tatlım arkadaşların ne güzel bir kutlama hazırlamışlar senin için,bayıldım bayıldım
az önce eşime;oğlumuz doğduğunda eve geleceğimiz de pastahaneye gidecek kadar iyi olursan böyle pasta yaptır
diye gösterdim senin resimleri
Aslında benim de canım çok sıkkın... dün doktordayken tansiyonum yüksek çıktı.. :2:
dinlenmeyle düzeldi ama malesef preeklemsi riski var... son haftalarda olması başta olmasından nispeten iyi ama olmaz inşallah.. idrar testi verdik.. onda problem yok.. nst'de iyi...
ama doktor evde yatacaksın dedi... sürekli tansiyon ölçüyoruz.. bir de suyumuzda da azalma var.. zaten çok su içiyordum ama eksilmiş yine de... :2: iki hafta öncesine kadar oğluşun kilosu önde ve iyi gidiyordu ama bu hafta neredeyse hiç kilo almamış... kiloyu çok baz almasam da insan yine de üzülüyor...
dışarda yapmak istediğim şeyler vardı ama doktor kesinlikle olmaz wc hariç kalkma dedi...
eşyalarım hazır ama çantaya koymadım daha... tansiyondan dolayı erken doğum olabileceği için yarın annem gelince bitireceğim onu da....
salı günü tekrar kontrole gideceğiz... Allahım inşallah iyi ve hayırlı haberler almayı nasip eder..
Rabbim cümlemizin bebeğini sağlıkla ve hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...
Su an hastanedeyim.. Az sonra dr yanina giricem.. Hala kasiliyor karnim.. Valla stres oldum..
Chosy si si si.
Kiz nerdesin sen ben mı görmedim ne oldu?
Dr falan mı gittin.
laterne, temmuz, voltaj,dyteda vee diğer sevgili anneler..
biz şimdi eve geldiiikkk.. doktor teyzemiz bi güzel baktı bize.. nst çektik.. çok çok azıcık sancımız çıktı o da normal dedi.. tepecikler kasılmalarmış ama rahim kendini hazırlıyor korkma dedi.. aşağıdaki kemikteki ağrı çok zorluyordu parol alabilirsin dedi.. günde 4 taneye kadar müsade var dedi.. magnezyumu kesmiştik onu yeniden iç dedi.. haftaya kadar.. tepecikler beni korkutunca rahatlatır o dedi..
en son 25inde gitmiştim şubatın.. 15 gün filan olmuş.. bebiş 600 gram almış.. ben hiç kilo almamışım.. doktor bu sefer kiloma laf etmedi.. bebiş içinde nasıl beslendin böyle dedieee ana evi işte güzel bakılıyorum burda dedim.. belli belli dedi.. maşallah oğluma 3500 gram olmuş.. boyu da 50 cm hastanede nst için sıra beklerken odaları gezdim.. hiiiç sevmedim.. ebe çok tatlıydı, temelli kalmıcan ya max 2 gece gaz çıkarırsan 1 gece rahat ol dedi..
haftaya pazartesi yine kontrol var.. ameliyat için artık gün alıcaz.. doktorum son ana kadar ne kadar fazla içerde durursa o kadar iyi dedi.. ciğer gelişimi için bu çok önemli dedi.. kilo konusunda kendime güveniyorum +- 100 gram şaşar.. bu bebek iri bir bebek olacak dedi ve sonra bana bakıp, sizden de minik bişey çıkmazdı deyip ilk kez espri de yaptı
işte böyle.. şimdilik bol bol uzanıp dinlenicez.. iş güç, çok yürümek yasak.. ayaklar uzatılacak yatılacak dedi..
içim rahatlamış şekilde çıktım eve geldim..
teşekkür ederim hepinize..
öperim sizleri de minnak yavrularınızı da..
