2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Günaydın kızlar... Aslında bana çoktan günaydında geçmişi okumaktan anca yazabildim.. Biliosunuz bende 2 çocuk daha war biri 3 diğeri 1.5 yaşında.. Şimdi bide bu oldumu kadro tamam gece zaten kemik ağrısından we artık patlicak gibi duran göbeğimden geç yatıorum.. Sabahta bu weletler erkenden uyanıp başıma geçiolar anne kalk hadi diye.. Biri süt diye ağlıyo biri pepe aç diye ağlıyo Allah bana kolaylık wersinn 3. de oldumu yandım bittim bennn.. Şimdi uyumak warken oturdum pepee izliorm

burda neyi okusam bi kaç gün sonra başıma geliyo...geceleri mışıl mışıl uyurdum,3 gecedir oda oda geziyorum,bölük pörçük uyuyorum ben de
kızın totosunu göbeğine dayamıştır bizimki de çok yapıyo öyle,sevince geri kaçıyo

benim sat 2 temmuz canım,dr doğum için 8 nisan tarihini verdi,5-10 nisan tarihleri arasında bekleyelim dedi...seninki biraz erken vermiş tarihi haklısın ama belki bebeğin gelişimi öndedir,o yüzden öyle demiş de olabilir canım...

ne eksiği resmen her şeyi iki kişilik hazırlamışsın bacım...ben çantasını henüz hazırlamamış biri olarak şu an panik yaptım sanırsam :18:
canım bende 34+2 bugun sezaryana girdiğimde 34+4 olacak kısmetse.nasıl kaç kilo doğdu zehran küveze girdimi ben çok stres yaptım ya sütüm gelmezse daha çok erken
canım,bebeklerimiz artık doğsa da riskli haftaları atlattık,hiçbi şey olmaz allahın izniyle korkma...dualarımız seninle...

ev daha çok yoruyomuş gerçekten
bende dün mutfak dolaplarımın içlerini falan sildim...çok yorulmuşum...akşama perttim valla...her gün bi iş yapmaya karar verdim...en son kadın çağırıp camlarımı ve halılarımı sildiricem,tamamdır...ben kızımın cicilerini daha yıkayamadım...

ben mikililere bayıldım canım ama bence mavisini daha canlı seç,burdaki çok koyu kalmış sanki :26:

günaydın kızlar....
bir haftadır bilgisayarımda bi haller vardı,sonunda eşim halletti...artık gönül rahatlığıyla yazabilirim...daha önce 3 kez yazdım ve hepsi gitti(çok mu uzun yazdım ne )...
voltajım,folyo olayınıza hala gülüyorum...hatta ilk okuduğumda nasıl güldüysem eşim de gelip okudu ve yıkıldık ama kız kardeşinin olayı için aynısını söyleyemicem,allah böyle şeylerle uğraşanları ıslah etsin inşallah...
bi sürü şey okumuştum aklımda kalmamış hiç :26:
rüveydam,eşin iş bulmuş sonunda çok sevindim canım,hayırlı olsun inşallah...
kv ve görümce olaylarına hiiiiiç girmiyorum,okurken sinirlerim zıpladı zaten...allah ıslah etsin diyorum sadece...

cmt günü biz de kontrole gittik teyzeleri...kızım iki haftada 550 gr almış kilosu 2775 gr olmuş...doğuma daha 4 hafta olduğu için dr çatı muayenesi yapmadı,daha erken dedi...ama iki hafta sonra kaçış yok,kesin yapıcakmış bizim fırıldak kız yine dönmüş,kim bilir bu kaçıncı şu an tekrar normal doğum görünüyo yani bana...dr tekrar dönmemesi ve doğum kanalına iyice yerleşmesi için bol bol yürüyüş yap ve sürekli hareket halinde ol dedi...dünden itibaren izne çıktım artık,son bir haftayı çalışmamaya karar verdim...bu hafta kurabiye,börek falan yapıp dondurucuya atmayı planlıyorum...doğumdan sonra rahat ederim hem...

lütfen walt disneyler olsun; hatta mickey mouse olsun lütfen lütfen lütfen
temizlik için ben de doğru zamanı düşünüyorum;izne çıkabilse idim karar vermek kolay olacaktı; zaten yeni taşınınca ev yeni temizlendi sayılır üstünkörü bir temizlik yeter de. bence 36 günün var görünüyor 25. gün falan iyidir. o tarihten sonra eve gelen akraba, arkadaşa üstünkörü ev toplatılabilir
ama mickey mouse olsun
lütfen

günaydınn cancanlarrrr ve conconlarrıııı =))))

gece gene feneri söndürdük tv karşısında erkenden de uyandık sağlık ocağına gittik zeynebimle ben hemşire acayip diye gitmiodum bu sefer allahım beni alıp pışpışlamadığı kaldı niyeyse. kilo vermişim heralde kilo değil de su içmekten ödem mödem gidiyo benden. geldik kahvaltımızı yaptık yavrucumla bugun saat 4.30 da da doktor kontrolümüz var bakalım birden karar verdim bugün gitmek istedim aradım randevu aldım öğlen banyo yapmam gerekiyo gitmeden evvel çatı matı olursa diyee normalde cumaya gidicektik ama ben dayanamadım gidip bi göreyim ayağını falan görsem de olurr tabi daha eşimin haberi yok randevudan çalıştığı yerde tel de çekmeyince gelir gelmez hoop hadi gidiyoruz dicem garibim de hasta gitmiş boğazları falan
MORGÖKYÜZÜÜÜÜÜ canım o bunalım bende de oluyo evde kalınca çıkınca da eve giresim gelmiyo eşim gene dedi bugün sadece sağlık ocağına git gel diye yoksa yakınımzdaki bi alışveriş merkezine gidip saatlerce geziyorum o reyon senin bu reyon benim bugün hava güzel belki bi giderim azcık yada balkonda otururum hava güzel ama ne istedğimi bilmemeye başladım

