Chosy gelmiş
Ya litven benide birgun götür o ablaya,Yanımda dur
Ben cedric'in ders çalısmaya gidisi(gidemeyisi) seklinde sen otele beni.
Birde niye epidural ,spinal niye değil?
normalde 2-3 gun sanirim ama erken diye ilacla bekletebilirler belki, cagirdi mi kontrole?
Keske Dr görseydi .normalde cok uzamıyor ama bir kac hafta bekleyenler var.kizlar merhaba, nisandan sonra en fazla kac gun sonra oluyor dogum, bir haberiniz var mi? iki gundur fazladan akintim oldu sabahlari. doktoru aradim, buyuk olasilikla nisandir dedi..
Ay karnın kocaman yatamaz kalkamaz bir pozisyon cok çirkin yagel kıs götüriym, arkamı döner elini tutarım ama kız zor durdum öle, şişmişim galiba biraz:))
omuruliğe iğne olan olucak, spinal olan bumuydu?
Keske Dr görseydi .normalde cok uzamıyor ama bir kac hafta bekleyenler var.
Ay karnın kocaman yatamaz kalkamaz bir pozisyon cok çirkin ya(
Spinalde epiduralde omurilikten ama epidural zar etrafına yapılırken spinal zar icine yapılıyormuş.
Spinalde uyusma olasılığın daha yuksek epiduralde kimisi hissetmiş falan
Birde epiduralde belinde katater takılı kalıyormuş.
Ben risk alamam bacı zarın icine yapsınlar felç style
Geldim canim burdayım sorma ya bu bebek şekerleri çok oyalıyor beni onları bitirmeye çalışıyorum neyse annem bizde bugün sağolsun bitirdi çok güzel oldu şekerler ama daha şekerleri tüle konulup yaptirilacak neyse 1günlük iş kaldıBen mergen ve ersnili sora sora alışkanlık haline getirdim.
Perilous ve gulimiere hic denk gelmiyorum
Bugun ve dun zalzupuda göremedim
Zaten artık kim online kim offline bilemiyorum
Egomego dersen topuğuna sktiracak
Bende nöbet tutmaktan bihal oldum
Yordunuz beni meraklandirdiniz
Bende kaybolacağım
Tutun kollarımdan düşerim şimcik,
Haa mezos kandirikcisi hani evi silecektin de kokuya bakacaktin hihhhh
Kaynanaya itele ısı, yok mis kokacak bilmem ne havalara bak.
saol canımmmm
Alican tam Alican olmuşannem her akşam protein bombardımanına tutuyor beni.. son günlerde diyordum zaten bu çocuk semirdi diye.. dediğim de çıktı
bi aksilik olmaz erken gelmeye kalkmazsa 28i sabahı bizim iş tamamdır
günler bitti gitti işte..
Keske Dr görseydi .normalde cok uzamıyor ama bir kac hafta bekleyenler var.
Ay karnın kocaman yatamaz kalkamaz bir pozisyon cok çirkin ya(
Spinalde epiduralde omurilikten ama epidural zar etrafına yapılırken spinal zar icine yapılıyormuş.
Spinalde uyusma olasılığın daha yuksek epiduralde kimisi hissetmiş falan
Birde epiduralde belinde katater takılı kalıyormuş.
Ben risk alamam bacı zarın icine yapsınlar felç style
HEe birde chosy Sultan
Ben Atalay'ı destekliyore
Çirkin Baha
Amaan cok üzüldüm canım yaGeldim canim burdayım sorma ya bu bebek şekerleri çok oyalıyor beni onları bitirmeye çalışıyorum neyse annem bizde bugün sağolsun bitirdi çok güzel oldu şekerler ama daha şekerleri tüle konulup yaptirilacak neyse 1günlük iş kaldı
Elimde uyuşma vardı parmaklarımda doktora gittim EMG çekildi sinir sıkışması varmış elini yorma dedi ama yapılacak işler var mecbur yapmam lazım ondan gelemiyorum arada uğrarım öpüyorum sizi
atladığım konular var isallah herkes iyidir hastane çantasını hazirlayanlar var biraz fazla olmuş sanki çok gibi geldi bana
Voltajim muska konusu kötü olmuş Allah ıslah etsin o insanları
hadi hayirlisi damadın gelmesine az kaldı sağlıkla sihhatle dogsun isallah bizde görelim yakışıklı oğlunu:)
Sakın öyle sese duyarlı yapma kiz.bosver uyur öyle alışsın .he işte katater olandan değil, bi kere iğne yapıyolar o kadar
(yani öle biliyom, görcez kıs
al seninki birinci oldu, msj mı attın kıs
çok cem yılmazvari be
ukala buldum ben
ama tebrik ederis
benim bey yattı, bende gidem gari, ondan sora yatarsam horultusundan uyuyamıyorum
he bide arkadaşlar demiş ya babası tabi yanında yatıcak diye
ben kocişi değil, oğlumu düşündüğümden ayrı odada yatıcam
o horultuda uyuyamaz garibim
Uyuyamayanlaa katildim sanirim iki gundur dun 5bucukda yattim bugun bakalim kacta yatcazzz leyla gibi dolasiom is yerinde offf 7de kalkcamm ben ama uyumam lazimmm((
eveeet hazır vakit bulmuşken hastanede dağıtacaklarımızı ve mevlüt için düşündüğüm çerçeveyi paylaşayım dedim..
Eki Görüntüle 654752
bu kavanozlarımız :))
Eki Görüntüle 654754
bu sularımız :))
Eki Görüntüle 654755
bu çerçeveden de mevlüte yaptırıcam..
çerçevelere gücüm yok valla.. yoksa onları da kendim yapacaktım ama sanırım onu hazırlatacağım..
kızlarrrrrrrrrr biz nisanı bekleyemiyoruz kontrole gittik bugün suyumuz bitmiş biz çarşamba günü yatış yapıyoruz.kızım dayanamadı çarşamba kısmetse bizimle.ama daha ne beşiğimiz var ne bebek şekerimiz.nolur bizim için dua edin kızım sağlıklı sıhhatli doğsun küveze girmesin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?