Benim hastane cantam buyuk bir bavul oldu yaziyorum
2 gecelik sabahlik takimi
Lohusa taci
2 emzirme atleti& 1 emzirme sutyeni
2 kalin yunlu 2 penye suslu corap
3 yuksek belli pamuklu kulot
orkidin migrosa ozel yaptigi hasta bezi gb tek kullanimlik kulotlardan bir paket ( 6li)
Yunlu krem rengi şal
El havlusu
İki kucuk havlu
1 paket kotex ultra uzun gece pedi
Gogus pedi & gogus ucu kremi
İki mavi puantiyeli yastik kilifi
Temizleme eldiveni ( migrosta var hasta bezlerinin yaninda yikanamam terlersem diye aldim)
Bakim cantasi( vucut kremi, sampuan -ikisini de kucuk plastik kaplara koydum watsonstan aldim- , dis macunu, fircasi, kucuk gargara , sabun, toka, kulak pamugu, jilet- gecelik giyecegim icin ani bir durumda lazim olabilir- , kOltuk alti deo, cimbiz, ayna, yuz yikama jeli ve kremi , islak mendil, goz kalemi, rimel, allik ve dudak nemlendiricisi )
Misafirler icin kolonya ve iki kagit havlu
Bugune kadar doktordan aldigimiz ultrasom goruntuleri ve raporlarin bulundugu dosya
Tarak ve sac duzlestiricisi de koyucam
Oglusum icin
Bir hurc icinde yenidogan alt ust takim
Zibin , corap , battaniye ve bez
Diger buyuk hurcun icinde
2li takim 2 tane
2 tane ayakli tulum
5 tane zibin
2 tane citcitli badi - zibin kullanacagim icin almadim fazla-
2 sapka eldiven takimi
Bir penye bir triko battaniye
3 omuz bezi 4 agiz mendili
1 paket bez 2 paket islak mendil
1 paket pamuk
Pisik kremi
Biberon ve emZik
Sari tulbent ( sarilik olmasin diye ortulur bizde )
Nazar boncugu
Tek kullanimlik alt degistirme bezi
Ve emziren anneler icin sut yapan bitki cayindan
Rabbim gönlüne göre versin insallah canım.canım bende 34+2 bugun sezaryana girdiğimde 34+4 olacak kısmetse.nasıl kaç kilo doğdu zehran küveze girdimi ben çok stres yaptım ya sütüm gelmezse daha çok erken
umutege ve bebeci sizin listeyi ben de çalayım bari bu defa
istanbula giderken belki bebiş gelir diye yalandan çanta hazırlamıştım :)
şimdi onları boşaltıp adam gibi hazırlık yapmam lazım ama sanki doğuma 2 ay var gibi rahatım
umutege ve bebeci sizin listeyi ben de çalayım bari bu defa
istanbula giderken belki bebiş gelir diye yalandan çanta hazırlamıştım :)
şimdi onları boşaltıp adam gibi hazırlık yapmam lazım ama sanki doğuma 2 ay var gibi rahatım
selam kızlarr gündün annemin gününde akşam da kayınvalidemdeydik anca eve geldiik geçmişioku oku bitiremedim..
bayağı yorulmuşum ya annemingününde ama binbir sinirle geldim..kadınları görmeniz lazım anacım ordan oraya koşturuyu ikram için falan ki genç olanlar da var aralarında totolorını kaldırıp da bi çaylarını koymuyolar daha da bana kalk kalk hizmet et de doğumun kolay olsun diye ordanoraya eğile kaldıra yordular bi güzel. annem sen otur yapma etme dese de ben anneme kıyamadım yavaş yavaş yapayım dedim ama yorulmuşum...
kızlarrrrrrrrrr biz nisanı bekleyemiyoruz kontrole gittik bugün suyumuz bitmiş biz çarşamba günü yatış yapıyoruz.kızım dayanamadı çarşamba kısmetse bizimle.ama daha ne beşiğimiz var ne bebek şekerimiz.nolur bizim için dua edin kızım sağlıklı sıhhatli doğsun küveze girmesin nolur
Canım, Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bebişini. Bebiş gelsin de olur eksikler sıkıntı değil.
selam kızlarr gündün annemin gününde akşam da kayınvalidemdeydik anca eve geldiik geçmişioku oku bitiremedim..
bayağı yorulmuşum ya annemingününde ama binbir sinirle geldim..kadınları görmeniz lazım anacım ordan oraya koşturuyu ikram için falan ki genç olanlar da var aralarında totolorını kaldırıp da bi çaylarını koymuyolar daha da bana kalk kalk hizmet et de doğumun kolay olsun diye ordanoraya eğile kaldıra yordular bi güzel. annem sen otur yapma etme dese de ben anneme kıyamadım yavaş yavaş yapayım dedim ama yorulmuşum...
kizlar merhaba, nisandan sonra en fazla kac gun sonra oluyor dogum, bir haberiniz var mi? iki gundur fazladan akintim oldu sabahlari. doktoru aradim, buyuk olasilikla nisandir dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?