2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Sağ ol canım :)
Benim niyetim de taşınmaktı ama nasip olmadı. Bir senedir ölçüsünü aldığı duş kabinini taktırmayan bir ev sahibimiz var. Banyoya tiksinerek giriyorum. Duş alınca her yer ıslak Üstten kireçler dökülüyor her gün yıkasan faydasız. Offff!!!!
Bu ev bir de sıfır yani ilk biz girdik girmez olaydık.
Cuma günü aile hekimliğine gideceğim, ebe bizim komşuymuş ona soracağım bildikleri biri var mı buralarda temizlik için diye. Yoksa bir de kuaföre soracağım o bilir herhâlde. Bir sürü kadın girip çıkıyor mahalleden.
Gurbette olmak zor iş vesselam. Hiç akraban tanıdığın olmayınca her şey zor oluyor.
Ama ne kadar uzak o kadar TATLI :)

Günaydın kızlar ,

Melishh gElmisssss
melishh yok mü kuşumuzun fotosu, nasıl oldunuz dogum hikayen nerede

kızlar hepinize hayırlı ve mutlu sıhhatli günler. danalarımıza da sağlık ve afiyet olsun inşallah

Canım,
aslında benim bunalım temel nedenlerinden biri evin pisliği ve eşime göre temiz oluşu :) Son ev süpürme olayımdan sonra kanamam olduğu için ben bir şeye el süremiyorum. Doktor da dinlen dinlen deyip duruyor. Sonunda dayanamayıp alacağım bezi elime evi temizleyip hastaneye gideceğim doğurmaya :)
Dışarı çıkınca adım başı çişim geliyor :S Çok baskı yapıyor bebişim ya Tuvalete gitmekten bir şey yapamıyorum ki geçen dolmuş beklerken o kadar sıkıştım ki yeni çıktığım alışveriş merkezine koşarak geri döndüm düşün yani

oooo ben o totoyu kaldırıp töbe allah zıplayamam ben olsam olsam yengeç gibi yürürüüm sol yanıam yatmaktan o tarafım köreldi sağ tarafım gelişir gider

Hehe sen beni güldürdün Allahta seni kolay doğurtsun inşallah :) yingecim benimde sol çürüdü ama yapacak bişey yok artık sırt üstü de sağada dönüyorum sonra bi bebiş tepişiyo bi de vicdanım tepişiyo kızıma temiz kan gitmiyo diye hoooop yine sola dönüyorum :)

aminnn cümlemizi kolayca güzelce kavuştursun canım inşallah rabbim =) eşim diyo korkuyorum doğumdan çıkar çıkmaz kendini yüz üstü yere atacaksın diye o kadar yüzüstü yatamadığımız zamandan sonra

ya benim canım nası sigara istiyooo hoş gerçi canım herşeyi istiyo uçan kuşa ters bakıyorum nerdeyse

Bu sabah kocişkomu geçiremedim çok uykum vardı (gece uyuyamadığım için tabiki), kendi kendine gitti garibim.
Uyanıp mutfağa girdim, baktım bir bardak portakal suyu sıkmış bırakmış bana :)

Dün kurabiye yapmıştım, çok seviyor sabahları fln yesin diye.
Kalan son hamur parçasından da kalp yapıp, öyle pişirmiştim.
Kalp kurabiyenin yarısını yemiş, yarısını da en üstte bana bırakmış.
Kalbimin yarısısın diyor yani mutluyum bugün hemde çoooook :)

Maşaallah canım:)
Ne güzel, birilerinin mutlu olduğunu görmek iyi geliyor.
Bana da bugün her şey batıyor nedense :S Ütü yapmam lâzım bütün kıyafetlerim yıkandı. Dün akşam gideceğimiz bebek ziyareti yarına ertelendi Allah'tan yoksa dün de hiç ütü yapacak hâlim yoktu.

Şu an acayip bıçaklar saplanıyor kasıklarıma, karnıma. Alt tarafta da bir ağrı var ki. Adet sancılarım geliyor :S

canım çok güzel bunlar..... benim oyumda mickey'deen yana... hem iki cinsiyet için de kullanılabilir... uzun vadeli olur...

geçmiş olsun canım
bende de her akşam yattığımda mutlaka oluyor, kalbim öyle hızlı atıyo ki çıkacakmış gibi. biraz doğrulup düzenli nefes alıp vermeye çalışıyorum, su içiyorum filan geçiyor. aynı kalbim ağzıma gelecekmiş gibi sanki.
bu ctesi doktora gittiğimde sorucam ben de. inş. önemli bişi değildir.

günaydın kızlar

artık herkes rahatsızlıktan hastalıktan bahsetmeye başladı.
inş. çok az kaldı artık, hepimizin sıkıntısı bitecek, sağlıkla alıcaz miniklerimizi kucağımıza

ben bununla ilgili bi yazı okumuştum. çalışabilir raporu aldıktan sonra hastalık vs. için tekrar rapor alırsan doğum sonrası izninden düşülüyor yazıyordu. bulabilirsem paylaşayım linkini.

çok teşekkür ederim sana da geçmiş olsun dediğingibi inşallah önemli bişi değildir bugün ben de gidiyorum nasipse ben de sorayım.

dınınınımmmm evet kadınlar kulübünün sabah mesaisi tamamlandı kalkayım da ortalığı elden geçireyim bi sonra da kendimi doktora hazırlayımm :18:

ben bununla ilgili bi yazı okumuştum. çalışabilir raporu aldıktan sonra hastalık vs. için tekrar rapor alırsan doğum sonrası izninden düşülüyor yazıyordu. bulabilirsem paylaşayım linkini.

hadi ya, ayyyy ne kötü ya, bulabilirasen paylaşsana canım ya, 2 gün 2 gündür yansın istemiyorum ya ne saçma ya, arada hasta olamıycakmıyız ya

kızlar, özellikle tecrübeli anneler bebek arabası yada puset olarak neyi tavsiye ediyorsunuz. ben kararsızım

ay benim de oluyo bu, bazen kalp krizi geçiricem herhalde diorum, zaten genelde pek nefes alamıyorum konuşunca nefesim kesiliyo

canım çok güzel bunlar..... benim oyumda mickey'deen yana... hem iki cinsiyet için de kullanılabilir... uzun vadeli olur...

Doğru söylüyorsun canım:) O zaman bebişimin adını da yazmayacağım üstüne sonra "Niye abimin adı yazıyor burada?" diye mızmızlanmasın kardeşi

Ya da sonradan onun adını işleyip eklerim olunca

Doğmamış çocuğa don biçmek oldu tam benmki :)

ben de sabah bulaşıkları makineye koymadım; umutluyum %78 olasılıkla koyar makineye; evi süpürmesini isteyeceğim haftasonu dolayısı ile perşembe cuma iyi davranmam lazım ona, ama haftasonuna daha çok var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…