2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

dün akşam 10 da öyle nefessiz kaldım ki eşime yalvardım pencereleri açalım diye,arkama bir yastık daha koydu o kadar; anlamıyor işte

aynen bende de sıkıntı var
nts de sancılar çıkıyor iki günde bir serum yiyorum 6*1 nidilat kullanıyorum anlayacağın doğmasın diye uğraşıyoruz

Allah hepimizin yardımcısı olsun

Geçmiş olsun canım.
Kanamam olduğunda dört gün hastanede kalmıştım bana da sürekli serum ve nidilar vermişlerdi. Günde 2 kere de nst çekiyorlardı. Nidilatı internetten araştırdığımda kasılmaları engellediği yazıyordu sonra bir hemşire arkadaş tansiyon ilacı olduğunu söyledi. Senin tansiyonun yükselmiş demek ki sana söylememişlerdi panik yapma diye dedi. Şaşırdım, senin bilgin var mı?

tşkler cnm yok tansiyonum hep normal
kasılmalar oluyormuş benim hissetmediğim. kasıklarım ağrıyordu ara ara öyle ntsye girdimki 73 lerde 5 dk da bir kasılma çıktı o gece hastane de kaldım 6 kere nstye girdim 20 dk arayla nidilat 2 kere serum... öyle 30 lara indi.

geçen haftada çıktı 2 kere hem özelde hemde ssk çektirdim. onlarda da serum yedim
bugünde gideceğim ama hiççç gidesim yok yine aynıları olacak önce nst sonra serum sonra yine nst offf. tabii düşerse bu iyi ihtimal.

sanada çok geçmiş olsun senin durumun düzeldi mi?

Son düzenleme:
Browni MUTLU ET KENDİNİ :)
Evde brownimiz yok ve çok mutsuz hissediyoruz. O zaman ne yapıyoruz, dondurma yiyoruz

Sağ ol canım,
Kanama iki gün sürdü kesildi sonra bir sabah tekrar oldu. O sebeple doktor bayağı tuttu, hastanede bunaldım da kaçtım yoksa bir gece daha da yatıracaktı. Şimdi evde dinleniyorum, bıçak gibi sancılar oluyor bazen bugün de alt tarafta ağrı var nedense.
25 Mart'ta gideceğiz doktora ama ağrım olursa beklemem o kadar.

hadi ya, ayyyy ne kötü ya, bulabilirasen paylaşsana canım ya, 2 gün 2 gündür yansın istemiyorum ya ne saçma ya, arada hasta olamıycakmıyız ya

canım link bu, örnek 5'e bakarsan senin durumun gibi.
Adalet Bakanlığından Doğum İzni Açıklaması

ama bu devlet memuru için sanırım bi de tarihi biraz eskiymiş ama kanun değişmedi bildiğim kadarıyla.

benim de benzer bi durumum var, geçen yıldan kalan 1 hafta yıllık iznim var, 36.haftamda bu yıllık iznimi kullanıp 37de raporumu almayı planlıyordum. şimdi araştırırken aynı seninki gibi yıllık izin de doğum sonrası izinden düşülür yazıyor. çıldırıcam yaa ben o izni sırf bu günler için saklamıştım, şimdi 1 hafta daha işe gelmek zülüm olcak

sgk.lıya farklımıdır ki? ben telefonla görüşmeyi düşünüyorum. bir numara vardı danışma hattı diye, inş. biliyorlardır.

İ ve Z kolay zaten :)

​Kısa süreli rapor alabiliyorsun ama kendi dr undan değil. Kendi dr un her ne sebeple verirse versin doğum iznin başlamış oluyor. Sağlık ocağından grip vs gibi bir nedenle alabilirsin, doğumla ilgisi olmamalı.

