi sizce????
Eki Görüntüle 655174 Eki Görüntüle 655172 Eki Görüntüle 655175
İkisi şablonu diğeri de pikenin bitmiş hâli.
Bir de bu şablon var. YEDİ CÜCELER :)
Eki Görüntüle 655179
Bir de şu harflerle oğluşumun adını yazsam mı pikenin orta yerine rengarenk tabii. EDİZ :) Ne dersiniz?
Eki Görüntüle 655181
Hadi kızlar yardımcı olun bana da gidip iplerimi alayım da başlayayım doğuma ancak biter
günaydınn cancanlarrrr ve conconlarrıııı =))))
gece gene feneri söndürdük tv karşısında erkenden de uyandık sağlık ocağına gittik zeynebimle ben hemşire acayip diye gitmiodum bu sefer allahım beni alıp pışpışlamadığı kaldı niyeyse. kilo vermişim heralde kilo değil de su içmekten ödem mödem gidiyo benden. geldik kahvaltımızı yaptık yavrucumla bugun saat 4.30 da da doktor kontrolümüz var bakalım birden karar verdim bugün gitmek istedim aradım randevu aldım öğlen banyo yapmam gerekiyo gitmeden evvel çatı matı olursa diyeenormalde cumaya gidicektik ama ben dayanamadım gidip bi göreyim ayağını falan görsem de olurr tabi daha eşimin haberi yok randevudan çalıştığı yerde tel de çekmeyince gelir gelmez hoop hadi gidiyoruz dicem garibim de hasta gitmiş boğazları falan
MORGÖKYÜZÜÜÜÜÜ canım o bunalım bende de oluyo evde kalınca çıkınca da eve giresim gelmiyo eşim gene dedi bugün sadece sağlık ocağına git gel diye yoksa yakınımzdaki bi alışveriş merkezine gidip saatlerce geziyorum o reyon senin bu reyon benim bugün hava güzel belki bi giderim azcıkyada balkonda otururum hava güzel ama ne istedğimi bilmemeye başladım
dertsiz arkadaşımmm iş görüşmen için hakkında hayırlısı olur inşallah olmayacak diye düşünme sonrası için de şimdiden kendini strese sokma aklında yapacakların belli olunca kimse bişi diyemez allah işini gücünü rast getirsin güzel haberlerle gel inşallah
kızlarrrr sizde de var mı böyle aşırı kalp hızlanması nefes kesilmesi birdenbire hani böyle çok heycanlanmış gibi??? dün gece saatlerce sakinleşmeye çalıştım ama zar zor sakinleştim ve şimdi gene başlıyo kalbim ağzıma gelecek gibi
ya kızlar bişe sorucam,
ben 36 hafta dolana kadar çalışmak istiyodum , 37.haftada da 3 gün mazaret iznimi kullanıp, son 2 gün de grip falan bişe için rapor almayı düşünüyodum, en yakın arkadaşım da insan kaynaklarında onla böle karar vermiştik, ama şimdi aklıma geldi, burda sanki öle bişe konuşmuştuk hastalık yüzünden çalışabilir raporu aldıktan sonra rapor alamıyomuyuz?mazaret izni kullanabiliyo muyuz peki?bir de 37.haftada p.tesi salı çarşamba mazaret izni kullanıp, perşembeden itibaren doğum iznimi başlatsam doğum sonrasına aktarımı nası olucak?kafanız karıştı mı ya ama nası yapıcam ben?
geçmiş olsun canım
bende de her akşam yattığımda mutlaka oluyor, kalbim öyle hızlı atıyo ki çıkacakmış gibi. biraz doğrulup düzenli nefes alıp vermeye çalışıyorum, su içiyorum filan geçiyor. aynı kalbim ağzıma gelecekmiş gibi sanki.
bu ctesi doktora gittiğimde sorucam ben de. inş. önemli bişi değildir.
günaydın canıma com com =))) sıkıntı falan var ama hamdolsun sen nasılsın ??
ben bununla ilgili bi yazı okumuştum. çalışabilir raporu aldıktan sonra hastalık vs. için tekrar rapor alırsan doğum sonrası izninden düşülüyor yazıyordu. bulabilirsem paylaşayım linkini.
geçmiş olsun canım
bende de her akşam yattığımda mutlaka oluyor, kalbim öyle hızlı atıyo ki çıkacakmış gibi. biraz doğrulup düzenli nefes alıp vermeye çalışıyorum, su içiyorum filan geçiyor. aynı kalbim ağzıma gelecekmiş gibi sanki.
bu ctesi doktora gittiğimde sorucam ben de. inş. önemli bişi değildir.
canım çok güzel bunlar..... benim oyumda mickey'deen yana... hem iki cinsiyet için de kullanılabilir... uzun vadeli olur...
Bu sabah kocişkomu geçiremedim çok uykum vardı (gece uyuyamadığım için tabiki), kendi kendine gitti garibim.
Uyanıp mutfağa girdim, baktım bir bardak portakal suyu sıkmış bırakmış bana :)
Dün kurabiye yapmıştım, çok seviyor sabahları fln yesin diye.
Kalan son hamur parçasından da kalp yapıp, öyle pişirmiştim.
Kalp kurabiyenin yarısını yemiş, yarısını da en üstte bana bırakmış.
Kalbimin yarısısın diyor yanimutluyum bugün hemde çoooook :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?