burda neyi okusam bi kaç gün sonra başıma geliyo...geceleri mışıl mışıl uyurdum,3 gecedir oda oda geziyorum,bölük pörçük uyuyorum ben deaynen ben de şu an öyleyim eşim kaçıncı uykuda şu an ve yorgun olmamarağmen uyuyamıorum midemden anca artık uykusuzluktan şuurumun kapanması bayılıp gitmem lazımbu arada kızım karnımda akşam acayip hareketler yaptı gere gere ve şu an karnım yumurta gibi sivri duruyo
benim sat 2 temmuz canım,dr doğum için 8 nisan tarihini verdi,5-10 nisan tarihleri arasında bekleyelim dedi...seninki biraz erken vermiş tarihi haklısın ama belki bebeğin gelişimi öndedir,o yüzden öyle demiş de olabilir canım...Günaydın kızlar..
Bende bugün uyku zorluğu çektim sağa sola dönerken bacak arası kemiklerim beni öldürdü.. yürürkende bacaklarımı kapatmam imkansız oldu penguene bağladm kendimieski halimi özledim hoplayıp zıpladığım sıcak suyla banyo yapmayı ahh ahh neler neler.. Bugün kontrolüm war ama hiç gidesim yok sanki beni doğuma alckmş gibi hissediorum.. Bu arada bnm sat ım 1 temmuz ama dr 25 mart dedi.. yani tam 38. haftamı gün olarak werdi ama başka doktora gittiğimde 7-8 nisan diyo.. Bnm dr nie kısaltıo günleri yaa sizdede böyle diyen oldumu?? Normal doğum yapcm ztn ne zmn sancım suyum gelirse o zmn gitcm hastaneye ama 25 marta 14 gün kaldı bn ii ce tırstımmm
slm kızlar herkes iyidir inşallah
benim için günler artık çok yorucu geçiyor yemek yaparken yoruluyorum resmen
az kaldı hayırlısıyla sağlıkla alalım kucaklarımıza yavrularımızı
bugün çantamızı hazırladık sonunda.iki tane çantamız oldu biri benim biri oğlumun tıkabasa dolu çantalar içine koyulacak birkaç parça daha var ama çok mu koydum ne
bir 10 nu hastane seti
5 li hastane seti
1 tane tulum
3 tane çıtçıtlı badı
3 battaniye biri kundak şeklinde olandan
3 çift çorap
2 patik
2 tane yelek
6 tane ağız mendili
3 tane ter bezi
pişik kremi
ıslak mendil
biberon-emzik
tek kullanımlık alt değiştirme örtüsü
bir tane ince yastık
25 tane bez
tarak setinide koydum her ihtimale karşı
kendim için
3 pijama takımı
2 tane sabahlık
2 tane gecelik
3 çorap
2 tane emzirme südyeni
1 tane emzirme atleti
3 tane iç çamaşırı
3 tanede tek kullanımlık iç çamaşırı
banyo havlusu
3 tane el havlusu
3 tane minik havlu
loğusa tacı-saç tokası-ayna tarak-makkaj malzemeleri-diç fırçası-macunu
eksik kalan şampuan ve terlik ve çıkarken giyiceğim kıyafetler onlarıda koyunca tam olacak,
birde eşim için pijama takımı
acaba unuttuğum birşey var mı:26:
canım,bebeklerimiz artık doğsa da riskli haftaları atlattık,hiçbi şey olmaz allahın izniyle korkma...dualarımız seninle...canım bende 34+2 bugun sezaryana girdiğimde 34+4 olacak kısmetse.nasıl kaç kilo doğdu zehran küveze girdimi ben çok stres yaptım ya sütüm gelmezse daha çok erken
günaydın kızlar eşimi işe gönderdim birazdan tekrar yatacağım uykuya kaldıgım yerden devam
kollarım dökülüyor resmen ölmüşüm bitmişimm ben
işe giderken daha iyiydim evde daha ii dinlenecektim sözde
geçmişi biraz okuyabildim fırsatım olmadı.bebişimin bütün büyük minik neyi var neyi yoksa ütüledim artık gelebilirakşam anneme artık gelebilir diyorum az dur kızım bi iki gün dinlenelim şimdi olmaz diyo çok yorduk anneanneyide
ben mikililere bayıldım canımHAYIRLI SABAHLAR HERKESE,
Nedense bugün böyle bir limoniyimMutsuz uyandım sanki Hâlbuki eşimin giderken uykumda beni öptüğünü de hissettim ama :) Midemde değişik bir ağrı, canım garip garip şeyler çekiyor, dışarı çıkmam lâzım almak için ama üşeniyorum, evde de bunalıyorum :S
Yapacak o kadar çok iş var ki evimi resmen b.. götürüyorAnnem çalışıyor, bir hafta sonu gelip camları kapıları vs silerim dedi ama ona kıyamıyorum zaten iki haftada bir haftasonu tatili oluyor onda da hem yolculuk edip hem de temizlik mi yapacak.