Çok geçmiş olsun cnm
ben maalesef her hafta gitmek zorundayım bıktım artık

Aynı saplanmalar bugün bendede var aslında korktumda birazcık ama sabredip yarınki kontrolümüzü beklicem

Canım ben yazdım sandim bu cümleleri o derece aynı yani ( soluma uzun süre yatmiycam doğumdan sonra ağırlığımı cekemiyo artık

Senin için hayırlısı olsun. Olursa kesin bakıcı ayarla sakın yine yufka yüreğine yenilip teklifleri kabul etme ,sakın o kv bırakma cocuğu . Cocuğa elbette iyi bakar ama sonra sana kim baksın

Sen ve voltajimmm idolümsünüz :)) hele su cocuk bı kolay doğsun sütten kestiğim an yenisini yapıcam ne güzel birlikte büyür giderler.. Nasip olursa 3 istiyorum bende ama bu yastan sonra ara verirsem hayatta yapamam . O yüzden arayı uzatmamaliyim. Kardeşlik gibisi var mı be.. Erkek kardesim bile doğumum için benden cok strese girdi ..

Kızlar dün akşam bir arkadaş yazmıştı buraya, çatı muayenesinden sonra kanaması olmuş.
Birkaç şey daha duymuştum bu konuda, acaba böyle bir tehlikesi var mıdır?
Aklıma takıldı, tecrübeli arkadaşlar ne dersiniz?

dün akşam 10 da öyle nefessiz kaldım ki eşime yalvardım pencereleri açalım diye,arkama bir yastık daha koydu o kadar; anlamıyor işte

İyi seninki yastık mastık koymuş ben kıvranırken pür dikkat yetenek sizsiniz izliyordu benim cancaaazım :) ama alıştım artık kızamıyorum...

Nasilkanama Nisan mı gelmiş?
Huysuzmelek le Tuna nin kanaması oldu ama çatıda degildi.
Çatı muayenesinden sonra benim karnım cok aşağı inmişti
Zaten sadece doguma girerken bakılmıştı ertesi gün doğurdum.
Simdi daha önce bakıp karar veriliyor.

aferim kocişine.ne kadar kolay değil mi bizi mutlu etmek :)

hehe hep boyle denir hatta doğur kucağına al hemen birdaha yapayım dersin
Gece uykuları hastalıklar yurumesi yemesi konusmasi cisi vs
Hele yaparım dersin.ben oğlumdan sonra 6 sene yeminli anne modundaydim
Ve Buda malum sebeple oldu.bana kalsaydı cocuk doğurmayı geç hamilelere bakarken ruhum daralır
Hülâsa 27:)
Görürüm seni...

ay canım çok saol, bilmiyorum ki sgklıya farklı mı, ben şimdi senin gönderdiğini insan kaynaklarındaki arkadaşıma gönderdim, o da bi araştırıcak, ben seni haberdar ederim, şimdi iş yerinden aramiyim ama o numara 7-/24mü acaba evden arasam?

hımmm anladım canım çok saol

rüyamda kızımı gördüm dün gece.doğmuştu ama ben hiçbişey hatırlamıyorum.kucağıma alıyorum hemen göğsüme yapışıyor.nasıl emiyo çok acıkmış:) ben vücuduma bakıyorum dikiş arıyorum yok.nasıl acı çekmeden normal doğurmuşum onu anlayamıyorum.sık sık emziyorum,ama 1 ay erken doğmuş bebeğim kocamandı maşallah.erken doğum sohbetleri yapılıyorya etkisinde kalmışım galiba.ama bu 2 oldu kızımı çok net gördüm.gerçeğinide nasip et Allah'ım

ben normal doğum yapabilirsem yüzüstü atıcam kendimi yatağa , göğüslerimi patlatma pahasına

kızlar, özellikle tecrübeli anneler bebek arabası yada puset olarak neyi tavsiye ediyorsunuz. ben kararsızım

baby2go nun proton bebek arabası çok güzel bebefix.com dan aldım ben hiçbir sorun çıkmadan getirdiler 4 e katlanabilmesi çok güzel böylece az yer kaplıyor aynı zamanda çok hafif olması da çok büyük avantaj çift yönlü renkleri de güzel ben beğendim tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…