2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Chosy gelmiş
Ya litven benide birgun götür o ablaya,Yanımda dur
Ben cedric'in ders çalısmaya gidisi(gidemeyisi) seklinde sen otele beni.

Birde niye epidural ,spinal niye değil?

gel kıs götüriym, arkamı döner elini tutarım ama kız zor durdum öle, şişmişim galiba biraz:))

omuruliğe iğne olan olucak, spinal olan bumuydu?

kizlar merhaba, nisandan sonra en fazla kac gun sonra oluyor dogum, bir haberiniz var mi? iki gundur fazladan akintim oldu sabahlari. doktoru aradim, buyuk olasilikla nisandir dedi..
Keske Dr görseydi .normalde cok uzamıyor ama bir kac hafta bekleyenler var.
gel kıs götüriym, arkamı döner elini tutarım ama kız zor durdum öle, şişmişim galiba biraz:))

omuruliğe iğne olan olucak, spinal olan bumuydu?
Ay karnın kocaman yatamaz kalkamaz bir pozisyon cok çirkin ya(
Spinalde epiduralde omurilikten ama epidural zar etrafına yapılırken spinal zar icine yapılıyormuş.
Spinalde uyusma olasılığın daha yuksek epiduralde kimisi hissetmiş falan
Birde epiduralde belinde katater takılı kalıyormuş.
Ben risk alamam bacı zarın icine yapsınlar felç style

kız Allah korusun felç melç. bende dayanamam öyle hissetme felan.bunu öğrendiğim iyi oldu

Geldim canim burdayım sorma ya bu bebek şekerleri çok oyalıyor beni onları bitirmeye çalışıyorum neyse annem bizde bugün sağolsun bitirdi çok güzel oldu şekerler ama daha şekerleri tüle konulup yaptirilacak neyse 1günlük iş kaldı

Elimde uyuşma vardı parmaklarımda doktora gittim EMG çekildi sinir sıkışması varmış elini yorma dedi ama yapılacak işler var mecbur yapmam lazım ondan gelemiyorum arada uğrarım öpüyorum sizi
atladığım konular var isallah herkes iyidir hastane çantasını hazirlayanlar var biraz fazla olmuş sanki çok gibi geldi bana
Voltajim muska konusu kötü olmuş Allah ıslah etsin o insanları

hadi hayirlisi damadın gelmesine az kaldı sağlıkla sihhatle dogsun isallah bizde görelim yakışıklı oğlunu:)

he işte katater olandan değil, bi kere iğne yapıyolar o kadar
(yani öle biliyom, görcez kıs

HEe birde chosy Sultan
Ben Atalay'ı destekliyore
Çirkin Baha

al seninki birinci oldu, msj mı attın kıs
çok cem yılmazvari be
ukala buldum ben
ama tebrik ederis
benim bey yattı, bende gidem gari, ondan sora yatarsam horultusundan uyuyamıyorum

he bide arkadaşlar demiş ya babası tabi yanında yatıcak diye
ben kocişi değil, oğlumu düşündüğümden ayrı odada yatıcam
o horultuda uyuyamaz garibim

Amaan cok üzüldüm canım ya sen cok el emekli isler yaptın.annem ondan ameliyat olmuştu biliyorum ağrısını ve tutus sekli kotu oluyor.yardima Allah'tan annen gelmiş.zaten kaynana suzulur gelecek değil ya Hanim Sultan.
Bak ama yapmamaya çalış en azından o elinle.emzirirken göğsünü nasil tutacaksın perişan olursun keske el destegi aparatlar vs var ondan kullansan.Rabbim şifa versin insallah.
Sakın öyle sese duyarlı yapma kiz.bosver uyur öyle alışsın .
Hemde hic taklit değil hıh hic bel alti espirisi yok hemdende.
Atmadım Msj benim hisler yetti :)))))

zapzup tatlım çok geçmiş olsun hep elin işledi tabi;daha da çalışacağım diye uğraşıyorsun
ama enazından dinlene dinlene yap daha fazla zorlama bence
Allah tez vakitte şifa versin tatlım

Uyuyamayanlaa katildim sanirim iki gundur dun 5bucukda yattim bugun bakalim kacta yatcazzz leyla gibi dolasiom is yerinde offf 7de kalkcamm ben ama uyumam lazimmm ((

Uyuyamayanlaa katildim sanirim iki gundur dun 5bucukda yattim bugun bakalim kacta yatcazzz leyla gibi dolasiom is yerinde offf 7de kalkcamm ben ama uyumam lazimmm ((

aynen ben de şu an öyleyim eşim kaçıncı uykuda şu an ve yorgun olmamarağmen uyuyamıorum midemden anca artık uykusuzluktan şuurumun kapanması bayılıp gitmem lazım bu arada kızım karnımda akşam acayip hareketler yaptı gere gere ve şu an karnım yumurta gibi sivri duruyo

İyi geceler canlarim...

Bir gunu daha devirmenin mutlulugu ve bol agri ile yattik bakalim.. İnsallah uyuyabiliriz..

Mutlu ruyalar diliyorum.. Sabah gelip gecmise bakmaya caliscam.. Esim burda yarin askimizin basladigi yerleri gezme karari aldik ama tabii benim enerjim olursa:))

Son zamanlar herkes aynı sanırım.Benim çok şükür ağrım yok midemde de sorun yok ama yinede uyuyamıyorum yatsamda dönüp duruyorum.Sabah 5-6 gibi yatıyorum yinede zor uykuya dalıyorum tabi ertesi günde öğlen 14:00 da ancak uyanabiliyorum.

ii geceler kızlar.. ben de nisan annelerindenim uzun süredir forumu takip ediorum ama hiç daha önce yazmamıştım.. bgn kontrolümüz vardı dra gittik çatı muayenesi yaptı ve bu ikinci kez oluor. ancak ilkinde herhangi bir sıkıntı yaşamadım. bu kez eve geldikten birkaç saat sonra kanamam geldi. drum bunun normal olabileceğini söylemişti. ancak biraz yoğun ve pıltı şeklinde geldi birkaç defasında. dru aradım normal olduğunu kanamanın durmazsa mutlaka haberdar etmemi söyledi. sancıların da başlayabilir diye ekledi. sizce bu çatı doğumu tetikler mi ki? zaten maximum 10 güne kadar bebeğiniz gelebilir demişti. evet voltajcım öncelikle senden yorum bekliorum hem tecrübelisin hem de sezgilerin kuvvetli...

günaydın kızlar eşimi işe gönderdim birazdan tekrar yatacağım uykuya kaldıgım yerden devam

kollarım dökülüyor resmen ölmüşüm bitmişimm ben

işe giderken daha iyiydim evde daha ii dinlenecektim sözde

geçmişi biraz okuyabildim fırsatım olmadı.bebişimin bütün büyük minik neyi var neyi yoksa ütüledim artık gelebilir akşam anneme artık gelebilir diyorum az dur kızım bi iki gün dinlenelim şimdi olmaz diyo çok yorduk anneanneyide

canımcım öncelikle geçmiş olsun, dün korkuttun bizi, çok şükür tırtıl kocaman kelebek olmuş en irisinden:)
bunlar da çooooooooookkk güzel Allah güzel günlerde dağıtmayı nasip etsin

canım dualarımız seninle, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…