Temizlik için kadını ne zaman alsam doğru olur diye düşünüyorum, doğuma kadar tekrar kirlenmesini istemiyorum ama doğum erken olursa bu defa da ev temizlenmemiş olacak leş gibi. Rezil olacağım :S
Ne yapayım kızlar yaaaa???
DERTSİZ,
Beni dertlere koydun da gittin :) Kaç gündür kaneviçe şablonları arasında boğuldum kaldım. Hepsini bilgisayara kaydettim de şimdi seçemiyorum aralarından :S
Bir tanesine kara verir gibiyim. Bakalım sizler ne dersiniz? Bunlardan hangisi sizce????
Eki Görüntüle 655174 Eki Görüntüle 655172 Eki Görüntüle 655175
İkisi şablonu diğeri de pikenin bitmiş hâli.
Bir de bu şablon var. YEDİ CÜCELER :)
Eki Görüntüle 655179
Bir de şu harflerle oğluşumun adını yazsam mı pikenin orta yerine rengarenk tabii. EDİZ :) Ne dersiniz?
Eki Görüntüle 655181
Hadi kızlar yardımcı olun bana da gidip iplerimi alayım da başlayayım doğuma ancak biter
HAYIRLI SABAHLAR HERKESE,
Nedense bugün böyle bir limoniyimMutsuz uyandım sanki Hâlbuki eşimin giderken uykumda beni öptüğünü de hissettim ama :) Midemde değişik bir ağrı, canım garip garip şeyler çekiyor, dışarı çıkmam lâzım almak için ama üşeniyorum, evde de bunalıyorum :S
Yapacak o kadar çok iş var ki evimi resmen b.. götürüyorAnnem çalışıyor, bir hafta sonu gelip camları kapıları vs silerim dedi ama ....DERTSİZ,
Beni dertlere koydun da gittin :) Kaç gündür kaneviçe şablonları arasında boğuldum kaldım. Hepsini bilgisayara kaydettim de şimdi seçemiyorum aralarından :S
Bir tanesine kara verir gibiyim. Bakalım sizler ne dersiniz? Bunlardan hangisi sizce????
Eki Görüntüle 655174 Eki Görüntüle 655172 Eki Görüntüle 655175
İkisi şablonu diğeri de pikenin bitmiş hâli.
Bir de bu şablon var. YEDİ CÜCELER :)
Eki Görüntüle 655179
Bir de şu harflerle oğluşumun adını yazsam mı pikenin orta yerine rengarenk tabii. EDİZ :) Ne dersiniz?
Eki Görüntüle 655181
Hadi kızlar yardımcı olun bana da gidip iplerimi alayım da başlayayım doğuma ancak biter
Günaydın kızlar... Aslında bana çoktan günaydında geçmişi okumaktan anca yazabildim.. Biliosunuz bende 2 çocuk daha war biri 3 diğeri 1.5 yaşında.. Şimdi bide bu oldumu kadro tamamgece zaten kemik ağrısından we artık patlicak gibi duran göbeğimden geç yatıorum.. Sabahta bu weletler erkenden uyanıp başıma geçiolar anne kalk hadi diye.. Biri süt diye ağlıyo biri pepe aç diye ağlıyo Allah bana kolaylık wersinn 3. de oldumu yandım bittim bennn.. Şimdi uyumak warken oturdum pepee izliorm
günaydınn cancanlarrrr ve conconlarrıııı =))))
gece gene feneri söndürdük tv karşısında erkenden de uyandık sağlık ocağına gittik zeynebimle ben hemşire acayip diye gitmiodum bu sefer allahım beni alıp pışpışlamadığı kaldı niyeyse. kilo vermişim heralde kilo değil de su içmekten ödem mödem gidiyo benden. geldik kahvaltımızı yaptık yavrucumla bugun saat 4.30 da da doktor kontrolümüz var bakalım birden karar verdim bugün gitmek istedim aradım randevu aldım öğlen banyo yapmam gerekiyo gitmeden evvel çatı matı olursa diyeenormalde cumaya gidicektik ama ben dayanamadım gidip bi göreyim ayağını falan görsem de olurr tabi daha eşimin haberi yok randevudan çalıştığı yerde tel de çekmeyince gelir gelmez hoop hadi gidiyoruz dicem garibim de hasta gitmiş boğazları falan
MORGÖKYÜZÜÜÜÜÜ canım o bunalım bende de oluyo evde kalınca çıkınca da eve giresim gelmiyo eşim gene dedi bugün sadece sağlık ocağına git gel diye yoksa yakınımzdaki bi alışveriş merkezine gidip saatlerce geziyorum o reyon senin bu reyon benim bugün hava güzel belki bi giderim azcıkyada balkonda otururum hava güzel ama ne istedğimi bilmemeye başladım
dertsiz arkadaşımmm iş görüşmen için hakkında hayırlısı olur inşallah olmayacak diye düşünme sonrası için de şimdiden kendini strese sokma aklında yapacakların belli olunca kimse bişi diyemez allah işini gücünü rast getirsin güzel haberlerle gel inşallah
kızlarrrr sizde de var mı böyle aşırı kalp hızlanması nefes kesilmesi birdenbire hani böyle çok heycanlanmış gibi??? dün gece saatlerce sakinleşmeye çalıştım ama zar zor sakinleştim ve şimdi gene başlıyo kalbim ağzıma gelecek gibi
günaydın kızlar,
ben yarım saat sonra iş görüşmesine gidicem.