dertsiz arkadaşımmm iş görüşmen için hakkında hayırlısı olur inşallah olmayacak diye düşünme sonrası için de şimdiden kendini strese sokma aklında yapacakların belli olunca kimse bişi diyemez allah işini gücünü rast getirsin güzel haberlerle gel inşallah

kızlarrrr sizde de var mı böyle aşırı kalp hızlanması nefes kesilmesi birdenbire hani böyle çok heycanlanmış gibi??? dün gece saatlerce sakinleşmeye çalıştım ama zar zor sakinleştim ve şimdi gene başlıyo kalbim ağzıma gelecek gibi

Kızlar yarın sabah Dr kontrolümüz var kızımı 1 aydır hiç görmedim çok merak ediyorum hala normal doğum pozisyonundamı?ne kadar kilo aldı?gelişimi nasıl?bu karnımda oluşan tepecikler,sertlik ve totoşuma batan bıçaklar normalmi?normal doğum yapabilecekmiyim? Off nasıl geçerki bugün :)doktor yine herşey normal 1 ay sonra gel demez herhalde derse evde kendi kendime doğurucam valla :)

pepe annesıne ne renk cıcek verecek

allah kolaylık versın

Kız dün akşam kalp krizi böylemi oluyo acaba diye düşündüm göğüs kafesimin içine kuş sıkışmışta çırpınıyormuş gibi oldu yattım olmadı kalktım olmadı bildiğin ter döktüm ödüm koptu sonra geçti Allah'a şükür

gönder gönder:)
canım bebişin uğuruyla kısmetiyle geliyo bence sana,ne güzel önce bi bakalım görüşmeye bakalım senin de içine sinicek mi,sonra bi hal çaresi bulunur,bol şans sana görüşmende, süper haberler bence

ya kızlar bişe sorucam,

ben 36 hafta dolana kadar çalışmak istiyodum , 37.haftada da 3 gün mazaret iznimi kullanıp, son 2 gün de grip falan bişe için rapor almayı düşünüyodum, en yakın arkadaşım da insan kaynaklarında onla böle karar vermiştik, ama şimdi aklıma geldi, burda sanki öle bişe konuşmuştuk hastalık yüzünden çalışabilir raporu aldıktan sonra rapor alamıyomuyuz?mazaret izni kullanabiliyo muyuz peki?bir de 37.haftada p.tesi salı çarşamba mazaret izni kullanıp, perşembeden itibaren doğum iznimi başlatsam doğum sonrasına aktarımı nası olucak?kafanız karıştı mı ya ama nası yapıcam ben?

Günaydın koca göbüşlüler,

Şu mesajı yazıp hemen kahvaltı yapıcam, çok acıkmış uyanıyorum, iştahım ne zaman kesilecek bilmem.
Erzulum, canım dualarımız seninle. Allah yardımcın olsun..
Dertsizciğim merakla dönüşünü bekliyorum, hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah.
Zapzup bacım o sinir sıkışması feci bişey, çok çektiriyor, dikkat et o yüzden, üzerine gitme.

hadi yaaa geçmiş olsunn allahım çok kötü bişi o an yapacak bişi de olmuyo rabbim kimseye yaşatmasın heralde hamileliktendir.allahım hamilleik sonrası vücudum evrim geçrmiş olcak

tüm hediyelerini güle güle kullan canım; geçen hafta pazar da benim arkadaşlarım bana bir babyshower yaptılar. ama kurabiyeleri ve pastayı ben yaptırmıştım. hep beraber yedik içtik dedikodu yaptık (ortak konu tabiki kaynanalardı :) ). eksiklerimin listesini istemişlerdi benden; aralarında bölüşmüşler herkes bir eksiğimi getirdi; çoooookk makbule geçti. Bana da kraliçe tacı ile pembe kurdele almışlar; güzellik kraliçesi gibi takındım oturdum :) bol bol fotoğraf çekildik biz de ama yüklemeyi beceremediğim için buraya koyamadım.

çalışabilir raporu aldıktan sonra kısa süreli rapor da alabiliyorsun; mazeret izni de kullanabiliyorsun. öyle bir sınırlama yok yani. ben de doğum iznimi perşembe başlatıyorum; son 3 haftadan 2 gün eksik çalışmış olacağım sadece; bu durumda doğum sonrasına aktarılan günlerden de sadece 2 gün düşmüş olacak.

hımmm, ya okudum sanki mazaret oluyo da kısa sürekli sağlık raporu olmuyo diye, onun için soriyim dedim canım saol

canım çok geçmiş olsun... safranı kontrol ettirmiş miydin hiç?? aç karna ultrasonla bakılmış mıydı??

canım Allah yardımcın olsun. kritik haftaları atlattık sayılır. küçük bir tıbbı yardımla zorlukların üstesinden geliniyor.
bebeğin beşiğini şekerini hiç düşünme ben de de hiç hazırlık yok. bebiş sağlıklı olsun yeter yatıracak bir yer buluruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…