ama korkularım var oğluma kayınvalidem bakıcam derse kafayı yerim ben.
eşim referansım olan kişiyle takrar görüştü yüzde 99 olacak diyor (hiç inanmıyorum)
o konuşmadan sonra eşime "benim bakıcım hazır iş olursa .......... ablaya söylicem" haberin olsun dedim.
görüşmeden düşünmek istemiyorum ama elimde değil.
erzulum canım rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah. dualarımız sizinle... eksikler için üzülme hepsi olur gider.
zapzup geçmiş olsun tatlım. uyku seti,nevresim, bebek şekeri derken çok yordun kendini.
tuncss canım kavanozları ve şişeleri çok beğendim. eline sağlık tatlım.
mezo, hanipeks canlarım çerçevenin siparişini verdim. birde tüllü puantiyeli sepet siparişi verdim.
cuma ya da cumartesi elimde olacak inşallah. kadın etiket için isim istiyor eşim osman diyor ya...
isim belli değil dedim etiketin şablonunu istedim bakalım gönderecekler mi?
tunanecc canım az kaldı biraz daha dayan tatlım. kızın seni çok telaşlandırdı.
voltaj, görkemre ve oftelyam ben size uyku göndereyim mi?bıraksanız akşama kadar uyurum.
Kız dün akşam kalp krizi böylemi oluyo acaba diye düşündüm göğüs kafesimin içine kuş sıkışmışta çırpınıyormuş gibi oldu yattım olmadı kalktım olmadı bildiğin ter döktüm ödüm koptu sonra geçti Allah'a şükür
Gnydınlar herkese
nasılsınız arkadaşlar
tesekkur ederim kizlar, insan gurbette olunca bi avuc kadar olsa da birbirne tunuyor iste, Allah eksikliklerini gostermesin
daha guzelleri senin olsun Voltajim
daha ne pozlar verdim deevet emzirme yastigi bende alsam mi almasammi diye dusunurken almamistim cok iyi oldu, onu alan arkadasda amerikali kilifini dahi almis sagolsun cok comert insanlar gercekten
hadi yaaageçmiş olsunn allahım çok kötü bişi o an yapacak bişi de olmuyo rabbim kimseye yaşatmasın heralde hamileliktendir.allahım hamilleik sonrası vücudum evrim geçrmiş olcak
Ben tay gibi olucam zıp zıp zıplicam diye hayal kuruyorum :)
ya kızlar bişe sorucam,
ben 36 hafta dolana kadar çalışmak istiyodum , 37.haftada da 3 gün mazaret iznimi kullanıp, son 2 gün de grip falan bişe için rapor almayı düşünüyodum, en yakın arkadaşım da insan kaynaklarında onla böle karar vermiştik, ama şimdi aklıma geldi, burda sanki öle bişe konuşmuştuk hastalık yüzünden çalışabilir raporu aldıktan sonra rapor alamıyomuyuz?mazaret izni kullanabiliyo muyuz peki?bir de 37.haftada p.tesi salı çarşamba mazaret izni kullanıp, perşembeden itibaren doğum iznimi başlatsam doğum sonrasına aktarımı nası olucak?kafanız karıştı mı ya ama nası yapıcam ben?
çalışabilir raporu aldıktan sonra kısa süreli rapor da alabiliyorsun; mazeret izni de kullanabiliyorsun. öyle bir sınırlama yok yani. ben de doğum iznimi perşembe başlatıyorum; son 3 haftadan 2 gün eksik çalışmış olacağım sadece; bu durumda doğum sonrasına aktarılan günlerden de sadece 2 gün düşmüş olacak.
Kız dün akşam kalp krizi böylemi oluyo acaba diye düşündüm göğüs kafesimin içine kuş sıkışmışta çırpınıyormuş gibi oldu yattım olmadı kalktım olmadı bildiğin ter döktüm ödüm koptu sonra geçti Allah'a şükür
kızlarrrrrrrrrr biz nisanı bekleyemiyoruz kontrole gittik bugün suyumuz bitmiş biz çarşamba günü yatış yapıyoruz.kızım dayanamadı çarşamba kısmetse bizimle.ama daha ne beşiğimiz var ne bebek şekerimiz.nolur bizim için dua edin kızım sağlıklı sıhhatli doğsun küveze girmesin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?